Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #205992 üzenetére
...meg azt is tudják, hogy kell büntetlenül 115 soron megbaszni az ffp-t
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
grizlisandor
addikt
válasz dellfanboy #206000 üzenetére
Véget ért a galaktikus korszak, sokra nem mentek vele. Most Luis Enrique fiatal tehetségekre épít.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #205999 üzenetére
" próbálta utánozni, vagy legyőzni"
Az egy dolog, de mi a nehezebb 50+ méteres egy pontos passz azt levenni úgy, hogy nem pattan el a labda vagy 2-3 méterre passzolgatni?
Mi a nehezebb egy nálad nagyságrendekkel gyengébb játékosminőséget képviselő csapatott kipasszolgatni vagy 2-3 húzásból a kapu elé villantani valami "bombagólt"
Értem én, hogy volt hájp körülötte, de én azért vastagon vitatkoznék vele, hogy az lett volna a legjobb.
-
grizlisandor
addikt
Hakimi bevághatta volna!
-
Bravo Dortmund!
https://www.coreinfinity.tech
-
paatrick
őstag
válasz dellfanboy #206000 üzenetére
Miután megvették Messit hogy megnyerjék a BL-t, majd 2x kiestek vele a 16 között biztos elgondolkoztak hogy ez nem nagyon jön be. Most inkább csapatot építenek. Bár érdekes lesz ha Mbappe elmegy utána mi lesz, ki lesz helyette.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Creative997
őstag
YES!
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
grizlisandor
addikt
Füllkrug!
-
Richard!
addikt
Erre fog 6-ot rúgni a zsoldos fekete sereg?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
nagyúr
Ott van csigazabálók!
Més que un club!
-
grizlisandor
addikt
Márkinnyó eltakarította rendesen a kis hollandot.
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #205992 üzenetére
Kérdezd meg erről a topikot,! Tudod, csak a pénz miatt jó a Szitykó. Pep egy kókler az egész vezetői stábjával együtt. A Szitykó Pep nélkül sokkal könnyebben nyerné a beszlígeket! Csak a pénz számít, Pep csak kártyázik, meg szivarozik!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
nagyúr
Hikomaki csak méltatlankodni meg szabálytalankodni tud?
Més que un club!
-
forceberg
veterán
válasz Napfénysüti #206012 üzenetére
Labda felb@sz, Bullkrug kiváló 1st touch, majd bumm!
-
Uh, mit usztak meg a nemetek...
-
grizlisandor
addikt
Ez eddig a manchesteri, wishes Sancho és nem a Prime!
Hazai pályán a kapufa is tudja kinek kell kedvezni.
[ Szerkesztve ]
-
Nem hiszem el, miket hagy ki a BVB...
-
forceberg
veterán
Huh, Dembuzogány...
-
-
forceberg
veterán
válasz Creative997 #206028 üzenetére
Előbb volt Dortmund, mint Bayern, vagy Bárka mezem!
Még a 90-es években volt egy BVB mezem.
13 Riedle és Die Versicherung(a Continentale mint biztosító) reklámmal.
A nem márkásak közül a jobb minőségű, magam vágtam ki, és ragasztottam rá Nike pipát!
Nincs meg, már többször kerestem, de csak nem találom!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
HaTTTalmas Dortmund.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
nagyúr
Szép volt Dortmund!
Més que un club!
-
DeathAdder
veterán
válasz LyonnaisFan1 #206030 üzenetére
Belingem volt a fék
-
Richard!
addikt
A szív diadala! 💛🖤
Ma kezdődik életed háralévő része
-
DeathAdder
veterán
Jadon Sancho with 11 successful dribbles vs PSG tonight… the most completed by a player in a Champions League match this season. ⚡️
Borussia Dortmund want to negotiate and keep Sancho at the club next season, as reported earlier this week.
Talks to follow with Man United.
és ott utd-ben ugye ő is mindenre alkalmatlan volt, jórészt azért mert totál félre volt használva
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #206034 üzenetére
Pénz kell, még több pénz, nem edzői stáb!
-
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #206034 üzenetére
Dortmund’s Jadon Sancho has completed 12 dribbles tonight against PSG, the most by a player in a Champions League semi-final since Barcelona’s Lionel Messi in April 2008 against Manchester United (16).
Elnézve ezt a teljesítményt, lehet mégse ő volt Manchesterben a probléma?
Dembele mindig is tehetségesebb volt mint Sancho, de Jadon jobb profi focista ami miatt én mindig úgy is voltam vele, hogy jobb karrierje lesz. Remélem Dortmundban marad és nem kell visszamennie. -
DeathAdder
veterán
válasz Datsyuk #206036 üzenetére
elnézést valóban 12, románó megint hazudott
mu-ban nagyon rosszul volt használva, ki volt rakva futkározni a szélre, ahova a tempója kevés volt, playmaker szerep sokkal jobban áll neki. írtátok hogy kutyaszar volt a Bvb a nyolcaddöntőben, de ma kifejezetten jók voltak remélem én is hogy nem megy vissza, és hogy Jörgen megy jövőre ügyvezető igazgatónak
-
mephi666
nagyúr
...borús "szia, Dortmund" helyett ma reggel legyen vidám "szia, Dortmund" és ez 1 hét múlva is ismétlődjön... majd 1 hónap múlva is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
IreN!CuS
őstag
válasz Napfénysüti #206031 üzenetére
Szép volt , persze csak ez így lehet kevés lesz. Abból a 3-4 ziccerből még egyet be kellett volna akasztani mert nem lesz mégegyszer ekkora szerencséjük, hogy az olaj kihagy mindent meg a hazai kapufa tippmixel...de azért hajrá
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
grizlisandor
addikt
válasz DeathAdder #206038 üzenetére
Második félidőre feljavult, az első félidőjèt engedjük el.
-
Tibiajax
nagyúr
látom, az egész topik kegyetlen kis divat béfaubés lett reggelre..... eez igen
csak ne felejtkezzünk el a másik gárdáról sem, lesz még egy revans is, Párizsban
-
veterán
válasz Tibiajax #206043 üzenetére
valahol melyen mindenkiben ott dobog a dortmundi sziv de sajna belejuk van kodolva az underdog szerep, pl ahogy legutobb elbasztak a bajnoksagot. ha veletlenul a psg nem szorja meg oket a visszavagon, akkor majd kapnak andontoben a realtol
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
paatrick
őstag
válasz Tibiajax #206043 üzenetére
Nekem a tegnapi meccsről az Inter - Atletico Madrid sejlett fel. Az otthoni meccsén az Inter rúgott egy gólt a többi helyzetét meg mind kihagyta. Visszavágón meg jött a pofon.
PSG nem olyan erős otthon mint az ATMA de már tegnap is ott volt a lehetősége hogy akár megfordítsa a meccset csak nekik se ment be semmi.
Sima PSG továbbjutás lesz a végére.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz atee_13 #206045 üzenetére
bandus hát bennem nem nagyon van bvb-szív... meg vénemberben sincs sztem
az a baj, hogy német foci... a német foci olyan, mint a német opera, vagy német romantika.. létezik, vagy létezhet ugyan de, inkább maradjunk a klasszikus, igazi felállásoknál. azok jobbak. az olasz, meg a latino futball az, amiért a képernyőre ragadnak a szempárok
paatrick pár pont, ahol bukik a béfaubé-sztori
1. én megértem a szimpatizációt, meg a vesszenek az olajosok-dolgot, de valljuk már be a tükör előtt állva a saját arcunknak, ki kiváncsi a bvb-re a bl-döntőben?.. én pl baromira nem
2. a bvb a világ (európa) két legjobbb klubjának egyike?.. ne már
3. madrid ellen semmi, érts zéró esélye lenne, tehát a madrid igazából kérhelmezhetné is h ne kelljen lejátszania magát a döntőt már, egyből kaphassa meg a 37.trófeát, mert úgyis halál felesleges 90perc elé nézne a wembley, méregdrágán jegyet vásárolt szerencsés közönsége, meg még pár 100millió tv-néző
4. a psg-t is lenyomja a mardid, de nnaa.. hadd nézzük már inkább mbappért, mit fog nyújtani a toptopeop-90percben ami csak létezhet, a következő kenyéradójával szemben..
5. ha mégis valami óriási csoda folytán méégis a müntyen jutna be a döntőbe (nem), egy müntyhen-bvb döntőből azt hiszem kevesebbet néznék meg, mint a liverpool-csirke-döntőből, perdig abból sem láttam túl sokat, konkrétan egy képkockát sem...azóta se -
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #206048 üzenetére
Én egész évben keresem a Juve meccseit kedden s szerdán, de valahogy soha nem közvetítik. Ezek szerint már hamarabb elköszönhettek az európai kupasorozattól, még az elődöntő előtt. De sehol nem közvetítették a meccseiket. Valami globális összeesküvésre gyanakszok.
[ Szerkesztve ]
-
Datsyuk
aktív tag
Tegnap azért rendesen repkedtek a malacok Kobel kapuja körül. Főleg annál a dupla kapufánál. Igazság szerint, legalább 1 gólt kellett volna lőnie a PSG-nek. De valamiért van ez a Terzic black magic a BL-ban amitől minden labda lepattan a kapuról.
Ez a Dortmund erőn felül teljesít jelenleg, ennél jobban nem is tudom, hogy tudna-e játszani. Sancho újra feltámadt, Hummels és Schlotterbeck mindent eltakarítot amit lehetett. Egy gólt még legalább kellett volna lőni, hogy jók legyenek az esélyek. A cserék elég későn jöttek és inkább gyors játékosokat kellett volna hozni, de ok. A lényeg, hogy meg van az 5. BL indulási hely.
És ismét egy fergeteges reflektorfényes nemzetközi kupa hangulat volt a Westfalenstadionban. Kicsit emlékeztetett a 90-es évekre az egész.
Rohadt nehéz lesz Párizsban. Meglepődnék ha nem legalább 2 gólt kellene szerezni egy esetleges továbbjutáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Pentax DSLR topic
- Sweet.tv - internetes TV
- GTA VI
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen