Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#112870) Pano válasza zolee001 (#112865) üzenetére


Pano
addikt

(#112866) Csupingo
(#112867) Fire/SOUL/CD
(#112868) Pyttawrx
Köszi a választ.
Többször csináltam már teljes friss újratelepítést, szűz Windows-al, teljes formattal. S akkor is találkozom ezzel, amikor még semmilyen más program nincs feltelepítve mint ami Windows 10-el települ.
Próbálkoztam csak windows update driverekkel, utána ismét egy újratelepítés, friss windows és mindenből HP oldaláról letöltött driverrel. Semmi nem változott.
VGA driverből is próbáltam a HP által letölthetőt és Win által "nyújtottat". Intel oldaláról letöltött intel hd driver nem települ, hogy az "eszköz gyártójától származót használjam", így azt nem tudtam megpróbálni.
BIOS, chipset driver, firmwarek mind up-to date. Mai napig adnak ki friss drivereket és firmwareket a notihoz (amiért nagy respect a HP-nak).
Energiagazdálkodás nincs hatással, teljesítmény centrikus alatt is minden ugyan az. Van a HP-nak saját telepíthető energiaséma beállítása, de az csak rosszabbá teszi. :)
Csináltam több órás memória tesztet is, HP hardver tesztet és "független" hardver teszteket is. Hardverileg minden okés.
Hónapokig próbáltam rájönni a titok nyitjára.
Csak a novemberi update óta van ez a teljesítmény romlás, amit a további frissítések sem javítottak. Előző Windows 10 verzióval égadta világon semmi problémám nem volt.
Linux alatt is kifogástalan a teljesítményt (ez is kizárja a hardver hibát), de bizonyos munkafolyamatokat az alatt sajnos nem tudok elvégezni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.