Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz venember83 #30000 üzenetére
Meddig van szerződése az oroszoknál?
-
nagyúr
válasz venember83 #30000 üzenetére
Ha a válogatottnál figyelgették kötve hiszem hogy ajánlatot tennének érte.
Més que un club!
-
diegho
nagyúr
válasz venember83 #30003 üzenetére
Engem sem érdekel annyira, de ha 2-3 éve van még, akkor lehet el sem adják. Reálisan mennyit kapnának érte? 5-8 millió között maximum, többet nem is ér jelenleg, sőt...
-
diegho
nagyúr
válasz venember83 #30005 üzenetére
2 év és 13 millióra értékelik? Kicsit vicces.
-
törölt tag
-
L_YKing
addikt
Na neeeeee....
8 pont 1-es lett a magyar dogám.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Integra
titán
özil szombaton már játszik, semmi gáz a térdével..
falcao árát raineri meg felsrófolta 200-ra, aszongya, ha béla 100, akkor falcao simán 200.. mert ugye megy a pletyka hogy falcaon real-ba megy.. vicc, komolyan.barca:
erre azért nem lennék büszke....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
AAntii
őstag
válasz L_YKing #30008 üzenetére
Mindig úgy voltam vele, hogyha nem olyan tárgyból, amiből a kérdésekre egzakt válasz kell (matek, kémia, stb.) nem tudok egy kettest összehozni, akkor elásom magam szégyenemben
30012: sebaj, majd lesz jobb is
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz AAntii #30011 üzenetére
Én nekem ez valahogy fordítva volt mindig. Matek 1-est nem sokat írtam, de mikor megtörtént elsüllyedtem szégyenemben és a világegyetemből száműztem volna magam. Humánból meg becsúszhat 1-2, ott annyi a lényeg, hogy ne legyél teljesen fogalmatlan.
Nyilván mert mat-fiz-re jártam azért látom így.[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
lorcsi
veterán
este néztétek a csank féle interjút?
nem volt semmi..
főleg annak tükrében, hogy most a csányi sajtótájékoztató anyagot hallgatom -
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #29994 üzenetére
Hmm, köszi az infókat.
Igazából nem tudom megítélni, hogy ő mekkora veszély lett volna a kapura, de én személy szerint sokkal jobban tartok Tevez-től, mint bármelyik másik csatárától a Juventusnak, ő képes egyedül is megcsinálni magának a helyzetet. Llorente erre nem igazán képes. Giovinco ügyes, de szerintem még ehhez a szinthez kevés.
No persze most Madridban sem igazán fényes a csatárok helyzete, de remélem hogy Benzema-ban most már felszabadult egy gát, és lődözni fogja a gólokat. Kíváncsi leszek, hogy miként fog felállni a két csapat és milyen taktika mentén játszik. Én a széljátékra fektetnék nagyon nagy hangsúlyt, ott erős a madridi csapat.
-
cyberkind
félisten
Iker Casillas: “Három hónapot adok magamnak és a helyzetemnek”
“Három hónapot adok magamnak és annak, hogy változtatni tudjak a jelenlegi helyzetemen de ha ezalatt az idő alatt így folytatódnak a dolgok, mint most és ha majd akkor újra felteszitek nekem azt a kérdést, hogy fontolgatom-e a távozást elképzelhető, hogy igennel válaszolok.”
Bravó !
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
[link]
Jó lenne ha nem lenne kamu. De tuti az. Azért jó elgondolkodni rajta.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
hobizoli
nagyúr
válasz KisTücsök #29947 üzenetére
ilyenkor azt kene hogy gol er, nyertek a meccset es szineszkedo jatekos fel eves eltiltas mindenfele jatektol klubszinten is
edzeni edzhet, meg kozben gondolkodhat
2. alkalommal 1 evasszem Puyol hamar osszeszedett volna par ev pihenot
Ne majmozz!
[ Módosította: crey ]
több drón kell ;P
-
AAntii
őstag
válasz cyberkind #30020 üzenetére
Annak idején Raúl számomra legalább akkora érvágás volt, mint Casillas lesz, ha elmegy, aztán szerintem ő is jobban járt annak idején, hogy pár percek helyett mindig játszott, ahogy Casillasnak is megalázó lehet padozni.
-
veterán
válasz venember83 #30021 üzenetére
en eleg optimista voltam/vagok bale-lel kapcsolatban, de ha az en kezemben lett volna a dontes akkor biztosan pogbat hozom el, akar ennyiert is
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
nagyúr
-
-
Integra
titán
válasz venember83 #30037 üzenetére
igen, mást nem tud.
de gondolod, hogy majd perez enged a nyomásnak? 2 dudás van 1 csárdában. azt látjuk, hogy a szurkolói nyomás eddig sem volt elég. ancelotti megoldása meg inkább félmegoldás, tisztában van ezzel ő is, csak nem meri vállalni a hóhér szerepét.
talán pont erre is játszik, hogy iker majd megoldja maga a porblémáját. alapvetően magának is kell, ha nem változik a helyzete, menjen szerintem is. jót fog tenni neki is az új levegő, még ha rendkívül egyedi az ő helyzete, akkor is.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
cyberkind
félisten
válasz Integra #30022 üzenetére
Egyszerű lenne, Pérez jön, Ancelottinak mondja hogy Lopez csak 2. számú kapusnak lett véve, nem azért hogy kitúrja Casillast, aztán Casillas visszakerül a helyére, örökre, és beleért a bilibe a kezem, felriadtam az álmomból, és igen, nagyon jól tudom hogy menni fog, én meg sírni .
-
Integra
titán
müller-t szóba hozták a barcelona-val. de, hogy minek?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
KisTücsök
addikt
Azért ezek nem semmi stadionok lesznek. Fúúú.
-
szab.tam
nagyúr
azért érdemes forintosítani ezeket a stadionokat.
50-130 milliárd.
az egyik pl. 36k nézőt fogad be.és szerintem itt sem a klubbok építik ezeket.
vagy igen?ha már tizen milliárdokon, 15-22k nézős 2-3 stadionon ki vannak akadva a honi, politikai alapon véleményt formáló demagógok, akkor ilyenekkel mi lenne már itt?
(tudjuk, ott van foci, itt meg be kéne szántani a maradékot is, bla-bla-bla...)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
AAntii
őstag
válasz szab.tam #30049 üzenetére
Demagógia on: Amíg a nagyobb városok belvárosi része is sok esetben szétesik, mert nem volt felújítva kb. a Horthy-korszak óta, addig szerintem még ha aranylábú ifjaink tényleg azok lennének is, elég lenne egy új fővárosi stadion. Én stadion-szkeptikus vagyok, de a Puskással/helyett tényleg nem árt kezdeni valamit de a többiek oldják meg saját zsebből a dolgot, ha szeretnék. Beleértve a Debrecentől a Fradiig minden klubot, várost, stb-t.
A két ország gazdasági potenciáljával arányosan pedig még így is nálunk épülnek a fényűzőbb stadionok, no meg azt sem tartom kizártnak, hogy Franciaországban a közpénz aránya ezekben a projektekben nem domináns, de mivel nem ismerem egyik építkezés költségvetési hátterét sem, így csak feltételezem, hogy így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple TV+
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv