Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz KisTücsök #43 üzenetére
Engem is zavart kicsit, de azért annyira nem foglalkoztam vele.
A spanyol bajnokikon sokkal jobban idegesít a "rendező kollega", akinek mindig akkor jut eszébe kirakni alulra a gólszerzőket meg az eredményt, amikor épp arra van a labda (és a labdát vezető), ne hogy véletlenül bármit is látni lehessen.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #121 üzenetére
jaja, sajna úgy van, ahogy mondod, a 70%-a (de lehet van 80% is) nem tud normálisan ragozni, rohadt szomorú dolog
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz KisTücsök #258 üzenetére
azért remélem lejött, (lejött?), hogy feljebb nem erről beszéltem, ha arra (is) szántad válasznak.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
baluka26
nagyúr
válasz KisTücsök #1189 üzenetére
De bakker, annyira jól lehetett látni az elvesztett labdájánál is, hogy igazából Cahill-é volt a gól.
Lehet látni, ha Luiz elindul, Mikel azonnal visszazár a helyére a másik belső védő mellé, csak Cahill a szélre helyezkedett. Az ismétlésből tök jól lehetett látni. Meg van engedve neki, és elvileg fel van készülve a csapat arra, hogy nem ér vissza.Elsőre Luiz hibának lehet gondolni, de annyira látszik, hogy ez így van tervbe véve.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Ps Vita
őstag
válasz KisTücsök #1444 üzenetére
Ha már tudatos szöglet variáció.....Akkor ennek ez a királya:
"Brilliant,just Brilliant"
Ezt a Robbent akarom vissza,még a mostani Ribéry-re is el cserélném talán -
baluka26
nagyúr
válasz KisTücsök #1449 üzenetére
Ezen nincs mit gyakorolni. Nincs semmilyen kulcsfontosságú mozgás, védő kimozgatása helyről/területfelszabadítás. Semmi. Sőt, még Robben sem mozog, egy helyben áll a 16-os vonalán.
Ezt a helyzetet megköszönhetik millió+egy puszival a balfácán manchesteri védelemnek.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
7600 GS
addikt
válasz KisTücsök #1604 üzenetére
Nem rúgja ki a stadionból, hanem belerúgja a sorfalba, csakhogy pontosak legyünk. Egyébként meg nekem nincsen kedvem most annyira viccelődni.
Real - Dortmund:
2-2 gól
4-5 kapura lövés
12-7 lövés
3-2 védés
6-12 kirúgás
4-1 szöglet
27-22 bedobás
5-1 les
0-2 lap
12-17 szabálytalanság
61-39 % labdabirtoklás -
7600 GS
addikt
válasz KisTücsök #1611 üzenetére
Attól még lehet pontosan fogalmazni, mert sokan tényleg el is hiszik, hogy úgy van, ahogy leírtad. Egyébként meg szerintem van különbség a kettő között, mert a lepattanó labda még mehet jó helyre is, ellentétben azzal, hogyha kirúgják a stadionból, de ebbe már ne menjünk bele, késő van már ehhez.
-
fatal`
titán
válasz KisTücsök #1977 üzenetére
Mondjuk a jégkorongot nem tudom hányan nézik, egyébként szerintem simán lehetne három csatorna. De most is elég sok jogot elvesztettek (Serie A, Ligue 1), gondolom nem indítanak mégegyet, mert aztán úgy járnak, mint a sport tv (nem tudják műsorral kitölteni a sok csatornát).
(#1979) Sickboy25: Nem is gondoltam volna, hogy van még valaki ebben a topicban, aki kézit néz.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #1996 üzenetére
az Everton is alkot remélem megfordítják a meccset, hadd jöjjön a pénz
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #2001 üzenetére
az Everton is belehúzott végre... remélem az Arsenal is vág a végén 1-2-t, nagyon jó lenne mááááá
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz KisTücsök #2230 üzenetére
Egyébként nem teljesen értem, hogy mi a francnak kell felhozni egy ilyen amúgy is neuralgikus témát, amikor most David Navarro tahóságát elemeztük ki (amit persze véletlen csinált ).
baluka: Jaja, labdára ment, tényleg seems legit. Főleg annak tükrében, hogy életrajzi könyvében elismerte Keane hogy le akarta séríteni Haalandot.
Pepe-nek egyébként minden dolgát felnagyítják. Ami másnál 1 egység, az nála legalább 2, és így tovább. Maradjunk annyiban, hogy voltak már legalább ilyen durva vagy még durvább játékosok, csak ugye akkor ezeket nem kapták fel ennyire.
venember: Neymar a Barca-ban? Hát azt megnézném tényleg, ahogy a középpályán passzolgat Xaviékkal.
-
gyuromoj
veterán
válasz KisTücsök #2275 üzenetére
Ezzel vitatkoznék, de inkább nem generálom a flame-t.
Attól hogy sok gólt lőtt, nem igazán nyert annyit mint Ronaldo(Bajnokság, Spanyol Szuperkupa)... de hát most Messi-nek áll a világ...
Idén Ronaldo jobban megérdemelné, de rajta kívül is vannak páran.
Pl.: Xabi Alonso, Iker Casillas, Xavi, IniestaPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz KisTücsök #2281 üzenetére
Ronaldo is lőtt egy csomó gólt, sőt még az EB-n is jól játszott... de mint tudjuk VB ezüst, BL, Bajnokság és Kupa győzelem se elég Messi ellen. Részemről lezártnak tartom ezt a bohócságot amit Aranylabda címen művelnek már évek óta...
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
7600 GS
addikt
válasz KisTücsök #2300 üzenetére
Szezonról beszélek.
2010-2011: Ronaldo gólcsúcsot dönt, de végül csak egy Copa del Rey jön össze. Idén ugyanez a szitu Messi-nél is, mégis ő kapta az aranylabdát.
2011-2012: Ronaldo nyert nagyobb címet a csapatával, ennek ellenére mégis Messi a favorit.Megtaláltam a válaszodat.
Mike: Én mindkettő játékos stílusát kedvelem. De azért aki ilyen dolgokat tud, az az én szememben nem lehet már rossz játékos.
Xabi meg legyen már idén is olyan rossz, mint tavaly volt.
Ps Vita: Kár ragozni, baluka is megmondta anno hogy nem volt tizi. De ez már teljesen mindegy, mert a döntő úgyis jól sült el.
Szerinted egyértelmű, szerintem meg (meg még hála istennek még jópár ember szerint) nem.
Ronaldo > bárki más
Csak sajnos az öregnek nem volt ilyen jó PR-ja, mint manapság a sztárjátékosoknak.
venember: OMG, nyolc embert behívni? Minek? Az ilyen meccsek csak arra jók, hogy a sérülést kockáztassák. Egyébként szerintem a Chelsea meccs fontosabb, mint a Lazio elleni, mert ha az előbbit elbukják, ott már nem lehet javítani, ellentétben a bajnoksággal.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz KisTücsök #2319 üzenetére
Szerintem sem túl erős a lista.
Amúgy nem úgy volt, hogy a Puskás-díjnál figyelembe veszik, hogy az adott meccs jelentősége mennyire volt komoly?
Mert akkor egy Balotelli EB-elődöntő bombának itt kellene lennie. Mondjuk annak így is, úgy is.De már évek óta egy kaptafa a Puskás-díj. Egy Neymar, egy Messi, egy nő, nagyobb bajnokságokból 1-1+keleti bajnokságokból egy pár, aztán szevasz.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
7600 GS
addikt
válasz KisTücsök #2321 üzenetére
Miért kéne, hogy mindenki Messi-re szavazzon? Szép gólt szerzett, de az a gól egy barátságos meccsen született. A lista egyébként lehetne jobb is. Hiányolom innen Cissé Chelsea elleni, illetve Torres írek elleni gólját.
Tőlem megy a voks Ben Arfa góljára.
pohár:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest