~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [moongoose:] Gillette Sensor Excel hová tűntél?!
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [GoodSpeed:] ASUS TUF VG249Q vs ASUS TUF Gaming VG27AQ képösszehasonlítás
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
nagyúr
forceberg
veterán
... kapus...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
(#177003) LyonnaisFan1 válasza grizlisandor (#176996) üzenetére
LyonnaisFan1
őstag
Esetleg innen:
[link]
De magat az oldalt nem ismerem, hogy milyen, mennyire megbizhato, milyenek a termekeik. Igy nemi utanajarast erdemes tenni elotte.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Látod mennyire érdekelt ez a VB.
Més que un club!
(#177005) LyonnaisFan1 válasza Napfénysüti (#177000) üzenetére
LyonnaisFan1
őstag
Nekem amugy jobb ez. Egy jo par esti sessionos meccset ugy ataludtam, mint a bunda.
Bar egy resze annak hetkoznap volt, en meg agyilag le voltam farasztva a munka altal.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Ringman
nagyúr
ezt a bírót honnan szalajtották?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
mephi666
nagyúr
...milyen dzsihád lett volna, ha horvát oldalra nem fúj a bíró azonnal 11est, ellentámadásból marokkó gólt szerez, majd a var érvényteleníti a gólt és másik oldalra büntetőt ad
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Aze na... ez mitol nem 11-es?
https://www.coreinfinity.tech
Skilly
aktív tag
Nem értem ez a sporit es a var-t sem. Simán tizi lett volna a horvátoknak, erre semmi. Még nem is nézik vissza. Ezt a kamu vb-t, meg ismeretlen droid bírókat.
mephi666: Azért az komoly lett volna.
DS39: Eddig az egész vb-n alig sikerült normálisan használni.
[ Szerkesztve ]
HyperX
Redneck
nagyúr
Pedig eddig egész jól vezette. Asszem katari, és volt is belőle zúgolódás, hogy miért ő vezeti.
Az egyik tizenegyes volt, a másik szabadrúgás.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
mephi666
nagyúr
...varokkónak kell az esély
...indul mindjárt a sittes buli
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Na egen, de ha befujja a 11-est, akkor nincs szabadrugas, plusz kulon erdekesseg, ha Marokko abbol a counterbol egyenlit.
Na ezt én is akartam kérdezni.
Més que un club!
LyonnaisFan1
őstag
Lesznek-e ma zavargasok Parizsban?
Tibiajax
nagyúr
nyugi, mindjárt megverik
mephi ...varokkó? zmeg, felnyeríttem itt
[ Szerkesztve ]
(#177017) grizlisandor válasza LyonnaisFan1 (#177003) üzenetére
grizlisandor
addikt
Köszi, majd rákeresek.
Más:
Basszus, hogy már a meccs?!
Én valamiért úgy emlékeztem, hogy 20:00-kor kezdi.
(#177018) LyonnaisFan1 válasza grizlisandor (#177017) üzenetére
LyonnaisFan1
őstag
mephi666
nagyúr
...kockás csöcsös macát nem mutatták ma? ...vagy a bronzmeccs neki nem pálya már? ...csak bajnokesélyeseknek rakodik ki?
LyonnaisFan1
őstag
Biztos ottvan ugyanabban a szerkoban.
Redneck
nagyúr
Így van. Miután tévedtek az egyik oldalon, a másikon is leszarták mi történik. A marokkóiak azért elég sokat suttyóskodtak a bíró körül.
Még a lefújás után is zaklatják.
mephi666:
Jó játékos, de a Ziyech, Amrabat, Boufal hármas sem volt rossz.
[ Szerkesztve ]
mephi666
nagyúr
...csak már olyan büdös a gúnya, hogy a kamerás se mer ráfordulni, nehogy megcsapja a buké
...ez a Hakimi jó spíler marokkóban... ránézésre ő éri a legtöbbet
ui: lapot nem sokat osztottak ma... azt hittem agyelszállósabb lesz marokkói részről, de visszafogták most magukat
horvát részről meg itt egy korszak vége...
[ Szerkesztve ]
LyonnaisFan1
őstag
En egyebkent nem ertem Marokkot. Szvsz boven tulteljesitettek, inkabb orulnenek a 4. helynek...
DS39
nagyúr
nem tudom ők mit is reklamálnak ennyire, még az edzőjük is.
forceberg
veterán
Aki focizott, tudja, hogy 2-nak és 4-nek lenni csak kb. egy héttel utána lesz értékes...
A 4. hely meg szívás is, mert érem sincs.
Tibiajax
nagyúr
cyberkind
félisten
Nemá Tibi.
Redneck
nagyúr
Én sem, kicsit túltolják. Az edzőjük azért jól értékelt, nem lehetett belekötni.
Gratulálok a horvátoknak, nagyon szép volt! A VB előtt nem gondoltam volna, hogy ilyen összerakott játékkal örvendeztetnek meg, nagyobbnak tűnt a visszaesés az elmúlt időszakban. Kíváncsi vagyok, a pohos megint jön-e a mikutyánkkölyke faszsággal. Bár ő most a szerbeknek nyal.
Így van.
Tibikém.
Més que un club!
mephi666
nagyúr
a 3. hely majdnem olyan értékes, mint a döntőt megnyerni: kevesebb pihenéssel győztesként távoznak az utolsó meccsről, amihez azért kell a teljesítmény nem a legjobb meccs volt ez, mert volt benne bőven üresjárat, de időnként jól egymásnak estek... ha legalább ilyen lesz a döntő, akkor jó lesz
[ Szerkesztve ]
Redneck
nagyúr
Ezt a szinkrontolmácsos fost vajon minek erőltetik? Egyik sem tud magyarul beszélni, részemről mehetne 2 perces eltolással a riport. Kb. a régi F1-es Májkülözés jutott eszembe ennél a két interjúnál.
DS39
nagyúr
én ezt értem, de most mely konkrét esetet próbálták vajon számonkérni a sporin? nekem az nem világos.
Jaj az a faszi annó, mindig szakadtam rajta.
Més que un club!
Tibiajax
nagyúr
jóvanaz....
..ha ez lenne a legnagyobb gondunk
grizlisandor
addikt
Szakadok!
Soulfly842
addikt
Azze'...Ez a Boca fanatizmus... a szurkolók meg sem zizzentek, milközben 11-est lőttek ellenük..
[link]
Respect.
Go Gunners!
Apropó a ketrecről jut eszembe.
Vége lett a kispályás bajnokságunk őszi szezonjának. Csak az 5. helyen állunk ami csalódást keltő, de! Mindössze három (!!) pontra van az 1. helyezett. Három pont távolságon belül öt csapat.
Szerintetek izgalmas lesz a tavasz?
Amúgy mi kaptuk a legkevesebb gólt, aminek azért örülök mert ebben nekem is nagy szerepem volt. Mit nekünk egy meg két csapatos szuper bajnokság!
Més que un club!
perempe
addikt
Hajdúbé szerintem úgy készül minden meccsre, hogy összeír 5 oldalnyi totál felesleges statot a csapatokról, játékosokról és ezeket nyomja megállás nélkül... szvsz egy jó kommentátor nem készül így, csak ismeri a játékosokat és ténylegesen éli a meccset, valamint kommentálja az aktuális eseményeket... hogy kb csukott szemmel is látod magad előtt, ami történik épp... na, Hajdúbe nem ilyen
Tudtam, hogy ha a 3. helyért vívott nem az övé, az mit jelent.
* Brahms: 4. szimfónia *
Tibiajax
nagyúr
zvsz egy jó kommentátor nem készül így, csak ismeri a játékosokat és ténylegesen éli a meccset, valamint kommentálja az aktuális eseményeket..
egyetértek. ezért is nézem inkább a francia, vagy spanyol csatikon a meccseket. sokkal, de sokkal élvezetesebbek. nem kell kib statisztikákat hallgatnom. meg amikor valami épp történik, mondjuk épp gólt kap valaki, egyből már jön a nagy visszanézés, mikor is kapott utoljára ennyit... ki a fszomat érdekel. az a múlt, ez meg mindig egy más meccs
spanyoloknál is, franciáknál is többen szoktak közvetíteni, van amikor hárman, négyen is, és kb egy buli az egész, egymást múlják felül, meg röhögnek közben. van amikor csaj is van köztük.. imádom. minden helyzetnél ujjongások, stb
sokkal jobb
perempe
addikt
+1, ezért idéztem.
* Brahms: 4. szimfónia *
dellfanboy
őstag
azt lehet tudni már, hogy ki lesz a bíró?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
mephi666
nagyúr
"Alongside Szymon, a team of Polish officials Tomasz Listkiewicz and Pawel Sokolnicki will officiate decisions at the FIFA World Cup 2022 final match. Tomasz Kwiatkowski will be the video assistant referee for the last game."
...lengyelek... háááát a 0-2 után ez lehet, hogy rossz ómen
forceberg
veterán
Hátha mégis az európaiaknak (Arg) fújnak...
Lol ez mekkora hsz.
Go Gunners!
pohár
félisten
inkább szánalmas
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Viper26
nagyúr
Ezt most nem értem.
iPhone 15 Pro | AW S9
forceberg
veterán
Hajrá, FGyarmat FC!
Szerintem meg az a szánalmas, hogy a gyarmatok válogatottjait, tisztelet a kivételeknek a gyarmatosítókba be nem férő emberek alkotják.
LyonnaisFan1
őstag
Les compositions
Argentine : E. Martinez - Molina, Romero, Otamendi, Acuña - De Paul, Fernandez, MacAllister - Messi - Di Maria, Alvarez
France : Lloris - Koundé, Varane, Upamecano, Hernandez - Tchouaméni, Rabiot - Dembélé, Griezmann, Mbappé - Giroud
A torna utolso kezdofelallasai.