Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109925) King Unique válasza kisapa (#109910) üzenetére


King Unique
titán

Egy ilyen rendszermentés lényege pont az, hogy 1:1-ben lementi a kijelölt Windowst (rendszerpartíciót (C) + rendszer számára fenntartott kicsi partíciókat + opcionálisan egyéb partíciókat —► beépített/Macrium)) egy lemezképfájlba, illetve a beépített eszköz több mappát, fájlt hoz létre. Amiben értelemszerűen benne vannak az utólag telepített programok, beállítások stb, hiszen nyilván azok is az aktuális, az éppen mentendő Windowshoz tartoznak. Vagyis nem világos mégis mi alapján sikerült kikövetkeztetni az ellenkezőjét...
A Macrium Reflect esetében meg világosan látszik az előbbi linkelt leírásban is, hogy partíciókat lehet bejelölni, kiválasztani, nem kizárólag csak 1:1-ben a fizikai lemezt. Vagyis az sem világos, hogy mi alapján lett állítva az utóbbi.
Maga a helyreállítás/visszaállítás (restore) pedig ugyancsak világosan le van írva, screenshotokkal szemléltetve mind a Macrium Reflect esetében az előbb linkelt leírásnál, mind a Windows 10 beépített eszközénél a másik végén.
Vagyis ezen és az egyes további kérdések feltétele előtt lehet nem ártott volna először figyelmesen átolvasni a linkelt leírásokat. ;)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.