Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#130001) Peterhappy válasza Citroware (#129999) üzenetére


Peterhappy
őstag

Ha nem áll össze baromi gyorsan a játék, itt pár héten belül elúszhat a bajnokság.
A Barca baromi nagy szerencséje, hogy a Napolit kapták, aki ellen ma még ez a csapat is esélyesként lépne pályára.

Egyre közelebb amúgy a lejtőhöz a Barca, épp a minap olvastam, hogy a totál bevétel több mint 70%-át (talán 77%?) költik fizetésekre, ami toronymagasan a legnagyobb és valljuk be, legalább egy fél csapatra való klasszis hiányzik a gárdából most már.
Azt meg épp ma reggel olvastam, hogy az egyik elnökjelölt említette, hogy a Barca lehet az "új Milan" és baromira igaza van/lehet...

(#130002) Napfénysüti válasza Citroware (#129999) üzenetére

Nem, ez eddig nagy csalódás. :(
Közben el is dőlt.

Més que un club!

(#130003) forceberg válasza Peterhappy (#130001) üzenetére


forceberg
veterán

Eleg sok a WTF...
Megerte Umtitit berakni.
Olyan, mint egy kibiztositott kezigranat...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#130004) Sonja


Sonja
veterán

Én ezt a bírói ítéletet (és/vagy a VAR ítéletet) abszolút nem értem a szöglet utáni Valencia gólnál! :U Ha szabálytalan volt a valenciai játékos, akkor szabadrúgás kifelé. Ha viszont nem volt, akkor gól és 3-0. Node, hogy újrarúgatja a szögletet?! WTF?! :F :W

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#130005) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Messi és Ronaldo között az a legnagyobb különbség, hogy CR a hihetetlen alázatának, kitartásának és ebből eredő fizikumának köszönhetően több évvel tovább focihat ugyanazon a szinten. Mindezeknek köszönheti azt is, hogy klasszis lett és ennek köszönheti azt is, hogy tovább fenntartható lesz ez a szint is. Hiába fiatalabb hozzá képest Messi olyan volt volt mint egy veterán klasszis, akit illemből még a pályán tartanak, de túl sok vizet nem zavart. 1-2 mp-s szóló morzsák, dekoncentráltság a szabadrúgásoknál inkább voltak jellemzőek. Volt a mérkőzésnek azért olyan szakasza is, amikor elég hosszan hallani sem lehetett a nevét/nem is igazán volt nála a labda.

[ Szerkesztve ]

(#130006) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Lo Celso mekkora focista és mennyire illett volt Pochettino csapatába. :C Meccs embere volt megint. Úgy hajt, mint Lamela, rohadt sokat szerel, de ügyesebb a labdával.
Kár, hogy X lett, de látni jó jeleket.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#130007) forceberg válasza Sonja (#130004) üzenetére


forceberg
veterán

Még nem volt játékban a labda, amikor a szabálytalanság történt.

(#130005) Soulfly842:Te mit néztél? Azért majd vedd le azt a Céri alsógatyás napszemcsit :))
Két ziccerét kihagyta és a szabadok xarok voltak, ennyi volt a mai negatívum.
93 labdaérintés, 11 lövési kísérlet, 6 csel. Csak a gól hiányzott.
Előrejáték jelenleg annyi sincs, mint Balverdénél volt.
Jong, Arthur és Fati olyan volt, mintha kis Kokó első embéegyes meccsén lenne.

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#130008) máyköl válasza Soulfly842 (#130005) üzenetére


máyköl
veterán

Volt egy gyenge meccse, es maris veteran? Ne vicceljunk mar.
Hetekig serult volt szezon elejen, es igy is vezeti a gollovo listat, mikozben kiszolgalja a tarsakat is. Messze mindenki felett futballozik.

(#130009) BenHans válasza Sonja (#130004) üzenetére


BenHans
addikt

Játékmegszakítás alatt történt...
---- ----
A Barcelona pedig egy újabb La Masia tehetségét nem építi be.
Carles Perez Rómába költözik, Di Marzio is lehozta már, és ma keretben sem volt ha minden igaz. Kölcsönbe érkezik, de abban nincs konszenzus, hogy vételi opcióval vagy kötelező vétellel jön, és még az ár sem tiszta, a megbízhatóbb források közül is egyik 13, a másik 20M€-ról beszél.
Nem rossz. :)

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#130010) forceberg válasza máyköl (#130008) üzenetére


forceberg
veterán

Annyiban volt gyenge meccs, hogy épp nem lőtt gólt. Máris vissza kellene vonulnia :))
Két ziccere volt, azokból valóban illett volna egy gólt szereznie.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#130011) Peterhappy válasza BenHans (#130009) üzenetére


Peterhappy
őstag

Mintha azt olvastam volna, végleges transzfer (merthogy üres a kassza), de visszavásárlási opcióval.

@forceberg: jahhh, csak egyszer játszottam volna életemben úgy, mint amilyen gyengén ment ma Messi :D Vidal beálltával egyből veszélyesebb lett a csapat - így Messi is, ott pár percig még azt is el-elhittem, hogy meg lehet fordítani a meccset. Aztán meg nem.

[ Szerkesztve ]

(#130012) Viszlát válasza Soulfly842 (#130005) üzenetére


Viszlát
addikt

Az egy dolog, hogy Saint Messi-t a szádra merted venni, de, hogy ráadásul CR-rel hasonlítottad össze??? Nincsenek erre szavak... ;]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#130013) DeathAdder válasza Soulfly842 (#130005) üzenetére


DeathAdder
veterán

Cé valóban javarészt ennek köszönheti, éppen tegnap nézegettem, hogy még ő sem lövi túl a NPxG-t (sőt még az xG-t sem, pedig állandóan ő lövi a tiziket).
Valami 1,5%-al van csak egy átlagos játékos felett a conversion rate-ben (lövései hány százalékából lesz gól).

Messi viszont konzisztensen ilyen 10 gólokkal fölérúgja minden szezonban, egészen hihetetlen, ezt tényleg nem lehet tanulni, erre születni kell. Ha viszont valami nem úgy alakul, akkor lusta tököm-lököm és csak kóvályog a pályán (mondjuk így is helyzetbe kerül), úgy emlékszem Pep alatt még keményen visszazárt és melózott, bár sok barsza meccset nem nézek.

De akkor mi Cé klasszisa, amivel ennyire kimagaslik? Egyértelműen az, hogy minőségibb helyzetekbe tud kerülni mint más játékosok, és sokkal több lövést vállal el, mint egy átlagos játékos. Egyáltalán nem a helyzetkihasználása átlagon felüli, mert ebben Kane, de még Salah is előzi, hanem a helyzetbe kerülése, a helyzet vállalási készsége, és ez mögött eszméletlen mennyiségű munka lehet. Az meg hogy ilyen idős korára is ez a nagy testű kötött izomzatú alkat ilyen formában maradjon, sérülések nélkül, megint csak iszonyú sok munka lehet. Terpeszt a kamerába meg műmájerkedik oké, de a befektetett munkája példakép lehet mindenkinek.

(#130014) RoyBatty válasza DeathAdder (#130013) üzenetére


RoyBatty
aktív tag

A Cé faktorhoz az is hozzátartozik, hogy végtelenül önző, legszívesebben az ellenfél 11-esénél is felvenné a letett labdát, hogy ő rúghassa. Évekig röhögtem rajta, hogy a Reálban a világ összes égtája felé elrugdosta a szabadokat, miközben a csapatban ott volt Xabi Alonso aki klasszisokkal jobb lövő volt nála. Mint atléta persze kimagaslik és eszméletlen a munkabírása, de mint csapatjátékos egy lapon sem lehet említeni Messivel.

(#130015) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Bajnokavatás az MB1-ben?
A fradi 9 ponttal megy a vesztett pontok tekintetében, és nincs annyi béna együttes a mezőnyben, akikkel szemben fentieket elvesztenék.
A videoton nagy kakiban, már már lemondhatnak az aranyról.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#130016) sh4d0w válasza LyonnaisFan1 (#130015) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Már rég lemondtunk róla...

https://www.coreinfinity.tech

(#130017) Soulfly842 válasza forceberg (#130007) üzenetére


Soulfly842
addikt

Azért valljuk meg őszintén, hogy amikor ilyen szépen zár a védelem középen, akkor régen nem csak arra volt fizikuma, hogy a védekezésre odaérjen, hanem arra is, hogy rávezetve a védőkre az ilyen meccseket nagy szólókkal, apró 'játékokkal', lendületes támadásokkal átjátssza, megnyerje. A gólok persze még jönnek azt nem vitattam, de most nem csak az ilyen jellegű gól hiányzott, hanem a kísérlet-morzsa is :) A spanyol lendületes letámadó lendületes védelem átjátszások sokszor fizikai kontaktusok nélkül lezajlanak és a végén már a befejezés kell, az olasz foci esetében ezzel szemben más: más jellegű csatárok, befejezők, ütközések küzdelmek zajlanak. Egy olyan jellegű csatár mint Messi közel sem szerezne annyi gólt Olaszországban, mint a spanyoloknál.

(#130012) Viszlát

;) Azért merem ezt, mert azért a spanyol focinál jellegéből adódóan a védők sosem az atombiztosbevehetetlenszuperbunkerükről voltak híresek, mint az olaszoknál, de ott fizikumban alkalmazkodott ehhez is. 3 különböző topbajnokságban, eltérő játékmentalitással szembetalálva magát mindig érvényesülni tudott. Most a beton olasz védelmek ellen kell ütköznie, párharcokat nyernie, s megyeget is azért neki, erre már csak az lenne az igazi "korona", ha a jövő évi bajnokságban még itt is, 36-hoz közeledve is megtudna csinálni egy tetemes gólfölényt...

Van azért köztük több, mint két év és azért a fizikai különbség erősen kiütközik, de ezt annak a mentalitásnak is is köszönheti CR, aminek köszönheti azt, hogy igazán jó labdarúgó, világklasszis focista lett. Tehetsége Messinek alapban több volt, de ahogy a bajnokságok sora, az alkalmazkodás képessége azért több, mint figyelemre méltó CR-nél. Szakértők is azt mondják egyébként, hogy a fizikai adottságok miatt CR tovább bírhatja erőnléttel. És ne felejtsük, hogy egy, az argentintól sokkal gyengébb válogatottat vitt el a karrierje során a győztes mentalitásával a nagy világversenyek végjátékáig.

(#130014) RoyBatty

Ebben részben igazat adok, de ha van Pro legyen kontra is, de pont ez a koncentrált vérre menő fókusz az, amiért csíp, rúg harap, küzd, ütközik - bármit a gólért bármi áron (a hétköznapokban meg pont ezt szem előtt tartva lehet olyan cikkek sorát olvasni, ahol a csapattársai rácsodálkoznak, hogy idegenbeli meccsek után akár késő este, éjszaka is elmegy edzeni, vesztes meccs után, vagy ha nem volt megelégedve magával más nap már mindenki előtt gyakorol, stb )... a védelembe, a középpályán való labdaszerzésekbe viszont jobban bele tud állni.

(#130015) LyonnaisFan1

Á, azt már akkor tudni lehetett, hogy ez az év Kubatovéknak van levajazva, amikor a Puskás Akadémia 1-3 -ra verte idegenben a Fehérvárt :) Próbálják őket is felnyomni EL-be :) A Mezőkövesd egyelőre viszont még vitézkedik, amíg a tö.ükre nem lépnek! :DDD

(#130018) salesman válasza LyonnaisFan1 (#130015) üzenetére


salesman
őstag

Hál'istennek a pufkáf is pontott vesztett.

(#130017) Soulfly842
Ott voltál amikor vajazták?

[ Szerkesztve ]

Türűűűdrááá!

(#130019) Soulfly842 válasza salesman (#130018) üzenetére


Soulfly842
addikt

Nem, de az első 4 helyet elnézve elgondolkodtató, hogy Szimának is aktívabban politizálnia kellene! :) Hátha abból ihletet merítene a csapat, s lenne még egy-egy olyan gyorsan csatlakozó támogató, aminek hála az ifi mellé vehetnénk egy-két játékost is :)

[ Szerkesztve ]

(#130020) Ringman


Ringman
nagyúr

az nagyon durva, hogy 1,1-es rúgott gólátlaggal 3. az atletico. (20 meccsen 35 ponttal és +8-as gólkülönbséggel mondjuk 6. lenne a serie a-ban)

(#130021) DeathAdder válasza RoyBatty (#130014) üzenetére


DeathAdder
veterán

Nem áll szándékomban mérlegelni hogy melyik jobb illetve kevésbé jó csapatjátékos, de cé képes volt még 33 évesen is egy középszar portugál válogatottat a hátán cipelni, és 3 topligában is lerakta a névjegyét, tavaly rajta láttam egyedül az Atleti ellen, hogy nem adja fel egy pillanatra sem. Mondhatjuk 4 csapatban is kiválóan működött, tehát messze nem egy Pogba szerű anticsapatjátékos azért :N

Igen, szabadrúgásban gyenge, és önző is, meg terpeszt a kamerába, de ez nem kisebbíti az érdemeit.

[ Szerkesztve ]

(#130022) omfgk válasza DeathAdder (#130013) üzenetére


omfgk
addikt

Egyáltalán nem a helyzetkihasználása átlagon felüli, mert ebben Kane, de még Salah is előzi

Csak azért tűnik rosszabbnak a helyzetkihasználása mert olyat is elvállal amit nem kéne, ahogy írtad. Ugyanazokból a helyzetekből belövi azokat amit Kane vagy Salah.

Messi pedig minden meccsen sokat lustálkodik. 8km/meccs. Ez még Ronaldo esetében is 9. Pedig ő se segít védekezni...

Griezmann egyelőre szódával elmegy kategória. Suarez ugye kihullott. Dembele esetén kérdéses ,hogy össze tudják-e rakni valaha a Barcánál (mentálisan vagy fizikailag).

A 17 éves kölyök meg aligha fog meccseket eldöntögetni ezen a szinten...
Messi eléggé egyedül maradt.

(#130023) Ringman válasza BenHans (#129876) üzenetére


Ringman
nagyúr

úgy néz ki politano nápolyban köt ki

(#130024) BenHans válasza Ringman (#130023) üzenetére


BenHans
addikt

23.5M€ lett a vége 2M€-s bónusszal együtt ha minden igaz. Korábban azt írták, hogy a Róma felé először 28 majd 25 volt az elvárás a huzavona után. Korrekt. Remélem nem lesz több transzfer a Róma és az Inter között. Zani után mondjuk amúgy is csak rosszabb üzlet köthető.

Sajnálom amúgy, de ha belegondolok jobban járunk Carles Perezzel, ráadásul anyagilag is, bőven.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#130025) DeathAdder válasza omfgk (#130022) üzenetére


DeathAdder
veterán

Griezmann érdekes módon ugyanazokat a számokat hozza, amit a tavalyi Atletico szezonban, mint támadásban úgy védekezésben, ugyanúgy helyzetbe kerül, ugyanúgy szerez labdát, ugyanúgy veszi ki részét a buildupban.

Úgy néz ki beragadt azon a szinten, pedig néhány éve a jövő legkíméletlenebb gólvágójának hittem :D

(#130026) Ringman válasza BenHans (#130024) üzenetére


Ringman
nagyúr

tekintve, hogy emlékeim szerint chivu volt az utolsó játékos, akit megérte leigazolnunk (és szerintem ő sem hozta a római szintjét) nem is bánnám.

(#130027) venember83


venember83
nagyúr

Az Atalanta jól ellátta a Torino baját, csak maradjon meg a forma tavaszig, gyűjtsék a pontokat a BL-ben Olaszország számára.

(#130028) Ringman válasza venember83 (#130027) üzenetére


Ringman
nagyúr

57 gólt lőttek 21 meccsen.

(#130029) kacsyx válasza venember83 (#130027) üzenetére


kacsyx
aktív tag

Minek pont az olaszoknak? Bőven elég lenne abba a bivalyerős bajnokságba két BL hely. Egy egyenes ág a bajnoknak, egy selejtező a másodiknak. Többi mehet az EL-be "vitézkedni" 2000 néző előtt.

(#130030) venember83 válasza kacsyx (#130029) üzenetére


venember83
nagyúr

Igazad van, bár jelenleg szerintem az Inter, Juve, Atalanta simán BL-szintű.

De akkor gyűjtsék maguknak, hogy jövőre kevésbé nehéz ellenfelekkel kerüljenek szembe a BL-csoportban.

(#130031) drachoHUN válasza kacsyx (#130029) üzenetére


drachoHUN
senior tag

Pénz nélkül nem oly' egyszerű "BL szintű" csapatot építeni. Bár ugye kinek mi, a BL szint.
PL-el ebből a szempontból nehéz felvenni a versenyt. Ha mondjuk a 2 helyet, odaadnák még nekik, a különbség tovább nőne.
Vagy ki érdemelné még a plusz két helyet? Bundesliga? Ezen logika alapján oda is csak két hely járna. Akkor már plusz 4 hely. Spanyolok? Oda járna 3 hely... Nyertünk egy újabb helyet.
Lassan már jut egy fix hely a magyar bajnoknak is. Aki mindenképp odavaló. Tök izgalmas meccseket tudnának játszani a ciprusi bajnokkal.

Forza JUVE!!!

(#130032) Ringman válasza drachoHUN (#130031) üzenetére


Ringman
nagyúr

az atalanta egész keretének 40m alatti az éves nettó fizetése

(#130033) vond válasza Ringman (#130032) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Kemény, hogy CR7 egymaga keres majdnem annyit, mint az egész Atalanta. :Y

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#130034) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

nna, Young kezdeni fog, egy óra múlva.
fodza inddda.

(#130035) DeathAdder válasza drachoHUN (#130031) üzenetére


DeathAdder
veterán

Mindenesetre az olasz negyediknek odaadni az istant BL főtáblát legalább ennyire indokolatlan, főleg hogy ezzel olyan bajnokságok szívják meg mint az osztrák, összes északi, holland, skót, lengyel, szlovák etc..

A 10 másodperc híján BL döntős Ajaxnak pár hónap után selejteznie kellett.

A 18 csapatos Bundesligéról nem beszélve, akik szintén 4 csapatot adnak (vö, majdnem a bajnokság negyede) és ilyen 1.6 ppg-vel a Leverkusen istant BL főtáblás lehet :F

Az Atalanta viszont nagyon pofás kis csapat, ha már ott vannak remélem kicsapják a Valenciát és utána is kifognak valami nem túl nagy halat :K

[ Szerkesztve ]

(#130036) NyxNyxNyx válasza DeathAdder (#130035) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Igen, erre lenne tökéletes a selejtező.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#130037) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

Resistencia eterna

(#130038) Ringman válasza Tibiajax (#130034) üzenetére


Ringman
nagyúr

borja is kezd + kínai írásjelű mezfeliratok...

(#130039) Tibiajax válasza Ringman (#130038) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

lehet mèg bármi kívánsàgunk?

írják, h a szenny valero el fog menni. kérem èn, mikor?? meddig kell még látnunk?

(#130040) DeathAdder válasza bagyulajuve (#130037) üzenetére


DeathAdder
veterán

Érvelj, ne minősíts.

(#130041) Ringman válasza Tibiajax (#130039) üzenetére


Ringman
nagyúr

Contract expires:30.06.2020

(#130042) venember83


venember83
nagyúr

WTF, már mindenki kínai az Internél a kínai új év alkalmából? :U

(#130043) Tibiajax válasza Ringman (#130041) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

hosszú félév lesz akkor ez még
mondjuk mindegy, tét már úgysincs

(#130044) Ringman válasza Tibiajax (#130043) üzenetére


Ringman
nagyúr

lukaku becsúszása simán piros nálam.

(#130045) mephi666 válasza sh4d0w (#129991) üzenetére


mephi666
nagyúr

19 éves... tán ő lesz a következő generáció messi/cr-je? ...már ha nem megy el a reálmargit nevezetű játékostemetőbe? :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#130046) NyxNyxNyx válasza mephi666 (#130045) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Nem valószínű, de szép fogás volt a Dortmund-tól.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#130047) Soulfly842


Soulfly842
addikt

A city B csapatát szerintem jó pár csapat bevállalná A keretnek... :) még top bajnokságok élszerepelői is akár :D

(#130048) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Wanyama is lelép úgy néz ki. Pont egy egészséges Wanyamára lenne szükségünk, de valahogy nálunk mindig lestrapálódnak a középpályások. Pedig Dembelével emlékszem ledominálták a City és a Chelsea középpályáját.

Piatek-ért meg érdeklődünk.
Milan-osok, jó játékos ő, aki nem kap elég labdát, hogy kihasználja a képességeit, vagy csak volt egy jó időszaka tavaly és ennyi?

Eriksen meg csöbörből vödörbe :D

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#130049) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

:)

(#130050) vond


vond
MODERÁTOR

Nesze nektek, Ashley Young. Gólpassz az első meccsen. :)

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.