- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A szabadrúgás, amit kapott a Benfica, elég véleményes volt. Könnyen adták.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Minden pofon jó helyre megy esete
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Az nem számít persze mi volt az előzménye

-
atee_13
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Gólpasszt adott. Nagy kár mert számtalanszor mentette már meg a csapatot ezt most elkúrta.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
...nem csak ő, hanem rajta kívül vagy 4 játékos mit csinált? ...elférne vagy 2-3 épkézláb cb a csapatba, hogy ha 1-1 kidől néha, akkor se kapjunk minden helyzetből gólt
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Az Albacete Koplarovicsa

-
cyberkind
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Tökmindegy ki jön, a Prezi a góré, ennél a klubnál egy Pep is bukna az elnök és a játékosok miatt, dühös vagyok, de tudtam ezt... -
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nézőpont kérdése. Szerintem remek edző, csak nem Madridban. Szerintem ez nekünk rossz.
Az a baj, hogy a keretet Perez rakja össze és az edzőnek kell idomulnia hozzá. Csabinak az ötletei nem jönnek át, tegnap írtam is hogy az ő modern jatekfelfogasa nem mukodik itt. Máshol viszont nagyon sikeres lesz.
Ide ilyen Carlo féle fazon kell csak az is kiég pár év után max. -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem csípem a faxit, de azért a tavaszt meghagyhatták volna neki.
Kire mehetnek rá?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
és full értelmetlen, de hát nem lehet mindenki okos
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ezt a gyereket még te sem szorítanád ki a ketrec elől, kicsit amúgy Keylor Navast juttatja eszembe.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Az szép meglátás volt.
Bárka cserékig jók voltak, azokkal meg nem tudnak versenyezni.
-
Richard!
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Pedri volt a kulcs
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hát sajna.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
mert van egy olyan csítkód játékos a mezőnyben amilyen a bárszá volt 2008tól

-
Cs1csó
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Megpróbáltam kimondani: nem ment!
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
#NERdai
Passzol ahhoz, amit más topikokban is írnak, hogy vannak bőven kint élő magyarok, akik szerint az ország a legjobb úton jár...
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Arról nem ő szokott beszámolni. Van egy játékvezetésre szakosodott romanistája a topiknak.
-
Cs1csó
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Arra alig emlékszem, de az jó jel mert akkor "jó".
A Cagliari elleni meccsen durván a Róma ellwn fújtak az átjött. -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
ez a logikus következtetés

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Tonnarumma meg mit csinált a gólnál?
Olyan Toldósan kézzel ment a kézzel nem elérhetőre. -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
csapatbusz is stimmel?

-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én általában nem szoktam birozni, max párszor egy szezonban, de olyan ámokfutást amit ez a spori lemuvelt, ritkán basztam. Utána is kerestem ki ez mert még nem láttam játékot vezetni. Egy viszonylag új bíró, masodik szezonos és kiderult hogy a hobbija a lapok leosztasa (nem értem miért nem dealernek állt), meccsenkent 5-6 minimum.
De most kitalálta hogy megmutatja ki a főnök a pályán. Csak épp olyan helyzetekben aminek köze sincs a játékhoz. Pl Carreras. Madrid szabad, elvegezzuk, visszafujja. Felrakja a kezét, durran a sárga azonnal. De még vissza se rakta, már mutatta fel megint. Mintha ugyanarra adott volna 2x. Aztán akárki odament reklamálni bumm bumm mindenki besargult, tok mindegy mit mondtál, akkor is besargulsz ha a gulyásleves receptjét olvasod fel, csak hogy megmutassa, hogy kuss a neved, itt én vagyok a jani. Még ha jól láttam valaki a padrol is kapott volna egy pirosat. Egy bírónak nem szállhat így el az agya, ez nem jatekvezetes.
Bellinghamet véresre konyoklik, azért semmi nem jár. Azt hogy meg se említsem hogy még a végén ő kapott lapot
A Celta játékosok végig fetrengtek a foldon egész meccsen. A kapusnak percekbe tellett minden kirugas. A bíró lefujja amikor a támadás épp a kapu előtt zajlik, mert az egyik Szektas kamuba fogja a fejét.
Fran Garcia veszte is ez lett. Ratette a kezét az ellen vállára, az meg úgy rogyott össze mint Kamaz a bringahidon. Erre is ment a sárga. Persze ettől elborult az agya és revansot vett, amit nem kellett volna, az valóban sárga volt. Csak ennek volt egy igazságtalan előzménye.
Azt csodálom hogy Vini nem kapott lapot
Nem elég hogy van vagy 6 sérült vedonk, ez a fasz még másik 2-t is lekapott a vedelembol. Lassan ott tartunk hogy Csabinak is be kell állnia. Ennyire bíró nem is tudom mikor baszta fel az agyam -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
passz, szerintem nem
jókor jön Afrika kupa#234437Creative997 - igen, el kellett volna adni. szerintem azért hosszabbítottak vele hogy pénzt kapjanak érte jövő nyáron
-
Zsohi
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Az is volt, de melyebb emlekeket hagyott bennem, hogy volt a Vidi edzoje es majdnem kiestunk vele.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Tüdőlövés után májlövés?

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
En azokat a veresegeket sem bantam, amiket nalunk erosebb csapatok mertek rank, ha jo meccs volt. Bar harmadosztalyban, aztan masodosztalyban is bereltuk a 2. helyeket, szoval ilyen ritkan volt
-
Cs1csó
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Helló, ezt én sem értettem. Az FC St. Pauli focicsapatnak nem ez söre?
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
És Diaztad az ízét?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Lehet trumpli kérte meg vityát hogy engedjük az íreket tovább jutni, mert hát elég sok amcsi cég központja náluk van és a vámmentességért cserébe valamit adni is kell.
"
A helyzet az, hogy ha nem is pontosan ilyen dolgok állnak a háttérben, de az nagyon is valós ok, hogy komoly érdekek fűződnek ahhoz, hogy az írek ott legyenek az USA-ban, ugyanis az kőkemény dollármilliós bevételekben lesz majd mérhető.
Olvastam erről pár hete egy cikket, de most nem találom azt a bejegyzést.
Akkor a lényeg, és induljunk el a kályhától. Az USA hivatalos adatai szerint is, kb. 32, és 38 millióra teszik azok számát az USA-ban, akik írnek, vagy ír származásúnak vallják magukat.
Itt egy államonként szerinti, leosztási statisztika érhető el: [link] , itt meg az USA Népszámlálási Hivatala által közzétett adatok. [link]
Szóval a lényeg, hogy az írekhez kötődő népesség, egy 30-38 milliós piacot jelent majd a VB szempontjából.
Ugye az egyik legnagyobb pénzköltekező ünnepek egyike az USA-ban, az írek által meghonosított, Szent Patrick napi haccacáré, és például ebben a cikkben is azt taglalják, hogy az a 61 %, aki erre készül, az átlagosan közel 44 dollárt készül eltapsolni fejenként, erre az ünnepre. [link]
És akkor vissza VB-hez. Nyilván, az írek esetleges VB szereplése, komolyan megmozgatja az ottani ír közösségeket. Milliószámra gyártják majd le, az erre az alkalomra készült, egyedi csomagolású ír söröket, whiskyket, élelmiszereket, mezeket, sálakat, sportfelszereléseket, stb., mindenféle egyéb, az ilyenkor szokásos szír-szarokat.
Nem beszélve arról, hogy az ottani ír éttermek, pubok, stb, dugig lesznek az ír meccsek alatt.
Még egyszer, egy 32-38 milliós piacról beszélünk.
Ebben a leosztásban, a FIFA is vastagon érdekelt, hogy ott legyenek az írek, hiszen a VB hivatalos logója, az jogdíjas védett cucc, tehát minden olyan gyártó, aki a termékein megjeleníti azt, az kemény jogdíjat fog perkálni a FIFA-nak is, az is dollármilliós plusz bevételt jelent a FIFA-nak.
És végül, akkor helyezzük kontextusba azzal, ha mondjuk az írek helyett a magyarok, vagy mondjuk egy albán csapat jut ki a VB-re, azok vajon milyen plusz bevételt generálnának az USA-ba, a fentiek nézve? A kérdés persze költői.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hát én sem. Aki érti, nem csak nézi a focit, az nem ringatta magát hiú ábrándokba.
DS39:
Hurráoptimizmus és csodavárás. Nagyon kártékony jelenségek. Az EB óta döcögős a játék. Vannak jó periódusok, és szép gólok, de továbbra is esetleges az egész. -
DS39
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Azóta kiderült listára sem került az ország.

A cserék szerintem tisztán időhúzás miatt jöttek, csak rosszul sült el.
Én nem gondolok bele semmi politikát. -
DS39
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ez ilyen csodavárás.
Pedig ha megnézzük a meccseket 20-30 percek vannak amikor jól játszik a csapat de annyi kevés. -
hobizoli
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
kivi leszek az irek majd kit kapnak sorsolason....
-
Pkc83
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Igen meg kellene végre tanulni,hogy 90 percig kell jobbnak lenni egy rosszabb csapatnál.
"Ettől független lehet tényleg ráférne a válogatottra egy edzőcsere."
Várhidivel például kivédekeztük volna.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Az önkormányzat eleve csak 1 évig vállalta a tulajdonlást és azt is úgy, hogy arra az évre a klubban marad elég eszköz a működésre, plusz vevőt keresnek a klubra. Ennyiben tehát ez rendben van. Az évi 1 milliárd viszont baj, mert az csak mb2-t takar, feljutást nem.
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Látod már, miért örültem a távozásának? Nem mintha DiGre klasszis lenne, de nem is hibázik ilyeneket. Ráadásul a bére is bőven emészthető, ellentétben Wojci aránytalanul magas torinói bérével.

Cassano hány címet nyert a Madriddal?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
nem szurkolok azoknak se
hakimit kéne csak visszahozni, interbe -
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
...és valaki mondja el, hogy ebből hogy a vérbe lett kifelé szabad?
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Favor vagy lavor?

-
cyberkind
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Dehogy, az a láb ilyen terhelésre már sose lesz jó, most kéne igazán Hakimi...
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Jah, bár nekem azt tetszett ebben a legjobban ahogy Csabi reagált

Megertem, főleg az ő hisztis fejével, végre jól ment neki, rangado és 20 perccel hamarabb lehozzak. Viszont ez nem profi hozzállás, biztos lesz ennek következménye -
cyberkind
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Bárcsak, eladnánk...
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én nem tudok optimista lenni. Ez a védelem egy rakás katyvasz. Hol több a szerencséje a csapatnak, hol kevesebb. Sevilla ellen négyet kaptak, mehetett volna mellé másik négy is.
Most kettő a Madridnak, ha lett volna még legalább kettő, akkor sem lehetne a katalánoknak egy szavuk sem. Sajnos. -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Jaja, van pár súlytalan ember most a pályán.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
sok új ember, masszív mély gödör
majd kijönnek belőle -
Richard!
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Még a végén kiderül, hogy a Slot egy középszerű edző és idénre a puli egy középszerű csapattá érett, tavaly pedig csak mákjuk volt?
Végre jöhet az ágyús PL arany! 😎😊
-
Redneck
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Az eddigi meccseken is sok mák kellett nekik a pontokhoz. Mindig nem lehet szerencséjük és Slot néha nem tudja, kiket kéne játszatni. Szobi nagyon jól zsugázik mostanában, de ez nem mondható el mindenkiről sajnos.
Remélem Milosnak meghozza az önbizalmat a gól, mert eddig nem olyan jó mint a Bournemouthban. Igaz más a szerepe is... -
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
...tettek, de ettől függetlenül rég volt meccs, ami így felbaszta volna az agyam a nyilvánvaló elcsalás miatt... Gakpo esetét be kellett volna fújni, ehelyett gólt kaptunk belőle... ennek tükrében meg Virgil esetét szabadból 11re módosítani több mint undorító...
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Jaja, @eredmenyek.com :
90+12'
Mára ennyi, a meccs véget ért.
Amúgy a faxomért nincs már a tiszta játékidő bevezetve? +-5-6 perceket csak a bírók simán elcsalnak a hosszabbítás meghatározásával, gyakran köze sincs a ráadás mennyiségének a meccs képéhez. -
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Te általában így érzed, csak jönne is már be egyszer
ha viszont ez a mantra hogy nyerjetek akkor szólok legközelebb egy modinak hogy rakjon mute-ra klassziko végéig 
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Már hogyne látszan a lendület, állandóan kirohannak, mint Zrínyi...
A gond, hogy az ellenfelek kb. már csak erre készülnek.
Múltkor is, csak Ararugó legjobb csatárokat megszégyenítő pörgetésén múlt. -
Richard!
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Elég soxor éreztük így, aztán valahogy mindig megalázták a nagyarczú madridi majmokat... 🤷🏼♂️
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Semmimfele szurkoloi incidens nem volt, az FTC szurkoloi nem birtak magukkal megint...
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Profiként azért lehet több figyelmet fordítanék a fizikai állapotra.
Pontosan, köszönöm.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére

Az szép baleset.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
...én meg nem pálinkát ittam (mert nincs
)....hajrá magyarország, hajrá magyarok... sör, sör, tequila...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Némileg felmenteném, mert a védő lába alatt ment el a labda, ahol nem mehetett volna el...
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
„A mai napig sem tudom, hogy a feleségem azért tette-e, mert nagy lehetőséget látott ebben számomra, vagy egyszerűen csak azért, hogy megszabaduljon tőlem otthon. Ragaszkodott hozzá, és ezért hálás vagyok neki.”
-
Richard!
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Na most nézem... nem mindegy, hogy 4:1 vagy 2:2
-
Richard!
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Szóval kimaradt?
(nem nézem) -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Szerintem Rashford kísértetiesen hasonlít a korai Dembelére, nem érzi a játékot, rendre rossz döntéseket hoz, időnként bosszantó technikai hibákat követ el. De látszik, hogy van benne potenciál, kérdés, hogy tud-e Ő is szintet lépni, mint Dembi.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
ki/mi más verte volna ki az angol csapatot, mint egy angol..
olyan vicces
még véletlenül se más -
szotyika77
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem bánom én ha 58 percig semmit nem csinál, ha utána 10perc alatt vág 2 ilyen gólt. 😬😉🤘
-
Redneck
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én sem. Nem értem hogy mire alapozzák a biztos 6 pontot. Az íreket simán kiütötték, mi meg küzdöttünk velük, mint disznó a jégen.
Egyébként is a tuti meccseknél szoktunk a leginkább megremegni.hobizoli:
1 év alatt is nagyot fordulhat a világ egy csapattal. Az ilyen hülyékkel nem érdemes beszélgetni, pláne vitázni. -
hobizoli
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
tavaly osszel Anderlecht - FTC meccs elott
aszondja egy emberke a cegnel: miiii? hagyjadmar ezeket... 29 eve is elvertuk oket
jaah, ahhaa, okkééé bááástya
....azota kb a takaritoneni sem az mar a klubbnal, aki akkor volt, de mind1... -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Fijuba nem vót?
[link] -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Rossz a link, ez a helyes: [link]
-
Richard!
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ne kímélj minket!
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
igen, retteghet az Arsenal

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Érted, az évenkénti 8-9M juró nem elég?
A. Laporte meg pont menekül onnan vissza spanyolba!
#229811DeathAdder: Ez azért kisarkított, szerintem ők is mérik a játékosaikat, max. abban nem ért egyet, hogy manapság minden funkcióra külön embereket alkalmaznak.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
53 + 12
múlt hónapban Є55m vissza lett utasítva a Napolinak, ezért valószínű/gondolom ilyen 60 körül fixen teljesül majd
-
gabross
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
€53m + add-onokról írnak
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Szerencsére nem. Ha kint lettem volna, biztosan nem tudom a helyén kezelni azt a "teljesítményt".
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Csak és kizárólag azért, mert nekik van esélyük csoportkörbe kerülni, de az a pénz nem létezik, amiért a hazai sorozatokban drukkolnék nekik.
Állami pénz mindegyik mb1-es klubba áramlik, többek között ezért fordultak el az FTC-től még ősfradisták is, de - Vidi-szurkoló lévén - enyhén szólva is kettős mérce lenne, ha emiatt nem kedvelném őket.
Az, hogy sosem leszek fradista, sok tényezős: a felmenőim valahogy mindig kapcsolódtak a Vidihez, így már csak a DNS alapján sem drukkolhatok másnak, de az FTC ellen szól az a néhány elcsalt bajnokság, a kopaszok, a balhék, ha veszítettek, egy tini Újpest-drukker megkéselése - na és persze Kubatov. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
....meg alapvetően látott már egyikünk is olyat, hogy a balhé meg a reklamálás hatására meg lett változtatva az eredmény?

-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
...még ha 1 gól difi lett volna... de kapura lövési statban ez elég balanszos volt és 3 gól difi... a 22es döntőben borult a pálya és nem volt ilyen karate a végén
...ezek a buzi kérdések a riportertől
pedig Tibi kedvenc dazn-os csaja tolja, akiből cserébe csak nyak fölött mutatnak 
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Háttérzajnak elmegy kategória - legalábbis most így a vége felé amikor értelmesebb csapatok lötyögnek
Ami inkább zavar hogy ez az időpont azért sok top európai csapatnak kibaszás mert aug közepén / végén már indul minden is ami számítEzt meg csak így itt hagyom
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Egy kapusnál igencsak fontosak a jó megérzések. Természetesen eltaláltad.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A megmaradt választóik még erre verik, szerintem meg inkább A. Lehmann

-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
miért? amikor nem rég
ajándékoztunk, khm eladtunk a szerbeknek6626 btr harckocsit?
-
Richard!
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem jut el a Lyon messzire, ha nem figyelnek Lionel Messi-re
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
2008-2009
Bordeaux most negyedosztály...
Lyon-nak irány a másodosztály......parizer meg fulladjon bele a kecskebaszók pénzébe

-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Neeem, nagyon nem. Itt van egy kis Omlette du Fromage-os szosszenet az elmult evek helyzeteirol.
Itt ami nagyon durvan betett a Lyonnak az a covid es a veluk jaro dolgok. A cikk is emlitest tesz rola.
Akkor kezdhetett el nagyon eladosodni a csapat, es novelodtek az adossagok.
Vannak olyan szobeszedek, hogy a Textor atvetelkor is mar vagy 270 millio kornyeki adossagokat gorgetett maga elott a csapat. Ami mara kb. meg is duplazodott.Es meg emelle lassan minden erteket elveszti a klub. Noi reszleg eladasra kerult, OL Lyonness lettek. Egy multifunkcios arena az LDLC is el lett adva penzert. Maradt az akademia mint egyetlen ertek. Es meg a Grupi Stadion (meg jelenlegi neven., igy aztan kivancsi vagyok ki veszi meg a nevhasznalatot.) is jelzalogositva van.
#228651 Soulfly842
Az az ugylet meg fuggo allapotban kell, hogy legyen, igy meg azt a Premier Liganak es a noi Premier Liganak is egyarant jova kell hagynia, es csak azutan kaphatja meg az ellenerteket Textor. Amit aztan ki tudja hova invesztalna. Allitolag a Sheffield Wednesday csapatat akarna majd tulajdonolni. Amilyen szelhamosnak tuno ember benyomasat kelti remelem senki sem kivan vele tovabb uzletelni.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére

-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
...vagy kedvenc játékosai képével: Müller, CR7, Moura, stb

...a mezre rákerestem: 80as évek első felében volt hasonló adidasban a united

-
Soulfly842
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Apuka szalad feléjük és kitapossa mindenkiből a szuflát
Vagy... legalább mindkét zászló ott legyen 
Szerintem az nem Kerkezen fog múlni.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Name in home country:
Милош КеркезMost akkor ő turbóturulmagyar?
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem piaci alapon mukodo luftball ligaban jobb bereket lehet adni...
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
szegény csávó vajon kinek ártott, hogy ide száműzték
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem aggódom, biztos majd eladja lapocka a fizetési papírokat is NFT-ben hamarosan. Kivancsian várom, mikor teszi fel a kezdőcsapatot Wallapopra, 0 euróval és "csak személyes átvétel" megjegyzéssel. A Spotify Camp Nouból is lehetne OnlyFans Camp Nou, abból lehet több jönne a kasszába

Egész szezonban csak pózol meg interjúkat ad, aztán mikor már ég a ház, úgy rohan leakciózni a keretet, mint egy bolti eladó Black Friday előtt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
jelen!
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
de ő is már jó ideje read onlyban
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tökmindegy ki jön, a Prezi a góré, ennél a klubnál egy Pep is bukna az elnök és a játékosok miatt, dühös vagyok, de tudtam ezt...

Vagy... legalább mindkét zászló ott legyen