Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
KisTücsök
üzenetére
...ha hazai, akkor KTE... mondjuk elég erős szembeszélben próbál hugyozni a csapat

...amúgy 'pool drukkerként az elmúlt 25 évben párszor kiábrándulhattam volna már a fociból
de azért bőven megérte mindig kivárni a tetőpontokat... 
ui: amúgy ez a cselszkis mélyrepülés nem fog örökké tartani... attól félek, hogy helyre rázza őket egy edző rövidesen és onnantól top6 garantált (időnként top3)

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
KisTücsök
üzenetére
sssszevasz, Tücsi, de régen voltál erre : )))) te képzeld, hát nézd meg..... elődöntőt játszik két szutyok olasz csapat. se besztíg, se német, se barca sehol.. őrület, őőőrület.
és, a két olasz közül is a hitványabb még nyert is az este, lehet a végén még döntős is lesz majd, a madrid ellen
ki gondoltam volna ezeket nem olyan rég még, mi? -
venember83
nagyúr
válasz
KisTücsök
üzenetére
Gyere inkább Juve-szurkolónak, hagyd a 'csába Londongrádot. Bár most már talán inkább a New London név a találó. The Times They Are A-Changin'.
-
venember83
nagyúr
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Úgy, hogy kiejtették a két madridi csapatot is... Valami hihetetlen rejtett lehetőségvan ebben a keretben.
remélem, hogy éhesek maradnak. Tuchel jó edző, most neki is van a lehetőség egy duplázáshoz
Ha Abra-papának is van esze, akkor most hagyja akár még tovább is építeni a keretet...
Nana, az inkább az MU
idén nem az edző miatt nem ment Tuchel előtt, hanem Lampard nem volt még ehhez felnőve. Mint kiderült, jó játékosfelderítő (jók voltak az igazolások), de az edzői lét még ilyen szinten korai. -
-
-
válasz
KisTücsök
üzenetére
Nagyon jól néz ki ez a cselzi most, asszem szerencsénk, hogy a szezon elején mentünk a Bridge-re, mert azóta sokat fejlődtek, illetve már korábban is jók voltak, csak mostanra mintha megtanultak volna nyerni.
Folyamatosan ilyen 3-5 xG-s meccseket hoznak, ami nagyon erős, ebben a második legjobbak a ligában.
Csak félő, hogy ez a sok fiatal előbb utóbb törvényszerűen befeszül, ahogy megérzik a nyomást, azért az ilyen fiatal csapatok gyakran inkonzisztensek, és nem tudnak nyerni semmit, de Lampard előtt hatalmas kalappal, Emery és Ole azért kapott ízelítőt, hogy néhány hónap alatt mit lehet csinálni egy szedett-vedett csapattal, ráadásul úgy, hogy nem is költhetett (még) 150-200 milliót.
-
válasz
KisTücsök
üzenetére
Igen azért, meg mert rohadt antipatikus feje van
egy ilyen elég is hozzá bőven. De ez nem ellenszurkolói elvakultság, Lovrent is rühellem amióta nagyképűen ultimátumokat adott a Sotonnak meg a válogatottjának.Ez attól független, hogy milyen kapus, már tavaly augusztusban megírtam hogy sokkal jobban áll neki a kapusposzt ebben az új antibusz cselziben, mint Courtoisnak

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
KisTücsök
üzenetére
Balszerencsés öngól volt. Épp a hétfői meccsünkön kaptam egy hasonlót, ráfejelték a kapufára a labdát én meg ahogy vetődtem érte a kifelé pattanó labda a sarkamról ment be.
Bosszantó de az ilyennel nem lehet mit csinálni.Apropó, sok év után megleptem magam egy új kapusnadrággal: [link]
Adidas Tierro 3/4-es. Sose volt még ilyenem de jónak tűnik. A szürke mackónadrágom már igencsak megérett a cserére. És így végre Király Gabival se kevernek össze (nem mintha kopasz lennék).
-
-
máyköl
veterán
válasz
KisTücsök
üzenetére
Közben itt sajnos egy körömnyit sem sikerült még megmutatnia Eden -nek hogy miért adtunk érte 100 milliót, és akkor még finoman fogalmaztam.
Persze persze, tisztában vagyok vele hogy nem egy hétköznapi játékos, de mintha különösen nem érezné még az itteni bajnokságot, pedig én már egy villanással is megelégednék most, nagy elvárásom még ennyi idő után nincs. -
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
KisTücsök
üzenetére
Ja csak annál kicsit nagyobb, 6000-es. Mondjuk a Mini Estadi amit vált az meg 15000-es de gondolom az már elavult volt meg feleslegesen nagy.
Most néztem meg mikor kint voltunk a Lleida elleni meccsen (2017.04.15.) akkor 1808 néző volt ott (harmadosztály). Szóval tényleg fölös volt nekik egy akkora stadion. Meg ha jól olvastam akkor ennek a helyére épül az új Palau Blaugrana. -
-
simondr
senior tag
válasz
KisTücsök
üzenetére
ezzel mondjuk én is ugyanígy vagyok

mint itt a topikban látjuk, elég sokan képesek a magyar "focihoz némiképp hasonló sportot" nézni. (focinak azért nem nevezném ami itt megy, esetleg egy olyan társasjátéknak amiben a magyar klubcsapatok mindig kikapnak a balkáni/lichtensteini/lakatlan szigeteki senkiktől
)(#125183) DeathAdder
pár hete én is így gondoltam ahogy írod:
"Emerynél is kaptam az ívet, miután fél év után le mertem írni, hogy nem látszik rajta az elképzelés legapróbb szikrája sem, ahogyan azóta sem látszik."
de aztán megvilágosodtam, neki az az elképzelése hogy mindig alkalmazkodni kell az ellenfélhez....
Aztán persze lehet hogy tévedek, szezon közepén / végén kiderül. -
simondr
senior tag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Nem volt rossz meccs amúgy, Kanté iszonyat nagyot ment.
Túloldalon Van Dijk hozta a szokásos színvonalat, rombolta a Chelsea támadásokat rendesen.
Zouma is összeszedte magát, nem tolta rosszul, és Pulisic se volt gyenge.
Giroud a gólján kívül 0, Jorginho, Kovacic, Mount és Abraham szerintem alsóházi PL csapatba is kevés lenne.
Túloldalon Oxlade Chamberlain olyan hatékonysággal játszotta a láthatatlan embert, hogy ha nem nézem meg a kezdő 11-et a Poolban, akkor nem mondom meg hogy pályán van
Mondjuk lehet hogy nevezték a kezdő 11-be aztán rájött a hasmenés és az öltözőben maradt...Így hogy 120 percig tolták a srácok kiváncsi vagyok hétvégére mennyi erejük marad
-
-
BenHans
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Szeretjük ha fáj.

Amúgy mert a sajátunknak érezzük. Hányok a közegtől, a kitartott megélhetési focistáktól és azoktól is akik kapcsolatok és pénz alapján vannak ott, de van az a pár játékos, az a kis kötődés ami miatt reménykedünk. Mert jólesik reménykedni.
(Amúgy bajnokiból csak az Újpest komolyabb meccseit nézem néha.)Mintha a londoni kékek előadását élvezetesebb lenne nézni az angol cirkuszban...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem sem volt épp szívderítő évem a farkasokkal...Na, de amúgy simán önző vagyok, és örülök, hogy a Fradi nem jutott BL csoportba, mert - amellett, hogy az igazat megvallva nem is valóak oda - a többi nyomorult sz@rt a kis reményeimre és mentek a levesbe, de a Fradi így még meglephet egy Roma elleni EL meccsel.
#fingerscrossed -
-
-
-
válasz
KisTücsök
üzenetére
Mert nem mindenki rajongásból nézi a világ 10 legjobb csapat egyikét pusztán a szórakozás kedvéért, akik jórésze nem is csapatot akarja látni hanem leginkább a trófeákat amiket felhalmoznak, hanem patriótizmusmból, szülőtől eltanulva, a sport iránti szeretetből, ami bármennyire is szar, bármennyire is korrupt, de a sajátjuk. (érdekes h ilyen erkölcstelen aggályai top szinten nincsen a magyar embereknek, pedig rengeteg eu-s meg közpénzt elsikkasztanak mondjuk a spanyolok is, jó lehet abban a tudatban is lenni, hogy katalán adófizetőkből gazdagodik a real madrid, vagy hogy nulla munkával a lehető leg erkölcstelenebb rabszolgatartásból felhalmozott pénzt egyesek játékszernek tekintenek, hogy lehet ott bármi is őszinte...sem a szurkolás, sem a bevételük, sem a sikereik, semmi).
Megjegyzem egy olyan európai néppel sem találkoztam még a magyaron kívül aki "szereti" a futballt, de közömbös lenne a sajátjához, sőt mi több a hazája csapata ellen szurkolna, akár válogatott szinten is.
És nem, ez nem azért van mert szarok, egyre több magyarral tapasztalom akik pl. angliában vagy németországban élnek, hogy direkt az adott ország ellen szurkolnak legyen az bármilyen sport.Meg lehetne kérdezni a United of Manchester szurkolóit is, hogy amúgy miért váltak ki a mu-ból és kezdtek el szurkolni egy amatőr csapatnak...
Nyilván nem mindenki így gondolkodik, és ezért nem kell szemrehányni, ettől nem lesz jobb vagy rosszabb ember a másik, nem is érdemes ezen vitatkozni, de nyilvánvalóan ez lehet az oka hogy sokan néznek magyar focit, és ez jól van így, nehogymár magyarázni kelljen...
Mondjuk az a túlkompenzálás valóban elég kellemetlen, amikor a kommentátor nemzetközi szerepléseken a magyar klubcsapatokra a T/1-et nyomatékosítja percenként hatszor. Ezek nem válogatott meccsek, ezek a meccsek megoszthatják a nézőket, nem ildomos állást foglalni, ahogy külföldön sem teszik. Ez valószínűleg egy kis ország kisebbségi érzése miatt szükséges..
-
omfgk
veterán
válasz
KisTücsök
üzenetére
Attól függ melyik ligát figyeled.
Egyelőre a PL-ben minimális a mozgás.
A La Liga viszont minden létező rekordot meg fog dönteni a nyáron.
Egyre nagyobb az esély arra ,hogy a Barca behúzza Neymar-t és Griezmann-t is.
Csak arra leszek kíváncsi ,hogy mennyit tudnak majd eladásokból kompenzálni, ha ez a giga üzlet összejönne...
Coutinho és Dembele is viszlát ebben az esetben. -
-
Richard!
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Én leragadtam a 11-nél. A jelenlegi mentéssel csak 11 napnyi játékidőm van, most írunk 2019 augusztust. Idény végén jutottam fel a Boreham Wood FC-vel a Premier League-be.
Anno ez volt a leggyengébb csapat az angol ligában, a választhatók közül.Az edzői stáb minőségibb, mint a keret
: Seedorf, Wes Brown, Zenden, Fábio Aurélio, Landzaat, Buzsáky -
-
válasz
KisTücsök
üzenetére
Hát nem sokkal volt jobb mint a mostani

de ez szerintem a Milan-Juve után a legszarabb házidöntő ez volt
Bár lehet megszépíti az emlék, mert azért idén rohadtul el voltunk kényeztetve szinte az összes kiesési fordulóban, és azért voltak ma is nagy helyzetek meg gólok, de összességében tényleg
csalódásgyenge volt a meccs.(nem mondom hogy csalódás, mert én pont ilyenre számítottam, illetve legtöbben nem egy gálafocira számítottak, ami
sajnabe is igazolódott) -
Richard!
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Sőt, akkor már ez meg sem kottyanhat
: FTC: -1.32 milliárd -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 1 akku, Goggles N3 szemüveg
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Avata drón + akkumulátor
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

vagy, én maradtam le valamiről?
ez a Chelsea kiheréli őket

#fingerscrossed