~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [hege8888:] Újjabb 4 milliárdos laptop közbeszerzés...
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Klaus Duran:] Riadó teszt.
- [Re:] [hcl:] Sony Alpha200 boncolás
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
veterán
irígylésre méltó a liga is amiben egy ilyen évtizedes válságban lévő csapat betonstabilan a dobogón fog végezni
Tibiajax
nagyúr
ajajjjjjajjjj
csak a hollandok!!! memphis is back
new generation holland barca
venember83
nagyúr
mephi666
nagyúr
a tegnapi meccs margójára: ez a meccs nagyon betehette Kepa-nak és ebben Tuchel is hibás... 120 percen át Mendy védte a védhetetlent is, őt meg a végére becserélik, merthogy "képes eldönteni büntetőpárbajokat" ...láthatta, hogy Mendy milyen formában van, megvolt az elvárás, hogy ehhez a teljesítményhez neki is rakni kell... oda-vissza lerúgtak 10-10et, már Kelleher is bevarrta ahogy illik... aztán rajta állt az egész... ha kimarad, akkor ennyi volt... amikor Tuchel behozta, már akkor éreztem, hogy itt vagy Werneren bukják el, vagy Kepa-n... be is jött... ő egyszerűen fejben kevés volt mindig ahhoz, hogy kihasználhassa rendesen a képességeit
ui: ja már a rúgásán lehetett látni, hogy ez el fog szállni a pcsába ahogy nem a labda mellé lépett, hanem mögé, ez garancia volt rá... kirúgásnak mondjuk jó lett volna
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Peterhappy
őstag
Nem kívánom védeni Tuchel-t. De Kepa nagyságrendekkel jobb a büntetőknél, mint Mendy.
Ha Mendy marad a vonalon és kikap a Chelsea, most mindenki azért okolná Tuchelt, miért nem hozta be Kepát.
De tény, hogy amilyen ihletett formában védett Mendy, szerintem sem lett volna szabad lehozni.
mephi666
nagyúr
elvárások, teljesítési kényszer... pont azok a dolgok, amik alatt Kepa képes fejben összezuhanni... én is még a párbaj előtt megmondtam, hogy ez "21-re lap" volt anno egy Karius is, aki jónak ígérkezett, fejben megtört és azóta el van veszve... Kepa nincs ennyire lent, de sokszor a határon mozog
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
mephi666
nagyúr
itt még csak gyűjtötte az erőt a kitörő örömre
...Kepát a lövése után az egyik játékvezető is kb kiröhögte
Tibiajax
nagyúr
(#161010) Napfénysüti válasza Peterhappy (#161005) üzenetére
Nem láttam a meccset de ha egy kapus extra módon véd nem szabad egy tizenegyespárbajra lecserélni. Simán mentális okokból, még aha a padon ülő jobb tizenegyesölőnek számít akkor se.
Mendynek is ez most egy jó nagy pofon mert gondolhatja hogy vele meglett volna a kupa.
Més que un club!
forceberg
veterán
Ezt nézd meg, mert végre jó a kamera szöge: [link]
Kapa azért 11-ből semmivel most lemosta magáról, hogy jó a 11-esekben
Te is tudod, hogy ez azért szerencse is, hogy a kapus rossz(fogható) lövéseknél talál irányt, vagy a kapufa tövére lőtteknél.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
DeathAdder
veterán
azért volt egy vagy két elég szar tizi amin még rajta is volt, azt már csak reflexből mendy jó eséllyel védte volna
kedvencem volt van dijk-nél amikor kepa beállt a kapu jobb felébe erre csak azért is oda lőtte de azt sem tudta megfogni
[ Szerkesztve ]
mephi666
nagyúr
na itt meg Milner: "gyere fiam, arrébb megyünk most szépen"
gabross
tag
DeathAdder
veterán
bréking van
Gazprom deal cancelled by UEFA and Russia suspended from all UEFA competitions
FIFA will ban Russia and its teams, ejecting the country from qualifying for the 2022 World Cup only weeks before it was to play for one of Europe’s final places in the tournament. UEFA will join FIFA in issuing and honoring the ban.
katart is hozzácsaphatták volna, az ottani a bűncselekmények konkrétan a foci miatt is történtek
[ Szerkesztve ]
Ringman
nagyúr
katart is hozzácsaphatták volna
így van
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Cartevo
őstag
Így továbblép a Lipcse, mert Moszkvába utazott volna.
mephi666
nagyúr
...ne kiabáld el, addig még van 1 bő hét... az is lehet, hogy addigra moszkva megy lipcséig
DeathAdder
veterán
PGMOL General Manager Mike Riley has made personal phone calls to Bill Kenwright and Frank Lampard to apologise following the decision by VAR not to award Everton a penalty against Man City
Meg vagyunk könnyebbülve, gond letudva. Persze attól még a 3 pont a tevehajcsároké, dehát tévedni emberi dolog.
Mondjuk nekem ez a tizi kimaradt, de volt ott még egy kézzel levett gól is.
[ Szerkesztve ]
atee_13
őstag
Erre fölösleges a VAR elég ha egy vaksi elbassza a pályán ez már meg volt szokva, de hogy 3 a képernyő előtt is elbassza az már lelkileg sok
venember83
nagyúr
mephi666
nagyúr
Meikayla Moore érdekel? védő, aki nemrég 35 perc alatt 3 gólt szerzett (ebből első 6 percben 2-t) ...tud valamit... csak a megfelelő kaput nem találja el
(#161025) SpaceKombajn válasza venember83 (#161013) üzenetére
SpaceKombajn
aktív tag
Amikor visszavonul akkor lesz BuffOFF?
spacetime
Cartevo
őstag
A szurkolók vetessék le velük a mezt!
How Barça aligns for the summer, as it stands:
🇳🇴 Haaland: Strong interest
🇪🇸 Azpi: Offer sent (2+1), awaiting decision
🇨🇮 Kessie: Getting closer
🇩🇰 Christensen: Advanced
🇲🇦 Mazraoui: Not advanced, but strong interest
🔎 Interest in Gaya/Tagliafico/Grimaldo/Alonso
Nem lenne semmi, ha az Azpilicueta, Kessie, Christensen, Mazraoui négyest behúznánk 'ingyen' (transzferdíj nélkül).
De arrafelé halad a dolog.
venember83
nagyúr
Úgy látom, a meccs szintjéhez méltó figyelem jutott a tegnap esti milánói derbinek.
Tibiajax
nagyúr
kb. annyira nem érdekelt, hogy nem is néztem
Ringman meg csak a szokásos...
Ringman
nagyúr
én mindig elfelejtem a hétközi meccseket
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
venember83
nagyúr
Egy oda-visszavágós Milan-Inter első meccsét szinte felesleges időtöltés megnézni. A visszavágó viszont általában kárpótol.
Il Nostro Calcio.
Tibiajax
nagyúr
jah... inkább szereltem
DeathAdder
veterán
Így megfájdul a nyakad, szembe kell állítani a tv-vel.
amúgy baszó, irigy vagyok
Tibiajax
nagyúr
kösz. meg is szenvedtem érte, hajnali kettőig. 3 ujjamat is sikerült lebszni.. csak a rohadt üléssel vagy két órát vacakoltam, mire kitaláltam, hogy hegesszem be
mondd h nem ér többet, mint egy milan-inter kupameccs odavágója?..
[ Szerkesztve ]
DeathAdder
veterán
mondd h nem ér többet, mint egy milan-inter kupameccs odavágója?
én a vasárnapi ligakupa döntő hosszabbítását is végigforzáztam
Tibiajax
nagyúr
de a büntetőpárbaj legalább jó volt..
DeathAdder
veterán
akkor nem amikor már majd kifakad a hólyagod, de ezek már a 11. kört rúgják
Hát milyen szurkolók vagytok ti?
Més que un club!
(#161039) SpaceKombajn válasza Napfénysüti (#161038) üzenetére
SpaceKombajn
aktív tag
Divat
spacetime
Tibiajax
nagyúr
mephi666
nagyúr
Mou büntetett ...így kell ezt: a főnök megmondta, azt is kell csinálni...
Ringman
nagyúr
[link]
Abramovich confirms he is selling @ChelseaFC
venember83
nagyúr
Ki veszi meg a Chelsea-t? Abra papa kénytelen eladni. Romano jelentette.
🚨🔵 Official. Roman Abramovich: “I have always taken decisions with the Club’s best interest at heart. I have taken the decision to SELL the Club”. #CFC
“I believe this is in the best interest of the Club, the fans, the employees, as well as the Club’s sponsors and partners”.
[ Szerkesztve ]
Ringman
nagyúr
iparkodnia kell, mert vsz. nem sokáig lesz a tulajdonában, illetve az orosz oligarchák tulajdonolta csapat nem lesz szalonképes.
[ Szerkesztve ]
venember83
nagyúr
Az angolok nem szívbajosak...
forceberg
veterán
15 évet késett a sztori...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Tibiajax
nagyúr
vegyük meg mi! aztán pakoljuk tele hollanddal. meg brazillal
mephi666
nagyúr
beszállok 1000ft-al
Nem ér annyit.
Go Gunners!
mephi666
nagyúr
...ja, a végén még a magyar oligarchák ellen is szankciókat léptetnek életbe, ha ilyen nagy összegekkel dobálózok