Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    válasz jjeahh #286838 üzenetére

    Ha verőfényes napsütésben is jól látható kell, én valszeg a Cateye VIZ szériájából választanék, pl. ViZ150, ViZ300, ViZ450.

    Azt hiszem a Cateye Kinetic Tight az egyetlen hátsó lámpája a gyártónak, ami AAA elemes. Waterproof IPX7: Operates even after 30 minutes of submersion in a depth of 1 meter. wow
    Az AA és AAA elemes hátsó lámpák nem tudnak elég fényt kibocsájtani ami nappal is látható? Ez is egy olyan dolog, ami lassan eltűnik a világból?

    Ez csak a kesergésem, milyen ez a világ
    Mintha minden gyártó a beépített akkumulátoros lámpák mellett kötelezte volna el magát.
    Több kommentet is olvastam (pl. amazon-on). Itt a fórumban felhozott márkák. Lámpa beázott a töltőcsatlakozónál, az akkumulátor meghalt, lámpa használhatatlan. 4.5 csillagos, +200 értékelésű lámpák. Biztos nem gagyi lámpák, de ha beáznak, akkor az akkumulátornak vége=lámpának vége.
    Hátsó lámpát gyártani Li-Ion akkumulátorral. Vajon van Li-Ion akkumulátor 10440 - 26650 között (mert az olcsó egyszerű xtar MC1 töltő ezt a mérettartományt fogadja), ami megfelel? Hát sajnos nem. Valami beépített akkumulátor kell és elég ha a lámpa az IPX4 védelmet eléri. 100-ból 1 embernek beázik 1-2-3 éven belül, az még belefér. Örökre kell összeszerelni, véletlenül se lehessen javítani. Persze csak a user érdekében. :(((

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés