- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Az a kérdésem hozzátok, hogy a cross trekking kerékpároknál milyen az ideális beállítás? A neten eddig szinte csak MTB-hoz vagy országútihoz találtam leírásokat, pl. a competitivecyclist.com-on is. Gondolom a sima túrakerékpároknál azért kicsit sportosabb beállítás szükséges. A bajom igazából azzal van, hogy eddig 3 hét alatt kb. 350 km-t mentem már vele, de még mindig rohadtul fáj a csuklóm olyan 10-15 km után, elzsibbad rendesen, még napok múlva is érzem a tenyeremben. Nem vagyok tehát biztos benne, hogy megfelelően van beállítva, főleg a kormány. Eddig egy régi használt MTB-t hajtottam, ami a mostani mellett eléggé kis vázméretű, és a túl alacsony üléspozíció miatt nem nagyon volt súly a kezemen. Egyébként a jelenlegi pozíció kényelmesnek tűnik, bár ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ideális egészségügyi szempontból is.
Ennek fényében legyek türelmes és majd megszokja a kezem, vagy valami beállítás módosításra, esetleg alkatrészcserére is szükség lehet? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megújult a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest