Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
7600 GS
üzenetére
Rákerestél, hogy kicsoda ő vagy csak úgy jött?
Lina Souloukonak hívják a hölgyet, bővebben a focis tevékenységéről, röviden meg az Olympiakosz FC vezérigazgatója volt 4 évig, majd volt AS Románál 0,5-3/4 évet, majd megy az NF-hez. Hogy kerek legyen a story, ugyanaz a tulajdonosa az Olympiakosnak és az NF-nek.
-
válasz
7600 GS
üzenetére
4 ponton belül a TOP4 a PL-ben, FA kupa most kezdődik, BL táblán továbbjutást érő helyen vannak, nyáron meg ott a Klubvilágbajnokság.
Innen szép nyerni és aki képes rá az a Kókler, töltött káposzta majszolás közben fel fogja vázolni az új mestertervet, meg beszerzi az átigazolási piacról az a kicsi kék kockát, ami szükséges hozzá.
-
-
válasz
7600 GS
üzenetére
36.7 km/h – Karim Adeyemi is the fastest player in Bundesliga history
Teljesen fer összehasonlítás LW vs CDAM.
-
válasz
7600 GS
üzenetére
mert a 120 milliós belingem gyors? vagy modrik, kroos?
egy rohamnéger mindenkit lefut ha olyan helyzetbe kerül hogy versenyt kell futniláttam eleget, sír a lábán a labda, mint Palhinhanak a bályernben, attól még jók, csak eléggé behatárolja a szerepkört egy topcsapatban, a cselzibe meg pléne minek, ha ott van caicedo meg lavia..
-
-
-
szotyika77
aktív tag
válasz
7600 GS
üzenetére
Szerintem úgy is lehetne fogalmazni, hogy kinek nem tartoznak?
Setiénnek is tartoznak még amiért menesztették őt, pedig az se mai sztori.Nem mai cikk, egy éves, de a számok kb itt állnak:
[link]2023 állás szerint tartoznak:
Leednek Raphinha díjából még 38,4m Euró.
Sevillának Koundéért még 11,8m.
B.Munchen Lewáért 10,2m
M. Citynek wishes Torresért 13 millió.
Ajaxnak De Jongért 16 millió.
Valencia Neto 4 millió,
Betisnek Emersonért és J.Firpoért 3,9m.
Pjanicért fél millió euró a Juvénak!
-
-
-
-
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
7600 GS
üzenetére
Szerintem is, bár ha vetődni kell, a lábát is jól használja. Mindegy csak kijönni ne kelljen a kapuból. Dibusz hasonló hazai szinten.
Napfénysüti:
Elmehetne valamelyik középcsapatba simán. Van még benne pár jó év. Joao Félix szerintem nagyon jó lesz a Barcában. Kb. úgy belendül majd, mint Odegaard az Arsenalban.
Szezon végén tuti nem adja el az Atleti, vagy csak nagyon lehúzós áron. -
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
7600 GS
üzenetére
Jah kb ez rémlett hogy reflexben jó, lábban gyenge. De az elején mikor az MU-ba került még jól ment neki. Aztán lessüllyedt a csapathoz.
De lehet egy levegőváltás jót tenne neki. Nem akarom elkiabálni de Joao Felix is egyelőre elég jó vételnek tűnik a Barcában meg Cancelonak is megy szépen. Pedig a portugálokkal én mindig elég szkeptius vagyok. Csak tartson ki a lendületük.
-
mephi666
nagyúr
válasz
7600 GS
üzenetére
2 héttel később a 7-0 sokat segített a trauma feldolgozásán

...Neville azóta is kezelésre jár

-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest