Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
A madrid is kiszállt a versenyfutásból ahogy látom.
___Na! És most már többet nem kapni!
-
lacy86
addikt
9 pontra nott az elony!
-
szami777
addikt
Nezi valaki a dortmund meccset? En ilyet meg nem lattam
Dortmund gol, mindenki reklamál, a biro meg fogja, felbeszakitja a meccset es bemegy az oltozobe. ElkepesztoA jatekosok meg allnak a palyan es nem ertik
-
lacy86
addikt
Roni cicus kapott egy gyomrost!
-
KisTücsök
addikt
Nos. A kb legerősebb kezdő. Ugyanaz, mint hét közben. Hátul is mindenki a helyén. Ennek minden percét ki kell élvezni.
A City kezdőjének a feléről viszont még nem is hallottam. BL-re tartalékolnak biztos. Szar ügy.
Szóva, ha így sem tudunk nyerni. Akkor................................................................................
-
Tibiajax
nagyúr
ne parázzatok már, itt nézhettek mindent
-
Tibiajax
nagyúr
-
lacy86
addikt
Bakker tenyleg egyik sport csatorna se adja az FA kupat!
21.szazadban ez vicc! -
Tibiajax
nagyúr
ez a Sampdoria még kutyaütőbb csapat, mint az Inter..
jól egymásra találtak. de mindegy, lényeg h viszünk 3 góllal. hatalmas győzelem lesz a mai
xd
-
KisTücsök
addikt
válasz
Tibiajax #75008 üzenetére
"soha nem értékeljük a jelent, mindig csak a múltat sírjuk vissza,"
Ez mindig így van.
Jobb(nak tűnik) az arsenal, de ugyanannyival a barca is, mint az előző két találkozásuknál. Ezért feltételezem, hogy kb a különbség is ugyanaz lesz. Bár nem vennék zokon egy ágyús továbbjutást, de 1 forintot nem is tennék rá. Nagyon jó kis meccsek lesznek, az biztos.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
KisTücsök #75007 üzenetére
igen.. meg volt a 06-os döntő is, tudom. de az Ibra-s barca idején az ágyúsok nem voltak ennyire jók még, mint most, nem volt még Öziljük, meg Sanchez-ük. a barca meg nem volt ennyire komplex és terminátor, mint a mostani MSN-es.. ennek most semmi nem ér nyomába, írtam már régebben is, soha nem értékeljük a jelent, mindig csak a múltat sírjuk vissza, meg elevenítjük fel de higgyétek el, ez a mostani barca az utóbbi vagy 30év legjobbja, ezzel a három dél-amerikai csodával elöl.. talán csak a '92es dream team ér fel vele, Koeman-ékkal.. talán
csak hát.. még nem tudjuk ezt értékelni. nem fogja fel mindenki szerintem ezt mégde majd fel fogja, 10-15év múlva
ui. amúgy a nem repülő hollandi-kedvencem Londonba költözése óta szeretem csak az Arsenalt, nem olyan túl régóta valóban
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
fatal` #75005 üzenetére
fú én nem tudom, kinek szurkolok majd.. a barca mindig default nyilván, de imádjuk ugye az ágyúsokat is.. rettenetes egy helyzet lesz
annyira, de annyira várom már, mire megy majd egymással a két támadófocis, extratechnikás csapatom
egyszer voltam már ilyen felállásban, amikor a barca az interrel játszott oda-vissza ugye, akkor annyival könnyebb volt a helyzetem, h a olaszoknál bizonyos murinnyó ült a kispadon - biztos emlékszel, ő volt az, aki a nou camp-beli meccs végén a továbbjutásukkor berohant a pályára ugrálva és kiabálta a nézőtérre h kurva anyátok, mi mentünk tovább - szóval ott az alatt a 180perc alatt nem az Internek szurkoltam egyáltalán..
ha akkor egyébként nincs murinnyó és a világverő Inter, a Barca bemegy a döntőben, ott meg szétkapták volna a münchent és végre végre lett volna bl-kupa címvédés... dehát, nem lett. persze úgyis boldog voltam, mert csapatom nyert a végén, csak egy valakinek nem voltam képes nézni a pofáját Madridban a diadalmámorban
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Okos Playstation 3 HEN - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest