- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
most azért kiköptem a kávét, amikor szalagcímen a perifériámban feltünt, hogy messi megint megkapta. Azt hittem, már rég visszavonult.
szerk: hajrá liverpool!
-
KisTücsök
addikt
sssszevasz, Tücsi, de régen voltál erre : )))) te képzeld, hát nézd meg..... elődöntőt játszik két szutyok olasz csapat. se besztíg, se német, se barca sehol.. őrület, őőőrület.
és, a két olasz közül is a hitványabb még nyert is az este, lehet a végén még döntős is lesz majd, a madrid ellen
ki gondoltam volna ezeket nem olyan rég még, mi?Az.
Lehet csapatot kéne váltanom már. Hátha megint megszeretném ezt az izét. Bármi ajánlás?
-
KisTücsök
addikt
öhm... mit keres az inter meg a milan a bl elődöntőben?
-
KisTücsök
addikt
valaki dobjon egy pm-et, ha már érdemes lesz erre a chelsea nevezetű sport klubra odafigyelni, thx.
-
KisTücsök
addikt
sziasztok
valaki elmondja, h mi van a chelseanél? Már csak az eredményeket nézem, amik jó szarok, szóval általában inkább azt sem, meg azt látom, h olyan emberekkel van tele a keret, akiknek a nevét sem tudom kimondani. Mi történt? hol van az a régi, szerethető, szépen focizó chelsea, ami miatt elkezdtem focit nézni? mire számíthatok? mikor nyerünk végre bajnokságot? Mit keres az arsenal legelől? Mi történik ebben a világban?
-
KisTücsök
addikt
fuh mi lehetett itt az angol - magyar után. Még jó, hogy már csak 2 havonta nézek be.
-
KisTücsök
addikt
skacok mi a tököm az a konfiizé liga? amit nyert a roma. Érdemes követni? Minek?
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Ma olyat kapunk a szititől... Öröm lesz nézni.
vagy mégsem
-
KisTücsök
addikt
“I want to apologize greatly to the Inter fans. I think I was wrong: the way I left should have been handled differently. I should have talked to the fans first because of the many great things that they did for me, for my family, for my mother, for my son will remain forever in my life. I really hope with all my heart I will be able to return to Inter one day and not at the end of my career. I would like to come back when I am still at high levels to try to win even more with the Nerazzurri shirt.”
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Annyira sok értelme van így lejátszani a meccseket. De hát ez a PL. Ez a foci.
Menjen a show!!!!!4
-
KisTücsök
addikt
10 perccel a vége előtt kezdett el cserélgetni....
Amit nem érzek ebben a csapatban az ez, hogy a szarból is képesek visszahozni.
-
KisTücsök
addikt
Tomi kapott egy szépet, mintha Tyson vert volna neki egy bal csapottat... örülhet a united, ha marad az x
Tücsök idegállapotban van: 3 perc vissza, CR7 lesről megy, engedik, nem fújnak, telik az idő, majd szöglet... lol... rég lest kellett volna fújni és indulhatna a chelsea, erre bszkodnak a saját 16osuknál... elment 1.5perc
Zorro meg kilövi a labdát a stadionból

csak 2 méteres les volt, azt még engedjük.
nah, hát kb ilyesmit vártam.
-
KisTücsök
addikt
Ja, meg a Juve is holnap úgy, hogy van összesen talán 14, de Dybala nélkül inkább 13 mezőnyjátékosa Allegrinek.
Az még sok is, 10 mezőnyjátékos pont elég.
Tipikus lenne, főleg ellenünk. Ma sem mondanék többet x-nél amúgy. Bár sok tétje nincs már.
-
KisTücsök
addikt
Nem hiszem el. Csak egy fordulóig még maradhatott volna.
Tuti most jól elvernek. Hirtelen szárnyra kel a csapat.
-
KisTücsök
addikt
Ha beválik visszaveszitek 100 millióért.
Mondjuk ha azt nézem, akkor csak 45-be fog fájni. Ja várj, infláció vagy mi a tököm... mindegy. Akkor is, szépítsünk rajta egy kicsit.
___Arsenal állandóan mumus, akármilyen fostaligák is legyenek éppen. De ma csak a győzelem a megengedett. Ha nem nyerünk, több meccset nem is nézek idén.
-
KisTücsök
addikt
Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano értesülései szerint a fővárosi csapat 40+5 millió eurót fizetett az angol csatárért.
A 23 éves támadó 2026 júniusáig írta alá szerződését, évente 4–5 milliót kereshet. A megállapodás szerint a Chelsea 2023 júniusában 80 millió euróért visszavásárolhatja Abrahamet.
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Azért most picit elgondolkoztam... Itt vannak ezek a tehetséges suhancok. A semmiből BL-t nyertek anélkül, h különösebben megizzadtak volna. Mi fogja ezeket motíválni jövőre? Elég lesz a Tücsök? A BL most engem 5-10 évig megint nem izgat annyira, jó lenne a PL-ben alakítani.
Jah várj, már nem is nagyon nézek meccseket. Never mind then.
-
KisTücsök
addikt
Nah akkor majd ma mehet egy közös "hajrá Chelsea"? Ugye topik? Mindenki benne van.. Hát persze, hogy benne...
-
KisTücsök
addikt
Ez még azért nagyon csúnya is lehet. Bár már az sem szép, ha a totthamnek köszönhetően lesz meg a 4. hely.
-
KisTücsök
addikt
Hm... Azért valahogy jobban örültem volna egy zakónak most. Had bízzák el magukat egy kicsit a manchesteriek. Így most nehogy fordítva legyen...
-
KisTücsök
addikt
Látjátok? Ilyen erje van ennek a Chelseanek. Összehozza az embereket. Hát nem csodálatos?
Több mint egy klub... vagyisizé
-
KisTücsök
addikt
Nah helló!
Most, hogy a fiúk újra fociznak, előbújtam a barlangomból.
Hát ez egész kellemes volt. Ez a labdakihozatal, amit toltak, kb mint a 2008-9-10 körüli Chelsea. Precíz, villámgyors, a széleken. Öröm nézni. Hiányzott, mit ne mondjak. A végén még újra képernyő elé ültetnek?
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Valaki 2 mondatban írja már le, h mi van a poolal. Meccseket már annyira nem nézek, de ha még mi is elverjük őket... most is vesztésre állnak. Elnézést?
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Én olyan sokáig védtem Kepa-t, de mostmár elhúzhat a búsba. Akkor is ha Zouma indította el ezt, egy valamire való kapus simán javít. Egy tükörsima meccsből összehoznak egy ilyet...
-
KisTücsök
addikt
PL csapatoknak is így betett a vírus, hogy mixelgetnek?
2-5...1-6..7-2... na persze.
-
KisTücsök
addikt
Nah akk jóccakát.
-
KisTücsök
addikt
nem lesz egyszerű, de azért hajrá
Nem hiszem el, h egy pillanatra nem tudott volna felnézni és felmérni, h elérheti-e a kapus vagy mi lesz. Egy x-et jó lett volna kihozni.
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Jön Havertz is. Tetszenek az idei igazolások, de ha Kantét eladjuk, nagyon mérges leszek. Feltételezve, h végre újra normális szerepkörben kaphat lehetőséget.
-
KisTücsök
addikt
messit.
-
KisTücsök
addikt
Akkor én még mindig várom ettől a Guardiolatól, hogy a barszán kívűl más csapattal is mutasson valamit a legrangosabb kupasorozatban. Addig bizony nem is fogom egy lapon említeni egy Mou-val. Hát akkor még egy évet várunk úgy látszik...
-
KisTücsök
addikt
banyek. Ehhez képest amit mi toltunk ellenük az teljesen korrekt volt. Nah de legalább kiderült, h chelsea > barca.
-
KisTücsök
addikt
Sok mindent elárul akkor ez a muról, mert amióta chelseat nézek, ilyen gyenge védelmünk még sosem volt. Nah most ha valakinek még ettől is gyengébb..
Azért top4-ben végezni, meg potenciálisan még egy fa kupát nyerni ezzel a csapattal... PL is rémgyenge lett.
-
KisTücsök
addikt
Ha nem fejezik be ezt a szezont, akkor olyan mintha meg sem történt volna, vagy a mostani állás alapján lesz díjazás?
PL
-
KisTücsök
addikt
Jó én ezt az egészet már nem értem. Köv fordulóban meg zakó akkor a Brigthtontól gondolom, ugye?
-
KisTücsök
addikt
pszt. Majd szólok mikor van erről szó.
____Az elmúlt kb 10 évben talán volt 1 tetves év amikor a tél ne lett volna szar... De akkor is. Akármennyire is tetszik a felfogás, etc, kell az erősítés. Legalább 3 normális játékos. Hazai pályán azért egy kiesés elől menekülő csapatot üssünk már. Visszább kell húzódni, mert gólt úgyis kapunk, amilyen szar a védelem. Vagy nem tom.
Mondjuk az is kemény, h 7 vereséggel a felénél BL-t érő helyen vagyunk. Úgy h még egy Leszter is előttünk van. wtf
-
KisTücsök
addikt
mi a.... RETEK??????????????????
-
KisTücsök
addikt
tottham mit csinál?
Mondjuk ha innen elcsesszük, mérges leszek.
-
KisTücsök
addikt
Inkább nem is írok semmit.

-
KisTücsök
addikt
Oké, én egy kbaszott barlangban élek, vagy már ennyire sem köt le a foci? most tudom meg, h mou a tottham edzője lett? wat?
-
KisTücsök
addikt
Ejjjejjejejejj. Szép ez a támadó felfogás meg minden, de ha a védelem nincs meg hátul hozzá.
-
KisTücsök
addikt
Most azért ne essen már össze a csapat, mert kikaptunk idegenben a szititől ffs. Jön a szokásos év végi bugdácsolás? Ekkora mezőnyfölényben azért tessék már gólokat rúgni,.
-
KisTücsök
addikt
Bizony. Belefér itt egy zakó bőven. Így is jobban nyomják a fiúk, mint gondoltam volna. Hátha egy x azért meglesz.
-
KisTücsök
addikt
Igen azért, meg mert rohadt antipatikus feje van
egy ilyen elég is hozzá bőven. De ez nem ellenszurkolói elvakultság, Lovrent is rühellem amióta nagyképűen ultimátumokat adott a Sotonnak meg a válogatottjának.Ez attól független, hogy milyen kapus, már tavaly augusztusban megírtam hogy sokkal jobban áll neki a kapusposzt ebben az új antibusz cselziben, mint Courtoisnak

Jó, persze, érthető.
Tőlem azért kap még egy esélyt, mert egyébként akkor én is legszívesebben elzavartam volna, de sok olyat látok benne, amit Kurtoában egy percig sem soha, függetlenül a tudástól. Sőt, sok chelsea játékosban sem. Azért remélem ilyen is marad..
Szeretnék most 2-3 évig egy nyugis, "sztároktól mentes" chelseat látni. Az sem érdekel, ha semmi komolyabb eredménye nem lesz.
Bár nem lepődnék meg, ha Lamps idehozna egy-két nagyágyút az első adandó alkalommal.
-
KisTücsök
addikt
Kirugdosták magukat már a héten
Nagyon jól néz ki ez a Lampard csapat, könnyen lehet velük szimpatizálni, csak Kepa torzítja a képet 
btw, jelenleg felmásztak a 2. helyre, ha este nyerni tudna a Leicester holnap meg a sziti nem, akkor ketten is megelőzhetik őket.
De most Kepa csak az miatt az egyetlen eset miatt? Vagy amúgy sem szimpatikus? Mert egyébként az egyike azoknak, akikben látni a tüzet, és nem mellesleg, baromi jó kapus, semennyire sem hiányolom Kurtoát.
Nagyon kétlem, hogy ugyanezt megcsinálná Lampardal is, mint amit anno a bagóssal, főleg mert a hátszelek is időközben leléptek.
-
KisTücsök
addikt
Hát ez komoly meccs volt. Igazságos eredmény ez, megérdemelte az egy pontot az Ajax, nagyot mentek.
A dupla kiállításos-büntis-varos esetet sokáig fogják még emlegetni, pedig végiggondolva -szerintem - nagyon jó döntéseket hozott a spori.
Dortmund csak behúzta

Szoboszlai pedig végigjátszotta a nápolyi meccset!
Blind úgyis megkapta volna a másodikat. A kezezés lehet necces. De én megadom, haha.
Stúdióban aszongyák Kepa öngólja hatalmas kapushiba volt.
Csoportban még bármi lehet. Lille-n kívül persze.
-
KisTücsök
addikt
Már azt hittétek, mi?

-
KisTücsök
addikt
ejj de nagy a kuss..pedig béel nap van!
nézzük a mai napi csemegéket

yeeeeee....... csemege-meccs. vajon kinek fogunk szurkolni, még nem tudtam eldönteni...csak a hollandok. rettenetesen nehéz lesz.. Lampard bácsi és a csapata is jó formában van
..sajnos
m4 élő!
ez is jópofa lesz, a dortmundi pokolban Kukakuéktól szép gólokat várunk, tisztes helytállást, esetleg győzelmet is, ami viszont már instant továbbjutást is fog érni
spíler2 élő!Most mond hogy nem szimpatikus a jelenlegi Chelsea.. Klub legenda a padon, tele fiatalokkal, köztük saját nevelésűekkel. Támadó felfogású játék. Nincs favágás. A pálya állandóan a túloldalra lejt. Na ugye, hogy az?
-
KisTücsök
addikt
nah, hála az egének mi kiestünk.
Bár ahogy látom nagyon hajtottak a srácok... a semmiért. -
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Azért lehet a Chelseare érdemes lesz odafigyelni mégis csak. Rüdiger még mindig nincs, de úgy kezd összeállni a dolog, ráadásul fiatal, saját nevelésű játékosokkal is. Mintha érződne, h élvezik is amit csinálnak.
-
KisTücsök
addikt
Jaj ne, mindjárt jön Tibi is aki ugyanezt leírja, csak negyven mondatban.
-
KisTücsök
addikt
Még mindig várom, hogy Rüdiger visszatérjen. Egyelőre azt látom, hogy a védelem borzasztó, amit némileg orvosolhat, ha már tud játszani, és ezen kívül baromi balszerencsések vagyunk, főleg nagyobb csapatok ellen. De egyébként mintha látnék némi fantáziát ebben az egészben. És amilyen formában vannak a közvetlen riválisok, egy 3.-4. hely még benne is lehet, aminek örülnék.
-
KisTücsök
addikt
És ha most visszagondolok arra a mu - chelsea 4-0-ra. lol
-
KisTücsök
addikt
Mindenki máshol húzza meg a határvonalat, de azért a legendát meg a világklasszist ne keverjük. Aki akármelyik csapatban alapember tudna lenni akármikor, az azért már tudhat olyat, amit a világon nem sokan rajta kívül.
Hazard ilyen. Legenda nem lesz persze, de azért egy klasszis jelzőt bőven megillet.
dantre: Jó persze, ezt már kitárgyaltuk, adjatok még neki néhány hónapot. Túl sokat azért nem kell, mert mint említettem nincs rá oka, h ne tudjon beilleszkedni. Aztán ha mégsem jön be, jöhet vissza kölcsönbe.
-
KisTücsök
addikt
Hát, aki szerint Hazard nem világklasszis szintű focista...
Nem tom, nyilván csak a neymar, messi, c hármas az. Mert azért mögöttük igencsak ott kandikál a belga.
___Nem nagyon van mit tenni, időt kell neki adni. Oda akart menni, ott is akarták, nincs oka arra, hogy ne tudjon beilleszkedni max néhány hónap alatt. Jó lesz szerintem, de kell még neki idő.
-
KisTücsök
addikt
10 meccsnek kellett eltelnie, h lehozzunk egyet kapott gól nélkül. Ha beleszámolom a hiányzókat, meg h mennyire semmi szerencsénk nincs idén eddig... még úgy is... hát nem tom.
-
KisTücsök
addikt
Hazard miért nem kezdett?
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Ez a vereség még fájni fog...
-
KisTücsök
addikt
Oh ma meg BL \o/
Nagyon furán néz ki a ph-m... miez
-
KisTücsök
addikt
Szóval akkor Abrahamra érdemes lesz azért odafigyelni...

Szerintem vagy 3 éve nem rúgtunk 5 gólt egy meccsen...
-
KisTücsök
addikt
"csak más arányokkal, más számonkéréssel."
Na pont ez az. Valahol szar, de legalább kevesebb megy bele. Valahol sok, de legalább van eredménye. Ebben az országban minden csak szélsőséges keretek között megy. Sok is megy bele, és a végtermék is szar.
Igen, menjenek csak csődbe. Valamit szarul csinálnak. Vagy legyen eredménye, vagy ne zsákszámra töltsék bele az emberek pénzét. Ez ilyen kurva egyszerű. -
KisTücsök
addikt
Na ez meg miféle pontrendszere alapján van?
Mit keres ott Sarri? Meg még úgy nagyjából a fele.
___wtf Conte az Inter edzője lett?
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Hú de jó h elfelejtettem, h hétvége van. Ezt az X-et nehezen emésztettem volna meg élőben.
-
KisTücsök
addikt
Azt nézted hogy tegnapelőtt átadták az új kis stadiont? Estadi Johan Cruyff
A Mini Estadit meg ahol még tavalyelőtt meccsen voltam lebontják: [link]
Ez annyiba került, mint a király kerti stadionja.

__Izgalmas csoportba kerültünk. Full 3 esélyes.
-
KisTücsök
addikt
Én az miatt hinteném be, mert folyamatosan skippelgetnem kell a magyar "fociról" szóló semmitmondó társalgásokat.
Kinek mi, ugye.
btw ki képes magyar "focit" nézni?
-
KisTücsök
addikt
lol
Azt a 3.-5. helyet szerintem már most bárki szívesen aláírná.
-
KisTücsök
addikt
Ennek a varnak meg hasonló szarságoknak az égvilágon semmi értelme nincs.
De valaki biztos jól megszedte magát ezen is.
-
KisTücsök
addikt
Ha külföldinek kell bemutatkozni, úgy ejtem a nevem elsőre is, ahogy előreláthatólag neki könnyebb lesz kimondania, megértenie. Tököm sem akarja hetvenszer megismételni meg elmagyarázni, h hogyan is ejtse ki tökéletesen.
Teljesen érthető, h miért úgy ejti.
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Én pont arról beszélek, ha kiállnak fullos csapattal erre a barátságos meccsre, akkor nem pazarlom az időmet. Ha valami jó kis fiatalos, próbálgatos csapatok lesznek, akkor leülök elé.
Egyébként teljesen mindegy hány megnyerhető trófea van, ha a csak a BL meg a PL hoz elég pénzt meg presztízst, a többi minek érdekeljen bárkit is?
-
KisTücsök
addikt
Nah, valami szimpatikus kezdők állnak fel, akkor megnézem ezt a mai meccset. De ha az lesz amire gondolok, akkor nem pazarolom az időmet.

-
KisTücsök
addikt
És amúgy... minek néztek magyar "focit"?
-
KisTücsök
addikt
A középpálya igen gyenge volt mindkét csapatnál szerintem (na nem mintha a mai Arsenal középpályája egy harmatos lepkefinggal is jobb lett volna...)
Ami szembetűnő volt a meccsen: Zouma-Christensen páros igen gyenge,de nem sokkal volt jobb az Abraham (ez ki?) és Mount páros sem.
Ebben az Emerson gyerekben van potenciál, ugyanakkor igen peches volt ma (majd a Lipcsei Petit megkérdem hogy ez melyik Emerson, mert se fehér, se fekete)
A másik oldalon Pogba jó labdákat osztott, de mezőnyben gyakran játszotta a láthatatlan embert.
A MU drukkerekkel ellentétben én ebben az MC Tamásné gyerekben semmit sem látok, szerintem jóindulattal középszer, akárcsak Lingard. Harry McGyver pedig a mai meccset jól lehozta, de nagyon kíváncsi vagyok rá hogy a nagyok ellen mit tud kieszelni (szigszalag és WD40 nélkül persze)
Wan Bissaka jól nyomta, ügyes gyerek. Shaw csak nekem tűnik túlsúlyosnak? Ha a térde nem fogja bírni akkor nem csak optikai csalódás volt.Zouma-val kapcsolatban azért ne felejtsük el, hogy anno letolt a sérüléséig egy olyan szezont, ahol klasszis szinten védekezett a PL egyik (ha nem) a legjobbjaként akkor. Csak sajnos a felépülés után nem úgy tért vissza és ment ida-oda kölcsönbe. Most lehet, h csak egy nagyon jó szezont fogott ki, de ha tényleg olyanok a képességei és tudna ahhoz közelíteni, akkor a Zouma - Rüdiger páros elég masszív lenne.
Abraham korai volt oda előre nagyon egy MU ellen. Ha Kanté 100%-os lesz, és visszajön Rüdiger, RLC meg Odoi na majd kb akkor láthatjuk, h mit is akarna kihozni a keretből Lamps.
Csak most vettem észre a héten meg valami szuperkupa vagy mi a franc a pool ellen. meh. Nem lehetne skippelni?
-
KisTücsök
addikt
Szép volt ez a 4. gól előtti labdaszerzés is lol. Ez tipikusan az a meccs, h az egyik félnek minden, a másiknak semmi nem jön össze. És akkor még a hazai pálya előnye, ugye...
Nem tudom a MU-sok minek örülnek, hát.. az eredménynek gondolom. Annak nem igen lehet ahogyan összehozták. Elképesztően gyenge az a csapat is.
Mindkét gárda EL helyért fog harcolni valami aktuálisan élete szezonját futó középcsapattal.
__simondr: Nah, azért a kirúgással még várni kéne.
Bár volt néhány megkérdőjelezhető döntése, de azért aki látta a meccset... Van néhány sérült, akik még majd ha visszatérnek kezdők lesznek. Persze, mint mondtam, ez jelenleg így is kb egy EL helyezős csapat.
__Amúgy ez a mez tényleg undorító.

-
KisTücsök
addikt
pfu b+.
Több labdabirtoklás, több ziccer, kapufák apámfaszaminden, és mégis 3-0 oda.
Na jóccakát.
-
KisTücsök
addikt
Amilyen rém gyenge ez a mu, még meg is lehetne. Az egyetlen különbség az a tök felesleges tizenegyes.
Tök jó, h nagyon nincs is kit behozni Zouma helyére. Mert h valakit bekéne, az biztos.
-
KisTücsök
addikt
Zouma gyönyörű eladott labdája után összehoz egy tizit is.
nice -
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
fuk me ez a chelsea keret. Igazából most vágott arcon. Még úgy voltam vele, h jó is ez a kizárás, több jut a saját neveléseknek, a kis tehetségeknek, de hát bazmeg a nagy részük hónapokra lesérült ilyen barátságos meccseken. A legnagyobbak RLC fél év múlva tér vissza, CHO meg kitudja mikor.
Kepa, Kanté, Rüdiger. Ez a három játékos, akik stabilan tudják hozni ezt a szintet. Azpi, Zouma, Kovacic ha jó formában vannak még oké (de Zouma szerintem már nem lesz, Azpi már mintha öreg lenne ide, Kovacic meg még mindig kérdőjel). A többi hulladék. Pulisicről még nem mondok semmit, de meglepne, ha ő váltaná meg a világot.
Giroud meg Batshuayi fog elöl rohamozni. Jobb esetben az utóbbi. Seriously. Fuk me.
Itt csak abban bízhatok, hogy összeáll valami nagybetűs csapat, és csapatként fognak játszani.
-
KisTücsök
addikt
Védőknél azért elég nehéz statok alapján összehasonlítani.
Nagyon jó példa erre a szerelések száma. Nem feltétlenül jobb a több, hiszen az elsődleges cél az ,hogy ne is jusson a támadó olyan helyzetbe ,hogy szerelni kelljen.
VvD mozgását, visszazárásait semmilyen statisztikai táblán nem fogjuk tudni megjeleníteni.
Na meg persze a két csapat játéka teljesen különböző. Megcserélnék kettejüket, a fene se tudja ,hogy teljesítenének más rendszerben.
Az biztos ,hogy a Smalling/Jones párosnhoz képest mindenképpen előrelépés lesz.
Ideje lenne ,hogy a United rendezze a védelmet.
SAF óta ha belegondolunk kik is jöttek a védelembe.
Shaw, Dalot, AWB, Bailly, Lindelöf, Rojo, Darmian, Blind.
Ez két teljes védelemnyi.És akkor még a régi gárdából még mindig megvan Smalling, Jones és Young. Valencia meg ugye lelépett.
Ez baromi sok játékos.Nem csak a védőknél, akármilyen poszton lévőknél is.
Aki túlságosan belebuzul a számokba, az pont a lényeget nem veszi észre.
-
KisTücsök
addikt
És amúgy miért néztek magyar focit?
-
KisTücsök
addikt
Érdekes megítélése van Lukakunak, még csak 26 éves, de már több PL gólja van mint a csatáristenség Drogbának összesen. Drogbának voltak ilyen 6 gólos szezonjai, mégis mekkora csatár volt, Lukakon meg általában mindenki röhögni szokott.
Lukaku nagyon béna first toucban, de erős, gyors, jól lő, jól fejel, érzi a kaput, összjátékba is jól bevehető, visszazár, védekezik (btw, mu-ban szerintem még Mbappé is szar lenne), a válogatottban is jó volt, főleg az volt nagy húzás amikor Martinez kirakta a szélre, ezt Gúnár is csinálta párszor és nagyon jól is működött.
Az igaz hogy a nagy csapatok ellen gyakran befuccsol (drogba meg pont a fordítottja volt), de a mezőnyjátéka ott is nagyon hasznos szokott lenni. Szóval na, nem egy klasszis csatár, lehet hogy nem is Juve szint, de az átlagtól bőven sokkal jobb

"Az igaz hogy a nagy csapatok ellen gyakran befuccsol (drogba meg pont a fordítottja volt)"
Örülök, h megspóroltál nekem egy kisregény írását és megválaszoltad saját magadnak, hogy miért is nagyon nem egy szint a két játékos.
omfgk: Lampard volt a tizi felelős.
-
KisTücsök
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- UGREEN USB 2.0 2x1 USB KVM kapcsoló
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 i5 1335U Gyártói garancia 2026.09.20-ig!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest