Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz NyxNyxNyx #39000 üzenetére
Csak nekem rémlik, hogy a néhány hónapja a Tott'ham sorra hozta egy góllal a meccsiet? Ráadásul nem egyszer csak tizenegyessel...
Amúgy annyira viccesek egyesek. Jelenleg ott tartunk, hogy a Chelsea vezeti a PL-t, és továbbjutásra állnak a BL-ben. Úgyhogy nincs miről beszélni. Majd ha ez változik, akkor.
Nem mintha nekem annyira tetszene, amit ma is látok.
Hazard kissé fásult az elmúlt néhány meccsen, pihentetni kéne. Schürrle most már mutathatna is valamit. Torres meg szokás szerint hagyja ki a ziccereket... Változtatni kellene.
-
szami777
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
kicsit szét van a tottenham
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz KisTücsök #39005 üzenetére
A Tottenham is ugyanolyan csúnyán játszik, de ők legalább eredménytelenül
Egyébként jövőhéten lesz Chelsea - Tottenham. tippek? szerintem 1-0
viccen kívül kiütéspeterszky: Az lehet, de én arról beszélek, hogy nálam a TV csak úgy menni szokott akkor is ha mást csinálok és ha a digin van, agyfaszt kapok az ismétlésektől.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
salival
aktív tag
Ha a pool véletlen leveri a Sotont este (előző két alkalommal simán elverték a poolt) akkor kielőzi az Arsenalt.
YNWA
-
Sztbeni
őstag
A Schalke kap ma vagy 6-7 gólt. De ha ez kell az edzőváltáshoz, akkor legyen.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Ps Vita
őstag
na ez már durca
-
DeathAdder
veterán
Ezt nem fogjuk sokáig bírni
-
viharhozo
addikt
Keves nagyobb trollkodas van, mint Neuert a Schalke ellen csapatkapitanynak megtenni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
salival
aktív tag
Soton - pool 0-3 !!
Második a csapat, igaz csak gólkülönbséggel és a city kettős meccshátrányban van.
Nagy győzelem, mert mumus volt a soton.
Allen, Suarez nagyot játszottak.YNWA
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #39017 üzenetére
Bazmeg ezt sem gondoltam volna. És wtf másodikok vagyunk?
Következő forduló chelsea-spurs azutániban spurs-arsenal és mu-pool, jókis meccsek lesznek és persze megint rangadók mint majdnem minden héten, innen tán csak nem toljuk el a 4. helyet, szóval érik az az alkoholmérgezés
Amúgy a következő fordulóban miért lesz elhalasztva az Arsenal-Swasea, és City-Villa meccs?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
forza Inter !!
-
homeless09
őstag
Az igen. A Manchester United és a Google érdekes ötlettel rukkolt elő. A pályán szélén látható elektronikus reklámfelületeken lesznek majd láthatók azok a szurkolók, akik a Google+-on csatlakoznak a "játékhoz".
Ja az esemény a United - Pool meccs lesz.
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
salival
aktív tag
-
Enzolord
addikt
válasz fatal` #39027 üzenetére
Akkor Dögöljön meg a UPC is....
Minden más sz*r csatornát összevásárolnak, csak a Digi Sporton spórolnak...[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KisTücsök
addikt
No, a szünetben elolvasták a kommentemet a játékosok?
Mou meccs utáni nyilatkozata.
(#39009) MikE008: Tippelni sem merek. De nem egy unalmas 0-0-t várok.
Ps Vita: Gratulálok!
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
no, most látom, hogy arsenal megint zakózott egyet, pool meg hozta a 3 pontot, 2. helyen vannak.. így nem lesz ebből bajnoki, viszont a pool még meglepetést okozhat.
ezúton gratulálok a falábúaknak, hogy a múlt heti parádé után sikerült ismét nulla teljesítményt nyújtani.. ha holnap nyerne véletlen a stuttgart, akkor nagy lesz a baj ismét mezégetés szaga a levegőben :-/
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
nagyúr
azért lesznek ma meccsek..
a liga-kupa döntő
Feye-Ajax
Fiorentina - Lazio
a madridi derbi
Milan - Juve
PSG - OM
meg lesz egy barca-meccs isnem gyenge nap
-
szab.tam
nagyúr
elkezdődött az mb1.
mint ismeretes, ha kell, ha nem, dícsérem a fiúkat.
de ami meccsek tegnap voltak.
komolyan fájtak...
még jó, hogy telefőztem közben a fagyasztót, és csak fél szemmel néztem a konyhai tv-t.a kommentátorok élete sem könnyű.
kedden bl, hétvégén meg ez.
és ugyanolyan átéléssel kell nyomnia, amikor ezek az tanyasi importgizmók elesnek a fűszálban.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
DeathAdder
veterán
Szegény sziti mukkanni sem tudott az angol himnuszra
-
Enzolord
addikt
válasz szab.tam #39039 üzenetére
Na majd most a Fradi Győr.....
Németes precizitással lezúzzuk a Győrt..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
de gyönyörűen csinálták
jobbkülsővel hogy berakta, előtte meg milyen indítás voltjóvan, szopassátok a hülye arabcityt
-
veterán
háháhá, ez a ter stegen micsoda egy botlábú
nem is értem egyáltalán hogyan is hozhatták szóba a barcával, de igazán azt sem, hogy mit keres az első osztályban.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen