- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: "Új" VGA kártya jelent meg: Gainward GeForce RTX 3060 Python II OC
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Balcsis tali 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: SBC, avagy ipari számítógép ISA kártyán
- KISDUCK: WhatSUP?
- PSti: Elit Liga - Titkos prím szám
-
11852 - 11801
11852 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Ha, a fiókodba írod be a kódot és nem kezded el használni, akkor az nem ketyeg, csak akkor ha az alkalmazásban azt kezded el használni amikor az alkalmazásba bejelentkezel!
Az alkalmazáson belül a Profil alatt kilépsz, kijelentkezel, majd újra bejelentkezel és kiválasztod melyik licencet akarod használni.
Köszi szépen mindkettőtöknek a választ.

Közben megkérdeztem a DAEMIA-t, ők azt mondták, nyugodtan adjam hozzá a licencet a My Kaspersky fiókomhoz, mivel az előfizetés pontosan ugyanolyan, mint a korábbi volt, így az egyelőre nem aktiválódik, majd csak akkor, ha lejárt a másik.

Ezt meg is tettem, és valóban nem aktiválódott az új előfizetés, még mindig a régit használja a program. Viszont az érdekes, hogy magának a Kaspersky Plus-nak az ikonja továbbra is vörös, és folyton figyelmeztet a lejáró licencre, addig a VPN és a Password Manager már zöld, és mindketten azt mutatják, hogy 738 nap van hátra, azaz ők már látják az új előfizetést is.

Szóval valószínűleg nem lesz gond vele. Mindenesetre kíváncsi leszek, miképp fog lezajlani a váltás, automatikusan elindítja, vagy nekem kell kiválasztani. Meglátjuk.
Köszi szépen még egyszer a válaszokat.

-
Szellem.
Topikgazda
Sziasztok.
Napokon belül lejár a jelenlegi Kaspersky Plus licencem, amit a DAEMIA oldaláról vettem két évvel ezelőtt. Most meg akarom hosszabbítani újabb két évre, küldtek is nekem email-ben egy kedvezményes ajánlatot. Megrendeltem, hamarosan megkapom az aktiváló kódot, viszont lenne két kérdésem.
1. Olvastam vissza pár hozzászólást, látom, sokatoknak van gondjuk a régi és új előfizetés összevonásával. Nos, én épp emiatt akarom kérdezni, hogy mivel nálam hamarosan úgyis lejár a régi, érdemes-e megvárnom, míg deaktiválódik, és akkor beírni az új kódot, vagy írjam be nyugodtan és váltsak át az újra?
2. Megmondom őszintén, nem izgat, ha elveszik az a pár nap. Viszont, mivel a VPN és a Password Manager is folyamatosan használva van, nem akarom megszakítani a szolgáltatást. Hogy lehet egyszerűen deaktiválni a régi licencet és átváltani az újra, anélkül, hogy megszakadnának ezek a funkciók?
Szerintetek melyik lenne a legjobb megoldás a váltásra, ha ti lennétek a helyemben?

Köszi előre is a segítséget.

Ha, a fiókodba írod be a kódot és nem kezded el használni, akkor az nem ketyeg, csak akkor ha az alkalmazásban azt kezded el használni amikor az alkalmazásba bejelentkezel!
Az alkalmazáson belül a Profil alatt kilépsz, kijelentkezel, majd újra bejelentkezel és kiválasztod melyik licencet akarod használni.
-
labeda
aktív tag
Sziasztok.
Napokon belül lejár a jelenlegi Kaspersky Plus licencem, amit a DAEMIA oldaláról vettem két évvel ezelőtt. Most meg akarom hosszabbítani újabb két évre, küldtek is nekem email-ben egy kedvezményes ajánlatot. Megrendeltem, hamarosan megkapom az aktiváló kódot, viszont lenne két kérdésem.
1. Olvastam vissza pár hozzászólást, látom, sokatoknak van gondjuk a régi és új előfizetés összevonásával. Nos, én épp emiatt akarom kérdezni, hogy mivel nálam hamarosan úgyis lejár a régi, érdemes-e megvárnom, míg deaktiválódik, és akkor beírni az új kódot, vagy írjam be nyugodtan és váltsak át az újra?
2. Megmondom őszintén, nem izgat, ha elveszik az a pár nap. Viszont, mivel a VPN és a Password Manager is folyamatosan használva van, nem akarom megszakítani a szolgáltatást. Hogy lehet egyszerűen deaktiválni a régi licencet és átváltani az újra, anélkül, hogy megszakadnának ezek a funkciók?
Szerintetek melyik lenne a legjobb megoldás a váltásra, ha ti lennétek a helyemben?

Mivel profi ügyfélszolgálatuk van, legtisztábbnak azt tartom, ha megkérdezed tőlük. Nekem azt tanácsolták, ne írjam be addig az újat, míg a másik le nem jár. (Persze nem hallgattam rájuk, de így is csak lejáratkor aktíválódott az új.)
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.

-
Thegrey
tag
Friss tapasztalás. Lejárt a Kaspersky Free "előfizetésem". Megújult automatikusan. Adtak újabb 390 napot. Ööm, bódottáá!
-
roseA580
aktív tag
Én meg frissítettem volna a pluszt prémiumra (bagóért), de nem engedi a bankom!
CVV nélkül nem enged utalni!
Frissítés:
Megkönyörült a bankom, ma mégis tudtam utalni:
Persze nem leszek bolond, hogy 469.99 Lejt fizessek érte mikor majd lejár!
-
csaba1203
addikt
-
Mikulásbá
nagyúr
Ezért elég még a free is-bár van egy kis macera vele amikor fel akarja tenni az ember, de megéri-még mindig.
-
Jim74
nagyúr
Köszi, standard van azt hiszem nekem is, de a tanácsotokra kikapcsoltam tegnap ezt a funkciót.
-
Szellem.
Topikgazda
Nem. Kilépsz az alkalmazásban a fiókból és újra belépsz, és kiválasztod a fiókodban lévő licencet.
-
Szellem.
Topikgazda
Baromság az egész. Csak a probléma van velük. Kasperskyből elég a Standard és hello. Semmi extra nem kell max ha valaki használja VPN-t, de én azt is mellőzöm. Megvettem a Premiumot de minek?
-
csaba1203
addikt
Közben rájöttem, hogy a fiók kezelésnél lehet aktiválni....
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Megvásároltam a Plus éves licencét.
A próbaidőmből van még vissza 2 hét.Ha jól értelmezem csak ezután kezdi el majd visszaszámolni a 367 napot vagy újra kell telepítenem az egészet?
Az email alapján az előfizetésem aktív egyébként. -
Jim74
nagyúr
OTP, Erste CIB. Arra hivatkozva, hogy saját védelmi eljárásaik ütköznek ezekkel a rendszerekkel, ami teljesen feleslegessé teszik ezek használatát, sőt ők tiltják is, ahányszor csak lehet, jelzik az ügyfélnek. Volt alkalmam egy ottani informatikussal is beszélni egyik ügyintézésem során, ő is megerősítette, hogy ezek bullshit marhasagok, és csak a probléma van ügyfél oldali számítógépen.
Köszi
, akkor azt hiszem én is ignorálom ezt a funkciót.Többieknek is köszönöm a hasznos infókat
. -
Jack Oneill
veterán
OTP, Erste CIB. Arra hivatkozva, hogy saját védelmi eljárásaik ütköznek ezekkel a rendszerekkel, ami teljesen feleslegessé teszik ezek használatát, sőt ők tiltják is, ahányszor csak lehet, jelzik az ügyfélnek. Volt alkalmam egy ottani informatikussal is beszélni egyik ügyintézésem során, ő is megerősítette, hogy ezek bullshit marhasagok, és csak a probléma van ügyfél oldali számítógépen.
-
Jim74
nagyúr
-
Tails111
aktív tag
Sziasztok!
Azt kinél kellene bejelenteni, hogy a védett böngészőben a CIB webbankba nem működik a belépés? (CIB, KAspersky, Microsoft?)
Teszteltem, hogy normál böngészőablakban beenged, viszont, ha a Kaspersky biztonságos pénzügyek modulja által megnyitott védett böngészőben, akkor nem. csak teker, teker.
Ez Edge böngészőben történik így, Firefox-szal nincs ilyen probléma.Edge alatt OTP jól működik védett módban de a MBH szarakodik. Én is kikapcsoltam a védett módot.
-
Jim74
nagyúr
Főleg, hogy a bankok egyenesen tiltják ezt a megoldást. Külön kérték tőlem, hogy ezeket mellozem.
Melyik bank volt ez és mire hivatkozva tiltják? -
Jim74
nagyúr
-
Jack Oneill
veterán
-
roseA580
aktív tag
-
Szellem.
Topikgazda
Sziasztok!
Azt kinél kellene bejelenteni, hogy a védett böngészőben a CIB webbankba nem működik a belépés? (CIB, KAspersky, Microsoft?)
Teszteltem, hogy normál böngészőablakban beenged, viszont, ha a Kaspersky biztonságos pénzügyek modulja által megnyitott védett böngészőben, akkor nem. csak teker, teker.
Ez Edge böngészőben történik így, Firefox-szal nincs ilyen probléma.Akkor a Kaspersky supporton. Én ezért nem használom ezeket a szarokat, mert folyton gond van velük.
-
Jim74
nagyúr
Sziasztok!
Ez Edge böngészőben történik így, Firefox-szal nincs ilyen probléma. -
Phobion
addikt
-
Szellem.
Topikgazda
Nos, így 1 hónap távlatában eddig azt kell, hogy írjam megérte váltani ESET-ről Kaspersky Premium-ra. Csendben teszi a dolgát és rengeteg extra, hasznos feature áll rendelkezésre.
Ami nem tetszik, hogy a nyelvet nem lehet angolra állítani.
Kicsit azért ott motoszkál az orosz háttér gondolata a fejemben, kibervédelmis kollégáknak nem is említem meg, de hát csak átmentek komoly nemzetközi teszteken. 🙉
Dehogynem lehet. Nyisd meg a fő ablakot és nyomd meg a Shift-F12-t. Vissza pedig Shift-F5
-
Phobion
addikt
Nos, így 1 hónap távlatában eddig azt kell, hogy írjam megérte váltani ESET-ről Kaspersky Premium-ra. Csendben teszi a dolgát és rengeteg extra, hasznos feature áll rendelkezésre.
Ami nem tetszik, hogy a nyelvet nem lehet angolra állítani.
Kicsit azért ott motoszkál az orosz háttér gondolata a fejemben, kibervédelmis kollégáknak nem is említem meg, de hát csak átmentek komoly nemzetközi teszteken. 🙉
-
Teodor52
senior tag
Nekem a Galaxy Store szerint VPN & Antivirus by Kaspersky van telepitve ellenben ha belépek a kapsersky fiókba akkor Kaspersky Internet Security for Android néven látható.
Nem teljesen világos miért van két névként feltüntetve
-
roseA580
aktív tag
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne Kaspersky mobilos verziójával kapcsolatban.
Nálatok is VPN nélküli a Kaspersky app, mert korábban volt most meg valahogy eltűnt?
-
Bazijoe73
senior tag
-
Szellem.
Topikgazda
Sziasztok. Kaspersky prémiumot használok már pár éve. De most azt vettem észre , hogy elég sokszór meg szakad az internetem. És lent a tálcán az internet ikon át megy föld gömbbe és kicsit később vissza ál. Viszont ha kikapcsolom a kasperskyt akkor ez meg szűnik. Valaki tapasztalt már ilyet?
Az nem a Kaspersky miatt van, hanem a Windows 11 KB5089549-es frissítése okozza. Írják, hogy sokaknak szétbarmolta a hálózati kapcsolatot és ilyen jelenséget okoz. Ha tudod vond vissza és az megoldja.
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok. Kaspersky prémiumot használok már pár éve. De most azt vettem észre , hogy elég sokszór meg szakad az internetem. És lent a tálcán az internet ikon át megy föld gömbbe és kicsit később vissza ál. Viszont ha kikapcsolom a kasperskyt akkor ez meg szűnik. Valaki tapasztalt már ilyet?
-
akác44
csendes újonc
Igen licenc kulcsot kaptam 1 évre .Lejárhat nyugodtan.
Köszönöm szépen a válaszotokat. -
Szellem.
Topikgazda
Ha nem a kaspersky-től vetted direkt a licencet, akkor nincs automatikus megújítás. Gondolom, akkor egy licenc kulcsot, egy kódsorozatot kaptál. Ha igen, akkor nincs megujitás.
-
akác44
csendes újonc
Igen ez ami hiányzik nincs ilyen lehetőség.Lehet akkor noncs is automata megujitás?szoftvercégtől vettem a licenszet 1 évre.
-
Joczeek
addikt
-
akác44
csendes újonc
Sziasztok!
A kérdésem hogyan tudom az automatikus megújítást lemondani?Sehol sem találom a my kasperskyben -
Sharkweb
aktív tag
-
akác44
csendes újonc
Sziasztok!
Hamarosan lejár kaspersky előfizetésem.A kérdésem ha nem újítom meg megmarad több "extra"szolgáltatást kilőve mint free?Köszi előre is.
-
Phobion
addikt
-
roseA580
aktív tag
Bocsi tényleg van benne Okosotthon-figyelő.
A Premiumban teljes van, viszont a Plusban nem teljes értékű."Az otthoni hálózat sebezhetőségeiről szóló értesítések csak a Kaspersky Premiumban érhetők el. Az otthoni hálózathoz csatlakozó új eszközökről szóló értesítések a Kaspersky Plus és a Kaspersky Premium termékekben érhetők el."
De nálam most arra kér hogy csatlakozzak WiFihez vagy Eternethez, mikor már kettő Eternethez is csatlakoztam...

Update:
Most próbaképpen kikapcsoltam az egyiket, és így már működik!
Mondtam hogy jóból is megárt a sok!
-
Szellem.
Topikgazda
-
roseA580
aktív tag
Jóból is megárt a sok?
Idáig a Plusban nem volt, most már van, de nekem nem sokat ér legalábbis így! -
Szellem.
Topikgazda
Akik desktopon használnak Kasperksy Premium-ot, ti használjátok ezt a Kaspersky Security Network feature-t?
Ha igen, azt lehet tudni, hogy mennyi adatot tölt fel és milyeneket?
Az mondjuk kár, hogy a megjelenítési nyelvet nem lehet angolra állítani, ha az account létrehozásnál Magyarországot választottam ki.
Igen. Ez egy fontos összetevője. Javaslom kapcsold be. Ez a felhőszolgáltatása az ismertelen fenyegetések ellen, stb.
-
Phobion
addikt
Akik desktopon használnak Kasperksy Premium-ot, ti használjátok ezt a Kaspersky Security Network feature-t?
Ha igen, azt lehet tudni, hogy mennyi adatot tölt fel és milyeneket?
Az mondjuk kár, hogy a megjelenítési nyelvet nem lehet angolra állítani, ha az account létrehozásnál Magyarországot választottam ki.
-
Mikulásbá
nagyúr
-
GEPESZ66
veterán
-
Mikulásbá
nagyúr
Ne zavarjon, mondva csinált ürügy az egész hajcihő. Mármint az eddigi üldöztetésük.
-
Phobion
addikt
Sziasztok
Lehet hamarosan, több mint egy évtized után ESET Home Security Essential-ről Kasperksy Premium-ra váltok.
Olcsóbb, elvben többet ad.Az orosz háttér mondjuk kicsit zavar, de komoly incidenst nem találtam róluk.
-
Nexbit
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
11852 - 11801
11852 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
• A warez továbbra is TILOS!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Star Wars The Old Republic Collectors Edition
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- 16" MacBook Pro M1/ 32GB / 1TB - 27% Áfás - 0523BE
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung, WD 512GB NVMe M.2 Gen4 SSD
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK

Melyik bank volt ez és mire hivatkozva tiltják?

Idáig a Plusban nem volt, most már van, de nekem nem sokat ér legalábbis így!