Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartevo
őstag
Ez az angol kérdés (amit untok már) meglehet, hogy 1 tévhit, mert eleve túlzás isteníteni őket. A Chelsea csemege volt ugyan a MU-nak, de 4 napra rá nyűglődik 1 kiscsapattal. Történelmileg kialakult a jólétük, de a futballkultúrájukon nem érdemes felbuz(d)ulni.
-
paatrick
őstag
Bejött Fellaini, a MU továbbjutási esélye így csökkent
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #93000 üzenetére
22 meccs 0 gól 3 assist, nem is mindig kezdő vagy ha igen általában lecserélik...
-
DeathAdder
veterán
Bazdmeg pogba fölébassza az 5ösröl.. ki ne essen a mu, kell nekik a haccintér!!!
Ibra meg miket kihagy, tőle se láttam még ilyet
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
4 El-bol 3 hosszabbitas. Hiaba is, Mu meg hisz a PL nyeresben.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Cartevo
őstag
válasz DeathAdder #93004 üzenetére
Ahogy a balgák sem. Mind3 tévés meccs 120+ perces, de egyidőben...
-
Richard!
addikt
Remélem, az Ajax nyeri az EL-t. Kb 10 percet néztem a játékukból, de meggyőztek.
Szerk.: Na így már nem...
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
törölt tag
válasz NyxNyxNyx #93002 üzenetére
Nem lennének rosszak egyébként idén, csak nagyon pechesek.
Azoknak a döntetleneknek legalább a 80%-án hatalmas fölényben játszottak, csak egyszerűen semmi nem jött össze nekik, hiába volt szinte mindig 70-30 a labdabirtoklás a javukra, meg legalább 5-6-szor annyi kapuralövésük, mint az ellenfélnek.Csak Pogbának van ebben a szezonban 10 kapufája, ha ezeknek csak a fele befelé pattan, akkor már mindjárt nem az 5. helyen állnának és nem beszélnének sem a csapatról, sem Pogbáról olyan kritizáló hangnemben. És most csak egy középpályásnak a helyzeteiről volt szó, egy kis szerencsével a támadók is lőhettek volna annyi gólt hogy hihetetlen, megvoltak a helyzeteik nekik is.
Ettől függetlenül ma tényleg gyengék (pedig megint fölényben játszanak még így is), ha nem nyernek, akkor már le is mondhatnak megint a BL-ről.
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #93011 üzenetére
Azt hívják meddő mezőnyfölénynek xG tábla is eleg beszédes. saf al mi volt? Kb minden helyzetük gól volt.
Amúgy néhány meccsüket néztem idén, ott nem érhette panasz, pl a whu elleni ajándék emberelőny, pool elleni pontot érő lesgol, vagy a hétvégi rangadó ami most igy kapásból beugrik.
Amúgy elhiszem én nem nézek nagyon mu meccset, de nem hiába jó csapatnak van jobbára szerencséje -
NyxNyxNyx
addikt
válasz #16514048 #93011 üzenetére
Hát nem tudom. Engem nem nyűgöztek le, amikor láttam őket. AVB alatt volt azt hiszem a Spursnek a legtöbb lövése a bajnokságban, meg mindig mezőnyfölény, de ott sem volt "szerencse". Chelsea ellen jól játszott a United, egyből velük volt a "szerencse". Számon lehet kérni pár pontot ezen, de alapvetően a dolgokon nem változtat.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Richard!
addikt
Csíra koszta kapott egy £650 000-os kínábú. Remélem szedi a sátorfáját.
Tianjin are believed to be ready to make Costa the best-paid player in the world, by offering him a contract worth £650,000 a week after tax.
Costa's £150,000-a-week Chelsea contract runs out in the summer of 2019.
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
-
máyköl
veterán
Na mi lesz délben?
Szerintem:
Atletico-Real
Juve-Monaco -
drachoHUN
senior tag
Real Madrid - Atletico Madrid
Monaco - JuventusNem örülök.
Forza JUVE!!!
-
szami777
addikt
Na akkor egy juve atleti döntőt kérnék.
De fasza kis 0-0 meccs lenne az. Xd“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
máyköl
veterán
A Real Madrid mindig könnyű ellenfelet kap, Perez lebundázza.
Napoli-Bayern-Atletico
Csupa-csupa kiscsapatok. Pedif már a katalán szurkolók megmondták, hogy a Monacot kapjuk.
-
drachoHUN
senior tag
válasz Motion_Blur #93031 üzenetére
Nem szabad lebecsülni ezt a Monacót. Igaz, hogy levédekeztük a Barcát, de velük ellentétben ez egy igen fiatal, lelkes, lendületes csapat. Nagy javuláson mentek át az előző idényhez képest. Már most 12 ponttal többjük van, mint ahogy tavaly a bajnokságot zárták és még van 6 forduló. Nem beszélve a BL-ben mutatott játékukról.
Forza JUVE!!!
-
Motion_Blur
félisten
válasz drachoHUN #93034 üzenetére
Nem a Monacot becsülöm le, egyszerűen csak jobb, erősebb csapatnak tartom a Juve-t.
Szerintem a Juve/Real és az ATMA/Monaco párosok picit más szint jelenleg. Ezért is jó ez a sorsolás.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
4580693
senior tag
Azt hiszem, csak a döntőt fogom nézni. A kupát meg mind a 4 csapat megérdemelné. Itt aztán nincs favorit.
-
Cartevo
őstag
Ajax-Lyon, Celta Vigo-MU
A M(O)U felkötheti a pelenkát (ha már megszáradt).
-
DeathAdder
veterán
Ajax (holland)–Olympique Lyon (francia)
Celta Vigo (spanyol)–Manchester United (angol)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen