~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ollie:] Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- [Re:] [FireFox1996:] 2024 őszi fórum peca
- [Re:] [GoodSpeed:] ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144 Hz-ről ASUS TUF Gaming VG27AQ 165 Hz-re
- [Re:] [Jack Hunter:] Közösségi tér konfliktus
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
őstag
Nincs az a rakott szekér, amire ne férne még föl.
BenHans
addikt
Szerintem más lesz ez a meccs mint a 1-7-es... Reménykedem az X-ben, de amiben biztos szeretnék lenni hogy más lesz a játék képe még ha ki is kapunk. [link]
Forza Roma!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
itouchfan
senior tag
megraktam tippmixen 2,5 gól felett.. szóval mind1 ki ég csak legyen sok gól
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
tiv83us
veterán
Szerintem sem lesz nagy zako... 1-0, 2-1, valahogy igy tippelem. Ha a Moszkva leikszelne vagy megverne a ManCity-t, na az lenne meg nagyon baba
Koszi a linket, regisztraltam is
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
itouchfan
senior tag
meg ha az ajax a barcát. valahogy azt érzem, bár barcás vagyok
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
Tibiajax
nagyúr
tiv83us
veterán
Nem bannam, a Barcan ment el a mixem mult heten, 7-bol 6 meccs jott, 5 dolcsira hozott volna 90-et, erre a Barka kikap a Celtatol...
[ Szerkesztve ]
itouchfan
senior tag
szerinted nyernek a katalánok?
törölt tag
Az ajax van olyan jó csapat, hogy megszorongassa a most gyengélkedő barcát. Nyer az ajax 2:1-re. A barca gólját neymar szerzi.
itouchfan
senior tag
ki más?
ráadásul Mátyiőő sincs
[ Szerkesztve ]
törölt tag
Vele tényleg jobb a barca védelme. Sajnálom, hogy ő is megsérült.
itouchfan
senior tag
egyetértek. Vermaalen valaha egyáltalán fog játszani?? vagy ő is csak egy a sok buta igazolás közül??
Rypejakten
addikt
hol nyerne az Ajax? kapnak 3-at, talán lőnek egyet. csak otthon jók, rég elmúltak már azok az idők, amikor volt bármi súlyuk is Európában.
Na erre én is kíváncsi lennék.
Més que un club!
tiv83us
veterán
Azert nem volt az elozo meccs olyan sima barszalinnya gyozelem...
Amilyen fing formaban vannak, itt meg lehet eso, lehet sar.
viharhozo
addikt
9 fok van Leningradban, szoval annyira nem. Este mondjuk csak 5 lesz, de azert az se kibirhatatlan.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
Rypejakten
addikt
az Ajax nem Celta kategória (akik amúgy tavaly is megverték őket, még Luis Enríquével), illetve a BL-ben kiscsapattól még a Barcának is égő kikapni. szerintem sima V.
viharhozo
addikt
A Bayernnek gyakorlatilag ez lehet az utolso komoly meccse iden (jo, lesz meg egy Leverkusen elleni bajnoki), ennek megfeleloen celszeru lenne komolyan nekik komolyan venni. Es ha komolyan veszik, akkor kiindulva a ket csapat formajabol viszonylag egyeselyes a meccs.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
tiv83us
veterán
En is egyeselyesnek latom, viszont 6-7 gol kulonbseg nincs a ket csapat kozott, a Roma azert ennel tobbre kepes.
Mas: Melyik magyar csatorna adja a Real meccset? (Amit lehet neten is nezni). Az ESPN mindent ad, csak azt nem...
itouchfan
senior tag
sport1-2 mit ad ha nem azt??
[ Szerkesztve ]
pohár
félisten
S1-é a Real, a többi a Digié:
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
tiv83us
veterán
Kozben megtalaltam a Fox Sportson, HD-ben adni fogjak, azert koszi!
Tibiajax
nagyúr
köszönöm.
..bután haltam volna meg
tiv83us
veterán
Valaki nezi meg rajtam kivul a Zenit - Leverkusent?
Nem piskota kapufa volt 25-rol
pohár
félisten
annyira nem érdekel ez a meccs, inkább a Flash 4. részét nézem meg
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Integra
titán
lemaradtam róla, hülye macska éppen a szemetes ajtót kaparta folyamatosan, mert megérezte a csirke csontokat ebédről és inkább kivittem gyorsan a szemetet, hogy ne tegye tönkre a konyhabútort
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
tiv83us
veterán
begre: Pedig nagyon jo kis meccs!
bagyulajuve
addikt
már azt hittem van új része, de látom a 4. epizódot emlegeted
Resistencia eterna
forceberg
veterán
Csak én érzem valahogy olyan qrvára sótlannak ezt az egész BL csoportkört?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Cartevo
őstag
Fél óránál ráközelítettek 1 fiú nézőre Pétervárott. Hidegre melegség kell.
Integra
titán
nem, nem vagy egyedül vele.
leszámítva a múltkori gólzáport, meglepően laposnak érzem én is a csoportokat. egyszerűen nem érzem, hogy igazi, vad hajtás lenne.
ok, pár meccs lesz, madrid-pool, de igazából csak azért vagyok rá kíváncsi, hogy a majom balotelli vajon művel e valami emlékezeteset, amin röhögni lehet
itouchfan
senior tag
nem
valami nem oké..
KisTücsök
addikt
Nem. Egy-két izgalmas meccs azért majd lehet az utolsó fordulóban, de amúgy nagyon gyenge eresztés ez most (is).
tiv83us
veterán
+1
Meg szeretem nezni, ahogy a Juve eg altalaban
Sztbeni
őstag
Szerintem nem gyengébb az átlagnál. Egyedül egy román csapat hiányzik, a többi rendben
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
Ps Vita
őstag
Rengeteget dobna rajta
Cartevo
őstag
széket, amiért zártkapu lenne
pohár
félisten
majd ma éjjel, aztán másnap Arrow
Integra
titán
lol, már megint egy ex hamburgos menti a seggüket....
forceberg
veterán
Hopp!
Enrique-ről pletyi megy? Bernabéu-ból bejelentkezve ez a téma?!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
7600 GS
addikt
Hány góllal kap ma ki a Liverpool?
törölt tag
Szerintem 4-el!
Sport 1-es műsort nézted te is? Néztem nagyokat hogy Real meccs lesz erre a Barcáról beszélgetnek...
7600 GS: remélem eggyel se. Persze nem ez a realitás de mivel 2. kedvenc csapat szurkolok nekik nagyon.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
7600 GS
addikt
Jó isten bazdmeg mi ez a Liverpool kezdő. Egy csúnya mészárlást kérnék.
itouchfan
senior tag
ez nagyon csúnya lesz így. egy csúcsformás real és egy ilyen pool.. ajajj
Tibiajax
nagyúr
hajrá 'Pool
cyberkind
félisten
Ez a Pool hangyafasznyi se, vagy nagyon úgy tűnik.
Sdi
addikt
Már most feladták
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
itouchfan
senior tag
Barcások tartsunk össze
A kiesőhelyes BvB-re leszek kivancsi, lehet hogy ez a vereseg megtorte oket..