Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #23000 üzenetére
Ferguson hogy is kezdett?
Nagyon-nagyon korai lenne még temetni bármelyik csapatot július végén.
[ Szerkesztve ]
-
-
KisTücsök
addikt
Azért a Wigant csak legyűrik. A MU-ban nincs benne az a "balfasz" faktor, mint ami a City-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Kicsit izgulok én is...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
homeless09
őstag
Na végre, 2-2, Zaha.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
L_YKing
addikt
válasz homeless09 #22992 üzenetére
Nekem a kezemen volt "nyílt törés". Nem látszott a csont csak a kezfejem 3 cm magasabban volt
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Sickboy25
addikt
válasz homeless09 #23005 üzenetére
hányadik percben? 95?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
KisTücsök
addikt
válasz L_YKing #23006 üzenetére
Hülye kérdés, de mennyire fájt?
Nekem még nem tört el semmim, de nem is szeretném. Csak a két bokámmal volt kisebb gond. Egyszer az egyiken csak zúzódás, pár hónapja a másikon meg rándulás és zúzódás, de ez utóbbit még most is érzem. Elég lassan gyógyult.
Ja meg folyton "kiment" a térdem régebben. Az kb olyan volt, hogy egy percig úgy fájt hogy majd beszartam, aztán kb 4-5 perc múlva meg nem is éreztem már és mentem vissza a pályára. Sokszor eljátszotta ezt.
-
7600 GS
addikt
Kopp-kopp, nekem még semmilyen komoly sérülésem nem volt. De olyan sérülésre sem emlékszem, ami egyáltalán komolyan hátráltatott volna a fociban.
-
L_YKing
addikt
válasz KisTücsök #23009 üzenetére
Hát nem tudom elmondani annyira.
Bal szélről beadtam a labdát elestem és nem tudom , hogy mi történt. Aztán felkeltem megfogtam a kezem és benyögtem: "Azt hiszem eltört"
4 órát vártam a műtétre , elaltattak aztán összedrótozták.
Amúgy azért vártam annyit mert behoztak egy gyereket neki 7-szer volt hosszába eltörve a sípcsontja és 2-szer keresztbe. Az is finom lehetett.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
-
ronson
senior tag
Mindenki a TV elé kezdődik az MB1!!!!!!!!!!!
-
ronson
senior tag
Nem vagytok ti magyarok.
-
nagyúr
-
Ps Vita
őstag
-
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #22972 üzenetére
"a guantanamói foglyokat kínoznám a magyar focival,"
azt a zámbó család már lestoppolta...***
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Enzolord
addikt
válasz Ps Vita #23027 üzenetére
nálysz.....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
válasz cyberkind #23034 üzenetére
Azért ott is jól el lett kurva minden. Arra leszek kíváncsi, ezzel a politikával meddig tudnak ott lenni a top4-ben Angliában.
Sokan Wengert szidják, talán jogosan, de ha jól tudom, a tulajdonosok kb pont leszarják, hogy mennyire eredményes a csapat, csak az a lényeg, hogy folyamatosan elég szép profitot termeljen. És termel is.
-
KisTücsök
addikt
válasz Ps Vita #23036 üzenetére
Hát a nyilatkozatai tényleg adják.
„Akár igazolunk valakit, akár nem, képesek lehetünk a bajnoki címért küzdeni a következő szezonban. Végezzük a dolgunkat, s szeretnénk jól csinálni, de még nem állapodtunk meg senkivel sem" – mondta Arsene Wenger."
A Barsza 29 milliós ajánlatot tesz Luizért. Úgysem megy el, minek erőlködnek? Majdnem ennyiért lett véve.
-
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
Végre a Spurs is nyert felkészülési meccsen. Ez a keret már erősnek volt mondható, nem mint a Sunderland elleni.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Ps Vita
őstag
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
-
Dinter
addikt
City meg Sunderland milyen minőségi pályán játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- YouTube
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft