Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz cousin333 #231815 üzenetére
Egy országúton (ahol is soha! nem állok ki a nyeregből tekerés miatt) igazándiból nincs gond a ponton tartással. Nekem legalábbis. (de ez a bringa nem is "kiállásokra" való ami nekem van) Az szokott olykor zavarni (amit írtam is) hogy a lábam elemelkedik a pedáltól adott tempó/intenzitás mellett.
Ezt leszámítva azért is nagyon szeretem ezt a kis laza cipőt, mert össz vissz 494 gramm/pár. Könnyű. Nagyon kellemes tekerni benne, pörgetni és nagyon jól szellőzik. Azért mikor felhúzom pl a téli cipőm ami duplája kb, megérzem a hajtásban. (persze hogy megérzi az ember ha több ezer kilómétert letekert egy adott cipőbe). Ezért nem is szívesen teszem le ezt a cipőt télen sem amíg tudom használom most is.
Szeretem ezt a szabadságot a lábnál, néha szoktam igazgatni a lábam a pedálon picit változtatok a helyzeten mikor hogy érzem kényelmesnek. Jól van ez így. Az tény, hogy nem próbáltam még az spd storit, lehet meg szeretem ha egyszer rá visz a lélek mégis egy 56 osra, de egyelőre nem érzem)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest