Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Inkább adnák a Juve - Bologna meccset, mert nincs Sport Klubom, az egérmozit meg annyira, de annyira utálom...

-
baluka26
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Clattenburg-nél sima sárga műesésért.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
homeless09
üzenetére
Állítsák ki a labdát, az ügyet már vizsgálja az FA.

-
homeless09
őstag
Fuuu Sturridge, milyen jó hogy falábúskodtál most

(#1048) Ł-IceRocK-Ł : Rendőrségi feljelentés is lesz belőle, tuti leniggerezte Sturridge-t

-
baluka26
veterán
Banyek Studge

-
baluka26
veterán
Cole milyen szamárfület varázsolt a koncentráló Torres fejére

-
pohár
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
azért is írtam egybe, mert külön mást jelent, blöööö
. -
pohár
félisten
ha valakit érdekelne a Bayern kezdőcsapata

-
baluka26
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Atyagatya

-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Csónakfoci

közben 1-0 az atleticonak, ha érdekel valakit
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83
üzenetére
a Eurosporton Juve-ManCity élőben, picit esik

-
baluka26
veterán
Hm, ennek a mai meccsnek szinte csak presztizsértéke van, úgyhogy teljesen mindegy ki nyeri.
Én egy hazai 7:5-öt tippelek. -
Boxer001
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Figy, ha most is a bíró cseszi el, akkor tudod mit? Törjenek rajta széket, a biztonságiakat meg hajigálják be a pályára.

venember
Ne haragudj, de pont le van kaksizva az a meccs, amit ajánlottál.
-
Boxer001
veterán
Na ki mit tippel a Chelsea-MU meccsre?

A múltkori Chelsea feltámadás és az utána látottak alapján azt mondom, hogy nyernek a kékek.
De nekem 8 amúgy.
-
baluka26
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Pont ez az, amiben nem biztos, hogy igaza van. A többiben látok én igazságot.
-
baluka26
veterán
Mino keményen megmondta, mondjuk sokmindenben igaza lehet.
-
7600 GS
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
Jó a kérdés Tibi.

De mivelhogy a kedvenc csapatom ellen játszanának, ráadásul ezt a Fradit meg szerintem közel sem lehet annyira szeretni, mint az akkorit, ezért én is kerek perec megmondanám, hogy Madrid.
De persze ez nem jelenti azt, hogyha valami hatalmas csoda folytán elérne valamit a Fradi a blancó-k ellen, akkor nem örülnék.Válogatott esetén meg azért én mégiscsak a mieinknek szorítanék. Ha a spanyolokkal hozna össze a sors, akkor csak annak szurkolnék, hogy ne legyünk egy ordas nagy deepthroat részesei.

És egy Ajax-Barca-n kinek szurkolnál?

-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Én is elnézném őket, elegem van a Bendtner-Matri-Vucinic félékből, akik képtelenek gólt lőni, de egy húszmilliós árat azért sokallok egy lejáró szerződésű játékosnál, aki mindenképp menni akar. Viszont annak örülök, hogy a hírek szerint a Juve rámozdult Nanira és Walcottra, bár előbbi évi tízmilliós fizetése elég komoly egy olyan csapatban, ahol a csapatkapitány és a posztján a világ egyik legjobbja 4,5 milliót fog keresni az új szerződése értelmében.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
7600 GS
üzenetére
tényleg
tudom, unalmas kérdés, de pl. egy mostani fradika-madrid meccsen kinek szorítanál?
fradis nem vagy, ugy tudom, madridos viszont annál inkább, dde azért a fradi mégiscsak magyar csapat szóval..mert nálam pl amikor fárasztanak azzal, h na Tibcsim (xd), egy ajax-fradi meccsen kinek szurkolsz, hát simán aaaajax
nem kérdés. én beismerem férfiasan
a holland-magyar meccs az a rizikósabb, ott már nagyon oszlik kétfelé a szivcsakrám.. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
homeless09
üzenetére
Kíváncsi lennék, ki lenne az alfa hím: CR, vagy Ibra?
-
7600 GS
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
Ez a Fradi nem hasonlítható össze a maival, ugye nem kell sorolnom, hogy miért. Egységes volt a csapat.
Ez a párharc meg egy nagyon jó párharc volt (Raúl is itt "született meg"
), csak ugye a visszavágó magyar szemszögből már picit csúnyább...A CR-PSG kapcsolat meg még mindig hápog.
-
homeless09
őstag
Ma van 1 éve, hogy Albert Flórián, aranylabdás futbalistánk eltávozott az élők sorából.

-
BossBoss
őstag
Tud valaki olyan weboldalt, ahol élőben lehet követni a premier leguea és egyéb bajnokságok élő meccseit? Nem a 148 ezer gagyi stream-re gondolok, hanem hivatalos, fizetős szolgáltatásra. ezek a maszek streamek nem jók semmire. Próbáltam az angol SKY Go-t, de az csak angliában elérhető. Szóval, ha valaki ismer ilyet az megoszthatná.

-
Integra
titán
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
ja és ha ez nem elég akkor murinyó után is érdeklődig a psg

gazetta dello sport a forrás
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

), csak ugye a visszavágó magyar szemszögből már picit csúnyább...