Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Németek vajon rúgnak még kettőt hármat? Elég kirívó a szintkülönbség.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
nagyúr
Jó jó de engem csak az érdekel hogy az EB-t is megnyeri a Real?
Més que un club!
-
Piftuka
veterán
válasz mephi666 #208991 üzenetére
"...szponzorokat figyelitek? ...byd, alipay, visitqatar, hisense, kínaikrikszkraksz... na hopp egy lidl véletlenül becsúszott"
És becsúszott egy "Munich" is... (sic! )
Komolyra fordítva... A Hisense nem meglepetés, mert már harmadik alkalommal, folyamatosan ők az EB fő szponzorai.
Egyébként ha belegondolsz, a szponzorok felhozatala passzol (sajnos) ahhoz, ami napjaink labdarúgásában történik...!"Aquila non captat muscas."
-
PuffyDog
tag
A németekre gondoltam.
Lehet Samsung TV-n valami appon keresztül ingyen nézni a meccset?
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
mephi666
nagyúr
válasz Piftuka #209004 üzenetére
...igen, a hisense már régi, de az is keleti egy nyomorult sör reklámot nem láttam eddig... még heineken-t sem
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Na, a tippjatekomnak pont jo ez a 4-0, maradjon is igy
https://www.coreinfinity.tech
-
Neeeem... Jol van les lesz ez
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Ezt hívják erődemonstrációnak.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
A franc... ez nem lesz les.
-
Creative997
őstag
Skótok úgy örülnek a német öngolnak, mintha megnyertek volna a tornát
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
PuffyDog
tag
Micsoda fejes.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
Szép volt Can.
Németország - Skóciai 5-1=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
7Heads Drago
veterán
Az M4-től jobb minöségű stream van valahol az EB alatt?
A telekom tv minösége is vicc.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz 7Heads Drago #209018 üzenetére
én inkább más kommentárra vágynék
-
Farkassacred
őstag
válasz 7Heads Drago #209018 üzenetére
Mi volt a pobléma pontosan a telekomnál?
Nekem yettel tévén ment ez az első meccs, de kicsit furi volt. A többi csatorna frankó, de ez itt mintha "mikro laggolt" volna, de mellette mintha túl fürge is lenne.. Lg c3, simán lehet aztán hogy valami beallítás nem stimmel.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
forceberg
veterán
-
venember83
nagyúr
-
mvkly
senior tag
-
grizlisandor
addikt
Marco Baroni ül le az SS Lazio kispadjára, érdekes választás, eddig Leccével Serie B-t nyert és kövi idényben bent tartotta a Serie A-ban a csapatot, majd a kiesés közeli Hellas Veronából majdnem középcsapatot úgy, hogy ki lett árusítva a java játékos. Bővebben Tükörszélső írt róla.
---
Elvileg eldőlt, hogy hosszabbítanak CG-vel, de jelenleg az EB-re koncentrál.
Pletykálnak érkezőkről:
-Jhon Durán az AV-ból, 20 éves CF, nem rossz a srác, de én valami tapasztaltabb támadónak jobban örülnék.
-Michael Olise a CP-ből, akivel már tárgyaltunk tavaly, hogy kivásároljuk, de zsákutca lett, végül szerződést hosszabbított. -
nagyúr
válasz Creative997 #209015 üzenetére
Persze hisz ők mindig skótok a gólokkal de most szereztek egyet.
Més que un club!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz PuffyDog #209016 üzenetére
Devecseri Szilardtol tanulta. (8-1)
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
flash-
veterán
egyébként papíron és a formák alapján mai magyar meccsen ki az esélyesebb a győzelemre? svájc vagy mi?
-
DeathAdder
veterán
Köln városát már ellepték a zabolátlan svájci ultrák
állítólag most épp egy egyirányú utcába szembe vonultak be, nem tudom igaz e -
flash-
veterán
válasz hobizoli #209030 üzenetére
hát igen, meg az uefa ranglistán is feljebb vannak..
még talán a skociával szemben látok több esélyt, svájc felett vannak eggyel, de utóbbi meccsek eredményei alapján ők nem valami acélosak mostanság(finnekkel is csak ikszeltek, sőt észak irekkel is,aztán a tegnapi zakó....[ Szerkesztve ]
-
-
IreN!CuS
őstag
-
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
HAJRA!
Verjunk oda nekik.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
hobizoli
nagyúr
baze a nagyádi 82x válogatott...?
több drón kell ;P
-
Ringman
nagyúr
azt hiszem ezt a szófosó hajdubét nem sokáig tudom tolerálni, kit érdekelnek ezek a jelentéktelen statisztikák
#209044 mephi666
nem tudom miért ajnározzák, szar kommentátor már vagy 10+ éve.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
addikt
Ennyire nem kellene hátul tartani a labdát, mert ebbű baj lesz more.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Creative997
őstag
Eddig szuper pontatlan a jatek...
Itt a pofon
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
mephi666
nagyúr
...ez a Hajdúbéna már megint félrebeszél a statisztikái közepette: aszongya csak a 30as években játszottunk utoljára tétmeccset svájccal...
...én sajnos emlékszek ilyenre, mert mintha ezen ment volna el a kijutás:
Magyarország - Svájc 1 : 1
1997.08.20. 18:30...ui: basszemeg a lesgól nem les
...ja és előbb Szoboszlai sárgalapos lerántását szépen továbbengedte
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
hobizoli
nagyúr
egy nyuszi oda, ez VAR szerint nem les
több drón kell ;P
-
LyonnaisFan1
őstag
Svajc gol
-
Redneck
nagyúr
Hát ez ma nem lesz örömteli szerintem. Nrm nagyon láttam a tüzet a szemekben...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
őstag
Beszorulós zártan védekező formáció talán jobb lenne. Borzasztó szellősek vagyunk így egy ilyen csapat ellen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - C1 minősített
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - 1 év garancia (AV1)
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo FMC RC - drón szett - 3 akku, táska, garancia
- Új! Bontatlan! LEGO Icons 10300 Vissza a jövőbe időgép 3 in 1
- DJI Air 3 drón táska - ÚJ - StartRC
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen