~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [GoodSpeed:] ASUS TUF VG249Q vs ASUS TUF Gaming VG27AQ képösszehasonlítás
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Téma összefoglaló
addikt
"Walcottnak csúfolják"
simondr
senior tag
megint a leakciózott cucc jutott nekünk? Azért mert anno bevált (Vieira, Henry, Bergkamp) azt hisszük most már mindig be fog?
[ Szerkesztve ]
Technikailag sokkal jobb mint Walcott.
De tény ,hogy pl egy Neymarhoz hasonlítva ő is a futóbolond kategória.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
NyxNyxNyx
addikt
Khm, én nem Arsenal-os vagyok.
A Spursre is jogos ez, csak talán érthetőbb.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Richard!
addikt
Nagy tehetség volt, de a P$G-be ment....nem folytatom
Ma kezdődik életed háralévő része
Ringman
nagyúr
nyilván a más topcsapat üveggyöngyökkel fizet...
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
.
[ Szerkesztve ]
simondr
senior tag
neeem?
de még bármikor lehetsz
NyxNyxNyx
addikt
Hát én most hirtelen nem tudok kitalálni olyan szituációt amiben ez bekövetkezne. De biztos volt már olyan meccs ahol az Arsenalnak szurkoltam.
miért, már nem az? szerintem még mindig érthetőa döntése, itt tud kiteljesedni és itt tűnik ki jobban az egyéni teljesítménye, ha esetleg aranylabdát szeretne nyerni, amire minden esélye megvan, ez be is fog következni amint nem messi vagy cr (bár ő már szerintem nem fog többet) nyeri. de a következő szerintem még messié, nagyon megy neki ebben a szezonban. aztán jöhet nemymar vagy mbappé
de nem lepődnék meg, ha köv szezonban madridban kötne ki, cr pedig manchesterben vagy a sportingban
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
NyxNyxNyx
addikt
Nézd meg mire válaszolt.
Ringman
nagyúr
cr-t elviselném az interben
persze annyit úgy sem tudnánk fizetni neki, amennyiért aláírna.
tibinek is biztos tetszene
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
dudu5130
őstag
Azért a pénzért már ne egy erősen kimenő sztárt vegyünk már. Rossz ötlet, nagyon rossz ötlet.
Ringman
nagyúr
eddig a realból való kukázások nem sültek el rosszul - cambiasso, figo, sneijder solari kivétel.
icardi-cr bizniszt + pénz valahogyan nem tartom elképzelhetetlennek
NyxNyxNyx
addikt
Amekkora a brand-je Ronaldonak, biztos nem fog olcsón menni még akkor sem ha már nem top100 játékos.
Ringman
nagyúr
az is kérdés, hogy a kínaiak bevállalják-e pont a brandépítés miatt - nem az interre, hanem a Suning Appliance Groupra gondolok, hogy lám, még cr-t is meg tudtuk szerezni.
Lukaku
Nekem nagyon úgy tűnt ,hogy sarkazva megpróbálta megrúgni a védőt.
Agyatlan.
[ Szerkesztve ]
törölt tag
Nem meglepő... Manchester sötét oldalát segíti.
Nagyon úgy tűnik ,hogy a City leteszi a 65m eurós kivásárlási árat Laporte-ért.
DeathAdder
veterán
Na ez az abszolút rizikó, nem a 75m van dijkért
paatrick
őstag
Szerintem most jól beetetik a tippmixelőket és a Real nyerni fog.
Ha jól nézem 2 alap Valencia védő piros lap miatt nem játszik. Plusz mostanában minden meccsén kapogat 1-2 gólt a Valencia.
Realnál elvileg minden nagy játékos meggyógyult.
Ez ilyen mikor ha nem most esély a Realnak. Zidanenak most kell kicsit felpofozni a csapatot ha akar még maradni
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
Igen, VVD biztosabb választás lett volna.
Ő viszont nem lett volna elég jó lábbal, Pep elképzeléseihez.
Az biztos hogy kellene a Citynek egy hátvéd. Kompany-ra egyáltalán nem lehet számítani. Stones, Otamendi páros oké. Viszont nincs csere. Mangala nagyon kevés egy jobb csapat ellen. Hát még esetleg Messi ellen mondjuk a BL-ben...
[ Szerkesztve ]
DeathAdder
veterán
Hát pedig nagyon tepert érte a sziti, és lábbal is nagyon jó, egy nyilatkozatában amikor megkérdezték el is ismerte hogy nem sikerült leigazolniuk.
De biztosan nagyon jó lábbal a Laporte is, hamár Pep igazolás akkor lehet nem egy Mangala, Otamendi lesz belőle, és lábbal is biztos fasza. (azért Otamendi, Stones is gyakran művel wtf dolgokat ld. a pool ellen).
Olyat se hittem még tavaly hogy van kapus aki olyan jó lábbal mint Ederson, szerintem ő a PL középső védőinek 80%-ától jobb lábbal, kapus létére
[ Szerkesztve ]
L_YKing
addikt
De azért lábbal is biztos fasz, nem?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
bagyulajuve
addikt
Érdekes, hogy a Monaco egy 16 éves gyerekért kifizet 30+10 €misit - de ha úgy bejön nekik, mint Mmmbop, akkor simán megérte
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
DeathAdder
veterán
Persze hogy az
NyxNyxNyx
addikt
Kiről van szó pontosan?
bagyulajuve
addikt
Pietro Pellegri - Genoa - mondjuk én kb most hallottam először róla, mert a Juve is vitte volna
Resistencia eterna
BenHans
addikt
"Realnál elvileg minden nagy játékos meggyógyult."
Elvileg Ramos és Isco is sérült. Amúgy Ceballos is... Eredmények nem ezt írja, de több helyen is olvastam és a transfermarkt is ezt erősíti meg.
Navas ; Carvajal - Varane - Nacho - Marcelo ; Casemiro - Modric - Kroos ; Bale - Benzema - Cristiano lehet a kezdő.
A Denevérek eddig otthon 21 lőtt mellett mindössze 6-ot kaptak, ezzel másodikak a hazai tabellán. A Realnál ugyanez idegenben 13-7.
Bennem is van egy olyan érzés, hogy a Real most "meglephet", de nem merném 2-re behúzni, mert ez így is inkább 3 esélyes és nagyon rég ikszelt a Valencia, november végén, tehát olyan alapon mint a Real meglepi simán lehet X is.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Richard!
addikt
16 éves és 196 cm-es lób@szó?? Wtf???
Ma kezdődik életed háralévő része
bagyulajuve
addikt
Resistencia eterna
paatrick
őstag
"Elvileg Ramos és Isco is sérült. Amúgy Ceballos is... Eredmények nem ezt írja, de több helyen is olvastam és a transfermarkt is ezt erősíti meg."
Én csak a góllövő szekciót néztem. A védelemben idén mindegy ki sérült ki nem az úgy sz* ahogy van
Amúgy most néztem ezt a Deportivo - Levante meccset. Atya ég, nehéz elhinni hogy ennél a Levanténél is van lejjebb csapat de van. Annyi mázlijuk volt hogy az első góljuk megpattant, amúgy azt is simán fogta volna a kapus. A bírói ténykedésről már kár beszélni tudjátok, szokásos spanyol színvonal. Kiszórt 12 lapot a felét a semmire, hozzá se ért stb.
Na de legalább az egyenlítő gól az szép volt: gyakorlatilag egyhelyből puff
Most visszanéztem a korábbi éveket, elég lenne abbe a spanyol bajnokságba 18 csapat is, az utolsó 2 csak pofozógépnek van kb.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
"Been a long time (279 days) since Bale, Benzema and Cristiano Ronaldo have started a game together, but it will happen today against Valencia!"
Na lássuk ,hogy elő tudnak e kotorni egy jó teljesítményt valahonnan.
LyonnaisFan1
őstag
Háát... Ez kissé ajándék tizi volt a realnak.
Oké volt kontakt Benzin és Montoya között, de a gall azért szépen elfeküdt, mint egy zsák krumpli.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
paatrick
őstag
Ronaldonak mi van a szemével?
Baaraanz
tag
Akkor mostantól tényleg anyakönyvezhetjük Penaldo néven.
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
J.Hetfield
aktív tag
Múltkori meccsen kicsit fejberúgták a góljánál.
LyonnaisFan1
őstag
Tud ez a valencia játszani ha nagyon akar.
És CR számára vége a mérkőzésnek. Legalábbis nagyon úgy néz ki
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
(#101039) ZavaBalazs válasza DeathAdder (#101023) üzenetére
ZavaBalazs
őstag
régen a bayernnél is sokat szemezett vele, nem új keletű a rajongás iránta.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
paatrick
őstag
Csak így lett ez ha már "kielemeztem" a két védőn kb el is csúszott a Valencia.
Tibiajax
nagyúr
ma este, fix 0-1?
1.35 szorzóval, bármikor
LyonnaisFan1
őstag
Kár, hogy nem Buffon kezd, pedig akkor a két nagy öreg párharca lenne a mérkőzés
Buffon vs. Sorrentino
Tibiajax
nagyúr
de gyönyörű ez a szép, zöld idegenbeli juventus-mez..
istenem, kék, arany, fekete, zöld, rózsaszín..van már minden fajta színű idegenbeli meze ennek a csodacsapatnak, mikor mihez van kedve
de hogy nincsenek toppon a designerek, az is biztos.. ezeknél már csak az új címer szarabb komolyan
bagyulajuve
addikt
sztem jól néz ki
a lógóval egyetértek
Resistencia eterna
LyonnaisFan1
őstag
A Chievos Bastiene asszem mindenféleképpen pályázhat a forduló idiótája címre
(#101047) venember83 válasza LyonnaisFan1 (#101046) üzenetére
venember83
nagyúr
Nem, nyilván megint elcsalják a meccset ezek a rohadékok...
LyonnaisFan1
őstag
Amit a WBA-tól még a 19. percben elvettek, azt már a 45+4.-ben már nem lehetett.
Nagy kakiban a pool, és mehetnek az újrajátszásért.
törölt tag
Próbálok finom lenni.
Mignolet-t úgy küldeném vissza az apja f....ba, hogy azt is elfelejtené ki az anyja.
A védőink megint full higgadtan megoldanak mindent. Trent Alexander-Arnold-ból lehet később még egy jó védő, akinek jó beadásai is akadnak és a távoli lövésektől sem fél, ráadásul egész jók is. Mané-t nem tudom hova tenni már régóta. Vannak jó meccsei, megmozdulásai, de számomra annyira halványnak tűnik már rég és nem tudom miért, pedig szimpi - lehet statisztikákat kéne néznem(?!). Videóbíró segítségével elvesznek egy gólt az ellentől és megadnak egy tizit nekünk, de Firmino tudja, hogy büntetőből nem illik.
Van két kapusunk, akik rövidre olyan simán kapnak gólt, mint amilyen könnyen én megkenem a kenyeremet. Ráadásul az egyik pontrúgásoknál be van fosva, lefagy a rendszer, fatal error, kékhalál.
Végül, szvsz. a videóbíró jó. Bár most sokat állt a meccs - aránylag -, de bizonyította, hogy hasznos - 1 gól, 1 büntető. bb FA Cup.
Hogy a fenébe verte el ez a Liverpool a City-t?
Mignolet helyett én is lehetnék a kapuban. Olcsóbban megúsznák és ugyanúgy nem védenék ki semmit mint ő.
A védelem vicc kategória.
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » A fociról könnyedén, egy baráti társaságban (kiemelt téma)Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
ingyenes kategóriában
- Core i7 2K GAMER: i7 10700KF // 16GB RAM // 512GB SSD+2TB HDD // RTX2080 SUPER 8GB // 650W TÁP !
- HP Compaq LA2006x 20"-os monitor
- Patriot Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb)
- 866-871 Eladó Új Gyári garis Lenovo LOQ i7-13650HX RTX4050 16 GB 1TB SSD 15,6" 165Hz WQHD
- Kolink Ryzen 5 RGB Gaming PC