Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110501) Ferink


Ferink
tag

Sziasztok!

Egy használt régi laptopomat szeretném eladni, amelyen frissen (kb.1 hónapos) telepített Windows 10 van + ~10db telepített program.
Az eladás miatt nem akarnám a 0-ról újratelepíteni a gépet és a szoftvereket csak és kizárólag személyes dolgok törlése végett (jelszavak, letöltött fájlok stb.).
Mit ajánlotok, hogyan csináljam?

Előre is köszönöm a válaszokat.

(#110502) King Unique válasza Croft-21 (#110484) üzenetére


King Unique
titán

Az a gép alaphelyzetbe állítása, ami bár lényegében hasonló/kb. ugyanolyan eredményt ad, de a klasszikus újratelepítés a külön bootolt telepítési adathordozóról (pendrive-ról) történő, lásd egy másik válaszban leírtakat. Ha az utóbbi nem megy, vagy számodra egyszerűbb/elég az előbbi, akkor lehet azt is használni. Ahol egyrészt a speciális rendszerindítást használva is elérhető az a funkció, ha nálad a gépházban állítólag nem tudod megoldani. Másrészt a gép alaphelyzetbe állításánál max. a személyes fájlok tarthatók meg, a telepített programok, alkalmazások nem, azok eltávolításra kerülnek. Ha az utóbbiak megtartása a cél, akkor az ebben a válaszban említett módszert lehetne megpróbálni.

(#110486) bacsis:
Első körben ki kellene próbálni a HDD-t másik SATA-porthoz csatlakoztatva, szükség esetén akár másik adatkábellel. AMi a másik hozzászólásod alapján úgy látszik megoldotta a problémát. Az meg egyébként akkor lehet mondani, hogy egyáltalán "nem látja" a Windows, ha sem az eszközelőben, sem a lemezkezelőben, sem a tárolóhelyeknél nem jelenik meg a HDD, ellenkezelő esetben viszont nyilván nem.

(#110501) Ferink:
Ott a gépházban a gép alaphelyzetbe állítása, ahol választható a személyes fájlok megtartása és a minden elem eltávolítása lehetőség is. + Ha W10-zel előtelepített laptop és megvan még a gyári recovery partíció, akkor ott a factory reset lehetősége is a gyári állapotba. Vagy másik lehetőség a klasszikus újratelepítés, pendrive-ról bootolva a W10 telepítőjét, szükség esetén előtte biztonsági törlést (HDD: lassú formázás | SSD: Secure Erase) futtatni a rendszermeghajtón, hogy a rajta lévő személyes fájlok biztosan ne legyenek visszaállíthatók.

[ Szerkesztve ]

(#110503) Frankie50


Frankie50
tag

Üdv Mindenkinek!
Problémám akadt egy régi gép telepítésével, ezért kérdeznem a tisztelt hozzáértőket, hogy van-e valami ismert akadálya annak, hogy egy Msi K9A2 lap, Phenom 9550, 4GB rammal, 500 Gb-s ssd-vel összeállított gépre Win 10 kerüljön? Lehetséges, hogy a 7-s legutolsó rendszer ami még megy rajta? ( 8.1-t sem sikerült telepítenem)
Előre is köszönöm a segítséget!
Szép napot!

(#110504) King Unique válasza Argh! (#110489) üzenetére


King Unique
titán

Első körben inkább a különféle DISM és SFC parancsokat + [link] kellene lefuttatni a rendszerfájlok ellenőrzéséhez, mintsem a registry-t nekiállni babrálni. Ahol az utóbbinál egyes 3rd party programok "tisztása" bizonyos esetekben akár több kárt is okozhat, mint hasznot...

(#110505) Croft-21 válasza lanszelot (#110497) üzenetére


Croft-21
őstag

Tehát ha mondjuk a C meghajtón van a win 10 és a D-n a telepített játékok, akkor az újra telepítésnél ha a régi fájlok megtartása helyett a törlést választom, akkor csak a C-ről fog törölni?

[ Szerkesztve ]

(#110506) King Unique válasza Frankie50 (#110503) üzenetére


King Unique
titán

Nem derült ki, hogy esetedben mit jelent az, hogy nem lehet telepíteni, mi a hibaüzenet, hol akad el a telepítő, stb. De amúgy megnézed a rendszerkövetelményeket, ami a CPU-kra vonatkozóan is részletezve van. Ahol a CPU-nál W8.X, 10 rendszereknél követelmény az NX, PAE, SSE2 támogatása, ami pl. a Coreinfo programmal is ellenőrizhető.

(#110505) Croft-21:
Lásd az előző válaszban linkelt leírásokat. Alapesetben a rendszerpartíción (C) töröl, de beállítható akár másik partíció/meghajtó is, meg hogy milyen törlést végezzen (bővebben). Másik lehetőség a művelet idejére a többi fizikai meghajtót leválasztani.

(#110507) Croft-21 válasza King Unique (#110502) üzenetére


Croft-21
őstag

Nekem tulajdonképpen a komplett újratelepités is jó lenne, csak nincs pendriveom, amire letölthetném a telepítőt, DVD-re való kiírással már nem akarok bajlódni, ezért gondoltam a géphàzból való újratelepítést.

(#110508) King Unique válasza Croft-21 (#110507) üzenetére


King Unique
titán

Hát az elég érdekes, ha manapság egyáltalán nincsen kéznél semmilyen USB-s tárolóeszközöd ilyen célra, ami nemcsak pendrive, hanem akár külső HDD és külső SSD is lehet. Viszont ha van a gépben optikai meghajtó és van DVD-lemez kéznél, akkor adott a lehetőség.

Nem is feltétlen kell a standard újratelepítéshez külön pendrive/DVD, mivel megoldható a telepítő futtatása akár másik helyi partícióról/lemezről, ezen célra külön létrehozott partícióra/mappába másolva a telepítőfájlokat (bővebben). Vagy akár pl. a WinToHDD programmal is megoldható az újratelepítés ilyen módon.

Marad az eredetileg említett megoldás, vagyis a gép alaphelyzetbe állítása, ahol választható a személyes fájlok megtartása és a minden elem eltávolítása lehetőség is, mint már említve volt.

[ Szerkesztve ]

(#110509) breezer88


breezer88
tag

Sziasztok,
A goodoffer24 oldalról win 10 pro kulcsot szabad vásárolni? tényleg legális? Ha minden ok vele, akkor miért észlel kártevőt a nod, s kérdez rá biztosan meg akarom e nyitni?
Köszönöm!!

[ Szerkesztve ]

(#110510) Szirtimorc válasza Croft-21 (#110507) üzenetére


Szirtimorc
aktív tag

Esetleg egy másik gép, és hálózatról való telepítés?

(#110511) Frankie50 válasza King Unique (#110506) üzenetére


Frankie50
tag

Köszi a választ!
W8.1 valahol 80% környékén áll meg, a w10 20-30% környékén. Csak annyit ír ki, hogy hibát észlelt, próbálja javítani és újraindul, de nem történik semmi az újraindulás után. Az sse támogatás rendben van, a másik kettőt meg kell néznem. Corinfót letöltöttem, köszönöm az infókat!

(#110512) Keem1 válasza Croft-21 (#110507) üzenetére


Keem1
addikt

Én már csak pendrive-ról telepítek Win 10-et. A mostaniban ugyan van egy BluRay író, de a következő gépemben már ez se lesz :DDD
Egy 8GB-os pendrive 1500 forint, érdemes tartani belőle egyet (nekem több is van, 2-128 GB között, vagy 5-6 db), biztos útba esik az egyik nagyobb elektronikai áruház. Ma már egy pendrive nem tétel, gombokért lehet venni, szinte minden sarkon. Kb. mintha egy SATA kábel kellene. Nincs? Leugrom a Sparral egybekötve a MM-ba is, és veszek.

[ Szerkesztve ]

(#110513) fejesg2


fejesg2
aktív tag

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy bosszantó jelenség, miszerint egy bizonyos illesztőprogram-frissítés összeveszik a VGA driverrel és játék futtatása közben összeomlik tőle az egész OS. Néhány reinstall után jöttem rá, hogy mi a ludas progi, viszont nem tudom, hogy hogyan töröljem le. Ebben kérnék segítséget. A problémás frissítés ez:
Advanced Micro Devices, Inc driver update for AMD SMBus

Mikor ezt magától fel frissíti a win, utána vége a VGA driver normális működésének, hiába csinálok clean install-t. Ezt hogy a búbánatba lehet törölni? Simán a Frissítések eltávolítása fül alatt ez nem jelenik meg.

[ Szerkesztve ]

Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!

(#110514) adamssss


adamssss
veterán

Sziasztok!

Kérlek segítsetekmert hónapok óta küzdök a problémával.

Szóval a win 10 random törölgeti a programjaimat (játékaimat). Előfizettem az xbox pass-ra és ugyan két hétig nem játszottam idő hiányában erre most amikor lenne 1 órám nincs telepítve a Forza Horizon 4... Van valami olyan beállítás, hogy a nem használt programok automatikusan törlődnek? Vagy ez valami bug?

Rohadt idegesítő pláne úgy hogy tényleg alig van időm játszani amikor meg lenne már nincsenek meg a játékaim...

Köszi

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#110515) Sub-ZeRo válasza breezer88 (#110509) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Én onnan vettem vagy 4-5 win 10 pro kulcsot, meg egy office 2016-ot. Teljesen jó. A support is remek, gyors, volt már velük dolgom. Szóval teljesen jó.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#110516) zorzy4


zorzy4
őstag

Sziasztok! Hogy lehet egy már telepített rendszert egy az egyben átvinni másik gépre win 10 alatt? Olyasmire gondolok, mit androidnál a új telefon vásárlásnál biztonsági mentésből. Amikor visszarakja minden programom jelszavam stb.

[ Szerkesztve ]

A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!

(#110517) Lauda válasza zorzy4 (#110516) üzenetére


Lauda
félisten

Átklónozod macrium reflecttel a rendszert és majd az update frissíti a drivereket ha szükséges.

(#110518) King Unique válasza zorzy4 (#110516) üzenetére


King Unique
titán

Ha Microsoft-fiókkal használod a Windows 10-et, akkor annak lehetnek bizonyos előnyei ilyen téren. Azzal telepítve, azzal belépve a másik gépen is leszinkronizálhatók az egyes beállítások, jelszavak, stb.

Ha 1:1-ben akarod "átvinni" a jelenlegi Windows 10-telepítést, akkor azt klónozással szokás megoldani, amihez Windowson számos szoftver áll rendelkezésre (példák), amik közül pl. a Macrium Reflect Free változatát itt topikban is többen használják ilyen célra. Vagy másik megoldás magát a Windows-telepítést tartalmazó HDD/SSD meghajtót áttenni a másik gépbe. Viszont akár az előbbi, akár az utóbbi megoldásról van szó, ha megváltozik a hardverkörnyezet, egy teljesen másik gépen történő használat a cél, akkor ott eleve kérdéses lehet a telepítés, licenc stb. megtartása, lásd egy másik válaszban leírtakat.

[ Szerkesztve ]

(#110519) Kátai


Kátai
senior tag

A gépház>fiókok>az ön adatai-nál(rendszergazda) hogyan tudnám megváltoztatni a nevemet?Ugyanis most a keresztnév van elől mint az angolban és így jelenik meg a tv-én,excelben,stb.

[ Szerkesztve ]

(#110520) King Unique válasza Kátai (#110519) üzenetére


King Unique
titán

Így, ahol szemléltetve van Microsoft-fióknál és a helyi fióknál is a felhasználói név módosítása.

(#110521) Kátai válasza King Unique (#110520) üzenetére


Kátai
senior tag

Köszi,közben ez [link] alapján sikerült.Megint előbb kérdeztem,mint gondolkodtam :)) .
Linket könyvjelzőztem.Tudnál még egy két linket,ahol hasonló okosságok vannak win 10-re?Magyar oldalakat nagyjából ismerem,inkább külföldi oldalak érdekelnének.

[ Szerkesztve ]

(#110522) arcitec válasza arcitec (#109281) üzenetére


arcitec
addikt

Apropó, ez is érdekes a Giga DH3 lappon jött a probléma - ebbe mennyire win10 a ludas azt nem tudhatom- azonban a Giga Z390 M Gaming lappal usb bill. is tökéletesen működik.:U

(#110523) -FreaK-


-FreaK-
veterán

Sziasztok!
Hamarosan tervezek cpu+alaplap upgrade-et (ráadásul Intel->AMD), ezzel kapcsolatban úgy tudom, hogy van amelyik Win verzió (Retail talán) aktiválható új alaplap esetén is. Ha így van:

1: honnan tudom kideríteni, hogy ez enyém ilyen-e? Ezer éves Win7 upgrade, már semmit nem tudok róla.
2: Ha mégsem ilyenem van, vagy nem fogadja el a váltást sehogy, akkor vennék újat, a Hardveraprón kaphatóak megbízhatóak, vehetem ami a legolcsóbb?
3: egy teljesen új Windows esetén is be tudok jelentkezni a meglévő Win accountomba?

szerk.: közben olvasgatok is (tudom, kérdezés előtt kellet volna :) ): MS fiókba vagyok bejelentkezve, viszont újra szeretném majd telepíteni, mert SSD váltás is lesz ha minden igaz.

[ Szerkesztve ]

(#110524) Sanyi.mTs


Sanyi.mTs
addikt

be lehet állítani valahol, hogy a hálózati meghajtókat ne induláskor akarja csatlakoztatni a w10, hanem indulás után 10 mp-cel? Otthoni nas meghajtóról lenne szó. w7 alatt nem volt ezzel gond, most meg mindig jön az értesítés, hogy nem sikerült csatlakoztatni.

(#110525) -FreaK- válasza -FreaK- (#110523) üzenetére


-FreaK-
veterán

Közben megvan, hogy Retail chanel-en vagyok.
Jól sejtem, hogy ha ezek után csinálok egy új Win telepítőt, feltelepítem, majd belépek a Microsoft fiókomba az új gépen, akkor minden rendben lesz?

(#110526) movax válasza adamssss (#110514) üzenetére


movax
őstag

Amikor én hasonló eltűnéseket tapasztaltam, az antivírus volt a hibás, saját hatáskörben karanténozta a dolgokat. Tehát a víruskergető háza táján néznék néznék szét.

(#110527) xeon forever válasza -FreaK- (#110523) üzenetére


xeon forever
addikt

En inne vettem. https://software-codes.com/collections/on-sale/products/microsoft-windows-10-pro-oem-key igaz en meg 3,26 euroert vettem de meg igy se rossz...kb 1600 magyar penz.

[ Szerkesztve ]

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#110528) Cs1csó válasza xeon forever (#110527) üzenetére


Cs1csó
félisten

Xórod a pénzt, te nyomtatod vagy honnan van ennyi?! :DD

(#110529) VásRló


VásRló
tag

Sziasztok
8Gb memóriám van a gépben. Ebből most böngészők nélkül 4 Gb memóriát fogyaszt a rendszer a fizikai memóriából, úgy, hogy böngésző sincs megnyitva. Ha megnyitom pl a firefoxot, 8 megnyitott ablakkal még plusz 1 Gb-ot fogyaszt. Ha megnyitnék egy játékot, akkor pedig már azt írja, nincs elég memória! Lehet, hogy ez valamiféle memóriahiba lehet, vagy más van a dologban? Elég idegesítő.. Már vírusirtókat is futtattam, de semmi. A böngészőn kívül nem ír nagy fogyasztású dolgokat a feladatkezelő, nem is jön össze a 4Gb, ha összeadom a processzeket..

(#110530) Cs1csó válasza VásRló (#110529) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ott valami hibázik, nekem is 8GB RAM-om van és miután feláll a rendszer - Windows 10 Home 64bit - kb. 1,8GB RAM-ot fogyaszt. A böngésző - Firefox legfrissebb stabil - kb. eszik 700MB-ot -1GB-ot pár megnyitott lappal.Valami nálad nem kerek.

Most csak a PH-val 2,5GB RAM a fogyasztás, és ha becsukom a böngészőt egy kis idő után visszaesik az említett 1,8GB RAM értékre.

Futtass le pár keresőt: AdwCleaner, Emsisoft EK, DrWebCureIt, Hitman Pro, MBAM Free

[ Szerkesztve ]

(#110531) Doky586 válasza VásRló (#110529) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog (1)

"azt írja, nincs elég memória"

Ilyet csak akkor ír ha letiltottad a lapozófilet. Ekkor ez természetes jelenség. Engedélyezd újra és újból jó lesz...

(#110532) mezis válasza VásRló (#110529) üzenetére


mezis
nagyúr

Üdv.!
- Takarítás: töröld azokat a szolgáltatásokat, programokat, amiket nem használsz. (Windows szolgáltatások ki és bekapcsolása.
- Feladat kezelő - Indítás: ami nem kell, azt állítsd le. Majd betölti, ha szükség lesz rá.)
- Futtatás msconfig: ami nem kell, azt állítsd le (Távoli asztal, Xbox, Bluetooth, Földrajzi hely,....)

mezis

(#110533) Cs1csó válasza Doky586 (#110531) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ezt nem írta, de ha erről van szó akkor ezzel kellett volna kezdni. (aki nem ért hozzá ilyen dolgokhoz inkább ne nyúljon, mint az indexelés letiltása, vagy Windows helyett pakolgatni a driver-eket aztán sírni ha nem jó valami)

(#110534) mezis válasza Cs1csó (#110530) üzenetére


mezis
nagyúr

A Firefox reklámok tudnak ám memóriát zabálni még azután is, amikor bezártad a firefox-ot.

Éljen a reklám ! De minek ? Én már teljesen ignorálni tudom, semmi nem kerül belőlük a retinámra ha meg várni kell egy oldal betöltésére (citromail.hu,...), akkor megnyitok egy másik fület és ott csinálom a "multitask"-ot :D

Lehet, hogy ezt mégsem kellett volna elmondanom, mert legközelebb nem enged addig belépni a citromail.hu, amíg nem válaszolok helyesen az oldalon ugráló reklámokkal kapcsolatban feltett kérdésekre ? :F

mezis

(#110535) lanszelot válasza Croft-21 (#110505) üzenetére


lanszelot
addikt

Ha a játékok másik meghajtón vannak mint a rendszer, még ha nem fizikai, csak particio, és teljesen legyalulod a C-t , és tiszta rendszert raksz rá, akkor se kell újra rakni a játékokat.
Elég megmondani , hogy hol vannak. Ellenőrzi, és tolhatod is.
Persze a játék mentéseket azt neked kell elmenteni, és vissza másolni, mert vannak játékok amik nem mentenek felhőbe.
Ezzel nagyon vigyázz.
Google ban megtalálod melyik játék hova ment.
Pl GTAV save file location
Onnan kimented, ugyanoda vissza teszed és tadaaam :)

(#110536) xeon forever válasza Cs1csó (#110528) üzenetére


xeon forever
addikt

Akkor epp az volt a legolcsobb.
Meghekkeltem a MATRIXOT... :))

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#110537) pendre54 válasza -FreaK- (#110525) üzenetére


pendre54
addikt

Üdv!
Az, hogy a "winver" parancs futtatása után, a Win "Retail chanel"-t ír ki, attól az még nem biztos, hogy az is. Saját esetemből tudom, mert nálam is egy jó 7 éves, OEM-es Win 7-ről frissítettem Win 10-re, és az évek során mindig Retail chanel-ként kezelte a rendszer.
Majd a nyáron alaplap+proci+RAM csere következett, és volt egy kis macera. Itt írtam róla: [link] [link]

[ Szerkesztve ]

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#110538) zorzy4 válasza King Unique (#110518) üzenetére


zorzy4
őstag

Köszönöm mindenkinek.

A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!

(#110539) Cs1csó válasza mezis (#110534) üzenetére


Cs1csó
félisten

Citromail, Freemail, ezeket el kell feljeteni, helyette: Outlook, Gmail, Protonmail, Tutanota.

(#110540) taknyí


taknyí
senior tag

Sziasztok ,van win10-re valami akció? Hol érdemes beszerezni?
köszi előre is...

Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!

(#110541) Lauda válasza taknyí (#110540) üzenetére


Lauda
félisten

Szia! [Itt] .

(#110542) Ga3rieL válasza taknyí (#110540) üzenetére


Ga3rieL
senior tag

(#110543) ЯΞD


ЯΞD
senior tag

Sziasztok

1809-es verzióm van és abban kérnék segítséget, hogy miként tudnám kikapcsolni a defendert. Eddig nézegettem erről videókat meg kerestem Google-lal de olyat megoldást ami tényleg működik nem igazán találtam. Ha kikapcsolom a gépházban akkor csak ideiglenesen kapcsolja ki pár óra elteltével vissza kapcsol. Illetve ha újra indítom a gépet akkor is.
Van olyan megoldás ami működik és tényleg kikapcsolja teljesen és majd én visszakapcsolom ha szükségem van rá?

(#110544) Kékes525


Kékes525
félisten

Sziasztok!

Három kérdésem lenne:

1. Az új Radeon szoftver áttetszőségét ki lehet kapcsolni? Rontja az olvashatóságát. Ha igen, akkor hol?

2. [kép] Ez az üzenet a kijelző panelra visz [kép] . Azonban nem tudom, hogy ott mit kellene engedélyezni?

3. Mit kellene engedélyezni, ha csak a képminőség fontos, a sebesség nem?

Előre is köszi! :R

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#110545) Pyttawrx válasza ЯΞD (#110543) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Szia. Kapcsoldi a szolgáltatásokban:
Vezérlőpult/felügyeleti eszközök/szolgáltatásoknál. Indítás típusa: tiltsd le, a szolgáltatás állapota pedig letiltás

(#110546) fejesg2


fejesg2
aktív tag

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy bosszantó jelenség, miszerint egy bizonyos illesztőprogram-frissítés összeveszik a VGA driverrel és játék futtatása közben összeomlik tőle az egész OS. Néhány reinstall után jöttem rá, hogy mi a ludas progi, viszont nem tudom, hogy hogyan töröljem le. Ebben kérnék segítséget. A problémás frissítés ez:

Advanced Micro Devices, Inc driver update for AMD SMBus

Mikor ezt magától fel frissíti a win, utána vége a VGA driver normális működésének, hiába csinálok clean install-t. Ezt hogy a búbánatba lehet törölni? Simán a Frissítések eltávolítása fül alatt ez nem jelenik meg.

Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!

(#110547) taknyí válasza Ga3rieL (#110542) üzenetére


taknyí
senior tag

Köszi Lauda. Eddig eljutottam segítséged nélkül is.
Géb89: Van tapasztalat, magyar nyelv van, megbizható a bolt? Szűz laptopra tenném...

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!

(#110548) ЯΞD válasza Pyttawrx (#110545) üzenetére


ЯΞD
senior tag

Ezzel csak az a baj, hogy minden ki van szürkítve. Nem tudok egyikre sem nyomni. Automatikus-on van. És ezen nem tudok változtatni.

(#110549) Pyttawrx válasza ЯΞD (#110548) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Valami céges gép ez? Te mint felhasználó nem vagy rendszergazdai jogosultságokkal ellátva?

(#110550) ЯΞD válasza Pyttawrx (#110549) üzenetére


ЯΞD
senior tag

Nem dehogy. Saját itthoni gépem. És én vagyok egyedüli felhasználó és rendszer gazda is.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.