Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Napfénysüti #62000 üzenetére
Bastia!!!!! 4-2!!!!!
Mekkora küzdő ez a csapat ma!Azért Zlatan arcát megnézném most hogy kiderült a szorgos hangyák legyőzik istent.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
NyxNyxNyx
addikt
Amikor egy kamutizi lendületet ad egy csapatnak
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
itouchfan
senior tag
Szegény Celta-nak még büntetőből se jön össze a gól...
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
BenHans
addikt
válasz Napfénysüti #62001 üzenetére
[Bastia -PSG 4-2] Palmieri mit csinált a 3. Bastia találatnál te jó ég
Ezt a meccset öröm volt nézni!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
nagyúr
-
BenHans
addikt
ui. Remélem nemsokára a Roma-ban épít falat a gólvonalra. Igazából mindkét szemem nevet, mert az egyik kedvenc csapatomból a legnagyobb kedvencemhez jön és nekünk kell egy igazán jó kapus, és azért talán a Chelsea-t sem kell sajnálni mert ott van Courtois, aki mellett Cech a padon egyenlő a pazarlással. Az meg a másik hogy inkább a Roma-ba jöjjön mint máshova...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
zolynet
addikt
válasz Napfénysüti #61981 üzenetére
Egy új barátságra tettem szert az 'új' munkahelyemen. Haver hatalmas Valencia drukker.
Nekem most épp nincs olyan szívemhez közeli csapat, lehet hogy pont a Valencia lesz?!
Bár amikor nagy téttel teszem őket akkor viszik a pézt.
Láttam az utóbbi - szinte összes - meccsüket, nagyon tetszetős játékot játszanak.
Nekem Negredo a favoritom, nagyon tetszett amit a mcity-nél művelt, remélem belelendül itt is. (már alakul)
Tegnap elég harmatos volt a játékuk, de nehéz is volt a celta ellen, nagyon szívós csapat, még akkor is ha az utóbbi 7meccsükön nem nyertek.
Anno Milános voltam (Sev, Pippo időszakban), azóta sem volt közel csapat a szívemhez. Csak kéne már valami.Life is too short to stay stock!
-
lacy86
addikt
Sport1-re a Sevilla meccs van kiirva!
Erre tenisz dontot kozvetitenek! -
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BenHans
addikt
Forza Roma! ♥
-
szami777
addikt
Ezen a videón látszik, hogy le se szarja, hogy fejbe rúgta, fut tovább, minta nem történt volna semmi.
A paraszt mindenit.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
br.rak
őstag
Tudom hogy lesz a Barca-Atleti és Nápoly-Juve is ma, de akit érdekel a portugál bajnokság, este 20:15-től Braga - Sporting lesz az RTPi-n
-
bagyulajuve
addikt
Mekkora passz Felipe Andersontól, zseniális
Hajrá Lazio+ gól
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
IreN!CuS
őstag
válasz Motion_Blur #62016 üzenetére
Melyik idénynél jött ez ki ? Illetve ugye csak a bajnokságot nézted igaz ?
Ettől függetlenül eléggé szép adat.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
BenHans
addikt
Capitanooooooooo! ♥ ♥ ♥
és egy szelfi a curva suddal! mert megteheti!
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Jó ez a ManU Soton meccs, tele van helyzetekkel...jaa mégsem.
Perpill. a PL legszervezettebb védelme a Sotoné.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
salival
aktív tag
A leggyengébb láncszemet, Lovrent elvitte a pool.
YNWA
-
nagyúr
-
scope2007
addikt
A láma mit feszeget?
Aki gólt rúgott most manu ellenCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
nagyúr
-
scope2007
addikt
válasz Napfénysüti #62025 üzenetére
Ja, de ezt sosem bírom felfogni
Mitől lesz jobb ha leveszi?
Jó tudom ez lesz a címlapon neki
Rajtam múlna, piros járna érte xD
Női fociban meg +1 gól[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
homeless09
őstag
Mi ez a védelem...
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
scope2007
addikt
várom az atletico meccset, remélem sokat rúgnak
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
pohár
félisten
válasz scope2007 #62030 üzenetére
inkább nézd a Packers - Cowboys meccset, jobb lesz, az biztos (bár ez mindjárt kezdődik a Sport2-n, az ATMA meg 2 óra múlva)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Amúgy ugyan annyi pontja van, mint tavaly ilyenkor Moyes-nak, csak kicsit többet költött.
-
nagyúr
-
Dinter
addikt
válasz Napfénysüti #62038 üzenetére
Inkább mákos
-
nagyúr
-
IreN!CuS
őstag
Kurva anyád mi ez ha nem piros te....
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
szami777
addikt
válasz Napfénysüti #62038 üzenetére
Messi nagyon akar, látszik rajta.
Azt a barmot, aki talppal ment Neymarnak, elküldhették volna zuhanyozni, bíró meg le se fújja.
Ez minden bajnokságban piros, kabaré...
Remélem ennek a törő-zúzó Atleticonak most ellátja a Barca a baját.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
lacy86
addikt
Ott all a biro 5m-re es nem veszi eszre!
Atletico elegge "allat" modjara nyomja ...
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Mekkora zsuga....áhhhh gyalázzátok meg őket....
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
Igy kell ezt!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Dinter
addikt
Remgyenge ma ez az atleti vedelem. Miranda miert csak csere?
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz Napfénysüti #62045 üzenetére
Mondta a kommentator hogy Siemone nem nagyon akarta berakni kezdobe ...
Reg lattam mar ilyen szepen jatszani a Barcat!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s drón (Fly More Combo)++ FMC - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 4 akku
- DJI Air 2s drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - C1 minősített
- Új! Bontatlan! LEGO Icons 10300 Vissza a jövőbe időgép 3 in 1
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo FMC RC - drón szett - 3 akku, táska, garancia
- DJI RC RM-330 drón távirányító
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen