Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
CR7 berúgta 2-3
Ma is ismét bebizonyosodott hogy Benzema egy nagy kaka se .[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
dekurvamázlistabaszki......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Richard!
addikt
levante te szemééét
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Sztbeni
őstag
Ilyen mázlista csapat mégegy nincs, mint a Real.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
cyberkind
félisten
Real mezbű ki, Klitschko mezbe be .
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Ennyi, gyerekek, mindjárt beszörpözök örömömben. Favágófalván sokat ér a 3 pont. És ezért kell végig küzdeni.
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak az uccsó negyed órát tudtam nézni, de szerintem nem sok mindenről maradtam le.
-
szab.tam
nagyúr
válasz 7600 GS #29008 üzenetére
pf. 1:1 után azt hittem, hogy 1:3 vagy 1:4 lesz a vége.
(#28990) szab.tam
még jó, hogy nem fogadok online-hirtelen. (meg most már régota sehogy sem...)***
(#29010) Dinter
majd megnézem éjszaka, mert élőben kb. (azaz pont) 3 témát néztem, + pár chat...
(a sok tv, pctv, és kijelző hegyek átka. és még ide is ilyen nagyon okosnak tűnő dolgokat írni...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Dinter
addikt
Hoppá barsza xddd
-
L_YKing
addikt
Ejj de lecsúszott!!!!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Integra
titán
hajaj, tibi bácsinál most asszem háborús hangulat uralkodik
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #29014 üzenetére
holnap olvassuk, hogy egy családapa bement rodéáziázni egy 11 ker-i gyros-oshoz.
de előtte célbalőtt a nyugdíjazott szendvicsemberre...
(gyenge volt, még dolgozom rajta.)
(uhh - pont arra járok megint okj-zni. - brrrr...)***
most a klicsko meccset nézem elsődlegesen. de minek. nagyon fos...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
ne, találom a box topic linket.
a lényeg, hogy kaptunk egy + menetet.
értelmetlenül.
látszólag.
nem éptették le, mert egy oligarchikus tiszmixes q* sokba' fogadott, így menni kellett még egy menetnek.
átlátszó, mint a salgótarjáni síküveg...***
(ja, közben megtalátam, de totál halott a topik...)
azért olyan szép lenne, ha pontozással kihoznák az oroszt.
most már nem tartom kizártnak.
csodaszép lenne.
47 eon egy ötöd gaspromot érne. + 17 mol-t.
(vagy fordítva. késő van...)[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Apa ilyet szól: váll volt.
Milyen meccset néz?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #29019 üzenetére
kicsit tovább néztem. tök mindegy. ez valami fogadásra + politákar megy.
jobban, mint gondoltuk.
nagyobb kamu, mint az amcsi birkózás. (gyk punk ratio...)
gyalázat.akkor inkább a focival kínzom magam tovább.
ez nagyon sz*r...->
kezdem egyre jobban azt hinni, hogy kihozzák pontozással az oroszt.
kicsit drukkolok is neki.
akkor leglább soha többet nem kéne box-ot néznem.
az életben soha.
talán...klicsko lefeküdne, kapna 4 orosz gázmezőt.
a tartományokban.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #29021 üzenetére
bocs, hogy offolok.
nézzük a világ legnagyobb kamuját.
előre boritékolom. az oroszt.?????
hoppá.
nem történ csalás.
teljesen nem értem.
itt mi van????
pedig kész volt a forgatókönyvem.****
összeesküdtek az összeesküvés elméletem ellen. ez már nekem is túl para-para-dox.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Integra #29026 üzenetére
mocskos sokat faultoltak a retkes fővárosiak. dehát, ez van. aprítani, tördelni jöttek
csak a legszomorúbb az egészben, hogy közben tudtak három gólt is lőnipedig annyira nem voltunk szarok ma sem, a védelem is kezd összeállni Rano mellé Rolando, de középen hihetetlenül nulla még a csapat..
elöl Icardi-t kezdetni kellene -
L_YKing
addikt
Ott vaaaan!!!!!
Xaviii![ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
cyberkind
félisten
válasz bandus #29031 üzenetére
Ebben mi a savazás ?
Morata meg soha nem fogja megmutatni hogy ugyanolyan csatár lenne mint Raúl volt .
Erre gondolsz ?
Arra írtam hogy ha nem játszik nem is fogja megmutatni hogy olyan mint Raúl mert azt a balhere Benzamat kell favorizálni, arra szól a fejbeverős cucc a végén . -
L_YKing
addikt
Alexisss!!
Eldőlt remélem.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
cyberkind
félisten
Carlo Ancelotti: "...Morata nem rendelkezik ugyan Benzema tapasztalatával, de fiatal, lelkes és nagyon fontos számunkra, akár az is elképzelhető hogy kezdő lesz..."
Tehát megint az a semmirekellő Benzema fog kezdeni, csodás, nem tudom de Carlo gondolkozik néha, vagy csak Zidane elmondja ő meg végrehajtja azt kész ? -
7600 GS
addikt
válasz cyberkind #29039 üzenetére
Már vártam valami ilyesmi kommentet.
Remélem az azért nem kérdéses, hogy francia barátunk képességek terén sokkal de sokkal jobb mint Morata. Jobban benne van az összjátékban, többet kéri a labdát a társaktól, és több tapasztalattal is rendelkezik. Az meg egyelőre erősen nevetséges, hogy máris az "új Raúl-nak" kiáltják ki, egyelőre közel sincsen erről szó. Persze ott van előtte még a jövő, remélem bizonyítani fog. Nem kell túlgondolni a gyereket, én is örültem a góljának, de azért maradjunk a földön. Én személy szerint inkább Jesé-t nyomatnám, sokkal több van a gyerekben mint Morata-ban. Csak hát ugye ő meg igazából szélső, az a poszt pedig túltelített. Isco-t még kipróbálnám false nine szerepkörben, és akkor a helyére mehetne Modric, csak neki meg a munkabírása hiányozna a középpálya tengelyéből. Khedirambo mellé kell egy ilyen skilles játékos mint Modric. Illara mozgása pedig egy az egyben Xabi Alonso, remélem a hosszú labdái is olyan pontosak lesznek.
Mondjuk az nem kérdés számomra, hogy Higuain utolsó éves teljesítményét bőven hozza.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz 7600 GS #29041 üzenetére
Tudod én úgy vagyok ezzel, hogy ha egy játékos nem tesz meg mindent egy adott klubért, az nem érdemli meg a lehetőséget, és Benzema szarik az egészre, 58ezer lehetőséget kap/kapott, és csak leemeli a zsét a bankszámláról, és ezzel kész a napi munka .
Khedirambo, azt hittem nem lehet tetézni a bajt .(#29040) barca0519951
Az úgymond "Galaktikus" érában sajna csak ez megy, pedig lehetne 1-2 saját nevelés nagyon jó lenne .[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz cyberkind #29042 üzenetére
Érdekes Benzema a BL-ben jól játszik motivált, de a bajnokságba tényleg szarik. Simán lehetne top csatár, ha úgy hajtana, mint mondjuk tavaly Callejon.
#29041 7600 GS: +1
cyberkind, bandus: Én savaztam, ő védte
barca0519951: Savanyú a szőlő.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
baluka26
veterán
Én amúgy a két edző nyomán a Chelsea-t is, de főleg a Real Madrid-ot jobbnak vártam ennél.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
veterán
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
cyberkind
félisten
Benzema közel 600 perce gólképtelen a spanyol pontvadászatban, legutóbb a Granada ellen augusztusban volt eredményes. Átlagosan 80 percet szerepel a bajnokikon, és csak egy góllal lőtt többet mint a többnyire mellőzött és kevés játékpercből gazdálkodó Morata. Vajon meddig tart ki Ancelotti türelme?
Na hát, na hát .
-
Integra
titán
válasz cyberkind #29042 üzenetére
olvaslak titeket, itt szenvedtek benzemával meg a többi zsoldos gucci fiúval... és mosolygok, mert én már 3-4 éve csak ezt látom, fel sem veszem (annyira) a kérdést, megedzőttem. ráadásul a mi zsoldos gucci fiaink még csak focizni sem tudnak rendesen..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
baluka26
veterán
Ez a Norwich jó kis csapat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Spórolós topik
- Szólánc.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - C1 minősített
- DJI Air 3 drón koffer - ÚJ - Siwuxe
- Creative EMU X Board 61 (5 oktávos) MIDI billentyűzet
- DJI Mini 3 pro drón + DJI RCN1 távirányító - újszerű állapot, garancia 2026.04.07-ig
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - 1 év garancia (AV1)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen