- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
(ex)Cat #324778 üzenetére
Könnyebbek ezek a kormányok mint a minőségi alu, vagy az áramvonalassága, esetleg rugalmassága miatt éri meg ilyen kétes kivitelezésűt vásárolni?
Mikor én döntöttem szélesebb beszerzése mellett (740 volt gyárilag) úgy találtam, hogy a bejáratott nagy nevek termékei közül is csak a nagyon drágák voltak számottevően könnyebbek.🤔
#324780 pbors...én sem értek hozzá, ne érts félre, vagyis csakis a józan paraszt eszem (vagyis ami még maradt belőle
) kétkedik az ilyen ajánlások kapcsán, mert bár az egyre rövidebb kormányszár, majd egyre szélesebb (MTB) kormányok után ma tényleg az egyre rövidebb hajtókar lett az új vezérfonal talán jogosan merül fel bennem, hogy mi történik valójában itt, tényleg semmit sem számít a lábaid hossza és mehet a 165 mm úgy a 95 mint a 75 centiméter átlépőmagassághoz?! Az mégis 20 cm különbség!
#324784 Alexios...nem lenne szükség bikefitre....ahogy mondod, szerintem legtöbb esetben a mi szintünkön úri huncutság (értsd.sima fingreszelés), hisz van itt is olyan aki megy mint állat, semmi baja a beállításokkal és azt sem tudja mit jelent a bálykfitt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARMIN kerékpáros szett
- DJI FPV Combo drón + Goggles V2 szemüveg
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner - Közel 1 év bolti garival! -
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest