- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #158048 üzenetére
simán
a vicc amúgy az lenne, ha a törökök összekapnák magukat és olaszok+portugálok is maradnának otthon... elvégre "csak" 2 meccsre kellene rendesen felkészülni, nem?
-
Sikerült a VB pótselejtezőt is elég kreténre sorsolni. ITA-POR valamelyik biztosan nem lesz ott.
Igazából egyiknek sem szurkolok, de komolyan, ez a xar, ami a fociban van...
Ki a fax kíváncsi pl. Walesre ezek helyett? -
BenHans
addikt
válasz
Tibiajax #158043 üzenetére
Most Spurs van Mourával. Az nem jó?
Próbáltak a kedvedre tenni, kikaptak a z épp szerb 5. Murától.
Az első gólt érdemes megnézni, szépen beverte nekik a Muraközi Horvát Tomi.
Ha a Vitesse nyer a kövtekő körben, akkor Conte hiába kényszerült 100 euróssal a 10eurós konfettis kebabosba, innen is gyomorgörccsel küldik ki. -
Tibiajax
nagyúr
az arsenal hol van az uefa-kupában, nem tudjátok?..
kizárták, vagy mi történt? -
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666 #158041 üzenetére
Ezt a meccset nézve tényleg mindenkit az adott kor szintjén kell hasonlítgatni a másikhoz: pl Puskást Peléhez, Maradonához, Ronaldohoz, CR7-hez, Ronaldinhohoz, vagy Messihez... baromi sokat változott 70 év alatt a játék: pocakos angol védők csípőre tett kézzel sétafikálnak jobbra-balra... egy mostani bayern, vagy pool verne ezeknek vagy 10-15öt egy félidő alatt
...de egy mostani magyar válogatott is képes lenne rommá verni őket különösebb erőfeszítés nélkül... nem kicsinyítem a 70 évvel ezelőtti érdemeinket, mert anno nem nagyon volt ellenfelünk, csak azt mondom hogy teljesen más volt a játék
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #158040 üzenetére
M4-en most meg mi fogjuk elfoglalni angliát
A mostani pörgős játéktempóhoz ilyen kommentátor kellene, aki nem tudom hogy képes levegőt venni, annyira mondja
...helyette van a stat-fetisiszta, altató, "mindent elkiabáló" Hajdúbéna
-
dudu5130
őstag
Joaqin 40 évesen is alap ember jobb szelsoként a Betűs en. Ez azért dicséretes
-
Soulfly842
addikt
Az mondjuk egy jó ómen, hogy egy Leipzig-et így felépített a nulláról. Az Mu-t is hasonló induló helyzetből indítja
*sorry, troll off
*
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Peterhappy #158036 üzenetére
Német uralom a PL-ben
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #158033 üzenetére
Végre egy olyan ember lwsz a vezetéaben, aki ért a foci részéhez, és nem egy pénznyomdád lát a Unitedben? Van Isten. Halleluja..
-
Datsyuk
aktív tag
David Ornstein:EXCLUSIVE: Man Utd reach agreement with Ralf Rangnick to become interim manager. 6mnth contract then 2yr consultancy. Deal subject to Lokomotiv Moscow approval.
El se hiszem, de ez egy okos megmozdulás a Manchester részéről. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #158028 üzenetére
ezt én is láttam, a meccsen..
hát figyelj..ez ennyi volt. megmondták bonuccinak, ma nektek tesó..semmi nem jut.
azért is vágott ettől kezdve már bonucci olyan képet -
egy egyébként juve szurkoló cimborám küldte ezt valamelyik juve blogról, én nagyot röhögtem
:
"Bekúr (Bentancur) akkor is hasznosabb lett volna, ha a meccs elején karóba húzzuk a pálya közepén. Az biztosan demoralizálóan hatott volna a Chelsea játékosokra és hát kikerülni sem könnyű egy karóba húzott játékost." -
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #158028 üzenetére
- gondolj bele öcsém, mi lesz itt, ha nálunk védelemben zOrro-t váltja a magyar betonfal: Szalai...
-
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #158025 üzenetére
lehetne vele kezdeni valamit....ennek ellenkezőjét egy pillanatra sem állítom
én tőle jövök rohadtul lázba..bár ő mondjuk nem annyira focis
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #158021 üzenetére
ez az olasz dazn-csaj, nem?
szőkék annyira amúgy nem.. barna, vagy inkább fekete(nem néger fekete, csak fekete hajú!)
-
válasz
DeathAdder #158013 üzenetére
Na, az ilyenért utólag is osztanék sárga lapot - műesésért vagy időhúzásért, lehet választani.
-
atee_13
őstag
válasz
venember83 #158021 üzenetére
Fütyörészik a pálya szélén, szotyit se köpköd ... ez nem a mi kutyánk kölyke
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #158018 üzenetére
-
Most tudatosult bennem, hogy ha a Benfica hazai pályán megveri a Dinamo Kievet, akkor a Barcának nyernie kell Münchenben, különben egy döntetlennel vagy vereséggel kiesnek a csoportkörben az EL-be.
-
kacsyx
aktív tag
-
BenHans
addikt
Bravo Milan.
Ez férfimunka volt.Én csípem az Atletit, de ez a Correa csávó a végén...
Közeli kép volt róla, utolsó felívelés, hozzáér kézzel, majd amikor úgy pattan a labda, hogy tuti nem éri el, nem tud befordulni vele azonnal légmellet és kétoldali bordatörést kap, hátha megeszik. -
DeathAdder
veterán
Mekkora átok lehet már portugálnak születni. Már a fetrengésen látod amivel 2 perc elmegy hogy amint levezetik támogatva vagy hordágyon a pályáról szinte azonnal rohannak is vissza a kis görcsök. Talán még érteni is vélném ha mondjuk előnybe lennének, vagy az x-et őriznék.
És ezek a férfi emberek nyakig ki vannak varrva tetkóval
-
BenHans
addikt
-
Ringman
félisten
nem gondoltam volna hogy dzeko így tolja, o.O
-
BenHans
addikt
Ott is van! Mi van City? Mezőnyfölényért nem jár pont.
------
Az megvan, hogy Rudi Garciával tárgyal a MU? -
egy streamet tud valaki linkelni a real meccshez? köszönöm
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #158000 üzenetére
Lehet olyan árat mondott rá a cselszki, hogy most vigyáznak rá, mint a hímestojásra, nehogy lesérüljön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged