Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LyonnaisFan1
őstag
Csak ido kerdese mikor robban a bomba, ketyeg.
Falcaoek forro fejuek, valamely angol meg siman kirobbantja a balhet a palyanAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
villamos
őstag
Ezt csak úgy: [link]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
DopeBob
addikt
Olyat nem lehet, higy ezek mind a ketten kiesnek? :/
MZ/X
-
NyxNyxNyx
addikt
Az angolok az utóbbi időben akkor játszottak legjobban, mikor Alli egészséges volt és játszott. Tunézia ellen is, amíg meg nem sérült, nagyon jó volt. Most meg átlagos, inkább a pressingje jó, mint az előrejátékban, de neki nem is kell sok helyzet a gólhoz. Rashford-ra kíváncsi lennék, Loftus csík meg nem hinném, hogy akkora javulást hozna. Az a baj, hogy nincs érkező ember, ha Kane hátrajön a labdáért. Pedig ő be tudná adni rendesen.
#109006: Szerintem ezért is van, hogy minden kolumbiai rohadt erősnek hiszi magát.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
paatrick
őstag
Amúgy hogy lehet csak 1 sárga eddig?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
DeathAdder
veterán
Vagy hendersonnak sárga színészkedésért, vagy instant piros barriosnak szándékos lefejelés miatt. és 11es angliának
Egy újabb gyáva döntés a bíró részéről[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz DopeBob #109004 üzenetére
Ezzel a logikával nem sok csapatnak lenne itt a helye a 16-ban, 8-ban.
DeathAdder: Pontosan.
NyxNyxNyx: Két kezemen nem tudom megszámolni, hány ígéretes akció bukott el ezen a két játékoson. Alapvető dolgokat nem vesznek észre. Lassúak, körülményesek. Két gyors, okos játékost kell behozni helyettük.
Nah, nincs csere. Gondoltam. De remélem, Southgate most nem vár vele a 70. percig.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
itouchfan
senior tag
válasz NyxNyxNyx #108998 üzenetére
az a nagy igazság, hogy egy ilyen kaliberű játékos már csak a mezeladásokból visszahozza az árának a többszörösét, gondoljunk csak Pogbára, vagy hogy Zlatan MU-ba igazolásakor mennyi mez ment el (bár ő asszem ingyen ment).
bőven 100 euróért adnak egy mezt, és nem tudom milyen százalékban megy a lóvé az adidasnak, cr-nek, és a juvénak, de azért másfél millió CR mezt eladni nem akkora dolog, úgy hogy Ronaldónak 122, a juvenak 32 millió követője van Facebookon. Elmennek Ázsiába, Amcsiba, játszanak 3-4 gálameccset európában és meg is van...„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
DeathAdder
veterán
válasz itouchfan #109009 üzenetére
Újabb tévhit. Az ára természetesen nem térül meg soha semmilyen játékosért a mezeladásokból. Maximum az Adidas jár jól, mert legrosszabb esetben 80-90% az övék a mezekből, nem a puszira kötik a zsíros szerződéseket a csapatokkal.
pl. a mu azért kötött olyan nagy szponzori szerződést még anno, mert konkrétan 0 fontot látnak ez eladott mezekből.
-
Vladi
nagyúr
Kissé elbóbiskoltam, mi az állás?
Mindenesetre hajrá Kolumbia, legyen már újoncavató.
Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
emre
veterán
naccerű, elkezdődőtt
Pedig Kolumbiának szurkoltam, de olyan gyökér banda hogy most szeretném ha megszórnák őket, meg elég lenne ha 8-9 emberrel fejeznék be.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
DaveNo1
veterán
Ezek a kolumbiaiak birkózni vagy focizni jöttek? Elég ellenszenves a játékuk.
You are not prepared.
-
LyonnaisFan1
őstag
Hendersonnak normal esetben ez a masodik kartyaja. Az elsot a nagyhalalert nyugodtan kapnia kellett volna.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
vond
MODERÁTOR
Érdekes egy tizenegyes.
Mondjuk ezzel a bíróra történő nyomással is kezdeni kéne valamit. Semmi tekintélye nincs a játékvezetőknek. Percekig pampog ott neki az összes játékos.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Kidobálna ilyenkor 3 sárgát a bíró egyből kussba lenne mindenki
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
DeathAdder
veterán
9 angol gól a VB-n, ebből 2 akciógól
-
törölt tag
válasz DeathAdder #109021 üzenetére
Ez a kane gyerek csak úgy ontja a gólokat.
Kár hogy az egyik ág tele van unalmas csapatokkal. Csodás lesz egy angol svéd. míg a legjobbak a másikon ágon agyon verik egymást a döntőig.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
Itt megint elmaradt egy piros...
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez egy kibaszott szégyen a meccs. A bírónak hatalmas felelőssége, hogy hagyta az elején, 0 tekintély.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-
Ringman
nagyúr
-
LyonnaisFan1
őstag
Na Falcao leall Liptakingolni egyet, majd felfalja a sporit
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Kimaradnak a piros lapok...
https://www.coreinfinity.tech
-
DeathAdder
veterán
Ha nem anglia játszana már régen kikapcsoltam volna..borsódzik a hátam ezektől a latinoktól..
-
Tibiajax
nagyúr
-
paatrick
őstag
válasz forceberg #109027 üzenetére
Ha a svéd meccset kérdezed: utolsó emberként ellökte a 16-os előtt (kapus még ott volt a kapuban). Bíró befújta a 11-est, piros lapot adott a játékosnak, majd videóbírózott és megállapította hogy kívül volt így szabadrúgás lett. Piros lap maradt.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Nagy a szórás a gyenge és jó meccsek között ezen a VB-n. Sajnos sok az ilyen vallatós meccs, mint ez a mostani
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
CptAdamica
veterán
Lesz e piros lap? Szorzó: 1.00000000001
Megyen!
-
Ch0b
tag
Azért hogy a kolumbiai cipőjének az orra hegye hozzáér az angolhoz és már repül is 10 métert...
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
rögbiben csak a csk beszélhet a bíróval, a visszapofázást meg egyből büntetik tudomásom szerint
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Vladi
nagyúr
Nah hát azért Anglia sem egy világbajnok csapat...
Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
MPowerPH
félisten
No, ez a meccs is melto az idei VB-hez.
Don't Tread On Me
-
Ch0b
tag
Eh... Inkább zavarják haza ezt a két csapatot és hozzák vissza a japánokat...
-
vond
MODERÁTOR
Ejjj, mi lett ebből a meccsből. Nem erre számítottam. Az első 20 perc még teljesen jó volt.
-
Ch0b
tag
válasz DeathAdder #109045 üzenetére
Láttam, de a japánokat ismerve tuti, hogy szégyellték magukat miatta, plusz nem is lehet őket hibáztatni azért amit akkor csináltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Új! Bontatlan! LEGO Icons 10300 Vissza a jövőbe időgép 3 in 1
- DJI RC RM-330 drón távirányító bőr nyakpánttal
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo FMC RC - drón szett - 3 akku, táska, garancia
- DJI AVATA Pro-View Combo drón (DJI goggles 2) - 4 akksi, sok extra, garancia, Care Refresh
- DJI Mini 3 pro drón + DJI RCN1 távirányító - újszerű állapot, garancia 2026.04.07-ig
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen