Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
válasz szab.tam #26998 üzenetére
Az "isztán" szó annyit jelent hogy ország, a magyar meg általánosan elterjedt elnevezés keleten...
Fenébe... pedig poén lett volna, ha a csehek verték volna az olaszokat...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
fatal`
titán
Luxemburg 3 - 2 Észak-Írország
-
-
callmeakos
veterán
Ahha vagy úgy
Najó 5-1
Ezek hogy tudták majdnem legyőzni a Hollandokat?[ Szerkesztve ]
All→M8
-
szab.tam
nagyúr
válasz hobizoli #27006 üzenetére
azt kérdezte, ki jön le. nem azt hogy ki megy be.
és alemenő azért nem szokott készülődni, hanem inkább játszik, amíg fent van...(#27000) Dinter
az mtva betechnikázta, (gyk poloska), jenőbá' alsóját....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
fatal`
titán
LOL
-
törölt tag
öt - egy loáááál
-
Ps Vita
őstag
Lol
-
villamos
őstag
Vajon hányszoros lehet a szorzója a tippmixen ennek az 5:1 -nek?
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
szab.tam
nagyúr
a végére királyt hogyhogy nem állítja be egy kis válogatottság szám növelésre
(egyáltalán kerettag még?)
mr. mackónadrág.***
(#27012) villamos
gondolom, mint a 0:2-es töröknek[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
runner 125
nagyúr
..h játszottak ők 2:2-t a hollandokkal?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
fatal`
titán
válasz runner 125 #27014 üzenetére
Gondolom a hollandok kb. úgy játszottak pénteken, ahogy mi.
-
callmeakos
veterán
válasz runner 125 #27014 üzenetére
De nem is az. Az a 2-2 mák volt a Hollandoknak, mert a 90+ban lőttek büntetők, de ezek majdnem megverték őket, az a nem mind1
All→M8
-
hobizoli
nagyúr
na ez is ugy megy be hogy megpattan vkin, a eszt kapus lassan letette volna a fejet vhova, hogy egy meccsen harom golt igy kapni, eleve 3 golt kapni sem mindennapi...
több drón kell ;P
-
Noh, jöhet a szokásos Egerváris ömlengés, meghogy majd így megy úgy a hollandok ellen...
https://www.coreinfinity.tech
-
törölt tag
Nem ilyen egy jó meccs?
Én közbe sokat röhögtem viszont azóta nézek focit mióta fészbukon rányomtam a trollfocira
kb 4-5 ( napja )
-
szab.tam
nagyúr
na! balázsunk milyen szimpatikus nyilatkozat tolt.
profi!
pont, mint amikor gyakorlatilag lebűnrondázta a holland lányokat a jakupcsek interjúban.***
nem tudom, matematikailag hogyan juthatnának a török 2. helyen tovább.
de megérdemelnék...***
***egyébként nagyon nem értek valamit.
hogy ennyire nem értenek egyesek a kommunkációhoz.a romániai vereség után simán ki kellett volna adni egy közös nyillatkozatot.
amiben az áll, hogy nagyon sajnálják, szégyellik magukat, bla-bla.
teljesen jogos a szurkolók felháborodása.
úgy mentek ki a pályára, hogy mindent elkövetnek, stb, bla-bla.
ez nem sikerült, nem tudják miért, de a következő meccsen mindent elkövetnek, hogy feledtessék a szurkolókkal a csalódást, ami őket is nagyon megviselte.
bla-bla-bla.
mint egy tesco-s, vevőszolgálatos, bocsánatkérő sablonlevél, amire ráklamniznak a jogos reklamáció után egy 200-500 ft-os vásárlási utalványt, engesztelésül.
de őszinte elemekkel.de b+. ezeknek ez nem megy, mert úgy gondolják tetőtől talpig, hogy vannak ők, meg mi, a 10-15 millió hülye gyökér.
nem a 3:0-val volt az igazi baj, hanem ezzel...[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
hát kedves balázsom, nem normális az hogy rendőri védelem mellett edzetek?
a bukaresti vész mennyire volt normális?!
és még ő van vérig sértve......... LOLlehet menni megverni a hollandokat idegenben, lehet bizonyítani
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
fatal`
titán
válasz szab.tam #27021 üzenetére
Úgy, hogy ők döntetlent játszanak a hollandokkal, mi kikapunk, a románok meg kikapnak az észtektől, vagy ikszelnek.
Vagy nyernek a hollandok ellen. Ugyanannyi pontjuk van most mint a románoknak. Amúgy nem érdemlik meg, kétszer is betliztek ellenünk.
Mit nyilatkozott az aranylabdásunk?
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
(#27026) Integra
Ez jó !
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz fatal` #27024 üzenetére
"Mit nyilatkozott az aranylabdásunk?"
nézd meg. nehéz visszadni. mint egy sértődött napközis, akivel szemben elkövették a világ legnagyobb igazságtalanságát.
(nem adtak neki még egy avantadort összetörni.)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
[CS]Blade2
addikt
válasz callmeakos #27016 üzenetére
Nem nagyon vágom a témát, de nem lehet, hogy ennek a 3 csávónak a hiánya jelentette a különbséget?:
"Hollandia elleni bravúros 2-2-es döntetlennel zárult mérkőzésen a kiállított Raio Piiroja mellett a kétgólos Konstantin Vassiljev, illetve Aleksandr Dmitrijev is összeszedte sárga lapjait, így eltiltás miatt nem szerepelhetnek."
Vagy ezek nem érnek annyit -
Turbolada II
őstag
válasz [CS]Blade2 #27028 üzenetére
Abban legalább nem hazudott, hogy magukért játszanak.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
cyberkind
félisten
TrollFoci
Balázska, nem Budapesten kell jampiskodni, hanem az lenne a minimum, ha bekopogtatnál minden erdélyi magyar lakásán, akik elmondanák neked, hogy a péntek esti gyalázatos teljesítményetek után mit kapnak, az utcán, a munkahelyükön, bárhol... Nekik lehetne sértődötten nyilatkozni, de neked kurvára nem!!!
Ennyi kérem szépen !
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
válasz cyberkind #27030 üzenetére
Vicc ami itt megy. A Balázs nyiltkozata is megér egy misét, de az igazi jampik azok, akik Trollfocin meg ilyesmin álszent modon hol átkozzák a csapatot,
most meg a vállukra veszik a csapatot. Az egész gyülölködésnek meg csak adja alá a lovat az ilyen bejegyzések.... Ha én ilyen lennêk lesülne a pofámrol a bör.....All→M8
-
szab.tam
nagyúr
válasz cyberkind #27030 üzenetére
hát kb. ennyi.
de asszem itt ((#27021) szab.tam) leírtam a lényeget.ezek el vannak tévedve.
vagy rosszul vannak tájékoztatva.
valszeg még mindig nem értik, mi a bajunk a bukaresti meccsel.***
nem tartom kizártnak, hogy sanyibá' motivációs tréningje a mai meccsre abból állt, hogy a magyar nézők gyökerek, b*-tok ki velük, és nyerjétek meg magunknak a meccset.
szívesen megnézném az öltözői felvételt...***
***közönség, szurkolók felé való kummunkikációban az őskövület magyar gyökereknek elég sok tanulnivalójuk van. (csank, mészöly, mousecastle-i, stb...)
pl. egervári vs. ricardo moniz.
ricardo néha egy győztes meccset is szégyenkeve tud elemezni.
(szeretik is a szurkolók...)[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #27031 üzenetére
Trollfoci admin nyilatkozatának egy része : Gyerekkorunk óta fociőrültek vagyunk, a magyar futball szerelmesei. Ahogy a Facebook-on megjelentek a labdarúgással kapcsolatos troll oldalak, már akkor megérett a gondolat bennünk, hogy egy ilyet mi is összehozhatnánk, mert a topligákkal foglalkozó trollkodásokat nem éreztük magunkénak. Az MB1 (Mennyei Bajnokság) is rendelkezik olyan ikonokkal, egyéniségekkel, akik felveszik a versenyt a külföldi kollégáikkal. Sőt!
Mi mindig is hittünk a magyar labdarúgásban és mindig hinni is fogunk, jó pár olyan selejtező sorozat volt, amikor már semmi esélyünk nem volt kijutni az aktuális tornára, de mi akkor is a nyakunkba vettük Európát és követtük a válogatottat.
(#27035) noxwill
Szerintem meg nem, még ők vannak felháborodva hogy nagy büdös fa**t nem csináltak kint, aztán mi meg "szidjuk" vagy nem tudom mit csinálunk velük, mégis mit vártak, mindenkinek 6 havi bónusz vagy mi farok ?[ Szerkesztve ]
-
salival
aktív tag
válasz callmeakos #27035 üzenetére
Milyen határon?
Miben látod az álszentséget?Azok az arcok pont szidhatják a csapatot akik pénzt/időt/szabit/energiát rááldozva kimentek Bukarestbe és szurkoltak a nemzeti csapatnak. Erre ők ott szégyenletes teljesítményt nyújtottak.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
szab.tam
nagyúr
válasz callmeakos #27035 üzenetére
olvasod is, értelmezed is, hogy mi a problémánk?
egyáltalán láttad végig a román meccset?
(erre egy "igen", "nem" is jó lesz. várom is a válszt.)nézed, olvasod, a reakciókat, és csapat irányából jövő viszont válaszokat is?
segítek:
páran azért kiveséztük a mentális összetevőket.
(a trollvideókat, és trollképeket pedig helyükön kell kezelni, habár sok igazság el van rejtve bennük.)[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
válasz cyberkind #27037 üzenetére
Szó mi szó Dzsudzsák a mai magyar futball egyik legnagyobb k*rvája. Magukért játszottak és még van bőr a képén viselni a címeres mezt.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Turbolada II #27039 üzenetére
azért sajnálom a palit.
a psv-ben volt meg az igazi helye. ott tündökölt. és nagyon szerették az ottani szurkolók.
mezeladások is igazolták. (ha jól emlékszem, nem 1x volt csapatkapitány.)
mi is hétről, hétre a sport tv-s közvetitésekben: + affelai, toivonen. jó brigád volt.
de üzletpolitikai döntés volt, hogy továbbent. kár volt.
pézes, de szakmai süllyesztő.
(habár jobb, mint egy spanyol élvonalbeli csapat, csereapad melletti helye.)
tipikus, nehéz helyzet...de most nincs jó helyen, többre volt érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
-
callmeakos
veterán
válasz salival #27036 üzenetére
Ők hápoghatnak igen. De ők voltak maximum 2 ezren. Ehelyett többször annyi ember ítélkezik magaslóról beállítva úgy, mintha ők is ott lettek volna.
Álszentségnek meg azt tartom, hogy tegnap estig kb. mindenki lehorda a csapatot, az esti meccs után ezek jórésze meg a vállára vette hogy fúúú de jó volt ez a meccs, most megmutatták, most kárpótolták az embereket. Kik? Azok, akiket órákkal ezelőtt még a halál f*szára akartak elküldeni? Haggyukmá. És ez bosszant engem a legjobban. Most vagy kitartok a csapat mellett, vagy nem, de akkor azt a véleményt tartsa is meg, még akkor is, ha a csapat mondjuk jól szerepelt.
szab.tam
Igen láttam végig, sőt, meccs alatt még kommentáltam is a dolgokat ebbe a totyikba.
Véleményem szerint nektek a csapat semmirekellő játékával van bajotok (amivel abszolút egyetértek), de ha ez így van, akkor mit vártok a továbbiakban? Segesvári monnyon le? Úgyse fog. Komplett csapatcsere? Úgyse fog megtörténni. Akkor?All→M8
-
Cece04
tag
válasz callmeakos #27044 üzenetére
Én semmi mást nem várok, mint, hogy szakadjanak meg a pályán, ha felveszik a címeres mezt.
Amit tegnap időnként lehetett is rajtuk látni. Pénteken viszont egyáltalán nem éreztem azt, hogy
, ha kell , akkor ott halnának meg a pályán.A közhangulatra pedig marhára rányomja a bélyegét az is, hogy túlzottak az elvárások a csapat felé..
Mindig ez van (és persze ezt a média nyomja, mert ez a dolga, de a csapat is jó partner)
"Nyerni fogunk! Most meglephetjük XY-t! Most végre odaérhetünk" stb..
Aztán jön a pofon rendszerint és mindenki úgy érzi, hogy át lett verve..
közben általában csak a papirforma realizálódik.A szomorú az, hogy úgy néz ki, hogy a hazai utolsó percben bekapott gólon megy el a második hely
A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-
zolynet
addikt
"Bukarestben kellett volna, hej, hej!!!" ... ennyi
Life is too short to stay stock!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz callmeakos #27044 üzenetére
Véleményem szerint nektek a csapat semmirekellő játékával van bajotok
neem még mindig téveszmék hajtanak téged is
nem az volt itt a baj, hanem az, hogy a románok ellen kaptunk ki, nem is kevéssel + elkövettük azt a hibát, hogy nagy mellénnyel és fennhéjázva mentünk ki hozzájuk. ennyi
ha péntek este a fehéroroszok ellen csusszant volna be egy 3-0, max legyintettünk volna egyet és már el is felejtettük volna, tegnap este meg örültünk volna ugyanúgy újra, h bravó csapat, meglesz az a második helyhát még mindig nem értitek ezt az egészet?
-
callmeakos
veterán
válasz Tibiajax #27048 üzenetére
Áhá, akkor nem tiszta hogy mért pont a Románok?
Ha a Szlovákoktól, vagy a Horvátoktól kaptunk volna ki így, az ugyanolyan baj lenne?
Amúgy a nagy mellényt én nem éreztem. Persze ment a mentegetőzés előre hogy nyerni kell este, holott szerintem ők is tisztában voltak azzal, hogy ez szinte lehetetlen küldetés.All→M8
-
törölt tag
- Szeretnél apáddal élni?
- Nem szeretnék - válaszolja a gyerek - mert mindig megvert.
- Akkor inkább anyádnál maradsz?
- Nem, ő is sokszor megvert.
- Akkor, hol szeretnél lakni?
- Szeretnék a magyar fociválogatotthoz költözni, ők sosem vernek meg senkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen