Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#103378) #86564352 válasza liszi70 (#103367) üzenetére


#86564352
törölt tag

"Felfogásom szerint ez kimeríti a legális használat fogalmát, akkor is, ha a hivatalos, leírt álláspont más." Ez óriási, be lehet zárni a jogi egyetemeket, sakk-matt hiszen liszi70 szerint valami legális akkor az úgy is van, mindegy a szerződés mit ír és úgyse ellenőrzik komolyan. :D Először reklamálsz írjunk tényeket, belinkeljük az állításod cáfoló szerződést, amire azt mondod a te felfogásod erősebb. Értem! A politikusok is így csinálják. :)

Hát ilyen hadovát :D úgy érzem a kifárasztásos vitázás játékosa vagy, tényleg fejezzük be mert sértődés lesz a vége ilyen dolgokra már nem lehet normálisan reagálni.

Kérdésedre: nem egészen igaz az MS-nek semmi baja az ilyen-olyan kulcsokkal, folyamatosan szokták tiltogatni az érvénytelen kulcsokat (főleg vadonba kikerült MSDN volume kulcsokat, egyik szomszédom Win8.1 rendszerén múlt héten lőtték le) és még külön figyelemfelhívó oldaluk is van, valamint tudod szerencsére a többség garantáltan eredeti kulcsot használ hiszen a többség előtelepített gépet vesz illetve már nem az otthoni Windows a fő profiljuk (hanem Vállalati bevétel, OEM partnerek, Azure, Office) ezek miatt nem annyira éri el Redmondban az ingerküszöböt az otthoni licence téma. Ahogy az Adidas sem vadászik éjt nappallá téve az ilyen-olyan árusokra. Ahogy az autó is működik jogsi nélkül és nem mindenkit állít meg a rendőr, ettől még.... Ismételve attól hogy működik egy kulcs még nem biztos legális.

"akkor nektek mi bajotok vele?"

Szintén ismételve: biztos láttad néhányszor már leírtam nekem aztán mindegy ki milyen kulcsot vesz és használ

Viszont amikor valaki megkérdezi adott kulcs kóser-e, akkor hogy ne csak az ilyen-olyan hadova "érveket" lássa, páran le fogják írni a jeleket, linkelni a feltételeket és döntsön aszerint. Ha a napszemüveg topikban lennénk és valaki azt kérdezné facebookról a Ray-Ban 20-30x olcsóbban a gyártói árnál vajon kóser akkor is felhívnám a figyelmét arra a jelek alapján minimum furcsa a dolog.
Tudod nem mindig az van, hogy örülünk az okosba' szerzett dolognak, van úgy hogy tényleg rendes termék kell hivatalos helyről megfelelő papírral.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.