~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [moongoose:] Gillette Sensor Excel hová tűntél?!
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [GoodSpeed:] ASUS TUF VG249Q vs ASUS TUF Gaming VG27AQ képösszehasonlítás
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
nagyúr
Nem rémlik, hogy lett volna helyzete. Jó szürke mindenki, ahogy Maxi szereti. Mindegy.
mephi666
nagyúr
ja, de a 3 pont a lényeg és az megvan... nekünk erre a statra 1 pont jött össze
...kicsit csalóka, mert nem csak a "kaput eltaláló" számít nagy helyzetnek... az a helyzet nagyobb, amikor 2 másodpercen belül Salah rá akarja fejelni de középre megy, Magua meg 2méterről fölébassza a 99.999%-os helyzetet ...vagyis ez már nem is 1 helyzet, hanem 2
...közben mit olvasok:
"A Sky Sports beszámolója szerint a Luton szurkolói a "Micsoda pénzkidobás" sort énekelték, miközben Szoboszlai és Jota is levonult a pályáról..."A két játékos körülbelül 100 millió fontjába került a Liverpoolnak. Emlékeztetőül: a Luton 1992 óta 32 millió fontot költött játékosokra" - írja a csatorna honlapja."
...jönnek még ezek az Anfieldre habár jobb helyzetkihasználással senki nem szólhatott volna tegnap sem, ha pl 1-5 lesz a végeredmény... és Szoboszlait sem mondanám rossznak... inkább úgy érzem, hogy jobban tud működni, ha Macca is ott van mellette Diaz-t is jóval előbb beküldtem volna, mert úgy látom hogy nagyon kellett neki a játék... Jota tényleg nem volt az igazi, helyette is jóval előbb mehetett volna fel Gakpo... na meg Gomezt kirakni a bal szélre? azon az oldalon Tsimikas sokkal jobban mozog ...mintha direktbe megszopattuk volna magunkat, hogy ne legyen sima győzelem
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
atee_13
őstag
+ lett volna kapus aki több gólt kap. Jól védett szerintem a luton kapus is.
mephi666
nagyúr
...jaja, gugliztam is, hogy "ez meg kicsoda?"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Ringman
nagyúr
Pavard 6-8 hét, nem kell műteni, kiugrott a térdkalácsa, de még a helyszínen visszarakták
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
venember83
nagyúr
Tegyük hozzá, nem adott szurkolók jutottak volna el a Holdra. Ők leginkább a televízióból követték volna anno az egészet, s nem a NASA vezérlőtermében foglaltak volna helyet.
Tibiajax
nagyúr
nnna
tegye fel a kezét aki tudja, végül végül megrendezésre került-e a Juventus tegnapi mérkőzése Firenzében és, hogy mi lett a végeredmény?
a helyes megfejtők között kisorsolunk egy eredeti misura Inter-mezt
DeathAdder
veterán
1-1?
venember83
nagyúr
DeathAdder: Az a helyzetek száma volt.
Tibcsi, mi a fenének foglalkozunk mi ezzel? Mármint olasz labdarúgással. Mi értelme? Mert élvezeti értéke nincs.
[ Szerkesztve ]
Tibiajax
nagyúr
saajnos nem..
de másnak sem sikerült eltalálnia egyébként érdekes módon, többen 0-5-re, 1-7-re, 4-4re tippeltek, volt aki azt írta nekem, 97.percben lett a firenzének 5-2, de nem.
végül 0-1 lett, a Juventus-nak
mez marad a szekrényemben, jövő héten újra találkozunk
venember mert a calcio mindig is a calcio marad! azért
[ Szerkesztve ]
DeathAdder
veterán
nemrég megvilágosodtam kiről lett mintázva Scotty P
mind külsőleg mind kognitív képességek terén megdöbbentő a hasonlóság
Ringman
nagyúr
jó meccs lehetett!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
mephi666
nagyúr
én meg rájöttem pár hete, hogy kiről írták pittbullék a Magua-t kb akkor született a nóta, mint Darwin
"Így szól hozzá a varázsló
Irokéz törzs harcosa:
Ravasz vagy, mint a róka
Neved legyen Magua!
Derekadat skalpok övezzék,
Homlokod dicsőség!
Amerre a szél elviszi,
Neved rettegjék!"
DeathAdder
veterán
hát jobb lenne mint a "you re just a shit Andy Carroll"
mephi666
nagyúr
jó, hát ő 40+ meccsen rúgott 6 gólt... de felhozhatnánk Crouch-ot is, akinek kellett vagy 20 meccs az első góljához (végül belejött és a közönséget is megnyerte)
...Darwin 10 meccsen jár 4 gólnál és 3 gólpassznál úgy hogy az összjátékidő felét töltötte pályán... (eliga 3/2/2, gagyikupa meg 2/1/0) nem rossz arány... oké, hogy lehetne sokkal jobb is, ha a maradék órdító helyzetének csak 1/4-ét berugdosná, mert továbbra is kitűnő érzékkel kerül helyzetbe
Redneck
nagyúr
És tényleg! Tudtam hogy valahonnan ismerős! Annyit ő is ki tudna hagyni, mint Darwin.
"Vágod csótány?"
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
DeathAdder
veterán
és nem is charlie adam, downing, poulsen labdáiból kell gólt szereznie, hanem meccsenként 2-3 ziccerből
ennyire ügyetlen befejezője a csapatnak még Ngog sem volt
LyonnaisFan1
őstag
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
venember83
nagyúr
Massimiliano Allegri visszatérése óta a Juventus nyerte a legtöbb meccset 1-0-ra a Serie A-ban, összesen 17-et, legalább hárommal többet, mint a bajnokságon belül bárki más.
Pkc83
őstag
Hacsak nem volt jegyed, szállásod, és utazásod lefoglalva és kifizetve a meccsre, akkor szerintem nekünk ez nem rossz hír.
Soulfly842
addikt
Összességében akkor is tróger munka. A bolgárokat akarták büntetni, aztán a magyar szurkolók is lettek, akik a helyszínen akarták megtekinteni a mérkőzést.
LyonnaisFan1
őstag
Nem volt egyik se, de ez sok erintettel kiszuras.
Na meg Plovdiv mitol lesz masabb.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Tibiajax
nagyúr
micsoda kis statisztika..
de azért szeretjük őt. remélem, te is szereted, a Mester-t
Redneck
nagyúr
Ilyen sportdiplomáciai és politikai vezetés mellett, velünk mindent megtehetnek. Amúgy mire hivatkoznak, mi a nagy feszkó lényege? Mik a rendkívüli körülmények Bulgáriaban?
viharhozo
addikt
Leirtak, h mi van. Ez a magyar csapatnak jo, meg feltetelezhetoen joga van hozza a bolgaroknak is. A szurkolok csunyan beszoptak.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
LyonnaisFan1
őstag
Eddig ez elkerulte a figyelmemet. A fentiek fenyeben mar erthetobb is a helyzet.
Redneck
nagyúr
Volt már hogy bejött a zátkapu, de ettől még jónak nem nevezném. A szurkolókat elvileg kártalanítják. Azt hiszem ez a minimum.
LyonnaisFan1:
Köszi, erről nem hallottam! Azért a politikai ott is egyszerű mint a faék. Tüntetnél? Nem fogsz.
venember83
nagyúr
Rád hagyom, hogy szeresd. Nekem mostanában sok minden nem megy.
Ui. Azért nagyon megnéztem volna, mit ér el ismét Beppe Marotta oldalán. Parádés Intert építettek volna fel, úgy vélem.
Tibiajax
nagyúr
az Inter már így is parádés... bl-döntő volt épp, tavaly..
meg azért ezeket sem a szél fújja össze
venember83
nagyúr
Igaz, a vesztes BL-döntőt lényegesen olcsóbban hozta Inzaghi, bár sokkal jobban illett volna Maxi portfóliójába.
Pörgő-forgó labdazsonglőr: a mindenit, tán még pörögni is tud a labdával ez a Lautaro, mint a United csodabrazilja. Hihetetlen. Az asszonyt veri, vagy kiszervezi a feladatot Icardi argentin bandájának?
[ Szerkesztve ]
viharhozo
addikt
Eleg sok zart kapus meccs volt a Covid alatt. Tobben irtak utana a hatasarol tanulmanyt, de a kovetkeztetes mindig ugyanaz volt, merhetoen nott a vendegcsapatok gyozelmi aranya.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
Tibiajax
nagyúr
remélem, azért egy picit legalább érezted az iróniát is, a hsz-ben..
venember83
nagyúr
Tisztában vagyok azzal, hogy ez az Inter elég messze esik az általad parádésnak tartott Intertől.
grizlisandor
addikt
Wazze, szerencsésen pattanó labda miatt vezetnek a csirkék.
Miért nem Cucu játszik bal vèdőt, Colvill helyett.
grizlisandor
addikt
Itt második, de úgy néz ki, hogy ez les volt.
Előtte szokásos Jackson wernerezès, felnèzett és tuti látta, hogy tudott volna Gallaghernek passzolni.
Baszki, egy szezonban mindössze kétszer szurkolok nektek. Meg kellene becsülni...
szerk1: Ennyi b+, csak írni kellett.
szerk2: Ez kéz lesz.
szerk3: Roero mi a fasz?
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
mephi666
nagyúr
...csengettek megint rendesen a csirkék, hogy a majomszabású pároslábas becsúszására nem ment instant a piros?
mephi666
nagyúr
...el is veszik kéz miatt
...kb ugyanígy vagyok vele, még búza stirling gólnak is tudnék örülni
...na de mi lesz a korábbi esettel? megússzák azt is?
[ Szerkesztve ]
grizlisandor
addikt
Udogie odalép Sterlingnek nem kímélve, láttunk már ilyenèrt pirosat idén többet is, de sárga lap lett jutalma.
VAR félpályáról vizsgálata a dolgot.
Sterling gól, de kézzel segít.
Romero meg csúnyán utána rúg Colwillnak és VAR alszik.
Beckham-et ilyenért kiállították.
City-nél megértem a kamuvarozás, de mi a pöch van itt a spursnél?
Ma nem lesz chelsea gól.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
grizlisandor
addikt
Romero pusztítását meddig engedi még a VAR?
Ha ez les, akkor Romero piros lap és büntető....
mephi666
nagyúr
...ezek a gecik kilóra vették Kane árából a bírókat: Jones egy vétlen mozdulatra kapott instant pirosat, amikor labdát talált és onnan csúszott tovább bokára a lába... Jota meg 1perc alatt 2 sárgát kapott úgy, hogy kontakt sem volt...
...itt pároslábas durvulás, utánarúgás bosszúból.... piros helyett sárga, minimum sárga helyett semmi
....rómeó meg nyugodtan állatkodhat?
grizlisandor
addikt
Maddison nyugtatja Romerot, hogy volt utalás a VAR szobába, ne félj...
grizlisandor
addikt
Jaja és értetlenkedik wazze.
Nézz rá, hülye mint a seggem.
Ős utd-s rúgd be!
Sima.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
mephi666
nagyúr
...elég kényelmesen hozzák a döntéseket: lesz vagy 10perc ráadás