Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Azért az hozzá tartozik a teljes igazsághoz, hogy a térdszalag szakadás motorbaleset következménye volt.

A vádliszakadás meg teremben, letapadt a lábam a linóhoz. De ez legalább foci közben volt.
El is lehet mondani rólam, hogy szar focista voltam, de legalább végig a pályafutásom alatt! -
Cece04
tag
válasz
Integra
üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ilyen "jut is marad is"megoldás lesz. Visszamegy a Herthához, de valamilyen minőségben marad a válogatott mellett is. Másodedző lesz vagy megfigyelő vagy valami ilyesmi..
Ott lesz az összetartásokon,meccseken ugyan úgy, de nem lesz annyi elfoglaltsága, mint szövetségi kapitányként, így eltudja végezni a berlini melót is.. Amit hát valljuk be tényleg óriási baromság és kockázat lenne ott hagyni..nem beszélve a családjáról stb..
Az lenne a legjobb, ha idehoznának egy neves külföldi edzőt kapitánynak
,akinek a munkáját tudná segíteni a Pali és akitől tudna tanulni,
amellett, hogy maradna berlinben.
-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Egyetértek veled teljes mértékben. Ráadásul olvastam ma azt is, hogy a "szakma" egy része elkezdte kikezdeni! Nem tudom, hogy ennek mi az alapja, de ha így van, akkor azt hiszem, el kellene takarodnia a föld alá az összes ilyen aparatcsiknak!
Ha itt maradna, szerintem pont úgy járna, mint a Varga Zoli, akit szintén kivetett magából ez a futballközeg. -
venember83
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Figyelembe véve a lehetőségeket, többre kár számítani. Görögország se szép játékkal lett Európa-bajnok. Persze ez nem azt jelenti, hogy ennyivel európa-bajnoki remények éledhetnek, mert nem, egyszerűen tisztában kell lenni a lehetőségekkel és korlátokkal, és úgy kell felmenni a pályára.
Most Pali jó kis slamasztikában van, de remélem, hogy visszamegy Berlinbe, ez még korai neki, az MLSZ meg keressen valami normális edzőt már, s ne valami régi, karcos lemezt vegyen elő.
-
DopeBob
addikt
válasz
Integra
üzenetére
azért ennyire nem vészes szerintem a helyzet. Azt eddig is tudtuk, hogy 1-2 jobb futballistánk van, azt kell beosztani. Ami most kiderült, hogy egy normális edző mennyit jelenthet. Hoztuk a kötelezőket, volt bravúr (nekem az a románok elleni 1-1).
Volt kb 3x3nap közös edzés... 5-7 pontot ígért, 7 lett.
Jó lenne, ha maradna, Dárdainak viszont az lenne jó, ha nem. Csinálja végig amit elkezdett

-
tiv83us
veterán
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Kedden hívtam őket , hogy mi van már.
Figyelj :- Mikor teccet leadni a regisztrációt ?
- Nagyjából 3 hete
- Kérnék egy nevet , születési időt
- Elmondom neki , hallom számol
- Ne haragudjon de az csak 10 munkanapja volt(a keddi napot nem számolta bele azzal már 11 ) és nem három hete , szóval legyen türelemmel 1-2 nap és Önnél lesz (fennhangon , idegesen , lebaszott
)Feladtam

Napfénysüti : majd mindjárt kiderül , felhívom őket az íze kedvéért , hátha megint lebasznak és elmondják örüljek ,hogy készlet

-
venember83
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Akkor másképp fogalmazok: nem mindegy, milyen szakágba nyomják a pénzt, amíg az illető szakág vezetői nem tudják jól befektetni azt vagy csak simán jó részét zsebre akarják tenni? Ha csak a pénz kiutalása a cél, nem pedig elsődlegesen az eredményes befektetés, akkor oly' mindegy, mire megy ki a pénz.
-
szami777
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Szerintem kap időt, ebben a szezonban nem fogják elküldeni. Nem rossz az a keret, de nagyon nincs együtt a Pool. 4 bajnoki meccsüket láttam ebben a szezonban és ezalatt az jött le, hogy B. Rodgers se tud nagyon mit kezdeni ezzel.
Nem lesz meg a BL indulás, de 5. v 6. hely igen, megnézném a Poolt ez EL-ben.
A Premier League magazinba beszéltek erről tegnap a MU kapcsán, hogy a szezon óta semmit sem fejlődtek, és szvsz ez most a Poolra is igaz, 11 forduló alatt nem volt előrelépés, de mindkét helyen türelmesek, ez a szerencséjük.
Ez csak az én véleményem, szívesen meghallgatnám pl egy Pool szurkoló véleményét is. -
viharhozo
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Skyon utana kikockaztak/nagyitottak, volt kontakt, szoval ott jogos a tizi.
Az Ajax meccs viszont nagyon durva volt. Jordi Alba eloszor megutotte, majd lerantotta, vegul pedig fejbe rugta El Ghazit. Mindezt az alapvonali birotol harom meterre premier planban. A latvanyosan fetrengo El Ghazi ellenere ter Stegen kontrat indit, aminek a vegen Veltman sargat kap, emiatt a masodik felidoben kiszorjak.
A Roma meg szerintem ultrafos volt. A 83. percig gyakorlatilag tamadast se vezettek, a Bayern joval tobbet futott naluk, holott a buszozo csapatnak mindig tobbet kene futnia a tamadonal. Teljesen motivalatlanok voltak vallalhatatlan teljesitmennyel.
-
-
viharhozo
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Meg Gervinho se.
Robben nelkul a Bayern iden meg erdemi meccset nem nyert, golt is elvetve lott. Raadasul a kezdoben van a ket szuperfek, Rafinha es Bernat. Mivel a multkor messze Gervinho volt a legjobb a Romaban, ket fogatlan oroszlan csap majd ossze, ebbol akarmi is lehet.
-
szab.tam
nagyúr
-
itouchfan
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Miert lenne hulyeseg?? Sztem azt feldolgoztak hogy nem megy a bajnoksagban nekik, de azt gondoltak hogy majd a bayern ellen megmutatjak. Az se sikerult es raadasul kieso helyre kerultek. Ezt azert nem egyszeru feldolgozni, mar ne is haragudj. Ebbol gondolom hogy nem lesznek csucsformaban. De majd az eredmeny ugy is valaszt ad.
-
br.rak
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Megtehetik és meg is teszik, mi itt a gond? A juve/real/barca durvábban csinálja és azt mindenki természetesnek veszi. Van egy nagy versenyelőnye a BM-nek, hozzájuk bárki szívesen megy a bundásból, akár kevesebb fizetésért,cserepadra is és ezért akár bevállal padoztatást vagy "sérülést" az éppen aktív klubjánál. Ne legyünk álszentek. Ők ettől nagy klub, a többi német csapat meg a futottak még kategória. Lassan 25 éve az a kérdés a bundásban, hogy a Bayern elszúrja-e a bajnokságot, nem az hogy képes-e valaki megszorítani.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
az nagyon kellett a lelkivilágnak.

pontot nem adak érte, mint a barátságos válogatotton a pintyő érában, de jó volt.
(nekem az igazi az lett volna, ha az 1fi-ben lőtték volna 0:0-nál...
)****
nem is tudtam, hgoy leadják a magdeburg-ot is felvételről.
(kár, hogy tudom az eredményt...)
(#59745) BenHans
mr. macinacinak olyan sok esélye nem volt a góloknál... -
szab.tam
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
az ideiben mindig raktam rájuk, aztán nem jött, nem jött,...
aztán abbahagytam.***
honvéd - fradi hossz. után 0:0.
jönnek a tizik.
ha 2 csapat közül 120 perc alatt egyik sem tud gólt lőni, nem engedném tovább egyiket sem.és moist ezeket a sz* büntetőket kell néznünk, amelyett, hogy meccset is láthatnánk, ami már közben megy.
szeretem én a magyar focit, de nem ennyire... -
válasz
Integra
üzenetére
A P$G és ez a meccs arra utal, hogy Enrique semmit sem tett hozzá a csapathoz.
Ekkora blődséget, hogy Alba ül a padon végig, inkább egy darabosabb embert játszat(aki játszhatna középen, ha meg merné lépni, hogy Pikkelyt hagyja ki), futtat fel-alá a szélen. Ez egy edzőt már-már Pinyői magasságokba emel...Még van ideje Enriquenek, tavaszra derül ki, hogy mi is az ábra, de eddig ez nem sok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Eladó bontatlan LEGO készletek (40290, 42160, 42122, 42138, stb)
- Vadonatúj, sosem használt DJI NEO 2 alapszett eladó! DJI NEO2 - 2 év DJI garancia
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

I_o_I