Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pkc83
őstag
válasz
szab.tam
üzenetére
"azért a sportolók ilyenkor is dolgoznak, csak otthon végzik. karban tartják az izomzatukat."
Na ne hülyéskedjünk már... Az az ő érdekük , hogy mikor újra lehet
sportolni (nem csak a fociról van szó) addigra se legyenek teljesen
legyengülve mert akkor hamar kikerülnek a csapatból és ugrik a sztárgázsi is.
Meg különben is. Rengeteg ember van aki nem tudja otthon elvégezni azt a munkát
amivel meg tudná tartani az állását és ezért kirugják,,,, Na őket kell sajnálni és
segíteni nem pedig a milliárdos sportolókat (vannak kivételek) akik fogcsikorgatva
lemondanak a fizetésük kb feléről , ami még mindíg rengeteg pénz. Persze ott
is vannak kivételek de általánosságban elmondható , hogy jómódú emberek akiknek
meg sem kottyan pár havi fizetés kiesés főleg , hogy jelenleg nem csinálnak semmit
sem , max 1-2 óra tréning otthon a családdal.
-
viharhozo
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
It is no longer an automatic red card if a player or goalkeeper brings down an opponent while acting as the last line of defence; where a genuine attempt has been made to play the ball, officials will be allowed to give a penalty and only book the offender.
But deliberate fouls - including holding, pulling or pushing, not playing the ball, serious foul play, violent conduct or deliberate handball in order to deny a goalscoring opportunity - will still result in dismissal.
Mondjuk ez az igazi, neszesemmifogdmegjol szabaly.
-
he7edik.
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Ja a többi nagy sokkal jobb akik csak azért nem teszik be a kínálatukba hogy valamivel bele tudjanak rúgni a Digibe és szarnak az előfizetőik igényeire. Érdekes a Digi be tudja tenni a Sport1-2 csatornákat a kínálatukba. Az árról nem is beszélve. Kicsit bután látod a dolgokat.
-
válasz
szab.tam
üzenetére
Máté nyilatkozott, jövő hét elején döntenek.
Szerintem mennie kell. Pedig bírom a fejét a tagnak.
Az elmúlt három évben is 2-2-2 meccset lejátszott a csapat szinte teljes kilátástalansággal
Három lehetőségből egyet sem tudott megugrani. Ki kell jelenteni, hogy alkalmatlan a feladatra. -
marositech
senior tag
válasz
szab.tam
üzenetére
Hát bammeg kint voltam... C2 közép. Szinte végig oltottuk azt a izé csoportot ami a kapu mögött leledzik.
De ez most nagyon nagyon gyér volt, annyira, hogy meccs elején éljenezték Király Gabit (WTF minek is...) ez volt a leghangosabb. A többire nincs magyarázat, nyugodtan tudtam telefonálni, azzsony meg is gyanúsított, hogy nem a meccsen vagyok...Pont meccs elött apróztam, vettem egy 2db DDR2 memóriát, kapunál a szekus ránéz mi a frász ez, mondom memória. Mondja, ne szórakozzak, a telefonba nem ekkora, hanem körömnyi, szóval miez, szike?
Szépen elmondtam, hogy régi gépekhez kell, muzeumális gépek azok általában nagyok ezekkel foglalkozom...gyorsan arrébb lökött. 
-
hobizoli
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
ehhez nem kell sok esz, hogy a miertjere rajojj
17m-rol nem lehet ugy rugni szabadrugast, hogy a felugro sorfal felett atmegy, aztan lecsopodik a kapuba, mert egyszeruen tul rovid a tavolsag ehhez
sorfal feletti atloveshez 22-23m kell minimum
azaz ezen belul vegzik el, akkor vagy lepasszoljak oldalra vagy megprobaljak a sorfalon vagy az alatt atloni, ha azok vannak olyan hujek, hogy felugranak a loveskor
-
cyberkind
félisten
válasz
szab.tam
üzenetére
Ha a Sport TV-hez menne vissza vagy az Euro-ra abszolút nem lenne gond de így hogy ehhez az állami foshoz...
Az tuti hogy nézni nem fogom, sőt lassan meg is gondolom hogy kell nekem egyáltalán tv amikor most is ritkán nézem és ez még kevesebb lesz az angol bajnoki miatt.Egyébként ha ennyire a sport a lényeg akkor kérj Digit ha nálatok van, vagy ott csak a Upc játszik?
-
DS39
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
az olaszt a közeljövőben is a Digi adja majd? erről van infó?
(ha már téma a tv közvetítés)azóta nem tudom rendszeresen követni a bajnokságot amióta a Digi megvette, hasonló okokból amit leírtál.
jó lenne ha visszakerülne a Sport TV-hez, a spanyol mellé.pohár: ez relatív, ki van rossz szolgáltatónál, a Telekom és a UPC a két legnagyobb, országos lefedettséggel rendelkező szolgáltató, épp ezért a legtöbb háztartásban csak ezek érhetők el. a Digi oldaláról persze evidens hogy a konkurenciának nem adja el az aranytojást tojó tyúkokat.
-
Vladi
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
Nem rád gondoltam. De tudom, hogy sokan a sikert és a győzelmet is megmagyarázzák. Ez magyar mentális betegség, most kaptunk rá gyógyzsert, remélem elég. Anno a Gyurta Dani aranyát is megpróbálta az egyik megmagyarázni, hogyha 210 méter a medence akkor veszít.... ba++

Én meg szélsőségesen optimista vagyok, én 1 győzelmet adtam. Még ennél is többet kaptam.

2 éve ha azt írom nektek, hogy ma azt számoljuk, hogy az EB-n érted az eeebééén!!! azt fogjuk számolni, hogy ki lesz az ellenfél a 8adon... körberöhögtök.
(#81960) Cartevo:
Olyan 10-12 válogatott van a tornán, akik ellen van keresnivalónk.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Jól van, akkor rám is cáfoltatok már. Úgy általánosságban éreztem túl nagynak az optimizmust. Nem is feltétlen csak a ph-n belül, de itt is van pár dolog pl. tippjátékon is mindenki a magyarokra tippelt, miközben előtte mindenki az osztrákokra. Osztrák meccs után, meg van aki a csoportelsőségtől félt, ilyenekre gondolok. Vagy még vissza is mehetünk az EB előttre.
Jobb az optimizmus, mint a pesszimizmus, csak nem akarom hogy egy esetleges vereség után meg átforduljon az egész.
-
B0V9B
tag
válasz
szab.tam
üzenetére
Igen, Dárdai még az első meccs előtt megmondta, hogy ez nehezebb lesz mint az osztrákok vagy portugálok elleni. Ráadásul Fiola (egyik legjobbunk, szószerint értsd
) egy csúnya sérülés miatt már lehet pályára sem léphet ezen az EB-n. Kérdés hogy kiket fog kezdetni Bernd Storck... Erről készítettem egy kisebb szösszenetet [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Építő/felújító topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
még szép!

Szépen elmondtam, hogy régi gépekhez kell, muzeumális gépek azok általában nagyok ezekkel foglalkozom...gyorsan arrébb lökött.