- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Sziasztok,
V50 Lite - 5G 8/256GB-ot vettem,
ha valakit érdekel róla infó, segíthetek.Nem nagy szám az 50 Mp kamerája, 1080p/60fps videóval,
de nagy fényerejű szép ragyogó 120Hz oled kijelzője van, IP65 vízálló házban.
6500 mAh akku 90 W (11V x 8,2A) gyári töltővel [kép] ,
és brutál üzemidővel a takarékos Dimensity chipset által.
1 töltésen vagyok túl, 27%-ról 100%-ra 41 perc volt.
A dobozban szilikon tok, vastag kábel, és persze fóliázott telefon található, valamint a csomag része most a töltő is.
Jelen pillanatban 111.000 Ft-ot abszolút megér
[kép] [kép] [kép] -
Phoenixy
senior tag
Kiváncsi leszek az Edge 60 Pro tesztjére.
13 ezer forinttal olcsóbb ennél, ugyanúgy 12/512-es kivitelben, csak az Edge 60 Pronál LPDDR5X (míg itt 4X) a RAM, a tárhely UFS 4.0, itt 2.2. Az óriási eltérés, és a Dimensity 8350 Extreme majdnem kétszer jobb pontot hoz Antutuban.
Fő-és ultraszéles kamerában nagyjából egyformák lehetnek, viszont a Motonak van 3x optikai zoomja is és van vezeték nélküli töltés is. -
pengwin
addikt
Nem értem a Vivónál mit gondolnak.
Drága, az árához mérten kicsit gyenge hardverű, minden téren lekorlátozott telefon (tárhelybővítés nuku, jack nincs, Bluetooth hang a szokásos fos, szoftverfrissítés kérdéses).
Miért venné ezt bárki egy sokkal bejáratottab márka helyett? Egyszerűen nincs olyan tulajdonsága, amire rá lehet muatani, hogy NA EBBEN jobb.
#10 viragdani01
Ez nagyon jó teszt lett, gratulálok! -
joey04
titán
válasz
viragdani01 #10 üzenetére
Ebbe ne menjünk bele, a fotós teszt topikban elhangzott mindkét oldal érve.
Én is azon az oldalon vagyok, hogy nem az érdekel mit lehet pro módban vagy gcam, vagy egyéb külső app segítésgével kihozni a gépből, hanem point and shoot mit tud. De egy xiaomihoz képest annyi a difi, hogy nem dobja be első indításnál, hogy melyiket akarod, de egyszer átváltod és kész, nem kell vele foglalkozni többet. Ennyi azért szvsz férjen bele annak is, aki point and shoot módban lő. -
-
joey04
titán
Egy haszna volt ennek a tesztnek: innentől természetes módban tesztelitek végre a vivo kamerákat.
-
mhydas99
senior tag
Ennyiert eleg verszegeny.
A szoftvertamogatas es proci miatt a 12 GB RAM teljesen felesleges, az 512 GB ROM meg overkill.
Ennyi penzert, ha 8/256 GB lett volna de SD 7+ Gen 3-mal akkor mar megerne. Igy nagyon nem.
Ahogy a cikkben is szerepelt, az arsavban van vagy 10 jobb vetel is, ha az elmult masfel evbol szemezgetunk... -
Ha berendeződik az ára 200 eft alá, akkor sokaknak jó lehet ez a telefon.
Szolgáltatótól véve pedig jó akcióban akár sikeres is lehet
Persze a Honor 400 beleköphet a levesébe, mert az ugyanannyiért érkezik, mint a Honor 200
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
cs.zs.
veterán
5 óra alatt 3 hsz? Hát nem robbant rá a nép...
A kijelző (a kültéri fotók alapján) gyengének tűnik, az akkuidő viszont parádés. Összességében úgy gondolom, hogy inkább 2 db a lájtos kistesóból 6500 mAh akkuval + 90W gyári töltővel 111 ezer Ft-ért [kép] , mint 1 db ebből. -
-
janeszgol
félisten
Az árához képest valóban drága lett. A kamerát én nem látom olyan jónak. Mondjuk az OV képeit sosem szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged