Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz fatal` #75005 üzenetére
fú én nem tudom, kinek szurkolok majd.. a barca mindig default nyilván, de imádjuk ugye az ágyúsokat is.. rettenetes egy helyzet lesz annyira, de annyira várom már, mire megy majd egymással a két támadófocis, extratechnikás csapatom
egyszer voltam már ilyen felállásban, amikor a barca az interrel játszott oda-vissza ugye, akkor annyival könnyebb volt a helyzetem, h a olaszoknál bizonyos murinnyó ült a kispadon - biztos emlékszel, ő volt az, aki a nou camp-beli meccs végén a továbbjutásukkor berohant a pályára ugrálva és kiabálta a nézőtérre h kurva anyátok, mi mentünk tovább - szóval ott az alatt a 180perc alatt nem az Internek szurkoltam egyáltalán..
ha akkor egyébként nincs murinnyó és a világverő Inter, a Barca bemegy a döntőben, ott meg szétkapták volna a münchent és végre végre lett volna bl-kupa címvédés... dehát, nem lett. persze úgyis boldog voltam, mert csapatom nyert a végén, csak egy valakinek nem voltam képes nézni a pofáját Madridban a diadalmámorban[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz KisTücsök #75007 üzenetére
igen.. meg volt a 06-os döntő is, tudom. de az Ibra-s barca idején az ágyúsok nem voltak ennyire jók még, mint most, nem volt még Öziljük, meg Sanchez-ük. a barca meg nem volt ennyire komplex és terminátor, mint a mostani MSN-es.. ennek most semmi nem ér nyomába, írtam már régebben is, soha nem értékeljük a jelent, mindig csak a múltat sírjuk vissza, meg elevenítjük fel de higgyétek el, ez a mostani barca az utóbbi vagy 30év legjobbja, ezzel a három dél-amerikai csodával elöl.. talán csak a '92es dream team ér fel vele, Koeman-ékkal.. talán
csak hát.. még nem tudjuk ezt értékelni. nem fogja fel mindenki szerintem ezt még
de majd fel fogja, 10-15év múlvaui. amúgy a nem repülő hollandi-kedvencem Londonba költözése óta szeretem csak az Arsenalt, nem olyan túl régóta valóban
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz Tibiajax #75008 üzenetére
"soha nem értékeljük a jelent, mindig csak a múltat sírjuk vissza,"
Ez mindig így van.
Jobb(nak tűnik) az arsenal, de ugyanannyival a barca is, mint az előző két találkozásuknál. Ezért feltételezem, hogy kb a különbség is ugyanaz lesz. Bár nem vennék zokon egy ágyús továbbjutást, de 1 forintot nem is tennék rá. Nagyon jó kis meccsek lesznek, az biztos.
-
Tibiajax
nagyúr
ez a Sampdoria még kutyaütőbb csapat, mint az Inter.. jól egymásra találtak. de mindegy, lényeg h viszünk 3 góllal. hatalmas győzelem lesz a mai
xd
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #75012 üzenetére
remélem erősödik mancs pozíciója, valamint nagatomo és melo is helye is szilárdul a kezdőben!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
lacy86
addikt
Bakker tenyleg egyik sport csatorna se adja az FA kupat!
21.szazadban ez vicc! -
szami777
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz NyxNyxNyx #75023 üzenetére
bet365 közvetíti mindegy amúgy, csak ugye ott kicsi a képernyő, nem meccsnéző platform
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
NyxNyxNyx
addikt
Meg fel is raktam mindent múltkor élőben a City DNB-re, hogy legyen valami jó is a vereségben.
Azért feltölteni nem fogok, de valami tuti streameli.Lehet amcsiban adják, ott viszonylag népszerű a Spurs.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
pohár
félisten
válasz NyxNyxNyx #75025 üzenetére
flashscores-on menj a kis tv ikonjára a meccs mellett, ott írják, hogy hol közvetítik
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
ne parázzatok már, itt nézhettek mindent
[ Szerkesztve ]
-
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #75022 üzenetére
pufi nem lehet, hogy csak eltévedt milan meccsre menet?
mou remélem szerződést írt alá.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
KisTücsök
addikt
Nos. A kb legerősebb kezdő. Ugyanaz, mint hét közben. Hátul is mindenki a helyén. Ennek minden percét ki kell élvezni.
A City kezdőjének a feléről viszont még nem is hallottam. BL-re tartalékolnak biztos. Szar ügy.
Szóva, ha így sem tudunk nyerni. Akkor................................................................................
-
szami777
addikt
-
lacy86
addikt
Roni cicus kapott egy gyomrost!
-
szami777
addikt
Nezi valaki a dortmund meccset? En ilyet meg nem lattam
Dortmund gol, mindenki reklamál, a biro meg fogja, felbeszakitja a meccset es bemegy az oltozobe. ElkepesztoA jatekosok meg allnak a palyan es nem ertik
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
pohár
félisten
válasz szami777 #75037 üzenetére
lehet csak a hígfosás kapta el, és most lett valami ürügye a félbeszakításnak
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #75040 üzenetére
ahhoz képest igen jól teljesítenek a kicsik, ha ilyen C csapattal is 1-1 még, pláne idegenben
-
lacy86
addikt
9 pontra nott az elony!
-
szami777
addikt
Ahhoz a golhoz kellett egy talicska mak is, de teny hogy jol vedekeznek es ez az eredmeny rank nezve ciki elegge.
Ott is van a gol
___
Spurs kiesett. Ez jo, 1 nehez ellenfellel kevesebb[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
KisTücsök
addikt
A madrid is kiszállt a versenyfutásból ahogy látom.
___Na! És most már többet nem kapni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Nintendo Switch
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Anime filmek és sorozatok
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik