Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Creative997
őstag
válasz
Richard!
üzenetére
Jut eszembe, én még mindig nem láttam semmi hírt a sziti peréről, pedig már mikor lezajlott.
Igen, tudom, el lesz simitva és max penzbuntivel és talán néhány pont levonassal megússzák (miközben mi volt az Evertonnal meg talán erdőnél sokkal kevesebbért), mégis kíváncsi vagyok hány évig húzzák el

-
Creative997
őstag
válasz
Richard!
üzenetére
Ez inkább Palpatine műve. Vader még nem lépett színre, hogy egyensúlyt hozzon a
zerőbenfociban. És bár Palpatinet is kedveltem (amíg letre nem hozta abirodalmatgalaktikusokat), őt kell lehajitani aHalalcsillagBernabeu VIP paholyabol.
A fehér klón pancelba öltözött darkskinside inkvizitorokat nem lehet atteriteni, csak eladni. Ha ez a lázadás és tisztogatás vegbemenne, akkor elkezdodhet az új Köztársaság felepitese
Addig marad a
sötéthabfeher oldalon az olcsóvillanyszamlabanki kölcsön
-
válasz
Richard!
üzenetére
Szerintem nem lesz.
Nagyon szimpatikus, szorgalmas, alázatos srác, és amennyire tudom, egyértelműen az intelligensebb játékosok közé tartozik.
Pár hete tartottunk futóedzést az edzőpálya körüli rekortánon, Alexék külön edzettek (sérülés után tért vissza), Ő külön odaköszönt nekünk is, később pedig segített összeszedni a bójákat stb.
Ezek apróságok persze, és alatevésne kellene lennie, de mind tudjuk, hogy nem az.Lisztessel fejben voltak gondok, most fizikálisan vannak. Szerintem/remélem van neki visszaút, mert az adottságai meg lennének hozzá - és azért még (magyar mércével) fiatal Ő is. De nagyon sok munkára lesz szüksége, hogy utolérje magát. Tudomásom szerint nála épp az alázat hiányzott korábban, ebben pedig azóta van változás.
Ha ez így van, lehet még belőle fodballista. -
Creative997
őstag
válasz
Richard!
üzenetére
Nálam kb most telt be a pohár. Világ elsoszamu gazdasági szakembere a fociban.
De közben a foci elhuz mellettünk a picsaba. És nem besztlig meg olajos. Hanem hogy nincsen:
- sportigazgato
- videoelemzo stáb
- Head of football
- data department
- utánpótlás integráció
SattaraNa most ha Perez egyszer eltakarodik végre, akkor azért fog összeomlani az egész koceraj, mert az öreg tart mindent a kezében. Azzal hogy nincs, ezt előbb fel kell építeni. De történjen már meg és lapozzunk végre, mert kb mióta Madrid szurkoló vagyok immáron 28 éve, ennek a foszernek a fizimiskajat látom csak és már qrvara elegem van belőle, akkor is ha anyagilag megtomte a klubot (banki kölcsönökkel) és a legprofitalobba tette.
-
válasz
Richard!
üzenetére
pudli nem basz ki edzőt nyárig (szerintem)
különben is, Arnénak is bepucsított akinek középcsapatok, beter bosszok, daniel farkek fújják ki az orrát. nem kell
szegény, a szívem szakad meg olyan megható a története, alig tudom visszafogni a könnyeim. mennyi topklub hívta tavalyelőtt is, de ő hűséges maradt és 1,5 év helyett 2,5 évig maradt leverkusenben, hogy aztán 5 hónap alatt kibassza a madrid

-
-
válasz
Richard!
üzenetére
Az csak egy szám, anyagilag, szakmailag jól jár, ha a szezont túléli még lehet lesz belőle valaki.
Ő a klubnak a legkényelmesebb megoldás, mivel visszafelé nem pofázik, így egy szó fogadó, bólogatós valaki. Maresca ezért ment, mert nem tudta a helyét, meg ugye kb sehol nem tűrik el, aki bírálja a vezetést.
Nem tűnik nagy teljesítménynek, hogy jól szerepelni a Strasbourggal, feltöltött kerettel a McDonald's ligában.
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
Richard!
üzenetére
Az. Ritka nagy barom. Barni távozása pénzügyileg érthető, de nem lesz aki pótolja. EL búcsú és győri bajnoki cím esélyek nőttek.
A Pool nagyon gyenge volt ma. Ugyan csak a második félidőt láttam, de valami siralmas, ahogy akadozik a gépezet.
DeathAdder:
Szerencsére nem!
-
válasz
Richard!
üzenetére
Nem számít, de tán vasárnap Willy Caballero fogja dirigálni a City elleni vasárnapi meccset. Komolyan, hogy lehetnek Bóléjék ilyen idióták, hogy szélnek eresztik az edzőt, pótlás nélkül.
Xavi, Cesc nevek kerültek elő a Rosenior mellett.Jöhet Mou, majd nyáron meg kell egyezni Iraola-'val.
-
-
-
válasz
Richard!
üzenetére
Acheap egy ügyes saját nevelésű védő, nem értem miért dobta be Maresca Gusto helyett.
Tosin exFulham játékos, mostanában nem megy neki.
Santos tavaly nagyot ment francia bajnokságban, ügyes gyerek.
Badia őt hagyjuk.
Buananotte, brightoni kölcsön játékos, meh.
Hato az Ajax nevelés, ügyes védő.
Jörginek ismerősnek kellene lennie, mert a Villarreal-ral szezon kapusa lett, ami miatt megvettük. -
mephi666
nagyúr
válasz
Richard!
üzenetére
...ha el is indulunk a normális út irányába, rohadt sok idő, mire helyreállnak a dolgok... 15év pusztítást nem lehet 1-2 év alatt visszaforgatni... sőt nem is csak 15 évről van szó, hanem 20-25-ről minimum...
nekem a tegnapiból ez ütötte ki a biztosítékot:
"a jövő évi választás sorsdöntő lehet a magyar labdarúgás számára, és olyan kormányra van szükség, amely stratégiai ágazatként kezeli a sportot"stratégiai ágazat baszki... a stratégiai ágazat az én fejemben pl az, ami húzza felfelé a gdp-t: pl gépjárműipar és hasonlók... nem egy feneketlen kút, amibe öntik a lóvét (amit vödörszámra mernek vissza maguknak)
hogy lehet valaki ennyire debil? ...a hanyatló nyugaton lehet maximum így beszélni a futballról, ahol teltházzal pörögnek negyedosztályban is a stadionok és profitál belőle az állam is... -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Richard!
üzenetére
Mármint az Alex gyereknek.
Ja, szerintem is a legnagyobb hiba lenne, ha az első külföldi útja, a játékostemető olasz ligába vezetne. Nyilván a Juve, adott esetben simán kiperkálná azt a 15 milla körüli összeget. A legideálisabb út, az az lenne, mint Szoboszlainak, vagy Dani Olmonak,azaz elmenni valamelyik masszív bundás csapatba(nyilván nem a Bayernra, meg a Dortmundra gondolok) kevesebb vételárért, mondjuk olyan 10-12 milla körül, de a szerződésben kikötni, egy további 10-20 % körüli, továbbértékesítési opciót.
Ha a bundásban letolna egy-két szezont jó teljesítménnyel, akkor onnan úgyis megnyílna az út, valamelyik komolyabb klub felé, simán elvihetik majd akár 30-35 milláért is, így a Fradinak esne még ebből. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Richard!
üzenetére
Vitya már elrendezte, mi tökösek voltunk és nemet mondtunk a libsi VB-re! Szolidaritást vállaltunk szovjet testvéreinkkel hogy ők nem mehettek alapból. És ugye az ukránok akik minket támadnak meg az a fránya Belgium, akarom mondani Brüsszel még kijuthat... Mi olyan rendezvényre nem megyünk ahol ők ott lehetnek!
-
-
-
-
-
-
válasz
Richard!
üzenetére
Csak amióta Kubatovék bevezették az edzői stáb esetében a tükörszerződéseket, azóta az edzőváltásoknál pénz áll a házhoz. A szerb cigány, meg se várta az utolsó bajnokit, máris húzott Moszkvába, miután letették a zsetont az oroszok, plusz vitte magával további 5 milló euróért Marquinost [link] . Tavaly decemberben, meg a holland kóklerért, és a stábjáért fizettek az amerikaiak, nem is keveset.
Az angolokat is le kell húzni, mondjuk 10 millió euróval, azt vihetik az edzői stábbal együtt, akiket Keane javaslatára hoztak, mint pl. Kanikovsky, O'Dowda, Arzani. Ja, meg bónuszként Keita, bár annak amúgy is lejár decemberben a kölcsönszerződése. -
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Richard!
üzenetére
Ágyús arany!

Inkább feltámad a City!Az Arsenal az új Spurs! Valami mindig köbejön, lehet nem a City hanem a Mu támad fel vagy hengerel a Chelsea.
Ezért jó az angol bajnokság, a németet vagy BayernM nyeri vagy a BayernM.
A spanyolt a Real vagy a Barca.
A francia a fentieknél is silányabb: csak a PSGAz olasz még érdekes, ott a nyugdíjas egyletek csatája folyik, értelemszerűen az a nyugdíjas csapat nyer amelyik egy kicsit fiatalabb.
-
Creative997
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Richard!
üzenetére
nem választás volt.. a gané retek nem engedte nekik át a barca-meccset
mennyire egy mocsok gárda. általában a korai meccseket nem a toptop csapatok játszák, adhatja is mindig a sport tv, mindkettőt. most, h barca korán játszott, egyből nem engedték át.. sport tv-nek maradt az egyedül katymaty-meccsvenember nem láttad a meccset így nem tudhatod, volt egy olyan helyzete neki, amikor ajándékba kapott a védőtől egy labdát. rávezette a kapusra, aztán.. elesett.

ezeket kéne esetleg, berúgnia..
de tudom, nem lesz R9 belőle -
-
Soulfly842
addikt
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szóval gratulálok a bajnoki címhez (is). Lapocka legalább hagyja Hansit érvényesülni. Meg úgy minden más klub az edzőjét