Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
everest140
tag
válasz
pohár
üzenetére
Védekező középpályás. A franciák nagy tehetségnek tartják, várható volt, hogy lecsap rá egy topcsapat. Az ára annyi amennyi mostanában 1 ígéretes fiatalnak.
A Realnak amúgy is fiatalítani kell a középpályát, szerintem jól járnak vele.
@mephi666
Ancelotti nem engedte volna meg ezt a viselkedést, ki is tenné a keretből vagy 1 hónapra. De hát becsicskult a PSG-nek ezért nincs ilyen gond. -
-
-
-
-
BenHans
addikt
válasz
pohár
üzenetére
Na jó, de azért itt volt egy ereje teljében lévő Dzeko, ha brusztolni kellett sosem lehetett rá panasz még akkor sem amikor a góllövés nem jött össze neki.
Na meg nem Pep volt az edző......és volt egy titkos fegyvere, Balotelli, úgy könnyű.
DeathAdder: Elhiszem, ezt simán el tudom képzelni, hogy ezért van. Bár kíváncsi lennék, hogy akkor a Conte csapatoknak hogy megy ez, ő is eléggé patikamérlegen számolja a "szabadságot".
-
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
pohár
üzenetére
Nem, hogy réteg, de szerintem kérdés, hogy bármi is lesz-e...
Korábban írtam róla, hogy a 4iG felvásárlás (ősszel ez már le is zárulhat) miatt kérdés, hogy bármit is vesznek-e, vagy hogy bármilyen formában fennmarad-e a DigiSport (vagy annak utódja?)
Okkal nem vásárolnak semmilyen jogot.
-
-
-
-
válasz
pohár
üzenetére
Kedvenc droid appom mind közül, szép, okos, áttekinthető tényleg nagyon sokat tud

nálam jó a link telóról is, talán ha a nem pro verziót linkelem az már jó lesz

(igazából nem tudom mi a különbség, biztosan írja, régebben csak pro létezett)
-
válasz
pohár
üzenetére
Az is benne van, hogy kifúj a Bielsa csapat a végére és nem jutnak fel.
De van koncepciójuk, és pénzük is lesz ha feljutnak, ld. Wolverhampton, aki tavaly a másodosztályban volt, most meg erős középcsapat a PL-ben, és nem antifocival gyűjtögetik a pontokat
Tibiajax - nagyon szurkolok nekik
tök tele van ezekkel az arc nélküli brusztolós kiscsapatokkal,
kellenek a Leeds, Wolves félék, de a Leedsnek mindenképpen az első osztályban a helye
-
-
-
-
-
Tibiajax
nagyúr
de nem lenne ezzel baj, ha valóban nyújtaná is azt, amiért az egész retkes spílert létrehozta
a semmiből, mintha olyan kurva nagy szükség lett volna egy újabb sportcsatornára, megteremtette a spílerét, hogy megvehesse és azon adhassa a besztlíget
ez egy évig ment neki, most már kevésbé
vagy ez is csak egy újabb szemfényvesztés megint? elosztani az értékes matériát a többi redvás csatornájára és még több reklámidőt eladni? tényleg ennyire egyszerű lenne az egész?.. -
KisTücsök
addikt
-
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Én azt nem értem, ha már eddig mindig felrúgták a meginduló Barca támadást, akkor miért nem lehetett félpályán felrúgni a meginduló talán Roberto-t? Nem szép, de ez volt a szükséges ha már elkúrták.
Ha Ronaldo hozott volna egy félMessi-nyi teljesítményt, nem így nézne ki az eredmény.
-
Mert egyik sem volt kereskedelmi tévécsatorna
Diginek nyíltan kimondva sem a nézettség maximalizálás volt a célja, hanem a szórakoztatás, és szerintem szórakoztató volt, még a magazin műsorok is.Ezen felül viszont tény, hogy egy hitvány fos csatorna, ami messze űberel mindent amit eddig hitvány fosnak hittem

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...pár éve gmaps-en is kereshető volt
elrontják Tibi napját, hogy nem az 1-0-t teszik az asztalra

maximum sárga lesz kicsit a víz