- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcage
tag
Sziasztok,
Hol tudok Bp-en Rote Grütze-t venni? Lehet egyáltalán kapni Mo-n, mert eddig nem találtam sehol?
Thx,
J -
csibe1
addikt
válasz
macilaci78 #132998 üzenetére
Akkor igazából semmi konkrétum.
Az az egyik kedvencem ("versenyképes fizetés" - mihez képest);
a másik meg az "önéletrajz, bérmegjelöléssel".
Persze, licitálgassunk az állásért, aki kevesebbet mond az nyert.#132999 pjen
Jó lenne, mert ez így elég vicces, és amikor konkrétan rákérdezel se mondanak semmit, csak a blabla megy.#133000 radi8tor
Akkor már legalább lehet mihez viszonyítani. -
csibe1
addikt
válasz
macilaci78 #132996 üzenetére
Gondolom tudod mennyi lenne a fizetés.
Tilos leírni? -
JanR
addikt
válasz
macilaci78 #132994 üzenetére
Azt én értem. Ne értsd félre, nem vagyok jelentkező, de ha az lennék ez a rész nem hozná meg a kedve, akármennyire szarkasztikusan is írtad oda.
A melóhelyemen sem szeretem, ha a főni a fizetésekkel "viccelődik".
-
macilaci78
nagyúr
Nem tudok számot még nagyságrendileg sem, sem a munkáltatói, sem a munkavállalói igényeket nem ismerem a szegmensben. Magamból kiindulva én nem csinálnám semmi pénzért, hogy akár csak eseti jelleggel 2-3 tonna zsákos kvarchomokot hordjak fel a 4. emeletre lift nélküli társasházba.
-
JanR
addikt
válasz
macilaci78 #132992 üzenetére
"éhbérért"
-
macilaci78
nagyúr
Felteszem a kérdést, mert nagyon szenvedünk a munkaerőhiánytól.
Kellene nekünk 1 fő sofőr-rakodó. B-s jogsi elég (Iveco, Ducato Maxi a flotta nagy tagja), viszont anyagmozgatás is lenne, 15-25 kg/csomagolási egység, lépcsővel. Persze lusták vagyunk, amit lehet, targoncával mozgatunk.
Mindezt rugalmas munkaidőben (látástól Mikulásig), éhbérért, újpesti telephellyel.
Zömmel Budapest és agglomeráció, de azért nagyritkán az országhatárt is átlépjük.Ha valaki szeretné levezetni a felesleges energiáit és elterelni a figyelmét az élet nagy gondjairól, az írjon egy privit!
És akkor a kérdés: Valaki?
-
mexicanraven
senior tag
Alig használt CalDigit TS3 Plus Thunderbolt 3 dokkoló eladó, kábelével, doboza nélkül.
Ára: 70 ezer!
HA: [link] -
macilaci78
nagyúr
válasz
bugizozi #132985 üzenetére
Gyakorlatilag egyiken sem. A kocsi hátsó végében van kialakítva hely, ahol viszont a lépcső közepén is van kapaszkodó. Nekem meg 29" kerék van a 23" vázon, se felvinni, se a helyére betuszkolni nem tudom üres szerelvény esetén sem. Nem hogy még utasokkal is megküzdjek. Tipikus kerékpárosoknak kedvező intézkedés ez is...
-
bugizozi
őstag
válasz
MasterMark #132980 üzenetére
Tudom, a lelkem azt diktálná, de a kisfiamnak az már sok lenne, metrón meg nem lehet kerékpárt szállítani
Pedig Kelenföld -> Kálvin és onnan már egy köpés lenne a Deák.
-
Qru
MODERÁTOR
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
A Deák tér környékén hol lehet parkolót találni holnap (szombat) ebéd után?
Én ezt a környéket néztem ki:Köszönöm a tanácsokat!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki mondjuk családtagnak vagy magának másod telefont venne.
-
föccer
nagyúr
Helloka!
Nincs valakinek legalább 80W-os lézervágója kölcsönbe? Legalább 210x70 mm munkaterülettel.
-
GabN73
addikt
Oddworld: Abe's Oddysee Steam kulcs ingyé'
nyóc6háromkaZH-GGnyolcaskaRnégyeske-FLXK
Vége nagy Péé
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
TheProb #132960 üzenetére
Szoktunk arra sétálni, nem tűnik vészesnek. Van egy egész jó játszótér meg több gyerekprogram is, szóval kisgyerekeseknek nem rossz, illetve ott a tó, ami mellett normális gyalogos-út vezet az 1,5 kilométerre lévő Törökbálinti vasútállomáshoz (rollerrel, bringával 5 perc). Félóránként megy vonat a délibe, szóval talán tömegközlekedéssel sem teljesen felejtős.
-
Szevam
senior tag
válasz
Nem javaslom. Nagyon kietlen. Véletlenül oda dobták be a GLS automatába a csomagom. Kimentem este 20:00-kor. Egy fiatal pár veszekedett a parkolóban (csaj el akart menni autóval, csávó meg ordított hogy nemááá). Kietlen volt és sötét. 1-1 széphajú srác full puccba telcsizett. Jóestétre, senki nem reagált. Ennyi élet volt.
Jah és a csomagom feltépve érkezett. De legalább benne volt ami kell.A tömbök jól néznek ki, csillognak mint Salamon t*ke, de úgy tudom silány minőségűek a lakások.
-
föccer
nagyúr
válasz
Hát, az jó régi sztori. Ugye az országos centrumkórház lett volna valamikor vagy 20 évvel ezelőtt az az egész tömb. MEgcsinálták a vázszerkezet nagy részét, amikor lelőtték az egészet valamikor a 208-es válság körül. 2015 körül vették még és kezdték el átalakítani a mai tópark-nak megfelelően. Tekintve hogy 3 fóút között van, kb vagy autóval jössz be valamelyik pályán, vagy helikopterrel. Szerintem nem élhető, de kinek a pap, kinek a papné. Sokat nem adtak el belőle, de nem is teljesen szellemváros. Nincs szolgáltatás, nincs üzlet, nincs bolt, nincs semmi.
üdv, föccer
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
A biatorbágyi Be My City/Tópark lakóparkról tud valaki, valamit? Milyen minőségben lettek megcsinálva a lakások? Láttam már onnan pár hírdetést, de olyan fotót még nem, ahol ember is lett volna a képeken.
-
Stylewars_kp
őstag
Totyik lakóknak 10% kedvezmény: [link]
-
csemege86
tag
Donald kacsa magazin utolsó évadát keresem:
2008 / 10, 11, 12, 13
-
föccer
nagyúr
válasz
Handball94 #132953 üzenetére
Biztosan szükséges? Nem minden esetben kötelező elvégeztetni. Lakásfelújítós topikba kérdezz be, több villanyszerelő van ott.
üdv, föccer
-
szabop27
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánalni megbízható szakember(eke)t, aki vállalná a XI. kerületben pár hetes határidővel egy 2 szobás lakás:
- tisztasági festését
- régi fa parketta helyett/rá szalagparketta lerakását
- konyhabútor lefestését -
homerhamm
addikt
válasz
macilaci78 #132947 üzenetére
Azt hittem értitek a viccet.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
homerhamm #132946 üzenetére
Azért 140 m2 parkettát, meg OSB-t felhordani úgy, hogy a tényleges bejáratig lift sem megy, a kecó meg belső háromszintes, nem nagy öröm... Behajtási engedély kérése egy rémálom és a procedúra vége úgyis az, hogy nem adják meg, mert vagy a kitelepülő teraszoktól nincs hova, vagy a díszburkolatra nem mehetsz rá teherrel...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #132944 üzenetére
Ja ott vannak ilyen csoda kecók. Nem lehet megállni a ház előtt szóval engem nem érdekel.
-
MasterMark
titán
válasz
fallen1011 #132941 üzenetére
-
fallen1011
újonc
Sziasztok! Van egy bontatlan, bivalyerős, AI procis, RTX4060-as ASUS TUF gamer laptopom, mélyen bolti ár alatt eladó! Akit érdekel, írjön privát üzenet! Üdv, fallen1011
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vörösmarty tér felülről
-
föccer
nagyúr
válasz
macilaci78 #132932 üzenetére
Persze. Ellenben követő hét lomtalanítás, szóval adja magát, hogy ami nagyon nem megy el, azt kitoljuk kerítésen kívülre.
-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
Ehh, nem teljesen véletlen, hogy el vagyok tűnve. :-/
- Shoppingoljatok fa- és fejlesztőjátékokat, mert az jó.
- Iroda és háztartási vegyiáru is bekerült a portfólióba, de a legjobb ajánlatot még nem mi adjuk. Egészen jó az árazásunk, de még van rajta mit csiszolni. PBS-Lyreco és társait már verem árban.
- járókeretet keresek, Krisztám nagynénjének lesz rá szüksége. Sikerült megúsznia, perceken múlt, de odaértünk, viszont úgy néz ki, hogy legjobb esetben is legalább erre szüksége lesz.
- Adminisztrátori állásra keresnek heti 16-20 órában diákmunkást, de irodába járósan (nem egyszerű)
- 3 hónap megbízásival heti 20 órában keresnek követeléskezelésre ügyintézőt.
- alakul az fgMérnök is, csoroghatnak a megbízások
- záróvizsga van az egyik tanfolyásból, utána jön a másik. Mellette be kellene lépnem mérnök kamarába, csak úgy, mert nagyon ráérek.
- A 4 gyerek 5 felé megy, a nyári szünetünk katasztrófa lesz. Idén le is mondtuk a nyaralást, talán 1-2 hétvége bele fog férni. Talán...
- Nagyobbik fiúnak megvan a nyelvvizsgája, felvételi pontszámok és az előzetes listák alapján azt várjuk, hogy az első helyre 75%, hogy felveszik, a második helyre biztos.
- legkisebb most már hivatalosan SNI-s. Autira ki kell vizsgáltatni a következő időben.
- nemsokára garázsvásárt tartunk. Lesz pár tucat cucc. Gyerekjátéktól a használhatatlan lemezfelnis gumiig minden.Zanzásan így hirtelen.
Pá puszi.
üdv, föccer
-
AssAssynn
őstag
válasz
macilaci78 #132919 üzenetére
"gépi autómosó programot is érdemes végigülni, McDrive, tetszőleges pláza mélygarázsa"
Jó úton jársz.Ilyen jöhet még.
-
AssAssynn
őstag
Köszi mindenkinek.
-
homerhamm
addikt
válasz
macilaci78 #132919 üzenetére
Kispesti lakótelep, Soroksár gyártelep, Csepel Művek, M0 elkerülő.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
AssAssynn #132916 üzenetére
Szent István térről az alagút. A Lánchídon is mindenképp érdemes végigmenni, kerül, amibe kerül.
Ha még nem volt hasonlóban részed, egy gépi autómosó programot is érdemes végigülni, McDrive, tetszőleges pláza mélygarázsa.
Estefelé a Balatoni úton lecsorogva megnézni a panorámát.
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok.
Budapesten milyen olyan látnivaló van, amit autóban ülve is meglehet nézni? Tehát, amihez nem kell kiszállni az autóból.
A dunapart, hidak már megvoltak, a parlament, budai vár és hősök tere is. Mi van még? -
Gergosz2
veterán
Illetve Balatonfelvidéken is van infóm, Veszprém mellett vagy Budapesten vagyok, épp hogy van kedvem vagy elfoglaltságom.
Otthon, Veszprém mellett , Midea klímákat raktak, de úgy rémlik az valami szakszervíz volt, lehet csak Midea. A szervízt is ők intézik. Holnap megnézem a számlákon.
-
Szevam
senior tag
-
8
senior tag
válasz
zsolti1debre #132906 üzenetére
Ismertek olyan klímást, aki élhető áron és megbízható minőségben balatonfelvidéken szerel, és nem csak saját klímát? Tehát általam vett készüléket, és nem nyafog a gyártó miatt, hogy így szar úgy szar és ő ezt nem vállalja.
A megbízható minőséget pedig arra értem, hogy nem összehányja az egészet, hanem pl kábelsarukkal dolgozik stb.Külön kérdés:
+ kéne nekem éves klímatisztításról számla (garihoz kell), nem gond ha nem csinálja meg, sőt, inkább ne is nyúljon hozzá, tiszta, alig van használva, nekem ne fújkálja-gőzölgesse-kapirgálja semmivel, főleg szét ne szedje, 10k alatti értékben -
Qru
MODERÁTOR
válasz
zsolti1debre #132904 üzenetére
Igen az orszagos az jo itt helyben (kiveve a repterbusz (100E)).
Igen, a 24 oras jegy ugyanugy ervenyes mindenre (kiveve 100E). Veheted papirosan is automatabol. Az legalabb akkor is jo, ha esetleg lemerul a mobilod.
-
zsolti1debre
tag
hali
a 14 éves gyerekemmel utaznom kell a jövő héten bp-re egy rendezvényre. mivel vonattal megyünk, így gondoltam, hogy neki veszek egy "pénztárcabarát" országbérletet 1890 forintért, mivel diákigazolvánnyal rendelkezik a gyerek. magamnak meg veszek közalkalmazotti vonatjegyet ócón.
jól gondolom-e, hogy a bp-en belüli utazgatás a gyerek számára úgymond "ingyen van" az országbérletével? csak metróval és villamossal fogunk utazni bp-en belül. azaz ugye az országbérlet a gyerek számára elegendő a helyi közlekedéshez és más nem kell?
jól gondolom-e továbbá, hogy a saját bp-i metrós, és villamosos helyi közeledésemet pedig úgy a "legköltséghatékonyabb" megoldani, ha bp-re megérkezve egy bkk automatából veszek magamnak egy 2500 forintos papír alapú 24 órás jegyet? asszem a jegy pontos neve: "budapest 24 órás jegy". ismereteim szerint automatában kapható (meg applikációban is kapható), de a papír alapúnak jobban örülnék, mert azt a gyerek majd elteszi magának emlékbe, miután hazaérünk...
-
csibe1
addikt
válasz
Stylewars_kp #132901 üzenetére
Köszöntem szépen!
A nap hsz-e, nekem tutira. -
blp85
senior tag
válasz
Stylewars_kp #132901 üzenetére
Köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest