~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [moongoose:] Gillette Sensor Excel hová tűntél?!
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
addikt
Nem lesz szünet, no para, be is baszna, ha 1 forduló után 2 hétig megint szünet lenne.
Szerintem az előzőre gondolt.
Kb. 1 hónap múlva lesz megint vb selejtező
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
KisTücsök
addikt
Ah, akkor jó. Már megijedtem.
Na, hogyne, szombaton Mu.
Hát ez eddig tipikusan olyan MU meccs képe amit ők fognak megnyerni. Az elmúlt 2 évben is ilyen volt a meccs képe és mindig kikapott a 'pool.
A MU ellen nem megy a támadás. Ők is szarul játszanak, de így nagyobb esélyt látok arra, hogy ennek ellenére nyernek.
De elég egyszer megindulni a rohamoknak, aztán ellenállhatatlan lesz a 'pool. Csak elindul-e valamikor ezen a meccsen olajozottan a gépezet.
[ Szerkesztve ]
szami777
addikt
Hetthéssynek szóljon már valaki, hogy nem Dzsán, hanem Csán.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Enzolord
addikt
Streameken is ott van jobb alul a PL logója? Mert a Spiiler TVnél igen, és rohadt idegesiitő..
(#87004) xsanyi77 Ezt akartam én is kérdezni.. Akkor már inkább az egyik fórumtársunk, Emre..
De mióta a Dortmund edzője Tuhel..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
NyxNyxNyx
addikt
Hát nekem ehhez nincs energiám. Mindenki elfelejtett focizni? Vagy a Pool csak a szerencsének köszönheti a tabellán elfoglalt helyét?
Mára off...
szerk.: PH! addikt lettem
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Enzolord
addikt
Üdv a klubban..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
KisTücsök
addikt
Valami ruszki szaron nézem, ott is ott van.
Nem elfelejtett támadni, csak ez ellen a MU ellen nem lehet úgy. Fizikálisan erősebbek, kellően gyorsak és technikásak is, és a védelmi vonalat extrán mélyre tolják. Így áll fel egy csapat, amelyik nem támadni akar, hanem elkerülni a kapott gólt, aztán elöl valahogy egy szögletből a magas játékosokkal bemákolni egyet.
Eddig Mourinho akarata érvényesül, neki jó a 0:0. Tudja hogyha belemenne egy adok-kapokba, akkor csúnyán kikapna a 'pooltól.
[ Szerkesztve ]
Tibiajax
nagyúr
mennyire szar egy meccs ez a nagy angol rangadó, édes istenem...
ennyi bőven elég is volt belőle, inkább nézem a hustlert
Ezt a lövést De Geán kívül senki nem fogta volna meg a PL-ben.
Ringman
nagyúr
inkább nézd meg a tegnapi intermeccset felvételről
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Köszönhetjük ismételten Mourinhónak a hígfos meccset, ez a MU szar és nem érdemlik meg, hogy az első 4 hely közelében legyenek és nem is lesznek, Mourinho nagyon jól tudta, hogy nincs esélyük, csak ha ölik a focit, sajnos sikerült is megölni, mert nem volt most védelmi hibájuk, sajnos ma remekül védekeztek.
DeathAdder
veterán
Már évtizedek óta ott van minden PL adásban..
Amúgy tényleg katasztrofális ez a két kommentátor, Somos pedig annyira fogalmatlan amilyet még életemben nem hallottam. Mégis hogy a francba lehet valaki így kommentátor? Nem kell valami képesítésen átesni annak?
Borszasztó, hihetetlen le sem ülök újabban már nézni meccseket pedig szokásom volt, folyamatos fals infók, felesleges mondatok, asszem kövi hónaptól a szlovák digin fogom nézni, igaz egy szót sem értek belőle, de legalább HD
néhány aranyköpés ami gyökeret vert az agyamba:
-xy edző már most aláírná az x-et ebben teljesen biztos (mégis honnan a faszomból? amúgy a watford azt 1-3ra nyerte végül)
-a néző fényképez a mobiljával vagy az ájfonjával...
-xy edző álmában nem gondolta volna hogy pont ő szerzi a gólt (egy komoly szakmai háttérrel rendelkező klub akkor mégis miafaszért kutatott utána évekig és aztán igazolta le a támadót?)
-folyamatosan másik meccsekről beszél, "mencseszteri derbit" egyik meccsen ha egy 20x nem hozta fel akkor egyszer sem, a hülye közhelyekről nem beszélve hogy ez a PL itt minden megtörténhet, faszom..
-folyamatosan javítgatja magát mert fogalma nincs mikor kinél van a labda
-nincs olyan név amit ki tudna helyesen ejteni, még a legegyszerűbb se megy
-azt se tudja milyen csapatokat vezet fel mint műsorvezető, totál félrebeszél
-becenevükün hívja a játékosokat pl. Ibra etc..
-lejuventuszozza az utdt
-nemegyszer majdnem ledigizte a splílertv-t
ez utóbbiak pedig már nem a fogalmatlanság, hanem a hanyagság és telibe szarás jelei.. köszönjük mégegyszer hogy elvették a digitől a hétvégi szórakozásunknak. Taps-taps
[ Szerkesztve ]
máyköl
veterán
Pár alapmondatot tudsz ma Magyarországon, és már szakértő valamint kommentátor lehetsz...
"Ezen a szinten már nüansz -ok döntenek..."
"Egy-egy klasszis mozdulat, egy-egy villanás a széleken képes meccseket eldönteni..."
"Pillanatnyi forma fogja a végső eredményt kialakítani..."
"Ez a Premier League, itt bármi bármikor megtörténhet..."
Ahogy valamelyiket meghallom, kapcsolom is le a hangot...
Ringman
nagyúr
ha bemegy gól!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
DeathAdder
veterán
vagy az "énszerintem egyegy lesz"..
Az volt a legnagyobb amikor bognár gyuriék a mi lesz a végeredményen tanakodtak vagy két percen keresztül, aztán megkérdeztek egy 8 éves gyereket is egy szurkolói helyszínen és ő csak annyit mondott, hogy "nem tudom"... és milyen igaza volt, fel is nevettem rajta
borzasztó mennyire irritál, pedig próbálom értékelni a magyar szakmát isten lássa lelkem, a digivel teljesen elégedett voltam, fényévekkel előbbre jártak. Ott sem volt semmi szakmaiság, de legalább volt egy jó hangulat, és látszott mindenkin hogy él hal a PL-ért, naprakészek voltak, szerették amit csináltak, de ezek...
Egyre jobban gyászolom hogy elvették tőlük a jogokat. Sokszor egy unalmas hétfő este is jó volt leülni a TV elé és megnézni a 2 órás összefoglalót, itt meg már a meccseket is alig nézem pont a szar tálalás miatt
[ Szerkesztve ]
hobizoli
nagyúr
Fidesz - amibe belenyulnak az szarra valik
több drón kell ;P
L_YKing
addikt
FOCIrol konnyeden..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
A meccsről senki nem beszél? Hogy pl mennyire szánalmas, hogy megveszik a világ legdrágább játékosát és még sok mást, és egy ilyen drága kerettel gyáva köcsög módján sündisznóállásban beparkolnak a saját kapujuk elé, meg húzzák az időt, mint egy kiscsapat, aki nem nyerni jött, hanem az 1 pontért?!
[ Szerkesztve ]
DeathAdder
veterán
jó a biztos 1 pont az anfieldi polokból a PL maratonban. Nem ezen múlik sem a top4 sem a dobogó, sem az arany.
Murinnyót meg a szokásait pedig ismerjük
[ Szerkesztve ]
Richard!
addikt
Akkor most nem lett bajnok a Liverpool?
Ma kezdődik életed háralévő része
szami777
addikt
Nem. Bezzeg ha a pool nyert volna tegnap este...
Kereshettem volna más izgalmas sportot.
venember83
nagyúr
Van, amikor még Superman is „csak” Clark Kent. Gigi, mindörökké Te vagy a szuperhősünk.
[ Szerkesztve ]
Tibiajax
nagyúr
Forza Juve !!
Toobee
veterán
Sziasztok! Esetleg tud valaki olyan baráti társaságot, akik Bp-en kispályáznak és beférnék? Remélem elfér...nem találok sehol olyan fórumot, ahol ilyesmivel foglalkoznának.
7600 GS
addikt
Tibiajax
nagyúr
mit fog ez csinálni ott, labdát szedni?....
BenHans
addikt
Szia Hozzánk beférnél. Pont most keresünk embert... 15. kerület.
Ha másnak is van kedve írjon privátot.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
venember83
nagyúr
Forza Juve? Valami vírus elkapott, Tibcsi, vagy mi történt? Egy Forza Gigi még oké, de Forza Juve??? Ez legalább annyira meglepő számomra, mint mikor a naptárra néztem, és mára keddet mutat, nem hétfőt.
Tibiajax
nagyúr
7600 GS
addikt
Ki a hálóból, miután bevert egy gólt.
Remélem.
L_YKing
addikt
Es akkor vegre meggyozne Storckot arrol, hogy miert valo Szalai a kezdobe..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
venember83
nagyúr
Hehe, erről lemaradtam. Sajnállak, de közben azért mosolygok ezen a jó kis hozzászóláson. Legalább ennyi, ha már a Juve BL-meccsét ma sem fogom látni normális minőségben, mert az M4 és a Pro TV is a Real meccsét adja. Két előfizetés mellett nézhetem az egérmozit.
[ Szerkesztve ]
Tibiajax
nagyúr
van egy jó sztrímoldal, ahol jó minőségben nyomják a linkeket. este majd áttolom priviben, ide nem írom be mert akkor mindenki rácuppan és azt azért mégsem akarom, nehogy má jótékonykodjak itt, aztán elkezdjen nálam meg laggolni
xd
[ Szerkesztve ]
adise
őstag
sport1 nem azt adja vagy az nincs?
venember83
nagyúr
Az adja, de az nincs a Telenor alapcsomagjában (M4, Sport2 és Spíler van) és a Digi előfizetésemben. Választhatnék háromszor ilyen drága Telenor családi csomagot, vagy persze előfizethetnék a Telekomnál a Dolce csomagra. FYI Románia.
Tibcsi: Nagyon köszönöm, mert már komoly olaszmeccs-hiányom van, unalmamban már Serie A összefoglalókat nézek.
szami777
addikt
Niko megérdemelne már egy kicsit nagyobb figyelmet, remélem, hogy a real ellen villanni fog.
Bár Szalait igy hogy 3 golt vágott, lehetetlen lesz kiszoritania.
[ Szerkesztve ]
Tibiajax
nagyúr
törölt tag
Nehéz választani, ön mit ajánl?
NyxNyxNyx
addikt
M4-en Torghelle a stúdióban. naice
KisTücsök: Pedig mióta várok erre a meccsre.
[ Szerkesztve ]
KisTücsök
addikt
Fú de fos meccsek ezek.
venember83
nagyúr
Az OL-Juve meccset kérném a mai menüből.
venember83
nagyúr
Miracolo di grande Gigi! Incredibile!
BenHans
addikt
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
7600 GS
addikt
A Dortmudnak most úszik el ez a szezon.
NyxNyxNyx
addikt
Mire gondolsz? Lesérült még valaki?
szab.tam
nagyúr
ez jó meglátás volt.
elmehetsz az m4-hez hegyi iván imitátornak.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
7600 GS
addikt
Igen. :/
szab.tam: Koszi, sok év tapasztalata van azért ebben, de mint látod megéri a dolog.
Utalom a hegyit. : (((((
[ Szerkesztve ]
szab.tam
nagyúr
nem tudom azt, hogy miért.
hiszen ő is szereti a barca-t...
egyébként a passlack sérülésre gondoltál?
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html