Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hasaggymeg

Topikgazda

válasz arcitec #225501 üzenetére

Amelyik még áll hagyján mert talán észreveszed, de az út mellé állított, majd eldőlt/felborítottak a bringaútra belógó kormányai, meg az a WC csatorna vastagságú szára :( ...ha arra óvatlanul ráhajtasz elszállsz mint a füst. :U

#225498 fulton...nekem HB-M785 volt, a 8000 elődje, és bár volt vele elég gondom (szabadonfutó, mely minden korábbi Shiminél ugyanaz, berágódó golyópálya, stb.) "agytörésről" sem itt, sem máshol nem hallottam még soha. :F

#225505 jjeahh...alattad meglehet, hogy pont bírná :F ...a tömítése tökéletes volt, (oda aztán víz be nem ment soha :N ) és szerintem a szabadonfutó sem tört volna 30kg-os terheléscsökkentés után. 🤔 Az, hogy nem forog olyan szépen mint egy zárt csapágy, vagy esetleg nehezebb és xarabbul van fűzve persze más tál tészta, de volt aki elégedetten használta és a szabadonfutó sem ment szét mindenki alatt.

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés