- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
"Egy üres winchesterre írtam adatokat majd áttettem egy másik gépbe.
A meghajtót látja, de a ráírt adatokat nem."Had tippeljek!
Win10-es gepen irtad a HDD-t, majd kikapcsoltad es atszerelted egy masikba.Ha ez a helyzet, akkor nem vetted figyelembe, hogy Windows 8-ota alapertelmezett a gyorsinditas (Fast Startup), ami leallas elott a memoriaban tarolt irasi gyorsitotarat nem irja ki a lemezre.
"Kikapcsolas"-kor a rendszermag hibernalasra kerul, hogy a gepindulas gyorsabb lehessen, viszont a hattertarolok emiatt inkonzisztens (ellentmondasos, atmeneti) allapotban maradnak.Megoldas 1:
Hibernalas teljes kikapcsolasa (adminisztrativ parancssorban):powercfg -h offMegoldas 2:
Vezerlopult --> Energia --> A fokapcsolo modjanak.... --> A nem elerheto elemek modositasa --> Gyorsinditas elol pipa kiMegoldas 3:
Egyszer ujrinditod a gepet HDD kiszereles elott, igy a rairt adatok biztosan kiirasra kerulnekMegoldas 4:
USB-n csatlakoztatod a HDD-t (atalakitoval) majd a normal, USB eszkoz eltavolitasa ikonnal valasztod le a rendszerrol. -
-
zojev
csendes tag
Sziasztok!
Egy üres winchesterre írtam adatokat majd áttettem egy másik gépbe.
A meghajtót látja, de a ráírt adatokat nem.
Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest