Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
cousin333 #231842 üzenetére
Tudom, meg magamat ismerve az sem lesz egy könnyű menet mire megveszem meg lezongorázom
de ráérek
Az új bringa még nincs látóhatáron belül szóval..addig nem lesz spd sem az tuti.
(igen nézegettem hogy könnyűek a pedálok) Nekem a két pedál 615gramm - igazi "lánctalpas" vasmacskade finom cucc am maga nemében: Shimano PD-EF205 - ezzel a cipővel amivel használom már majdnem SPD-s érzet
úgy rátpad vagy belemélyednek a kis bütykök a talpba - hogy van hogy rángatni kell hogy elmozduljon a lábam róla, nagyon "összetalált a két felület" )
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest