Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Bakker én rohadtul elaludtam. Most keltem fel, pedig kíváncsi voltam a meccsre. Na mindegy legalább a Spurs meccset láthatom. hasonló presztízs
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #86001 üzenetére
én nem azt írtam, h kurva jó volt a United.. csak, hogy jó meccs volt
tudod h én csak ilyen kis egyszerű-fociszerető emberke vagyok. nem akkor ujjongok ha sok gól van, hanem ha izgalmakat és iramot látok. de ez már csak az én hibám, ezért én fogok vezekelni az ítéletem órájában
: D[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Fú, de mocsok szar a csapat.
Tibiajax:
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Szegény Cech.
Mondjuk közük nincs a meccshez.
-
KisTücsök
addikt
koscielny ollózik egy gólt. Na hagyjatok mára.
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #86003 üzenetére
City-szurkolokent tetszett volna a meccs, de Mou és Pep miatt a ket csapat egyuttes veresege tett volna csak elegedette, nehez ugy elvezni egy amugy nem rossz meccset, ha az ember igazan egyik csapatot sem szivleli. Viszont voltak kimagaslo egyeni teljesitmenyek, és a City hajtott is. Mou meg a szokasos lassu futballt eroltette, pedig vannak eleg gyors jatekosai, meg ha pl. Ibra mar nem is az.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Mu konkrétan bravonak koszonheti minden mozzanatát a meccsen, semmi normális akciójuk nem volt, city meg ugy játszott, ahogy kellett egy ilyen derbin.
X et akartam, de nem lett volna fair eredmény“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #86008 üzenetére
mind a két csapatot utáljuk meg lenézzük persze, de volt nagy hajtás, meg személyes kedvencem, a jó kis kettészakadt pálya sokszor, nem lehetett panaszunk
Pogba volt értehetetlen csalódás csak, kár h nem leett döntetlen, nyertem volna vele egy kis lóvét legalább
mindazonáltal a city sztem jobb volt egy góllal. ..kb pont annyival jobb -
venember83
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #86011 üzenetére
Paul Pogba 2016-17:
270 minutes
0 goals
0 assists
0 dabs
3 haircuts -
Enzolord
addikt
válasz venember83 #86013 üzenetére
Nem baj, majd belejön.. de azt is megértem, hogy savanyú a szőlő..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
lacy86
addikt
Higuian a Juventusban is jol megy a szekere ....
Gyorsba 2golt mar vert is -
venember83
nagyúr
Három - nulla. Pjanics is betalált.
-
addikt
Hű de szokatlan ez a megújult Anfield Road kameranézet.
-
addikt
Nagyon tetszik nekem a Liverpool játéka, az első 4 fordulóban remek, pontszámban nem annyira, mert csak 7 pont, de mind a 4 meccset sikerült eddig ledominálni, csak a Spursnek mákja volt, és azt hiszem a Burnley-nek is. Simán 4 győzelem is lehetne, pedig az Arsenal, a Spurs és a Leicester nem kiscsapat. Ez így elég meggyőző.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #86019 üzenetére
simán hozzátok az idei évet is, ne aggódj, szépen kérlek...
majd ünnepelünk egyet együtt májusban -
Enzolord
addikt
válasz Citroware #86024 üzenetére
Ezek közül mit nem tudsz? Vagy mi a kérdés??
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Ringman
nagyúr
-
addikt
L.E. még mindig nem jött rá ,hogy is kell rotálni.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Tibiajax
nagyúr
ez most egy kis szopás volt a nou campban..
de inkább most jöjjön az ébresztő pofon, mint később -
NyxNyxNyx
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #86031 üzenetére
Ez mindent elmond róluk...
-
L_YKing
addikt
Hat ez szar volt...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Enzolord
addikt
válasz L_YKing #86035 üzenetére
ÉS neked csak ez az egy szar meccs volt.. Még iigy is te jártál jobban..
Én végigszenvedtem a libások elleni meccset is...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Richard!
addikt
Hát ezt eldortmundkodtuk....
Ma kezdődik életed háralévő része
-
addikt
válasz Enzolord #86025 üzenetére
Gondolom nem esett le neked, hogy mai játékosok fejét rábiggyesztették olyan régi játékosok képére, akik (elvileg) hasonló szerepkörben voltak régen.
Pl Ibra feje Cantona képén. A gallér miatt megismerhetted volna.
A Ronaldinho-Neymar még jó is. Smeichel-De Gea is. De ami középen van, az borzasztó összevetés.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
-
Enzolord
addikt
válasz IreN!CuS #86043 üzenetére
-
Enzolord
addikt
válasz Richard! #86045 üzenetére
Ez viszont már iigy buzikázás..
-
athomi
veterán
válasz Richard! #86045 üzenetére
Kisütöm én neked, ne fáradj... épp 2 lett, bekapod?
IreN!CuS: MM-ban belebotlottam.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a Monaco most ennyire jó lenne? Elverték ugye a PSG-t, kiverték a Villarealt a BL selejtezőből kettős győzelemmel és vezetik a francia bajnokságot. Látta őket valaki mostanában játszani?
-
IreN!CuS
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest