Hirdetés

2024. szeptember 14., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

(#211001) sh4d0w válasza yanna (#210996) üzenetére

sh4d0w
félisten
LOGOUT blog

A szo, amit keresel: bolgar.

Nem mellesleg a te kedvedert mar beraktam a csoport vegeredmenyet, 4 ponttal, tobb, mint egy gyozelemnyi ponttal eloztuk meg a szerbeket es nem is kaptunk ki - nem a bolgarok ongoljan mult, hanem azon, hogy 2x is megvertuk Szerbiat.

Szoval: miert is?

https://www.coreinfinity.tech

(#211002) sh4d0w válasza pekoka (#210998) üzenetére

sh4d0w
félisten
LOGOUT blog

Csak felvagott a dohanyzoasztal? :)

(#211003) yanna válasza sh4d0w (#211001) üzenetére

yanna
addikt

További szép álmokat !

(#211004) sh4d0w válasza yanna (#211003) üzenetére

sh4d0w
félisten
LOGOUT blog

Felettebb meggyozo az ervelesed, ha elfogynak a tenyek.

(#211005) paatrick

paatrick
őstag

Remélem ezek után vezérünk az eszéhez kap és holnap már ki is jön a kormányrendelet hogy minden kínai akkugyárnak a profitja 10%-át magyar focira kell adományozza, csak az a probléma hogy még mindig forráshiányos az ágazat ;]

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#211006) skroy válasza paatrick (#211005) üzenetére

skroy
senior tag

Mihez kap a vezérünk? A beléhez max.

(#211007) pekoka válasza sh4d0w (#211002) üzenetére

pekoka
tag

Szerencsere nem dohanyzom. ;)

O->-<

(#211008) yanna válasza paatrick (#211005) üzenetére

yanna
addikt

Ugyan már, a magyar csapat így is, úgy is az univerzum bajnoka.

(#211009) yanna válasza skroy (#211006) üzenetére

yanna
addikt

Na ne! :D

(#211010) paatrick

paatrick
őstag

Most nézem hogy ha az olaszok nem rúgják a gólt a 98. percben akkor kiestek volna a 3. helyről :DDD

Illetve itt vannak a továbbjutottak a torna előtti oddsokkal:

Grúzia, Szlovákia nem gyenge. :C

[ Szerkesztve ]

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#211011) Cs1csó válasza paatrick (#211010) üzenetére

Cs1csó
félisten

Az olaszok hektikusak, simán megnyerhetik az EB-t de akár már a nyolcaddöntőben is búcsúzhatnak egy nagy zakóval. Idegesítő egy válogatott volt mindig is.

(#211012) Egon

Egon
nagyúr

Örülhetnek az ellendrukkerek (látm, különösen aktívak, páran meg elő is másztak, mint kő alól a bogarak...).
Mindenesetre az angolok mellett a portugáloknak is kijár a f*szkorbács... :W Remélem hamar kiesnek, nagggyon megérdemelnék.
Az UEFA meg bevezethetne egy olyan szabályt, miszerint az utolsó csoportkörben minden csapat köteles legalább a kezdő csapat 50%-át játszatni, mert ez így a bohózat kategória.

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#211013) Cs1csó válasza Egon (#211012) üzenetére

Cs1csó
félisten

1. miért járna nekik "f. korbács? Olyan kerettel állnak ki amilyennek akarnak. Megjegyzem az sem fekete fehér, hogy kinek mennyire fontos a 3 forduló, van akinek élet-halál kérdése volt van akinek már tét nélküli, ez van sajnos.
Annyit tud tenni az UEFA hogy egy időben játszák a meccseket, technikailag nem hiszem, hogy megoldható, de pl. MINDEN 3. csoportmeccset egy időben játszanának. Annyi stadion meg nincs. De ma is 2x2 meccs volt.

Kellett volna a győzelem mellett egy döntetlen a svájciak ellen és nem lett volna gond.

[ Szerkesztve ]

(#211014) bandus válasza Egon (#211012) üzenetére

bandus
veterán

lyezusom, ezeket a baromsagokat honnan szeded? :D nekunk jar a repulojegy haza, golokat kell rugni, nem harom napon keresztul eredmenyekert szurkolni meg pontokat szamolgatni, aztan kesz :) nekunk jar egyedul a faszkkrbacs a kiesesert, nem masik csapatoknak.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#211015) cami][us

cami][us
senior tag

Szombatig nincs meccs. Hogy fogjuk addig kibírni... :D

(#211016) paatrick válasza Egon (#211012) üzenetére

paatrick
őstag

Magyaroknak csak annyi kellett volna hogy megverjék a skótokat 4-0-ra. Ezt a meccs előtt is tudták, ehhez képest 70 percig semmi nem volt. -3-as gólkülönbséggel az előző kettő EB-n se lehetett továbbjutni, meg a mostanin se.

Nem az angolokat meg a portugálokat kell hibáztatni ha mi a minimumot se hozzuk.

[ Szerkesztve ]

(#211017) cyberkind válasza paatrick (#211016) üzenetére

cyberkind
félisten

Vagy, nem nyomorultként tolni Svájc ellen, és legalább egy döntetlent összehozni, én nem drukkoltam a hazaiaknak, de ez az eredmény finoman fogalmazva is masszív csalódás...

[ Szerkesztve ]

(#211018) HellGreg

HellGreg
őstag

Nézegetem az origo-t, mintha nem lenne jobb dolgom mint azt az újságírásnak nem nevezhető okádékot olvassam. De kíváncsi voltam, hogy fogják interpretálni a kiesésünket, és nem kellett csalódnom. Mindenki IS (angolok, portugálok, szlovákok, románok, pirézek) hibás és mindvégig azon munkálkodtak, hogy mi ne jussunk tovább. Véletlenül sem arról van szó, hogy kétszer kikaptunk, majd az amúgy verhető skótok ellen 70 percig nem csináltunk semmit, aztán a végén csak bevakartunk egyet. És azért ez egy normális ember szemében minden, csak nem továbbjutás. Nem. Mindenki hibás, csak mi nem. Sőt, mi Európa legjobbjai közt vagyunk. Ilyenkor szégyellem magam helyettük is.

#211016paatrick +1

[ Szerkesztve ]

(#211019) Egon válasza Cs1csó (#211013) üzenetére

Egon
nagyúr

Ne zavarjon semelyikőtöket sem, hogy az angolokat, belgákat stb. a saját drukkereik fütyültek ki, ergo még szerintük sincs rendben ez a hozzáállás... :U Végülis örülhettek: megvan a kiesés, lehet tapsolni meg szidni a rendszert.

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#211020) Egon válasza paatrick (#211016) üzenetére

Egon
nagyúr

Nem kicsit vagy nevetséges, elnézve az EB-n látható gólátlagot meg a csapatok erősségét.
A skótokat kb. 3 csapat lenne képes 4 góllal megverni a teljes EB mezőnyében. A németeknek se sikerülne 10-ből 10-szer, szóval erről ennyit.

(#211021) cami][us válasza Egon (#211020) üzenetére

cami][us
senior tag

Most már mindegy.

(#211022) Egon válasza cyberkind (#211017) üzenetére

Egon
nagyúr

Tény, hogy elég szarul játszottunk Svájc ellen, ezen nincs mit szépíteni (btw meggyőződésem, hogy kb. 50%-ban Rossi sara volt az első félideji rossz játék). Ugyanakkor a keretek erősségét és minden kapcsolódó tényezőt figyelembe véve, előre látható volt (Rossi le is nyilatkozta), hogy a 3. hely a reális, az várható. Ezt behúztuk (ez is tény), és nem 2 ponttal mint más 3. helyezett (igaz, nem is néggyel).
Mindössze annyinak kellett volna bekövetkezni a továbbjutáshoz, hogy bejöjjön a papírforma pár meccsen.

(#211023) paatrick válasza Egon (#211020) üzenetére

paatrick
őstag

Akkor csak neked egy újabb fantasztikus magyar statisztika:

3 meccs alatt 1 percig vezettünk összesen.
Ennél csak egyetlen rosszabb csapat van az egész mezőnyben az pedig Szerbia akik egyszer sem álltak győzelemre.
;)

[ Szerkesztve ]

(#211024) Egon válasza paatrick (#211023) üzenetére

Egon
nagyúr

Tőlem aztán feldobhatod a sárga lapokat vagy akár a focisták hajhosszát, vagy bármilyen egyéb ostoba, semmitmondó statisztikát.
Lehet hogy újdonság számodra: a győzelemért akkor is 3 pont jár, ha 1 percig, és akkor is ha extrém hosszabbítás miatt 999 percig vezetett a győztes csapat, kábé senkit sem érdekel... :U
Jah, és persze terelésnek jó (vagy inkább csak próbálkozásnak): miután levezettem, miért extrém b*romság a skótok ellen 4-0-s magyar győzelmet számonkérni, egyből jössz egy újabb fassággal... :C

[ Szerkesztve ]

(#211025) paatrick válasza Egon (#211024) üzenetére

paatrick
őstag

Én meg levezettem hogy mennyit kellett volna lőni a továbbjutáshoz :D már az EB előtt tudta mindenki hogy negatív gólkülönbséggel 3. helyen nem igazán lehet továbbjutni.

Nálunk sokkal gyengébb csapatok jobb eredményeket értek el és jobb focit játszottak mint mi, szerinted mégis az angolok meg a portugálok a hibásak és ezért essenek ki mert nem is érdemelnek mást, bezzeg mi :DDD

Amúgy szerinted a magyarok hozzáállása a meccsekhez jó volt?

[ Szerkesztve ]

(#211026) attiati válasza Egon (#211024) üzenetére

attiati
veterán

Azért úgy nagyon őszintén, nem érdemeltük meg a továbbjutást

Más igazságtalanságokat most félretéve.

Lásd csehek a mai meccsen felszántották a pályát 10 emberrel.

[ Szerkesztve ]

(#211027) HellGreg válasza Egon (#211024) üzenetére

HellGreg
őstag

Úgy nem is lehet 4:0-ra nyerni, ha 70 percen keresztül hátul passzolgatunk. Ebben teljesen igazad van. Nyilván amit "levezettél", tudták a játékosok is, ezért inkább nem is próbálkoztak. Jó taktika. Csak hát néha nem elég a 3 pont, a gólarány is számít. Egy győzelem és -3 gólarány azért elég ritkán elég a továbbjutáshoz. De persze mindenki hibás, csak mi nem. Mi végig fantasztikusan küzdöttünk és mindent megtettünk azért, hogy továbbjussunk. Szerintem összekevered ezt az EB-t a 4 évvel ezelőttivel. Ott tényleg küzdöttünk. Most nem. Szerencsére Rossi talán van olyan profi, hogy önkritikát gyakoroljon és beismerje hogy nem az angolok és a portugálok ejtettek ki minket, hanem a svájciak és a németek. Illetve mi saját magunkat.

[ Szerkesztve ]

(#211028) Egon válasza paatrick (#211025) üzenetére

Egon
nagyúr

A ""levezetésed" kábé annyira reális, mint ha azt írtad volna, hogy mindenkit is meg kell verni 5-0-ra és akkor megvan az EB arany: elvben jól hangzik, csak a valóságtól meg a realitástól áll távol. És ezt pontosan tudod te is, csak mivel ellendrukkerkedsz az EB kezdete óta, azért nyomod a teljesíthetetlen elvárásokat.

Igen, jutottak tovább nálunk gyengébb csapatok (bár a "sokkal gyengébb" jelző max Grúziára nézve igaz). Erősebbek meg kiestek (ott van az odds-os képeden: Ukrajna, Szerbia, Horvátország). És??? Ilyen a popszakma, kábé minden világversenyen van ilyen.
Btw a grúzok sorsolása elég szerencsés volt, ahogy Svájcé is, meg szinte mindenkié, aki az utolsó fordulóban játszott a csoportfavorittal. Ez remekül látszik az eredményeken.
Nyilván a sportban nincsen ha, de kíváncsi lettem volna az eredményre a németek ellen, ha az utolsó fordulóban játszunk ellenük.

(#211029) HellGreg válasza Egon (#211028) üzenetére

HellGreg
őstag

"Nyilván a sportban nincsen ha, de kíváncsi lettem volna az eredményre a németek ellen, ha az utolsó fordulóban játszunk ellenük." - nyilván háborogtál volna, hogy a 6 pontos németek a C-csapatot küldték fel ellenünk és kihúztunk egy X-et...

(#211030) Egon válasza attiati (#211026) üzenetére

Egon
nagyúr

Ez erősen nézőpont kérdése.
Nem láttam minden meccset is, de jutottak tovább kb. nulla játékkal csapatok, ez egészen biztos (pl. angolok, belgák). A többi már szerencse dolga.

(#211031) Egon válasza HellGreg (#211029) üzenetére

Egon
nagyúr

Nyilván nem háborogtam volna - megtették volna a skótok vagy a svájciak... :U
Ugyanakkor a portugálok egészen extrém módon nyomták, 3 játékos szerepelt a kezdőből, ilyen azért ritkán szokott lenni.
Még egyszer, lassabban, hátha átjön: ezeket a csapatokat a saját drukkereik fütyülték ki... :U

(#211032) HellGreg válasza Egon (#211031) üzenetére

HellGreg
őstag

Gondolom ez nem az első EB, amit láttál, és nem újdonság, hogy továbbjutott csapatok tartalékolják a kulcsjátékosaikat, vagy egyszerűen csak leszarják a meccset. Ezért sem kellett volna ilyen meccsekre bízni a sorsunkat. Az angolok megtehetik, hogy nem játszanak, mi nem. Pláne egy ilyen csoportban. Szerintem is gusztustalan amit műveltek az angolok és a portugálok, de továbbra sem őket hibáztatom a mi kiesésünkért, hanem csakis magunkat. Ez a csapat a képességeinek az árnyékát sem mutatta fel.
A skótok ellen az első 70 percet láttad amúgy? Pontosan azt csináltuk, amit ma a portugálok vagy tegnap az angolok. Csak mi kiesésre álltunk közben, ők meg továbbjutásra. Na ez a durva.

(#211033) DS39

DS39
nagyúr

egyedül a Telex volt képes tényszerű hangnemben írni az eseményekről.
Origot nem nézek, de az Index es a 24.hu is "hibáztató" hangnemben írt a grúz portugál meccsről.

az egyetlen akit hibáztatni kellene, az a magyar csapat hozzáállása. 3 fos meccs, még a németek ellen volt egy jó 20 perc, de ennyi. és lefogadom, ha nem történik Barnabással ez az eset, az egy sima 0-0-val ér véget, lötyögős tempóban.

[ Szerkesztve ]

(#211034) sh4d0w

sh4d0w
félisten
LOGOUT blog

Azért csúcs, hogy pártállástól függetlenül szinte a teljes magyar média szerint a portugálok ejtettek ki minket. Az index és az origo semmi meglepetést nem okozott ezzel, de a Telex szerint is így van...

(#211035) Napfénysüti válasza sh4d0w (#210993) üzenetére

Ezért amúgy le a kalappal. :R
A kijutás szép volt csak itt az EB-n valami megtört a csapatnál.

Més que un club!

(#211036) thebigK

thebigK
addikt

Sajna ez a svájci meccsen ment el, már a játékoskijáróban lehetett látni, mennyire érzi mindenki a nyomást, a mutatott játék is 0 volt az első 55 percben, talán kicsit bennevolt a levegőben 1-2 után, hogy kiegyenlítünk, de ott kellett volna az 1 pont. Persze a papírforma az úgyis svájci győzelem volt, mint ahogy a németek ellen sem mi voltunk az esélyesek, ott kár azért a kamu első német gólért, viszont az tényleg kritikán aluli, amit most az utolsó csoportkörben műveltek a belgák, portugálok, kézenfogva a balfasz angolokkal, remélem mindhárom megy haza a nyolcaddöntő után (mondjuk a belga csapatból amúgyse néztem ki sokat a torna előtt se). Szar, ha az ember csapatának nem saját kezében van a sorsa, hanem olyan csapatokéban, akiknek kurvamindegy az utolsó forduló. Azokat a hülyéket mondjuk továbbra sem értem, akik olyanokat írnak, hogy full botlábú az összes, mé' ölünk ezekbe ennyi pénzt, a kijutás sem volt megérdemelt, bla bla..Ezekután nem is tudom kinek tudnék örülni, ha megnyernék most az eb-t

“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”

(#211037) skroy válasza Egon (#211019) üzenetére

skroy
senior tag

Akkor talán a mieink is elviselhetnek egy kis hazai füttyöt. Összesen 20 perc értékelhető játék 3 meccs alatt elég indok rá.

(#211038) DS39 válasza skroy (#211037) üzenetére

DS39
nagyúr

ezzel szemben majd vastapssal fogadják őket a reptéren.
a kormány pedig az eredmények láttán 10x annyit fektet ebbe az ágazatba.
pedig elég lenne a szervezőket és a bírókat megvenni. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#211039) hdanesz válasza Egon (#211030) üzenetére

hdanesz
senior tag
LOGOUT blog

Úgy az egész kiesés témához:

Ki lehet kapni és ki lehet esni. Sokkal kevesebb embert zavarna ha ez úgy történne meg, hogy a magyar csapattól azt látni, hogy hajt...küzd...akar...ott a tűz a szemekben...stb.
Nem vagyok pszichológus de a meccsek előtti képeken sem láttam ezt...nem hogy a pályán.

Ha azt látom, hogy küzdenek, rúgnak, csípnek, rúgnak x gólt egy meccsen...de minden más (bírók, Soros, Brüsszel...stb.) ellenünk van...mert ugye mi nem győzhetünk, akkor azt mondom jogos....hibáztassunk mindenki mást. Kicsit olyan ez nekem hogy hazajön a gyerek a suliból egy karóval...és amikor leszidja a szülő, akkor közli hogy de hát Pistike meg Géza kettest kapott pedig ők meg szoktak bukni...csak a tanárnéni kedveli őket vagy épp sütött a nap.

A 2016-os Eb-re gondolva...előtte 72 óta nem voltunk kint. Csak ne kapjunk ki az összes csoportmeccsen...kb. ennyi volt az elvárás. És mi lett a vége? Továbbjutottunk a csoportkörből első helyen. Jobb volt az a csapat mint a mostani vagy akik a 2020(21)-es Eb-n voltak kint? Könnyebb volt a csoportunk? Szerencsénk volt?

Arra tippelnék, hogy ezek a játékosok fejben nincsenek rendben. Láttunk már magyar klubcsapattól is olyan játékot amire büszkék lehetünk. Egyik kedvenc példám majd' 20 éves. 2005-ben a DVSC Hajduk Split elleni BL-selejtező meccsei. A DVSC első bajnoki címének éve, hat ponttal nyerték a bajnokságot. A debreceni meccsen 3-0-ra legyőzik a horvátokat...a videót megnézve a mai napig elképedek azokon a gólokon. 3 fejesgól...ráadásul egyik szebb mint a másik. A meccs után (ugye a ManU várt ellenfélre)...Supka Attila megtiltotta a játékosoknak, hogy akár csak szóbahozzák a Manchester-t....három nullás előny birtokában.

Aztán Splitben 26 perc alatt lőtt 3 gólt a Loki...és további kettőt a végéig. A Hajduk akkoriban jóval magasabban jegyzett csapat volt mint a DVSC. Elfelejtett volna focizni a társaság? Vagy a DVSC olvasta ki a nagykönyvből gyorsan hogyan kell focizni? :D Lehet mondani, hogy fos volt a Hajduk...de hány olyan meccset láttunk már ahol fos ellenfelet sem volt képes legyőzni a válogatottunk vagy egy klubcsapatunk?

Három meccse volt a magyar válogatottnak is, hogy megmutassa...van helye a csoportkörön túl. Minimum 270 perc. Ekkor kell megmutatni, hogy gyerünk vazze....itt vagyunk és komolyan kell minket venni. A pályán elért eredmények után 3 napig várni, számolgatni...hogy miként jutunk tovább...aztán meg más csapatokra fogni, hogy a szemetek kiejtettek minket. :DDD Meg nem segítettek ki...

Ez nem jótékonysági rendezvény. Feltételezem minden csapat a számára legelőnyösebb taktikát, összeállítást választja...meg amit éppen tudnak teljesíteni egy adott meccsen. Megnéztem volna, ha a magyarok a biztos továbbjutás tudatában fordulnak a harmadik meccsre, akkor mennyire rogyasztották volna meg magukat egy másik csapatért, csak azért hogy segítsenek rajtuk. Ki számolgatott volna a magyar válogatottnál...hogy nyerjünk má' vagy elég a döntetlen mert akkor x csapat kiesik vagy továbbjut.....? Vagy hajtsuk szét az első csapatunkat egy másik országért. Vajon mit szóltunk volna ha Szoboszlai játszott volna sérülten egy másik csapat miatt az utolsó körben...holott nekünk még egy vereség is belefért volna?

[ Szerkesztve ]

(#211040) Cs1csó válasza cyberkind (#211017) üzenetére

Cs1csó
félisten

Ezt a szintet egyszerűen nem ugorjuk meg, szerintem nem is a játékosok mentális képességei, játéktudása hanem a taktika nem klappolt. Az én tippem (nem akarom megmondani a tutit azért fogalmazok így) agresszívebb játék kelett volna.

(#211041) Phoen|x válasza hdanesz (#211039) üzenetére

Phoen|x
őstag

Korrekt hsz. :R

Go Gunners!

(#211042) ProEvoFan válasza Egon (#211020) üzenetére

ProEvoFan
nagyúr

Ember....én a sportba nem keverem bele a politikát, és nyilván a magyaroknak szurkolok (kinek másnak?, hiszen magyar vagyok).
Reálisan a Svájc ellen reméltem az 1 pontot, Németektől nullát és a Skótoktól meg 3at. Ez 4 pont, sima masodik hely.
Erre nézd meg mi lett. Csak mi tehetünk róla, hogy nem jutottunk tovább, senki más. Reménykedtem a szerb-magyar meccsen látottak formában....ha azt hozzák a fiúk, akkor 4 pontunk lett volna.
Ne dőlj be a fideszes agymosásnak. Szomorú vagyok én is, de remélem tanultunk a hibáinkból és legközelebb tovabb megyünk a csoportból.

(#211043) forceberg válasza sh4d0w (#211034) üzenetére

forceberg
veterán

Lisszabon az új Brüsszel!

Majd lehet jönnek azok a cikkek is, hogy Ronci éjjel meztelenül szaladgált a főtéren, kezében egy fém csatos nadrágszíjjal.. :D

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#211044) ProEvoFan

ProEvoFan
nagyúr

Amúgy kit kaptunk volna, ha továbbjutunk?

(#211045) mephi666 válasza 3shae (#210957) üzenetére

mephi666
nagyúr

...az a Mikautadze meg úgy néz ki, mint a rocknrolla-ból Johnny Quid :DDD ez a Metz-Ajax közt pattogó kutyaütő a top scorer 3 góllal és 15millióra becsülik az értékét, ami nem túl vastag

...balfasz portugálok meg a szlovéneket akarták ellenfélnek helyettünk? hát megkapták... remélem a szlovének innentől kezdve élesben is jól megszopatják őket, ahogy tették 3 hónapja barátságos meccsen :DDD 1 hét múlva vicces lenne úgy átmenni az országukon, hogy még él a remény a következő körre is... nem tudom hány zászlólobogtató szlovén kocsit látnánk :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#211046) thebigK válasza ProEvoFan (#211044) üzenetére

thebigK
addikt

portugália

“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”

(#211047) Napfénysüti válasza hdanesz (#211039) üzenetére

Az nekem is eszembe jutott hogy ha a magyar csapat állt volna 6 ponttal, fix első helyen két forduló után, vajon Szoboszlai meg más kulcsjátékos játszott volna a harmadik meccsen?
Gyanítom nem, ugyanúgy rápihentek volna a következő, lényegesen fontosabbra.

Més que un club!

(#211048) perempe válasza thebigK (#211036) üzenetére

perempe
addikt

Csak az összefoglalókat láttam, blama 3 gólt kapni bármely csapattól. Meg lehet nézni, hogy milyen eredmények születtek, jóval kiegyensúlyozottabb a mai mezőny. Előtte mindenki azt mondta itt, hogy hintenek egy ötöst a spanyolok az albánok ellen, több góllal nyernek meccseiken az angolok, stb. Oké, szerencséjük volt a grúzoknak, hogy már továbbjutottak a portugálok.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#211049) Soulfly842

Soulfly842
addikt

Ez mekkora megmagyarázás volt egyébként :DDD :DDD
„Megértem a legtöbb reakciót, de szokatlan környezetben játszunk” – emelte ki Southgate.

Úgy általában az EB: Mérhetetlenül elszomorító volt ez a tegnapi portugál produkció. A foci meggyalázása ez az akaratgyenge semmilyen játék. A kezdőbe bekerülő 7 játékos értékel ~másfélszer felülmúlta összértékben a teljes portugál keretet. Akár bizonyíthattak is volna, hogy nekik az első vonalban a helyük.

Játszhattak volna akár gerinccel, mint a spanyolok... ehelyett.. ehh', szánalmas produkció.

Innentől hajrá spanyolok!

(#211050) DS39 válasza Soulfly842 (#211049) üzenetére

DS39
nagyúr

tisztább a levegő vagy melegebb van? mire gondolhatott? :D

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.