Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
-
B0V9B
tag
válasz gzbotii #81974 üzenetére
Tekerj vissza egy kicsit, ott van a képen amit belinkeltem. Mi vagyunk az F-csoport!
(#81978) viharhozo Köszönöm, meg is válaszoltad a következő kérdésemet is, vagyis hogy mi történik akkor ha két válogatott full egyformán áll, és egymás ellen is döntetleneztek.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz L_YKing #81989 üzenetére
he? az osztrákok már nem juthatnak tovább akármit csinálnak. (vagy én számolok valamit félre?)
ha kikapunk 8 góllal a portugáloktól akkor ők 5 ponttal megelőznek minket.
nekünk 4 marad.
az osztrákok megverhetik 18 góllal izlandot akkor is csak 4 pontjuk lehet, és pontegyenlősségnél az egymás elleni számít, mi pedig őket 2-0-ra vertük, tehát nincs kérdés.pont ezért sanszos, hogy szarnak bele, és leadják izlandnak a meccset, csak hogy megszopassanak minket.
-
IreN!CuS
őstag
Haha
Osztrák izland , ha nyernek az Osztrákok ők mennek tovább
1. Magyarország 2 1 1 0 3:1 4
2. Izland 2 0 2 0 2:2 2
3. Portugália 2 0 2 0 1:1 2
4. Ausztria 2 0 1 1 0:2 1Ausztria ha nyerne 4 pontja lenne
Izland 2 pont
Nekünk meg 4 alatt már talán nem lehet[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
titán
Ha Izlandot megverik, 3. helyre kerülnek a csoportban (hiszen Izland marad 2 ponttal), 4 ponttal pedig 99%, hogy tovább mennek a 4 legjobb 3. helyezett között.
(#82005) Cartevo
Á, nem volt támadás, csak erőlködés, a lerántás is egy teljesen felesleges baromság volt. Ha megy tovább, az erőlködés miatt ki voltak nyíilva, ment is volna a második, mint az osztrákoknak.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
addikt
-
szab.tam
nagyúr
mit számolgattok:
cr 92. percben fejelt öngóljával kiejtjük a portugálokat, és ennyi.
(ő is örülhet, végre meglesz a gólja.)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
DeathAdder
veterán
válasz SunMount3r #81967 üzenetére
Nemtom, de Pana plazmán én nem látok eltérést. (mondjuk azon jó a kép )
A vizuális élményre nem lehet panasz, kivéve amikor ocsmány a fű -
athomi
veterán
válasz DeathAdder #82014 üzenetére
LCD-n a mozgókép megjelenítés elég ramaty, nem csoda hogy a labda homályos és ocsmány. Mondjuk állóképnél meg a plazma gyenge az LCD-hez képest. Nálunk van mindkettő.
-
B0V9B
tag
1. Ahogy az előre várható volt, a világ felült az izlandot szopó bandwagonra. [link]
2. Ennyit számít a fostos whoscored pontozása, kíváncsian várom hogy egy Barca-Getafe meccsen mikor lesz egy Getafe játékos a meccs embere úgy, hogy 70%-ot a Barcánál van a labda, és háromszor annyi lövést adnak le.
3. Az egyik izlandi játékos úgy értékelt a meccs után, hogy nem volt egyenlő a játékvezetés, mert MÉG 1 TIZENEGYEST MEG KELLETT VOLNA KAPNIUK.
4. nem csodálom hogy CR inkább kidobta a mezét a kukába, minthogy elcserélje ezekkel a bálnatoszókkal -
Viszlát
addikt
Kis halak vagyunk, nem tudom mit kell ezen csodálkozni, csak hangulatkeltésre jó. BBC egyébként mind a közvetítés alatt, mind a szakértői véleményekben, mind az összefoglalóban teljesen korrekt volt, a Magyar dominanciát többször is kihangsúlyozták. Robbie Savage elmondta a félidőben, hogy ezen a meccsen egyelőre csak a magyarok fociznak, az izlandi taktika meg nagyon veszélyes, mert bár lehet szerencséjük, 90 percet védekezve kihúzni nagyon kevés csapatnak sikerül csak.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
WayneGace
őstag
Azért az tényleg nem semmi, hogy egy olyan kis népességű ország kijutott az EB-re, még akkor is, ha ehhez kellett a 24 főre emelés. Ahogy a magyarok is emiatt lehetnek ott. Gondolom sokan esélytelennek tartják őket. Emiatt több szimpatizánsa is lehet a semleges nézők között.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
KisTücsök
addikt
Ronci de jó kis showt nyomatott tegnap. Nem győztem fogni a hasam a röhögéstől.
-
szab.tam
nagyúr
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szami777
addikt
-
Ringman
nagyúr
F csoport 3. forduló - lehetséges helyezések
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Jim74
nagyúr
válasz Ringman #82031 üzenetére
Ez alapján nem hinném, hogy Ausztria "le fog feküdni" Izlandnak, mert a Portugálok ellen elég nagy eséllyel tudunk X-elni (győzelem, de szép lenne, de megpróbálom visszafogni magam ) és akkor az Osztrákok egy Izland elleni győzelemmel biztos továbbjutók lennének. Izland viszont kiesne... Ez egy élet-halál harc lesz
-
B0V9B
tag
Értem, máskor nso-t linkelek, mert ugyan ott még 10 év alatt 3 normális cikket olvastam, de legalább "felkapott", meg "ismert"
Lehet hogy hangulatkeltő, de van benne igazság. Az hogy mindenki felült az izlandi bandwagonra, aztán aki nem hagyja győzni őket a semmilyen játékukkal, az lesz egyszerre Hitler és Sztálin közös gyermeke, akinek Mussolini volt a keresztapja. Láthattuk ezt a portugál-izland meccs után is, ott is lehúzták a portugálokról a vizes lepedőt a médiumok.[ Szerkesztve ]
-
Jim74
nagyúr
Az Ausztria - Izland meccset közvetítik valamelyik sportcsatornán? Nézném párhuzamosan a Magyar - Portugállal.
-
NyxNyxNyx
addikt
Most nézem, Mexikó mi a faszomat csinált?
B0V9B: Nem tudom most mit vártok el az emberektől... Itt van egy 3-400 ezres ország az EB-n, jó hogy nekik fognak szurkolni. Auszria elleni győzelmünk után meg minket szopkodtak. Az ízlandiakat se kell utálni, ők erre képesek és amit csinálnak azt jól csinálják.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
B0V9B
tag
válasz NyxNyxNyx #82042 üzenetére
Senki nem szopkodott minket az ausztria elleni meccs után, mert akkor is nagyobb visszhangot hozott a portugál-izland X, meg a CR féle mezmizéria.
Engem mondjuk nem hat meg, csak szerettem volna jelezni hogy a whoscored valahol ezen a szinten van. Szóval mikor Kleinheislert következőleg lepontozzák a föld alá, mikor beáll a Bayern ellen az utolsó negyed órára 0-4-es állásnál, akkor tudjuk majd azért hogy milyen """"szakemberek"""" szerkesztik azt az oldalt.
(#82046) DeathAdder Megelőztél 7 másodperccel
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
-
itouchfan
senior tag
az a baj a portugál meccsel, hogy nekik valamikor ki kell hogy nyíljon az a fránya gólzsák, nem hiszem hogy három meccsből a harmadikat is elba
sszákltázzák.. és pont ellenünk...félek attól a meccstől nagyon, nehogy beleszaladjunk egy pofonba ami hatással lehet az egyenes kieséses szakaszra...de ne legyen igazam, hajrá Mo.!„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Cartevo
őstag
válasz DeathAdder #82048 üzenetére
Hozzád melyik passzol?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen