Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Integra
titán
Mi a neve az androidos programnak, amivel lehet a meccseket nézni? Valami hivatalos app ha jól tudom..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szab.tam
nagyúr
válasz Sirandrish #50359 üzenetére
azt lehet tudni, hogy mennyi adatforgalmat generál, mondjuk egy óra alatt?
(most nehogy egy sávszél adatot mondjatok, mert most nálam a 2+3 is 7, hanem egy konkrét, bruttó gigabyte/h-t.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Sdi
addikt
válasz Sztbeni #50362 üzenetére
Címek címszó alatt max. az orosz bajnoki cím lenne elérhető számára. Hiába erősödik a bajnokságuk, az éltől még odébb állnak. Nem véletlen, hogy akárhány nagyobb név ment oda, szinte mind el is menekült onnan.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sirandrish
legenda
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #50366 üzenetére
ezt mérd pontosan le, engem is érdekel!
ja, mb-ot? gigát...
(itt van a 2 gigás redes csomagom, azán már le is kapcsoltam fél éve, mert nem használom, és idegesít amikor látom az indokolatlan upload jelzést...)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Sztbeni
őstag
Ott cseszték el, hogy neveket igazoltak játékosok helyett. Eto meg hasonlókból tényleg nem lehet csapatot építeni. De az utóbbi időben kezd megjönni az eszük. Szerintem idén már látni fogjuk az eredményét ennek. A Zenitnek szerintem egy BL elődöntő meglesz. Az Atletico egy gyengébb kerettel majdnem BL-t nyert...
[ Szerkesztve ]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
szami777
addikt
válasz Integra #50366 üzenetére
nekem a brazil 11-es párbaj (kb 15 perc) 90 mega volt.
SZerk:
Én ezt használom, nekem jobban feküdt.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szab.tam
nagyúr
a ts stúdiója eléggé fos.
1. fullhd? pali bácsinak nagon korpás a haja, igazán letakaríthatta volna a sminkes a vállát.
2. megint csak pali bá'. a bal lába leér a szintetikus háttérre, nagyon gyenge az élsimítás.
ott vibrál a fekete cipősarok...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-HajTömeg-
őstag
Alias: Júzer error
-
HKorn
veterán
Németország
Run&Ride
-
dragonfx
veterán
ezek a franciák eléggé nyökögtek nagy nehezen sikerül csak a 2-0 nem sokon mulott hosszabitás legyen.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
L_YKing
addikt
Hajra Nemetorszag!!!
Meg kell nyerni de nagyon!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
tiv83us
veterán
Mivel erzelmileg semleges szamomra mindket csapat, igy szokas szerint a gyengebbnek szurkolok, szoval hajra Algeria!
Es eddig jobban is toljak, mit kell mondjakps: Ja es szivesebben jatszanank dontot Algeriaval, mint a nemetekkel DDD
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
szami777
addikt
válasz dragonfx #50378 üzenetére
"ezek a franciák eléggé nyökögtek"
ahogy a brazilok és a hollandok, meg valószínű most a németek is. Most már meg se vagyok lepődve. Németek se játszanak szépen,sőt.... Szerintem a franciák játszottak a nagycsapatok között a legjobban.(#50381) tiv83us: Előbb még a belgákat le kell győzni
Olyan ez mint amikor két paraszt azon veszekszik, hogy hogyan egyék a töpörtyűt, de disznójuk még nincs is[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
tiv83us
veterán
válasz MPowerPH #50383 üzenetére
Teljesen egy szinten van a ket csapat, aze' mer van egy Hazardjuk, meg siman el lehet oket kenni, de persze ok is elkenhetnek minket, minden lehet. Utana mar csak Svajnak kell megvernie a hollandokat ( ), majd johet a finale Algeria vagy Nemeto. ellen
ps: Aki ennek a felet is komolyan veszi, az hulye, de egyebkent a belgak tenyleg siman verhetoek. Es azt mondom meg az Argentinok is a nulla vedelmukkel, egy Lessie nem csinal nyarat.
-
szőröscica
addikt
Ez valami öregfiúk meccs?
-
L_YKing
addikt
Szornyu ez a 11 emberrel valo vedekezes...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Tibiajax
nagyúr
nem igazán tudom eldönteni, a németek ennyire szarok, vagy az algírok ennyire jók?
nektek sikerül? -
szab.tam
nagyúr
ez a borotvahab a füvön olyan hercig.
kíváncsi vagyok, mikor jön az első pirosprovokátor troll, aki lenyúl egy kis marékért, és szétpacskolja magy az egyik kopasz ellenfél homlokán. az visszaüt.
és egy sárga, egy piros.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
tiv83us
veterán
válasz Tibiajax #50387 üzenetére
A nemetek nagyon pontatlanok, semmi elkepzeles nincs a jatekukban, Algeria pedig nagyon akar, es ahogy tellik az ido es latjak hogy a nemetek sebezhetoek, egyre veszelyesebbek lesznek. Ezek a nemetek egyelore meg a Ghana elleni szinvonalat sem hozzak.
DehaA nemetek nagyon pontatlanok, semmi elkepzeles nincs a jatekukban, Algeria pedig nagyon akar, es ahogy tellik az ido es latjak hogy a nemetek sebezhetoek, egyre veszelyesebbek lesznek. Ezek a nemetek egyelore meg a Ghana elleni szinvonalat sem hozzak.
Dehat tudod milyenek a nemetek, a semmibol elojon egy Muller vagy egy Klose (amikor beall), oszt' szevasz-tavasz.td milyenek a nemetek, a semmibol elojon egy Muller vagy egy Klose (amikor beall), oszt' szevasz-tavasz.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
gagyi Müller... milyen simán veszik el a labdát tôle
-
Richard!
addikt
Az egyenes kieséses szakaszban miért lesz majdnem minden csapat impotens??
Ma kezdődik életed háralévő része
-
callmeakos
veterán
Úgy tűnik nem vesztettem semmit, hogy kihagytam az első félidőt. Na az lenne a merész, ha X lenne, és tizenegyesekkel a Németek esetleg kiesnének
All→M8
-
Integra
titán
Meine fresse, ennyire ötlettelenül rég játszottak a németek... Ennél több kell sokkal, de szerintem összekapják magukat..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szab.tam
nagyúr
válasz Richard! #50394 üzenetére
"Az egyenes kieséses szakaszban miért lesz majdnem minden csapat impotens??"
ezt kérdezd meg a spanyol válogatottól...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
7600 GS
addikt
Azért nem olyan falábi brigád ez az algériai.
-
szőröscica
addikt
Miért fütyülik a németeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Competizione
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs