Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
van baj rendesen... kíváncsi vagyok akkor, hogy Cén kívül ki fog gólt rúgni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ps Vita
őstag
Egyik csapatnak sem szurkolok,nagyon nem,nagyon nagyon nem
Pont ezért mivel nem részesítem egyik csapatot sem előnyben,nem mindig ugyanaz mellett állok ki,de ezt már többször is megbeszéltük,Hegyit én se bírom,amúgy is csak viccnek szántam,de azért az vicces,hogy mennyire képesek vagytok eltúlozni ezt a dolgot,Puhl-t meg szerintem egyáltalán nem divat fikázni,nem hiába volt a világ legjobb játékvezetője -
baluka26
nagyúr
Nem bazmeg. Ez a két szarházi az, akik annyira mocskos megsértve érzik magukat egy feszült helyzetben lévő niggerezéstől. Terry-nél annyi volt, hogy "fekete", még Anton szerint is, Suárezéknél meg Negrito....
Arra lennék kíváncsi, hogy egy negrid hányszor mondja kaukázusira, hogy "fehér", és az miért nem rasszizmus...
szab.tam: Így van. A toleranciát nem kellene erőltetni. A tolerancia belülről kell, hogy fakadjon.[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
a ma nyújtott teljesítménnyel nehezen elképzelhető
ez katasztrófa volt és mindegy, hogy kapufa meg rakás helyzet volt, meg hogy badelj és vdv is sérült volt, ez nem számít, az viszont igen, hogy ez harmatgyenge volt ma. el is vagyok kenődve rendesen, hogy még az egyenlítő gól sem sikerült[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
baluka26
nagyúr
Ezúton is köszönjük Mrs. Bale-nek a tökéletes időzítést. Extra sok egészséget a babának és az anyucinak
Amúgy nálam valahol az ilyen cselekedeteknél ér véget a "profi sportoló", és Dinho-nál vagy Frankie-nél kezdődik.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
-
Tibiajax
nagyúr
-
KisTücsök
addikt
Di Marianak az egész meccsen kb 5 pontos passza volt. Volt egy-két jó meglátása, de csak ennyi is maradt. Csomószor nála halt el a Real akciója/kontrája már jóval a tizenhatos előtt... Az egész csapatból kb Casillas, Varane meg Ramos volt értékelhető, meg esetleg Modric.
Ez is egy tippmix-gyilkos játéknap volt. Az Arsenal is szopott, a Real, a City. Röhej.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ha egy játékos attól jó, hogy cselezget, majd rádurrantja és fölé megy, akkor Di Maria istencsászár volt. Özil annyiban jobb volt nála, hogy legalább adott egy gólpasszt.
Kaká meg szerintem nem kellett volna ide most."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
venember83
nagyúr
Az még az első kolozsvári BL-meccsek egyike volt, magas jegyárakkal, de folyamatosan csurig megtelt stadionnal. Plusz a szurkolók örültek, hogy egy Roma, Chelsea jön a városba meccset játszani. Ha a Juventust kapta volna a Kolozsvár, idén is mentem volna, de így inkább kihagytam.
-
Tibiajax
nagyúr
Fenomén.
volt egy csele, rohadt életbe azota se találom egyik jutub-videon se, annak idején amikor megkapta először a fifa world player-díját, eurosport adta le a ceremoniát. Puskás is tiszteletét tette emlékszem benne.. volt sok videomontázs persze, Ronaldo-rol is, és abban volt egy psv-s csele. ugyanugy ezek az ismertek összevágva, és köztük volt egy olyan -persze pár pillanat volt az is-, hogy
kamera mögötte van, ellenfél szembe vele, ő fut, labda jobb lába alatt és megpofozza a labdát felülről. de valami gci gyorsan, tiszta bokából. egy pillanatnyi mozdulat az egész, labdára rakja a talpát, befele majd egyből kifele üti meg a tetejét, ellen ugy érzékeli ugye hogy balra befele viszi majd de persze már megy is el jobbra kifele.. állat. nem láttam ilyet azota se mástól és ezt istenért nem találtam még meg azota sem. nekem otthon megvan valamelyik régi videokazin, lehet nekiesek majd valamikor aztán bedigizem. megérné -
KisTücsök
addikt
"baluka: Volt egy periódus (első félidő második fele), amikor sokkal jobban tolta a Chelsea, meg a második félidő elején, de aztán kb. egálban voltak a csapatok."
Ja, a két kiállítás között.
Nevetséges. Felállunk 0-2-ről, jobbak vagyunk, sokkal, erre... erre... áh. faszom.
És a vicc, hogy a "bíró" és "segítői" a köv fordulóban is vígan fognak meccset vezetni.
-
XDmanus
tag
-
baluka26
nagyúr
0-2, tíz perc vissza. Ezen már nem múlott semmi. Hidd el, ha a harmadik gólt mondjuk Giggs lövi egy csodálatos tekerésből nem lenne bajom a fogyatékos mexikói góljával..
Mike: Nézd. Eddig kettő idegenbeli meccsen volt szorult helyzetbe a mu. Shelvey három meccsre ment el pihenni, ma meg ez volt. Ha jól tudom a ManU - Arsenal meccset Webb vezeti.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest