~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ollie:] Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- [Re:] [FireFox1996:] 2024 őszi fórum peca
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [GoodSpeed:] ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144 Hz-ről ASUS TUF Gaming VG27AQ 165 Hz-re
- [Re:] [Jack Hunter:] Közösségi tér konfliktus
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
addikt
de nehéz nap lesz ez, kisebb fajta csodára van szükség, szóval mindenki szorítson ma a Juventus-nak, léécciikee
Resistencia eterna
itouchfan
senior tag
Én fogok.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
Cartevo
őstag
Minden klubcsapatodnak lesz ma kupameccse.
bagyulajuve
addikt
de a legégetőbb most a Juventus - persze a Loki is jusson tovább
Resistencia eterna
Ringman
nagyúr
Borzasztó.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Tibiajax
nagyúr
ezt ne kérd.. kérj bármit, tényleg csak ilyet ne
Ringman de most miért?.. már csak nainggolan helyére kéne egy jobb kutyaütő és máris verjük a juventust
Enzolord
addikt
2 csapatod egymas ellen játszik, ez egy Win-Win szituáció! 😁 Azért remélem, Torrente csapata megy tovább! 😁
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Ringman
nagyúr
van 2 db túlárazott egyszezonos játékos - zapata+milinkovic, + egy erőcsatár. a fio-s biraghi valami vicc (vagy jól játszik a srác)?
kösz de nem.
meg eleve fázom a juventino-edzőtől - 3 védős rendszerrel súlyosbítva, utóbbi minden eddigi esetben csúfos kudarcba fulladt nálunk.
rakitic + godin jöhet.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
bagyulajuve
addikt
nem win-win, mert a Juve kedvelése jóval messzebbre nyúlik vissza
srácok, most nagyot csalódtam, azt hittem hívó szavamra az egész topik majd teljes mellszélességgel mögém áll
Resistencia eterna
forceberg
veterán
Nem érzed a sörétes dupla csövét a hátadnál?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
(#119011) venember83 válasza bagyulajuve (#119001) üzenetére
venember83
nagyúr
Egyre nehezebb dolog ennek a Juventusnak drukkolni. Nem látok elszántságot vagy harcosságot, nem látok taktikai variációkat, nem látok szervezett védekezést, illetve nem látok felépített támadásokat sem. Az sincs kizárva, hogy a meccset sem fogom látni. Elég nekem a közhelyekkel túltöltött, semmitmondó, realitást ritkán tükröző edzői nyilatkozat a meccs után.
jbalint18
tag
Madridban semmit sem tudtak mutatni az Atletico ellen majd és a visszavágóra ennyire feljavulnak ? Nagyon kétlem hogy ma a Juventus egy gólt is tudna nekünk rúgni . Egy izgalams 0-0 lesz De ne legyen igazam és legyen egy 0-2 megint
Tibiajax
nagyúr
némi pesszimizmust vélek felfedezni a soraid között..
Tibiajax
nagyúr
venember83
nagyúr
Ki kell egyensúlyoznom a te túlzott optimizmusod.
Cartevo
őstag
Olasz szinten ez évekig elég a veretlenséghez.
venember83
nagyúr
Ezért is várom már valamelyik milánói gárda hamuból való feltámadását. De úgy tűnik, hogy jó alaposan kivégezték magukat a srácok. Sajnálni nem tudom egyik gárdát sem, de jót tenne az igazi verseny a bajnokság és a bajnokságban szereplő élcsapatok minőségi szintjének.
hobizoli
nagyúr
tavay, RM is 3-0-ra nyert idegenben Juve ellen, aztan visszavagon 3-0 volt a Juve-nak sokaig... meg beficcent egy tizi a vegen
több drón kell ;P
jbalint18
tag
Az tavaly volt és a Real ellen. Ez a csapat (Atletico ) már megmutatta egy párszor hogy képes tartani az eredmény vagy fordítani akár jobb csapatok ellen is . ( régebben Bayern,Barca )
NyxNyxNyx
addikt
Ja, idén nem nagyon volt jellemző, hogy hátrányból továbbjusson egy csapat a Bl-ben.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Máshol érzi azt.
jbalint18
tag
Mármint arra gondolsz hogy az Ajaxtól ez kb várható is volt aki látta az első meccset, a PSG meg PSG aki képes volt anno 4-0 előnyről is kiesni +2 egyéni hiba és egy vitatható tizi . Na ti csak ebbe bíztok. Öröm lesz nézni ahogy az öntelt olaszok kiesnek .
Enzolord
addikt
NyxNyx éppen nem olasz drukker, csak leírta, hogy idén minden előfordulhat a BLben
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
venember83
nagyúr
Ne légy már ilyen rossz, hogy elrontod a kedves kolléga játékát.
jbalint18
tag
Én egy szóval sem írtam hogy olasz drukker .
Én nem hiszem, hogy a Juve innen tovább megy.
LendvaiFeri1
addikt
Dehogynem.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
NyxNyxNyx
addikt
23%
Cartevo
őstag
Dehogynem hiszi?
Enzolord
addikt
Ha a United idegenben tovább tudott menni a PSG ellen, akkor bármi lehetséges...
Kevesebb....
Ez az Atletico... Simeone megküldi a vadulást... THIS IS SPARTAAAAA...
YOU SHALL NOT PASS
stb
Ember nem jut át a védelmen.
[ Szerkesztve ]
NyxNyxNyx
addikt
Az a jó az esélyeken való vitázásban, hogy sosem lehet azt mondani, hogy nem volt igazad.
máyköl
veterán
"Ember nem jut át a védelmen."
van ott valaki aki nem ember...
Majd lerúgják az Atleti játékosok ha az kell.
Més que un club!
villamos
őstag
Itt még bármi lehet, "csak" 2-0 lett az odavágó, így kell majd az idegenben lőtt gól. Voltak itt meglepetések a múlt héten...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
NyxNyxNyx
addikt
Vb-ken dolgozó építőmunkás halottak számai.
Ringman
nagyúr
a lényeg az, hogy a kenőpénzek rendben mentek a fifának.
[link]
Exclusive investigation: Qatar’s secret $880m World Cup payments to Fifa
A lucrative TV deal led to Qatar being awarded the 2022 tournament 21 days later
DeathAdder
veterán
Mocsadék rabszolgatartó olajos g*cik
Cartevo
őstag
vagy 1 gólt
[ Szerkesztve ]
Ringman
nagyúr
szurkolj tibi, hogy simeone megnyerje a bl-t és a csúcsot elérve az interbe igazoljon.
villamos
őstag
Pitsába...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
LendvaiFeri1
addikt
CR
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
Tibiajax
nagyúr
megmondták, h nem megy simeone sehova..
ettől persze még nyilván szurkolunk, hogy hulljon ki a francba a juventus
villamos
őstag
Ennyike...