~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [ollie:] Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- [Re:] [FireFox1996:] 2024 őszi fórum peca
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [GoodSpeed:] ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144 Hz-ről ASUS TUF Gaming VG27AQ 165 Hz-re
- [Re:] [Jack Hunter:] Közösségi tér konfliktus
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
addikt
3-3. lol
Ł-IceRocK-Ł
addikt
Most kapcsolódtam be az arsenal-fulhamba, nem rossz.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
pohár
félisten
az Everton is belehúzott végre... remélem az Arsenal is vág a végén 1-2-t, nagyon jó lenne mááááá
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
pohár
félisten
nem bíííííírom idegekkel faszom
ááááá bazdmeg, nem hiszem el
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
KisTücsök
addikt
Na Arteta, ezt már csak azért is megérdemelted, mert azt a nyavalyás szögletet sem tudtad szabályosan elvégezni. Miért nem lehet a vonalra vagy azon belülre tenni azt a labdát? Fujj ez de tud idegesíteni.
7600 GS
addikt
OMG...
Az övét pont észrevette a kamera, de ne hidd, hogy mindenki precízen végzi el. Nem kell ezt felfújni, rengeteg ilyen eset van.
NyxNyxNyx
addikt
rossz fórum bocsi
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
KisTücsök
addikt
Tudom. Azokon is agyfaszt kapok. Bár olyat ritkábban látni, amikor még csak nem is érinti a vonalat, mint most Artetanal.
Ez van, idegesít. Szvsz semmit nem számít ez az 5 centi, szóval nem értem, miért nem lehet normálisan elvégezni.
Integra
titán
édes istenem, ez egy ótvar fos játék volt.. megint
adler egy isten, nem csoda, hogy újra behívátk a nationalelf-be, amekkorát ma is védett.. van der vaart ősprofi, mentett mindent és életben tartotta a csapatot, amennyit ez a pali ma is futott... westermann is.. az öreg rókák diktáltak.. az újak meg... két sárga (piros) azonnal bizonyítási kényszerben, inkább védeni kéne rendesen.. ehhh.. szomorú, eladtunk 2 pontot, így nem lesz európbaliga jövőre..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Tibiajax
nagyúr
mit csinál a Villa !!!!!!
ezaz, üssétek szar nyányiékat
Integra
titán
hatalmas gól volt
észrevetted, hogy mindig ferdinandot mutatják, ahogy üvöltözik és dagadnak az erei a halántékán?
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
DopeBob
addikt
Jó lenne ha így maradna a végéig
MZ/X
homeless09
őstag
Úgyis fordít a MU Legalábbis nagyon remélem. Most nem egy megye 2-es kezdővel állt ki a csapat. Egy Fergie hajszárító mindig megteszi a hatását a szünetben
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
Tibiajax
nagyúr
igen, nekem is feltűnt. meg ahogy ordít, közben meg pillanatra oldalra néz..
tiszta színház
homeless09
őstag
2-0 HOL A VÉDELEM???
Még a szokásos szar játékhoz képest is hígfos amit ma produkálnak.
[ Szerkesztve ]
(#2017) homeless09 válasza homeless09 (#2016) üzenetére
homeless09
őstag
2-2, Hernandez 5 perc alatt 2 gól.
(#2018) DopeBob: Remélem a Pool legalább egy X-et hoz ellenük.
[ Szerkesztve ]
DopeBob
addikt
ja...
Hogy lesz így újra első a Chelsea vasárnap?
[ Szerkesztve ]
MZ/X
Boxer001
veterán
Nem látom a meccset sajnos, de hajrá MU, meg kell nyerni.
homeless09
őstag
Most volt egy szép De Gea védés De a védelemből nagyon hiányzik egy határozott Vidic...
Boxer001
veterán
De ne a Villa helyzeteivel keserítsél már. Találj ki MU helyzeteket, azt írd!
homeless09
őstag
Hatalmas kapufa szögetlből
Ismét hatalmas kapufa, ismét RVP-től. Pofátlan nagy gól lehetett volna ebből.
[ Szerkesztve ]
Boxer001
veterán
Most jöttem rá, hogy így se leszek nyugodtabb, sőt... De be fogják verni, meglesz ez.
homeless09
őstag
Muszáj lesz beverni legalább még 1-et.
KisTücsök
addikt
Ilyen a világon nincs. Lúzer Villa.
[ Szerkesztve ]
Boxer001
veterán
Na megvan a gól!
Ennyi, Júnájtid az Júnájtid.
[ Szerkesztve ]
homeless09
őstag
Chicharitoooo.
(#2027) Boxer001: Ahogy a Stretford Endesek mondá vala: Kuss, mi így nyerünk.
[ Szerkesztve ]
homeless09
őstag
Nehéz szülés volt, de csak sikerült!
Nem lett Hernandez mesterhármas, ugyanis a 2. gólt az FA öngólnak jegyezte be, mivel a védőről pattant be a labda.
[ Szerkesztve ]
7600 GS
addikt
Ez olyan Ferguson-style comeback volt. Hihetetlen jó meccsen nyert a United, és egy tipikus bajnok csapat jegyeit mutatta. Idén már a BL-ben is komoly tényező a Vörös Ördög.
Szívesen megnéznék egy Real-MU párosítást az egyenes kieséses szakaszban. Te hogy vagy ezzel homeless?
homeless09
őstag
Én már sokszor billentyűzetre vetettem ezen vágyamat. Nagyon jó lenne, ha végre ismét összecsapna a MU és a Real. Végkimenettől függetlenül....persze csak, ha jó meccseket játszanak (azért persze United továbbjutásért szorítanék )
Boxer001
veterán
azért persze United továbbjutásért szorítanék
Akkor is a Bárszá jutna tovább!
homeless09
őstag
Kivéve, ha Webb fúj....
Boxer001
veterán
Ja bocs, akkor a Júnájtid.
homeless09
őstag
Olvééjz dö Junájtid!
Sickboy25
addikt
Most értem haza és látom mit művelt megint az MU Úgy látszik csak hátrányból megy a játék
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
homeless09
őstag
BL-ben nagy csapatok ellen viszont így gáz lesz...
Sickboy25
addikt
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
venember83
nagyúr
Pescara - Juve: a hazaiak 5-3-2 felállásban vágtak neki a meccsnek, vajon mi is lehetett a céljuk, de a 23. percben már kettő góllal mennek a torinóiak, és CSATÁR is lőtt gólt! Sőt, az első gólpasszt CSATÁR, a kis Giovinco adta!
update: Eh, ezeknek a zebráknak az Arsenal a példaképük? 2-1.
[ Szerkesztve ]
7600 GS
addikt
Örülök, hogy hasonló a gondolkodásunk.
Két nagyszerű csapat klasszikus párharca lenne ez, amire ugye volt már példa nem is egyszer. Mi csak profitálhatnánk ebből, hiszen biztos vagyok benne, hogy jó meccseket látnánk (na meg abban is biztos vagyok, hogy CR betalálna ex-csapata ellen, ez olyan sorsszerű lenne).
homeless09
őstag
CR-re nagyon kíváncsi lennék. Valamilyen érzelmeket kiváltana szerintem belőle, hogy 3 év után visszatért az Old Traffordra, ha ellenfél ként is.
Sztbeni
őstag
fenébe, lemaradtam az első félidőről, mert ZTE meccsen voltam
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
7600 GS
addikt
Igen, ez eléggé valószínű. Én arra is kíváncsi lennék, hogy hogyan fogadná őt az Old Trafford közönsége bár gyanítom, hogy azért nem fújjolnák.
Tibiajax
nagyúr
mondom, rákapcsolok már erre az Inter által szétvert csapatra, mit produkál a peszkárá ellen...
ja hogy 1-5......
homeless09
őstag
Az előző szezonban az OT-n sokszor skandálták CR nevét. Szeretik még mindig a szurkolók.
venember83
nagyúr
És se Matri, se Bendtner.
Sztbeni
őstag
fasza, mire elindult a stream 5-1. Remélem még ennyit vágnak a második félidőben is
venember83
nagyúr
Úgy látszik, hogy ez kellett ahhoz, hogy felpörögjenek a srácok, tán még köszönőlevelet sem ártana írni a milánóiaknak.
2050: Dehogy nyomás, simán csak elkényelmesedtek, mert ez is elég, úgy gondolták. Aztán jött a pofon, és pont jó, hogy egy ilyen teljes szívből imádott csapat szórta meg a Juventust, hogy még jobban fájjon a pofon, még motiválóbb legyen.
Amúgy a Lazio ellen Pirlo nem játszik, pihenhet a Chelsea elleni meccsre, remélem, hogy a héten se fog sok szerepet kapni a franciák elleni barátságos meccsen.
[ Szerkesztve ]
Sztbeni
őstag
Szerintem is. Már nagyon nagy nyomás volt a sorozat. Meccsről meccsre silányabb volt a játék. De jobb lett volna a Cataniától kikapni, akkor az inter már meg tudtuk volna szórni
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650 Ti 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ritkaság! HP Pavilion 17 laptop (17,4FHD/I5-G4/16GB/256SSD/Nvidia2GB)
- DDR5 4800Mhz 2x8gb SO-DIMM Laptop memória, RAM
- Kedvező ár! Lenovo Ideapad laptop (15,6/i5-G4/8GB/128SSD/Dedikált/Magyar)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar