- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Banano
tag
válasz
szami777
üzenetére
Szittya atleticskumadricsku.

Annak örülök,hogy legalabb a bárka sem jon meggyalazni az uj stadiont. Viszont az angolok szereplese vicc kategoria. Elvezzetek ki, jo par evig ugyis el lehet oket felejteni ujbol.
Meg arra is gondoltam,hogy az arabg**k megvettek a meccseket,hogy kicsi reklamot csinaljanak a ""vilag legerosebb"" bajnoksaganak,mert az mar nevetseges volt ahogy tobb milliardot elszortak mindenfele jatekosokra,es eveken keresztul spanyol uralom volt a nemzetkozi kupakon. -
Cs1csó
titán
válasz
szami777
üzenetére
4 gól kell hogy ők jussanak tovább, esélytelen 1-2-őt lehet beengednek, persze közben pihennek, majd mikor a Pool begyötörte azt a 2-őt a kipihent Barca aki odáig csak lötyögött vág 1-et és ekkor a már kifulladt Pool összezuhan, ez sima pszichológia, és egy kis erőnlét.
-
KisTücsök
addikt
válasz
szami777
üzenetére
Én örülnék a házi döntőnek. Legalább Hazard is nagy meccsel távozhatna.
___Higany rosszabb, mint Morata volt.
Tegnap is hiába borult fel a pálya, a Frankfurtban inkább benne volt a több gól. Ha valaki nem lép valami váratlant, akkor semmi nem történik. Volt még egy Luiz kapufa. Ennyi.Én nem vagyok annyira biztos abban a 4. helyben. A Watford is meg a Leszter is szeret pontokat elhozni a nagyoktól. Habár az Arsenal meg még a kiesőjelölt Brightonnal is játszik. Bár nem véletlenül azok.
-
simondr
senior tag
válasz
szami777
üzenetére
Csak nehogy a végén Frankfurt - Arsenal döntő legyen

Hogy teljesít nálatok a Nutellás ember? Néztem pár Chelsea meccset az utóbbi 2 hónapban, de finoman szólva nem győzött meg... Olyan Morata szintet hoz stabilan, annyi különbséggel hogy a jó Alvaro legalább helyzetbe tudott kerülni, Nutellásnak ez sem nagyon megy.
-
omfgk
veterán
válasz
szami777
üzenetére
A Leicester-es szezonban még ennél is rosszabb volt a Chelsea.
Az Arsenal, Spurs, United kb ugyanígy teljesített. Csak ugye akkor nem a City és/vagy a Pool kapta el a fonalat hanem a Leicester. A Pool, City páros pedig pont ezután a szezon után kezdett felfele törni megint.A United ugyanúgy játszik idén mint az előző szezonban. Kb ugyanannyi gólt rúgnak, viszont majdnem duplaannyi kapott gól. Ez is mutatja ,hogy DDG-nek mennyire jól ment tavaly.
-
simondr
senior tag
válasz
szami777
üzenetére
+1
nem néztem sok Chelsea meccset a szezonban, de amit láttam, ott ilyen közepesen gyenge teljesítményt tudott felmutatni.
Watford, Leicester, West Ham. Ilyen csapatokban nem lenne kirívóan rossz a teljesítménye, de a Chelsea elvileg a Top4-re hajt, oda borzasztóan gyenge.Tehát az eredeti kérdésre visszatérve, hogy ki járt jól a váltásával:
Real Madrid, hogy nem ott játszott és nem az ő pénzüket égette
Arsenal,MU,Mcity,Lpool,Ttham tekintve hogy semmi veszélyt nem jelentett rájuk nézve -
Cs1csó
titán
válasz
szami777
üzenetére
Lehet nem jó a szerepkör amibe a Sarri bedugta, vagy amit elvár tőle. Salah is kivirágzott Klopp alatt, már a Roma-ban is jó volt de a Chelsea-ben szenvedett volt erre egy elemzés, hogy túl sok védő feladata volt és ez rányomta a bélyegét a játékára plusz a helyezkedése is korlátozott volt tehát beadnia kellett és nem a labdával betörni a 16-oson belülre.
-
venember83
nagyúr
válasz
szami777
üzenetére
A Napolinál sem első évében ért el klubon belüli pontrekordot Sarri. De persze értem én, hogy mindenki azonnali sikert vár el, ha már ekkora bért fizet ki a klub. Ahhoz viszont kellene vásárolni is megfelelő játékosokat, egy Jorginhóval meg egy Pipitával nem lehet a forradalmi előrelépést elérni a PL-ben, ahol pl. a két manchesteri klub gond nélkül több százmillió euróért vásárol játékosokat akár évente.
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
szami777
üzenetére
a psv-nek is le kéne győzni az olaszokat. Meg barca ellen x.
na ez az, ami nem lesz. igaz, a katalánok már továbbmennek de kizárt, hogy a nou campban ne verjék labdazsonglőrkane-éket.. psv-t meg megeszik reggelire harapós Borja és barátai milánóban. lesz hozzá még narancslé is szervírozvaa 'pool az passz számomra is, érthetetlen. oké, hogy a crvena otthona maga a purgatórium, de azért mégiscsak egy salah-firminnyó-mané-sturridge besztlíg n1 támadósorról beszélünk, és mögöttük se lovrencsicsek szaladgálnak.. és egyáltalán nem volt tét nélküli sem a meccs nekik
-
Richard!
addikt
-
válasz
szami777
üzenetére
Kihez kellene még jönnie többet?
Utd, City, Arsenal, Spurs ugyebár alapból esélytelen, marad a Pudli és a Chelsea. Előbbinél lehet, hogy Klopp még tíz év múlva is regnálni fog (de legalábbis garantált, hogy nem Mou-féle stílusú edző követné) és a Manchester-Liverpool rivalizálás miatt szerintem őt sem látnák ott jó szemmel. Marad a Chelsea, kérdés hogy harmadjára is visszatérhetne-e oda. Szerintem, igen, de bizonyosan nem mostanság (főleg, a Sarri-csapatot elnézve).
A Bayern adná magát, de a bajorok nem ettek kefét
Szerintem is Milánó, esetleg Nápoly lehet a következő állomás, egy kiadós pihenés után. Máshová nem tudnám elképzelni; inkább válogatottnál, esetleg kalandvágyból Portugáliában (de azt is kötve hiszem).szerk:
@Ringman: látom egy rugóra járt az agyunk
-
-
-
válasz
szami777
üzenetére
Vigaszdíj.
Nálam Quaresma gólja lett volna a befutó, de azt hiszem legalább ennyien furcsállták volna, ha ő nyer.
Egyébként, ha jól tudom, a Puskás-díjat nem a szakma választja meg, hanem a szurkolók szavazzák a fifa honlapján. Vagy az csak részint számít bele?
Egyiptom esetében egy közel százmilliós országról beszélhetünk, melynek lakói szavazhattak az országuk nemzeti hősére, legismertebb sportolójára.Mi is megszavaztuk Zoli gólját az EB legszebbjének, pedig valljuk be, azért inkább csak dobogós volt

Na, Egyiptomban tízszer annyian élnek. Plusz csapd hozzá a Pudli szurkolókat, akad belőlük is bőséggel
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
szami777
üzenetére
Levan szarva... Mondjuk annyira én erre nem vagyok érzékeny, 2018-ban meg már főleg nem. Rajta meg látszott is, h kb egy évet tolt le itt normális kedvvel. Amúgy minden percben a mailjeit nézegette, h küldött-e valamit a Perez.
Ha Kovacic beválik, zsebbenyúlós lesz a megvétele, így h egy szaros záradékot nem tudtunk beletetetni.
Bár ha hirtelen nem tanul meg Morata gólt lőni, Giroud meg egyáltalán helyzetbe jönni, majd azt értékesíteni, nem sok keresni valónk lesz az előző szezonban előttünk végzett csapatokkal szemben. És tényleg egy "közepesen gyenge" év elé nézünk...
-
válasz
szami777
üzenetére
Ezt próbáltam én némileg árnyaltabban megfogalmazni, de amúgy 10/10.
Csak hogy ne zsúfoljam agyon az előző hozzászólásom: tegnap beszéltem egy dugisportos fickóval, azt mondta, horribilis összeget kérnek a $píler TV-ért, de még nem haltak el a tárgyalások, van esély.
Ámen. -
paatrick
őstag
válasz
szami777
üzenetére
Mondjuk én nagyon radikális edző lennék. Aki már nyert VB-t az kb be se nevezném. Egy 30+-os játékos ha már megnyert mindent a háta közepére nem kívánja már ezt. Ott volt a sok német, az öregek mind enerváltak, a fiatalok Brandt, Werner meg küzdöttek, nekik még van miért. Mondom ezt úgy hogy Wernernek nem sok értelmes megmozdulása volt de végig küzdött akart.
Emellett ott volt Özil aki csütörtökön hazautazott, vasárnap már indult nyaralni, most meg a tengerparti képeket posztolja a barátnőjével. Akkor baromira meghatotta a dolog.
Tegnap meg asszem Piqué nyilatkozott a meccs után, aki annyival elintézte a meccset hogy, "2 jó csapat összecsapása volt, most nem mi nyertünk, de tovább jutottunk mint 4 éve, majd 4 év múlva folytatjuk megint". Szóval őt se hatotta meg annyira hogy összehozott egy büntetőt amin kb elment a meccs.
Emellett a legfőbb baja a VB-nek az előbb mások által írt leértékelődése. Klubfoci sokkal előbbre van már presztízsben. Amúgy is a topjátékosok jönnek 40-50-60 meccsről, most itt vannak, VB után még nyomnak egy ázsiai, amerikai népszerűsítő túrát, visszajönnek és kezdődik a bajnokság. Túl sok ez nekik, nem csoda hogy befásulnak.
-
paatrick
őstag
-
-
-
-
paatrick
őstag
válasz
szami777
üzenetére
Ezen én is meglepődtem az előző meccsen mikor mondta a kommentátor. Mondom Henry az francia, mit keresne a belgáknál. De tényleg ott van. Fura hogy nem a sajátjait támogatja, főleg hogy Martínez meg spanyol így még csak azt se mondhatjuk hogy egy francia edzői stáb viszi a belgákat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Proxmox VE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meg arra is gondoltam,hogy az arabg**k megvettek a meccseket,hogy kicsi reklamot csinaljanak a ""vilag legerosebb"" bajnoksaganak,mert az mar nevetseges volt ahogy tobb milliardot elszortak mindenfele jatekosokra,es eveken keresztul spanyol uralom volt a nemzetkozi kupakon.