Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tordaitibi
veterán
Kérdezném a nagy tudással rendelkező topiktagokat,
a képen bekarikázott beállításokat nagy ívben letojva, a rendszerértesítések hangjai 2x100 wattal szólalnak meg a hifire kikötött pc-n.
Ez nem zavaró hanem elviselhetetlen, mit tudnék még tenni hogy ne üvöltsön a rendszerhang. és esetleg figyelembe venné a mute és a teljesen lehúzott hangerőcsúszkát?
-
Imi1981
veterán
-
Geth
veterán
válasz tordaitibi #144452 üzenetére
Control Panel | Sound | Sounds fül | Sound Scheme: No Sounds
Nálam évek óta bevált -
tordaitibi
veterán
Ha kikapcsolom a Fast startupot, attól még tudok hibernálni és hibrid alvást?
-
tordaitibi
veterán
Gyerekek ez már nekem túl modern.
Betársítottam a portable Irfant a képekhez erre 2 perc múlva közölte velem hogy letöltötte a Store-ból a legfrissebbet és telepítette.
És itt a topikba lehurrogják akik megálltak 19h-n.
Nekem ez már így sok a Windowsból. -
arcitec
addikt
Amatőr kérdésem, Powerpoint pptx kitejesztést tudok-e futtatni, ha maga a Powerpoint nincs telepítve?
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
8th
addikt
Problémába ütköztem. Egy Win7 gépre rádugva egy Win10 gép vinyóját (nem rendszerlemez) felmásoltam majd 200GB-nyi anyagot egy könyvtárba. A vinyót visszatéve Win10 gépbe nem látszik a könyvtár amit rámásoltam. Total Commanderben ránézve a rejtett fájlok megjelenítése opcióval sem látszik a könyvtár. Mi a fenét csináljak, hogy hozzáférjek? Megőrülök. Éjszaka el akartam kezdeni dolgozni vele. HELP
[ Szerkesztve ]
...
-
King Unique
titán
Lásd más esetét, ahol a probléma oka Windows 10-nél a bekapcsolt Fast Startup melletti leállítás és meghajtócsere.
-
Zoz
őstag
Ott rontottad el, hogy a Win10-en nem kapcsoltad ki a gyorsindítást. (Célszerű a telepítés után azonnal, hogy ne forduljon elő ilyen galiba.)
Ezért a rendszer a memóriában eltárolt (hiberfil-be kimentett majd visszatöltött) fájlrendszeradatokkal dolgozott tovább, amely nem tartalmazta a másik rendszeren elkövetett lemezre írásokat. Ezért nem is látszik a könyvtár.
CHKDSK /F-t próbáld meg futtatni. -
8th
addikt
Köszi így már értem a dolgot. Újraindítást követően látsznak a fájlok de megnyitni egyiket sem lehet. Abból a könyvtárból át kell másolnom őket egy ezen a gépen újonnan létrehozott könyvtárba és csak úgy nyithatóak meg. Kész röhej bazdki, hogy windows és windows rendszer között nincs ilyen szempontból akadálymentes átjárás. Köszönöm a segítséget ma is tanultam valamit.
...
-
tbalint3
tag
Üdv.
Ezt a %1-et hogy tudnám eltüntetni a képfájlok társíthatóságáról?
Az összes kép fájltípusnál ott van, pl: jpg, png, bmp ...
Sajnos nem tudom milyen program hagyhatta ott szemétként.
[kép] -
Krystal_s
addikt
válasz tordaitibi #144457 üzenetére
Igen, Fast startup nélkül működik a hibernálás.... Sőt inkább van olyan eset, amikor pont a Fast startup akadályozza meg. Fast startup causes hibernation or shutdown to fail in Windows 10 or Windows 8.1
Érdekes amit írsz, hogy magától kérdés nélkül letöltött és telepített egy olyan programot, ami nem is volt telepítve.... (najó, tudjuk, hogy W10 szeret önállóskodni, na de ennyire )
A Store-ban nálad engedélyezve van az Alkalmazások automatikus frissítése? Az csak a telepített appokra vonatkozik, de lehet az kavart be. Elég nagy bug lenne.Most direkt kipróbáltam és kb 1 órája semmi. Bár nagyon meglepődnék.... (igaz W11-en, de az alap ua. Azért offba teszem nehogy gond legyen itt 😀)
Én ezen lepődtem meg. 🤔 Gondoltam kipróbálom az IView társítást, de előtte megakartam nyitni a képet. Simán duplaklikk bármilyen képre és így nyitotta meg őket. (az állatja...) Ezen a rendszeren soha nem használtam nyomtatást, nem tudom miért pont ezt állította be magának, amikor semmi baja a beépített képnézegetőnek. -
tordaitibi
veterán
válasz Krystal_s #144464 üzenetére
Köszi a választ.
Nem, nincs telepítve az Irfan, feldobott jobb oldalt egy pillanatra egy értesítést ami olyan rövid volt hogy nem tudtam végiigolvasni.
Az biztos hogy tartalmazta az Irfan és telepítés /frissítés szavakat.
Elnézést a kapkodásért és a félretájékoztatásért. Megnéztem, nincs telepítve.
De az biztos hogy felismerte a portable változatot és dobott egy üzenetet.
Már ez is elég fejlett intelligenciára utal
Közbe kipróbálam, szépen hibernál, a Gyors rendszerindítás kikapcsolása mellett. -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Win10Pro rendszeren vagyok, és PDF24 asztali alkalmazással van egy korábban nem tapasztalt problémám.A tallózás/fájl kiválasztása gomb nem működik benne.
Ha ráhúzom kurzorral az importálandó/beolvasandó elemet, megnyitja, de maga az erre szolgáló tallózás gomb nem műxik.
Új verzió telepítése is megvolt természetesen. Már többször is.Tapasztalt valaki már hasonlót?
Mi a megoldása?Köszönöm.
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
Egy MSI laptop miatt kérnék tanácsot, vagyis kérdezném meg, hogy van-e valakinek hasonló tapasztalata:
MSI Gaming Notebook GL75 9SD-032, i7-9750h, 16GB, M.2 SSD, 1660 Ti)
Ennyi programmal indul:
Nem történt változás az utóbbi időben, ezek voltak a porbléma előtt is. Most kipróbáltam, Onedrive és a torrent nélkül is fennáll a porbléma.Az utóbbi időben az asztali gép helyett ezt használjuk(mert sokkal kevesebbet eszik, meg nem fűt, meg mert majdnem olyan erős). Eco mód jellemzően csak ha akkuról megy, akkor van bekapcsolva. Azaz van ideje magát scannelni, meg amit a háttérben a W10 csinál.
A rendszer frissen van tartva, per pillanat ennyi minden van, amit kiír, de szerintem ennek a bajomra nincs írja, ha lenne, verjetek meg.
Ezekre használjuk:
-Firefoxon YT,
-Solid Edge Community Edition 2022, Ultimaker Cura, DaVince Resolve
-Minecraft Bedrock, World of Tanks
és amikor mennek, akkor mennek flottul, nincs lassulás.De a boot, pár napja 1-1:30 perc. meg a leállítás is vagy 1 perc...
Az indításkor az MSI logó marad ott sokáig, leállításkor meg a "leállítás", majd sokáig világít a billentyűzet, pedig már sötét a kijelző. Emiatt nem is látom, hogy mi történik, mi miatt nem akar gyorsabban indulni meg leállni.
Eddig max 30 másodperc volt, kód beírásával együtt.Mit tehetnék, hogy gyorsabb legyen? Valakinek nem volt hasonló a napokban?
Előre is köszi!
(szerk: a vágólapos képek nem jelentek meg )[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz CPT.Pirk #144442 üzenetére
Na megvan a válasz. A monitor lekapcsolásnál a "soha" opció bekapcsolva tartja azt az egy monitort, amelyiken a bejelentkező ablak van, a többi hagyja kikapcsolni. Ugyanott az időzítés megadása viszont nem hat ki erre. Ez egy nem magyarázott kettős működés, ami nem túl szerencsés megoldás.
Igen, a linketek alapján hozzá lehet adni az energiagazdálkodáshoz egy olyan pontot regedittel vagy cmd-vel, hogy ezt is lehessen állítani az energiaséma részleteibe belemenve, de én Windows alatt az XP korszak után leszoktam róla, hogy regeditet vagy cmd-t kelljen turkálni minden apróságért.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Geth
veterán
válasz CPT.Pirk #144469 üzenetére
Tehát a sztori röviden: volt egy kérdés amire jött adekvát válasz; de eddig működött mert ugyanígy volt beállítva, ja mégsem; a cmd és a regedit olyan fárasztó, így inkább hagyom ahogy van.
Ugyanez a "kettős működés" köszön vissza pl. Androidon, nálam pl. teljesen máshol kell átállítani a lock screen timeout-ot (és erről nem tesz említést a kijelzőnél). Az egyetlen különbség, hogy win-en by default nincs kint a felületen - aminek még mindig lehet oka, hogy elenyésző értelme van átállítani.
de én Windows alatt az XP korszak után leszoktam róla, hogy regeditet vagy cmd-t kelljen turkálni minden apróságért.
Nagyon helyes, mit Neked PowerShell meg Terminal Bár ezekkel az eszközökkel egészen érdekes dolgok valósíthatóak meg (és valamit csak ott), ráadásul a szálbeli probléma egyetlen paranccsal orvosolható, de ragaszkodni kell a felülethez, mert a kattintás az igazi.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gyakran kapom vádnak én mint Linux user, hogy az szar, mert mindenhez terminálozni kell... Ez ugyan már jó pár éve alaptalan vád, de akkor viszont emiatt talán nem az ördögtől való elvárás a részemről, hogy Windows alatt powershell meg hasonlókhoz ne kelljen már nyúlni.
Persze én is használom ezeket alkalom adatán, mert pl. egy ipconfig /all nélkül 2-3x annyi szívás lenne megoldani egy hálózati gubancot.
Anno komplett regedit meg módosítás készletem volt az XP használhatóvá tételére és fasza is lett utána, csak manapság már kevésbé vonz az ilyesmi.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
mrbego
aktív tag
válasz arcitec #144458 üzenetére
Pesze. Bár inkább a "Milyen program ami..?" topicba illő kérdés.
Nekem nincs office előfizetésem, így LibreOffice-t és SoftMaker office-t programokat használok.
Ezeknek is van powerpoint doksit megnyitó programja.Szerk.: Jut eszembe, talán a webes felületen a Google diavetítés hátha be tudja importálni a pptx-et.
[ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Regen csinaltam olyat, hogy mukodo windows-os gepbe kerult uj ssd, amire windows alatt klonoztam a meglevo rendszert, aztan kov. inditasnal mar arrol bootolt(megtartva minden cuccom) es formazhattam a regit. Nem tudom mi volt a program, ez evekkel ez elott volt.
Mi a leggyorsabb, legegyszerubb modja a fenti varazslatnak?
Elore is koszonom.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
King Unique
titán
válasz persil #144475 üzenetére
• Merevlemez klónozás Macrium Reflect Free program használatával
• How to clone a Windows 10 hard drive to a new SSD using Macrium Reflect
• 8 Best Hard Drive Cloning Software [2022 RANKINGS]Legközelebb pedig majd ott lesz a "Milyen program, ami...?" topik is az ilyen kérdéseknek.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz King Unique #144476 üzenetére
A macrium volt az, koszi szepen!
[ Szerkesztve ]
-
november
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy mivel (MCT, Rufus stb.), milyen beállításokkal (akár már a telepítőben) rakjátok fel az oprendszert és milyen sorrendben szoktátok a cuccokat telepíteni a windowsra? Tudom hogy ez mindenkinél más, de kíváncsi vagyok hogy van-e egy általános standard vagy íratlan szabály.
Én az 5 éves Dell Latitude 7480-as gépemre a 64 bites magyar nyelvű Windows 10 pro 21H2-t
tiszta telepítéssel szoktam a MCT-el.Igazából az érdekelne hogy szerintetek valamit rosszul csinálok?
Nálam így néz ki a sorrend:
1. Egér és monitor leválasztva, tápkábel rádugva.
2. Pendrive csatlakoztatva, tiszta telepítés, megvárom míg szigorúan kikapcsolt wi-fi mellett végigmegy a telepítő.
3. Én microsoft fiók nélkül (egyáltalán próbálta valaki azzal?) és rendszergazdai jogosultsággal használom, útóbbinál halottam olyat hogy nem mindig biztonságos így. Kinek mi a véleménye?
4. Először az Avast vírusírtót rakom fel, azért mert amikor bekapcsolom a wi-fit akkor legyen már aktív a végpontvédelem. Így jó? Vagy addig hagyatkozhatok a Windows Defender tűzfalra?
5. Na ezután vagyok bajban, mert régen szépen leszedtem a Dell oldaláról a drivereket, programokat és az általam kigondolt fontossági sorrend alapján raktam fel. Aztán volt hogy a (Dell) SupportAssist segédprogramot használtam. Végül az útóbbi időben ráhagytam a Windowsra, hogy ő maga rakja fel amit gondol. Ezek közül melyikre szavaznátok?
Volt egyébként olyan is hogy hiába kapcsoltam ki telepítés után egyből a frissítéseket a Windows akkor is galád módon elkezdte önkényesen telepíteni a cuccokat és szépen össze is akadtak a SupportAssist-al. Ezt amúgy miért nem lehet teljesen kikapcsolni?
6. Végül ha a driverek és szoftverek megvannak, akkor szoktam áttúrni a beállításokat és amit adatvédelem szempontjából aggályosnak tartok vagy csak nincs egyszerűen szükségem arra a funkcióra azt kikapcsolom.Van még valami amit be szoktatok állítani? Esetleg valamilyen parancssoros beállítás? Olyanokra gondolok ami fontos de nem teszik tönre a gépet.
-
King Unique
titán
válasz november #144478 üzenetére
1.
2.
Egyszerű Win10 telepítés MCT-vel
A Wi-Fi kikapcsolása nem feltétlen szükséges, max. ha a 3. pontban leírtak alkalmazása a cél, vagy még akkor sem feltétlen.3.
How To Setup Windows 10 Without a Microsoft Account (+ infó)4. Minek? Megfelelő védelmet nyújthat manapság a beépített Windows Defender is, az olyan 3rd party AV-k esetében mint az Avast, meg pl. ilyen / egyéb anomáliák lehetnek.
5. A Windows 10 telepítése után a felhasználói fiókba belépve a Windows Update alapértelmezetten automatikusan letölti és telepíti a Windows-frissítések mellett szükséges illesztőprogramokat, illesztőprogram-frissítéseket is és nem a felhasználónak kell egyesével, manuálisan telepíteni ezeket.
Ha célirányosan az utóbbi a cél, akkor letiltható az előbbi funkció, majd utána a hardvergyártó weboldaláról letöltve manuálisan is lehet telepíteni a szükséges eszközillesztőket (drivereket)6.
• Windows alapvető beállításainak ellenőrzése
• Windows testreszabás (csak opcionális)[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Sztyepadzso #144468 üzenetére
Erre van valakinek valami ötlete? Közben kipróbáltam fastboot-al is, semmi változás
-
persil
nagyúr
Sosem latott problemaba utkoztem. Uj ssd-re frissen klonozott rendszerrol nem tudok bebootolni. Az ssd-t latja a gep windows-ban is es a bios-ban is, a klonozas sikeresen lefutott, windows-ban minden mappat/egyebet meg tudok rajta nyitni.
De, ha ssd-rol bootol, akkor bejelentkezes utan egy "preparing your desktop" felirat fogad(meglepoen sokaig, nem mertem, de saccra siman van 10-15 masodperc), aztan egy kekes hatter fogad, amin egy darab egermutato van es semmi mas. Ha nyomok egy ctrl-alt-delt, akkor arra tokeletesen reagal es a listabol feladat kezelot is tudok inditani, de a task manager ablaka windows98-as kinezettel jelenik meg es azon az ablakon kivul szinten semmi nincs.
Mit tudok ezzel kezdeni?
-
tordaitibi
veterán
válasz tordaitibi #144482 üzenetére
explorer.exe
előbb rosszul írtam -
persil
nagyúr
válasz tordaitibi #144482 üzenetére
Ez nem jutott eszembe, megnezem este.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Honnan tudom meg hogy egy usb pendrive hacker eszköz vagy sem? Pl usb rubber duck
Parkban találtam, tehát nem tudok semmit róla.
Pl ha azért rakták oda..... Ilyenre gondolok. -
nubreed
veterán
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy ingyenes/freeware WhoCrashed alternatívát Windows 10 alá?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
november
tag
válasz King Unique #144479 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
lanszelot
addikt
Nem megnyitni akarom, le is particionálhatom.
De ez csak szoftveres dolgokat irtja le.
Hardveresen még mindig lehet hacker usb.
Azt hogyan tudom meg, hogy az vagy sem? -
King Unique
titán
válasz lanszelot #144485 üzenetére
Hát mondjuk ránézésre is látszik alapesetben, hogy egy normális, márkás pendrive, vagy valamilyen tákolmány.
"Nem megnyitni akarom, le is particionálhatom.
De ez csak szoftveres dolgokat irtja le.
Hardveresen még mindig lehet hacker usb.
Azt hogyan tudom meg, hogy az vagy sem?"Ennek mégis mi köze van ezen topik témájához, a Windows 10-hez?
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz King Unique #144490 üzenetére
az ezzel foglalkozó fórum 2016 óta halott.
senki se válaszol.Ami linkeket küldtél ugyanúgy néznek ki azon is. Tehat ránézésre nem lehet megmondani.
-
King Unique
titán
válasz lanszelot #144491 üzenetére
Azért, mert az a topik nem egy szaktopik, hanem csak egy korábbi prohardver cikknél létrejött topik, ami nem meglepő, ha idővel inaktív lesz.
Viszont a pendrive-os témáknak vannak külön topikjai, amik eleve aktívak. + Az informatikai kérdéseknek általánosan ott van az azonnali informatikai kérdések órája topik."Tehat ránézésre nem lehet megmondani."
De, rendszerint meg lehet mondani, ha ilyen, azaz ismert gyártó eredeti terméke rajta a márkajelzéssel és a sorozat + modell pontos megnevezésével, akkor jó eséllyel nyilván nem olyan pendrive-okról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz King Unique #144492 üzenetére
nagyon szépen köszönöm, át megyek oda.
keresgettem, de nem találtam ezeket.
inkabb hack alapon kerestem azért. -
fanti
addikt
Az megoldható Win10 alatt, hogy UEFI módban két külön SSD-re feltegyek két külön álló és élő Win10-et, és a harmadik SSD-re meg egy Ubuntu Linuxot?
Ha igen, akkor hogy?
Mert most CSM módban MBR lemezekkel szépen nyomok bootolás előtt egy F12-őt, bejön a BIOS boot sekvenciás menüje a meghajtókkal, amiből kiválasztom, hogy melyik eszközről akarok bootolni, és ennyi.
De UEFI módban már nincsen ez a megoldás sajnos.
Tudtok ebben segíteni, vagy iránymutatást adni, esetleg linket, ami leírja példával, hogy miképp kellene ezt csinálnom? Köszi!
-
King Unique
titán
válasz fanti #144494 üzenetére
"De UEFI módban már nincsen ez a megoldás sajnos."
De, normál esetben nyilván megvan, amit az alábbi screenshot is világosan szemléltet. Ha esetedben nincsen, Windows 10-nél a Fast Startup funkció kikapcsolása után sem, akkor valamit nem jól csinálsz, nem jó menüt nézel, ennyi.
+ Ahhoz értelemszerűen UEFI módban kellene telepíteni, ha jelenleg BIOS/MBR módban vannak telepítve az említett operációs rendszerek és utólag átállítva UEFI-re a bootolás, akkor nem meglepő, ha nem működik.
+ UEFI módban a bekapcsolt Secure Boot szokott bizonyos esetekben problémát okozni, bár Windows 8/8.1/10/11 és modern Linux rendszerek esetén pont nem kellene, mivel azoknál rendszerint adott a megfelelő támogatás, digitális aláírás.Útmutatók dual boot telepítéshez, létrehozáshoz:
• Dual Boot Windows 11 with Windows 10
• How to Dual Boot Windows 10 with Windows 7 or Windows 8• Dual Booting Ubuntu and Windows With a SSD and a HDD
• How To Dual boot Windows 10 and Ubuntu on UEFI systems
• Windows 10 + Linux DUAL Boot készítése UEFI -vel és GPT-vel[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz King Unique #144495 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Ezek szerint akkor ha GPT-sek lennének a telepített windowsok, akkor látná is az F12 - vel előhívott boot sekvence menü?
Azért nem látja most ha átállítom CSM-ről UEFI módba a biost (mert üres képernyőt ad be) mert érzékeli, hogy MBR-esek a lemezek?Ha átkonvertálom a windowsokat azzal az mbr2gpt progival, akkor már látni fogja őket szerinted az indítómenü?
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz fanti #144496 üzenetére
Ez komolyan kérdés?
Ha UEFI-s dual boot / triple boot létrehozása a cél, akkor alapesetben értelemszerűen és nyilvánvalóan UEFI bootolási mód szerint kellene telepíteni a Windows és Linux rendszereket. Vagy a legacy (CSM), más néven BIOS/MBR módban telepített rendszert utólag UEFI/GPT séma szerintire konvertálni, amihez Windows 10 (és 11) esetén adott a már említett MBR2GPT parancssori eszköz.Viszont ha eddig jól működött minden legacy (CSM) illetve BIOS/MBR módban, akkor csak azért felesleges UEFI-re állítani a bootolást, meg utólag UEFI-sre konvertálni a rendszereket, hogy UEFI-sek legyenek. Akkor van ennek értelme, ha célirányosan ki is lesznek használva az UEFI bootolási mód előnyei. Bár ugye ha UEFI-s a PC, akkor modern Windows és Linux operációs rendszert eleve aszerint kellene volna telepíteni, vagyis nem világos miért kellett a legacy (CSM) illetve BIOS/MBR módot erőltetni egy modern, UEFI-s PC-nél, de mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz King Unique #144497 üzenetére
Nézd, az igazság az az, hogy én teljesen jól elvoltam a CSM és MBR módokkal.
De most lett egy olyan VGA kártyám, aminek van egy olyan funkciója (SAM) ami kizárólag UEFI módban aktiválható, ezért kényszerülök átállni UEFI-re.
Viszont jó belakott Windows 10-ekről van szó, amiknek több nap lenne az újratelepítése és beállítgatása, ezért akkor maradok az MBR2GBT-s konvertálásnál.
[ Szerkesztve ]
-
tordaitibi
veterán
válasz fanti #144494 üzenetére
A Linuxon terminálba egy
sudo update-grub
felveszi a Windowsokat a saját indítómenüjébe, előresorolod a Linuxot az uefibe és így tudsz választani.
Nekem uefis gépem van szerencsére abban működik az F11 boot választómenü.
Természetesen mindháro OS uefi/gpt kell legyen, bár láttam már kevert módot is és működött.[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Adva van egy Dell Inspiron 5748 17" laptop.Intel i5-4210U 1,70GHz
8 Gb RAM
Samsung SSD 860 EVO 1 TB
Nvidia Geforce 840M
Windows 10 21H1
C:\ partíció 50% van tele, azaz 120Gb ból 62 Gb foglalt. A D:\ meg 10%.
Nem Windows 11 kompatibilis, jelzi is, nem is frissül 11-re.
Csak tápról megy, akkumulátora elhalt, nincs is betéve.
A Windowst rendesen kikapcsolva állítjuk le. Meg van adva, hogy a főkapcsoló megnyomása esetén kapcsolódjon ki.
Ugyebár nagy energiatakarékossági robbanás van.
Újabban a tápot kihúzzuk a konnektorból. ... Egész napos állás után azt csinálja, hogy a Windows tálcája nem jelenik meg egyből, hanem hosszú percekig várni kell.
Ez mitől lehet? Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest