Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ajax (holland)–Olympique Lyon (francia)
Celta Vigo (spanyol)–Manchester United (angol) -
Cartevo
őstag
Ajax-Lyon, Celta Vigo-MU
A M(O)U felkötheti a pelenkát (ha már megszáradt).
-
4580693
senior tag
Azt hiszem, csak a döntőt fogom nézni. A kupát meg mind a 4 csapat megérdemelné. Itt aztán nincs favorit.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem szabad lebecsülni ezt a Monacót. Igaz, hogy levédekeztük a Barcát, de velük ellentétben ez egy igen fiatal, lelkes, lendületes csapat. Nagy javuláson mentek át az előző idényhez képest. Már most 12 ponttal többjük van, mint ahogy tavaly a bajnokságot zárták és még van 6 forduló. Nem beszélve a BL-ben mutatott játékukról.
-
máyköl
veterán
A Real Madrid mindig könnyű ellenfelet kap, Perez lebundázza.
Napoli-Bayern-Atletico
Csupa-csupa kiscsapatok. Pedif már a katalán szurkolók megmondták, hogy a Monacot kapjuk.
-
szami777
addikt
Na akkor egy juve atleti döntőt kérnék.
De fasza kis 0-0 meccs lenne az. Xd -
drachoHUN
senior tag
Real Madrid - Atletico Madrid
Monaco - JuventusNem örülök.
-
máyköl
veterán
Na mi lesz délben?
Szerintem:
Atletico-Real
Juve-Monaco -
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Vagy Lukaku?
-
-
Richard!
addikt
Csíra koszta kapott egy £650 000-os kínábú. Remélem szedi a sátorfáját.
Tianjin are believed to be ready to make Costa the best-paid player in the world, by offering him a contract worth £650,000 a week after tax.
Costa's £150,000-a-week Chelsea contract runs out in the summer of 2019.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
üzenetére
Hát nem tudom. Engem nem nyűgöztek le, amikor láttam őket. AVB alatt volt azt hiszem a Spursnek a legtöbb lövése a bajnokságban, meg mindig mezőnyfölény, de ott sem volt "szerencse". Chelsea ellen jól játszott a United, egyből velük volt a "szerencse". Számon lehet kérni pár pontot ezen, de alapvetően a dolgokon nem változtat.
-
válasz
üzenetére
Azt hívják meddő mezőnyfölénynek
xG tábla is eleg beszédes. saf al mi volt? Kb minden helyzetük gól volt.Amúgy néhány meccsüket néztem idén, ott nem érhette panasz, pl a whu elleni ajándék emberelőny, pool elleni pontot érő lesgol, vagy a hétvégi rangadó ami most igy kapásból beugrik.
Amúgy elhiszem én nem nézek nagyon mu meccset, de nem hiába jó csapatnak van jobbára szerencséje
-
törölt tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Nem lennének rosszak egyébként idén, csak nagyon pechesek.
Azoknak a döntetleneknek legalább a 80%-án hatalmas fölényben játszottak, csak egyszerűen semmi nem jött össze nekik, hiába volt szinte mindig 70-30 a labdabirtoklás a javukra, meg legalább 5-6-szor annyi kapuralövésük, mint az ellenfélnek.Csak Pogbának van ebben a szezonban 10 kapufája, ha ezeknek csak a fele befelé pattan, akkor már mindjárt nem az 5. helyen állnának és nem beszélnének sem a csapatról, sem Pogbáról olyan kritizáló hangnemben. És most csak egy középpályásnak a helyzeteiről volt szó, egy kis szerencsével a támadók is lőhettek volna annyi gólt hogy hihetetlen, megvoltak a helyzeteik nekik is.
Ettől függetlenül ma tényleg gyengék (pedig megint fölényben játszanak még így is), ha nem nyernek, akkor már le is mondhatnak megint a BL-ről.
-
Richard!
addikt
Remélem, az Ajax nyeri az EL-t. Kb 10 percet néztem a játékukból, de meggyőztek.
Szerk.: Na így már nem...

-
-
Cartevo
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ahogy a balgák sem. Mind3 tévés meccs 120+ perces, de egyidőben...
-
L_YKing
addikt
4 El-bol 3 hosszabbitas. Hiaba is, Mu meg hisz a PL nyeresben.

-
Bazdmeg pogba fölébassza az 5ösröl.. ki ne essen a mu, kell nekik a haccintér!!!
Ibra meg miket kihagy, tőle se láttam még ilyet
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
22 meccs 0 gól 3 assist, nem is mindig kezdő vagy ha igen általában lecserélik...
-
-
paatrick
őstag
Bejött Fellaini, a MU továbbjutási esélye így csökkent

-
Cartevo
őstag
Ez az angol kérdés (amit untok már) meglehet, hogy 1 tévhit, mert eleve túlzás isteníteni őket. A Chelsea csemege volt ugyan a MU-nak, de 4 napra rá nyűglődik 1 kiscsapattal. Történelmileg kialakult a jólétük, de a futballkultúrájukon nem érdemes felbuz(d)ulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Illetve összeteheti a kezét, hogy nem a másik 2 csapat valamelyikét kapták. Egyértelműen nem a MU az EL esélyese.

Ez a második legjobb eshetőség!

xG tábla is eleg beszédes. saf al mi volt? Kb minden helyzetük gól volt.